![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowe Żony :)
Dzieńdoberek
![]() Monita ale zarąbiste prezenty dostałaś, wow zazdroszczę. Fajnie,że się wesele zwróciło u nas nie ale nawet na to nie liczyliśmy trochę wiecej niż połowa się nam zwróciła ![]() No to chyba plener będzie bez świadków, ja strasznie chciałam/ chcę mieć w łazienkach ale mój fotograf cały czas mi to odradza. Rozmawia z mężem i pyta się go czy ja wiem co to będzie,że ludzie w kadr będą nam wchodzić itp. Eh ale ja widziałam jakie on tam robił zdjęcia rok temu i się w nich zakochałam.
#92 |
Zakorzenienie
|
Magsik łazienki piękne, ale właśnie tam pełno ludzi zawsze jest. Nam fotograf tez bardzo odradzał łazienek i Wilanowa oraz starówkę. Ja chciałam w centrum, ale w końcu byliśmy tak padnięci,że nie dalibyśmy rady no i zmoczyłam suknię w fontannie
![]() Plener zaczęliśmy od parku w naszej dzielnicy (poszliśmy z kotami) i już tam przyczepił się do nas pan, który właził nam w kadr bo koniecznie chciał zrobić nam zdjęcie komórką >< jak go prosiliśmy by się przesuną to stawał kawałeczek obok! W końcu specjalnie odszedł tak by być cały czas w kadrze ;/ Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-06-02 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nasz fotograf ma przesłać nam zdjęcia z innych plenerów i może coś mi się spodoba, a ludzie to są niepoważni, przecież widzą że są robione zdjęcia to i tak na chama się pchają
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
My zdjęcia mieliśmy w parku z kotami (ale było tak gorąco i fontanna cały czas hałasowała że diabły strasznie się zestresowały a Lucyfer dychał jak szalony ) póxniej poszliśmy na plac zabaw
![]() ![]() Później pojechaliśmy na stary poligon wojskowy na wydmy ![]() ![]() Następnie pojechaliśmy w miasto tam zdjęcia na dłuuugich schodach i w fontannie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Jejku Takaya! I to wszystko w strojach slubnych? Podziwiam! I bardzo jestem ciekawa rezultatow!
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Noo topiłam się w długiej sukni, bo wczoraj było u nas 32stopnie w cieniu a my w słońcu prawie większość czasu siedzieliśmy
![]() Jestem strasznie posiniaczona bo się wspinaliśmy po takim linowym pająku na placu zabaw ![]() Sama nie mogę się doczekać zdjęć, ale jarek powiedział,że nie wyrobi się z wrzuceniem wszystkich na serwer przed poniedziałkiem więc dopiero po powrocie je zobaczymy. Jeśli rzeczywiście jest ich ok 2tysięcy to będziemy BAaaaaaaaaaardzo długo wybierać te 200 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Takaya, gdzie sie wybieracie w poniedzialek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Koleżanka upatrzyła sobie Itakę (biuro podróży) bo u nich wycieczki są zamiast 7 to 8 lub 9dni. No i Lecimy na Rodos
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- aaa i mamy 100m do plaży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ale fajnie, że wam się udało znaleźć taką ofertę ![]() ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Takaya, moje kolezanki byly w Hiszpanii na naszym slubie wlasnie z Itaka (w okolicach Malagi) i za niska, promocyjna cene, dostaly podobno cudowny, luskusowy hotel, az byly zaskoczone! Wiec rekomendacja na plus! Bawcie sie dobrze!!!! A jedziecie ze znajomymi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Tak jedziemy na podwójna podróż poślubną z koleżanką z podwórka TŻta bo ślubują w tą sobotę
![]() Jutro po pracy lecę pomagać jej w dekoracjach bo będzie wieszać balony (tym raczej chłopaki się zajmą) ja mam pomagać w robieniu bukietów na sali bo zdecydowała się sama robić bukiety- jutro jedzie na giełdę po tulipany i goździki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
I na wesele tez smigasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
wiecie co u mnie to dużo gości nie pozabierało podziękowań, to wszystko tak szybko się działo, że nawet nie pomyślałam, że ludzie mogą nie wiedzieć co to jest
#105 |
Zakorzenienie
|
A w jakiej postaci byly te podziekowania?
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Były to serduszka z kokardką i bilecikiem, że dziękujemy za przybycie,a w środku migdały
#107 |
Zakorzenienie
|
Pewnie,że śmigam
![]() ![]() Trochę korci mnie aby zabrać ze sobą suknię i garniak i zrobić parę zdjęć o zachodzie czy o świcie (nie wiem w którą str będziemy mieć ) nad brzegiem morza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Magsik, no to chyba powinni byli sie kapnac! Moze zapomnieli?!
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
no powinni gamonie
![]() Takaya a zmieścisz tą swoją sukienkę w bagażu??
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Może uda mi się trochę zdjęć wstawić na naszą stronę, wzięłam od mamy Monitka to super prezenty dostaliście ![]() Nam by się zwróciła tylko połowa jakbyśmy płacili za salę, ale moi rodzice zapłacili. Idę spróbować wrzucić zdjęcia
#111 |
Zakorzenienie
|
Oj Takaya, my by sie nie chcialo brac sukni na wakacj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Magsik zmieściłaby się (tyle,że pewnie zajęłaby całą walizkę
![]() Przysługuje nam po 5kg podręcznego i po 20kg bagażu ,ale pewnie jak zwykle spakujemy się w jedna wspólną to w zasadzie druga mogłaby być na samą suknię (ale nie mamy drugiej walizki ![]() Ale chyba nie warte dźwigania by mieć z 5-6fajnych zdjęć zwłaszcza,ze i aparat musiałabym pożyczyć, bo nasza małpka jest kijowa. A jakbym pożyczyła lustrzankę to bałabym się o nią za bardzo :P Ewcia to czekamy My wracamy 14go i ja od razu ściągam zdjęcia! Myślę, że najpóźniej 15go wieczorkiem nawrzucam wam moich zdjeć ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Magsik jak too jak ! ![]() Ewcia wrzuć zdjęcia robiąc osobna galerię (wątek) plizzzzzzzzzzzzzzzz Bo wtedy będzie łatwiej znaleźc po kolei każdej z nas zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Dwa lata temu jak byłam w górach to widziałam sesje w górach, strasznie mi się podobała, ale teraz jak jechaliśmy to nie pomyślałąm żeby zabrać sukienkę, ale pewnie M. by mi to odradzał najmocniej jakby potrafił
![]() oj czytałam ale jeszcze nie próbowałam ![]()
Nasz wielki dzień 21.05.2011r. 23.09.2014 Michałek Edytowane przez magsik Czas edycji: 2011-06-02 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Zaraz wrzucę bo się ładują, ale to są takie od gości kilka zdjęć więc mogą być nie za bardzo atrakcyjne
![]()
#116 |
Zakorzenienie
|
Kuleczka oj tam nie atrakcyjne, wszystkie z Twojego ślubu i wesela sa dla nas atrakcyjne
![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Anetunia a kiedy lecicie? No i w którym miejscu na Rodos będziecie? |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia już są
#118 |
Zakorzenienie
|
jestem!
![]() ale najpierw nadrabiam ten wątek, tamten już nadrobiony ![]() muszę się trochę ogarnąć i wrócić do żywych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
witamy passion
![]()
#120 |
Zakorzenienie
|
Cze Passion
![]() urszulac1 pięknie wyglądałaś ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.