|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj - Wymiana: Pielęgnacja twarzy,ciała, włosów + makijaż i zapachy. Zapraszam
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Maj - Wymiana: Pielęgnacja twarzy,ciała, włosów + makijaż i zapachy. Zapraszam
to zarezewuj mi te rzeczy a ja poczekam moze sie peeling zwolni
wole peeling od odzywki
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
U mnie za Creme Puff Max Factor kolor medium beige - użyty 2 razy ?wymiana na Cienie do powiek do oczu szarych (ciemny brąz, średni brąz, jasny brąz + rozświetlacz) - L'oreal. Użyte 1-2 razy
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post27348140
|
|
#94 |
|
BAN stały
|
ten puder mogłabym wymienic
. Odżywka do włosów farbowanych, Garnier Fructis. Raz użyta ale czekam jeszcze na odp od dziewczyny, mam tylko jeden fioletowy i musze to jakoś rozdzielic hehe wiec dam znac jak bedzie na 100 jasne czy ona chce czy nie
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj dzis dostalam od Ciebie paczuszke
Dzis wysle Ci paczuszke.
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
3. Peeling do ciała Joanna - Grejpfrut. Nowy
2. Serum wygładzająco-regenerujące do końcowek włosów - Joanna. Nowe 6. Serum-spray do włosów skłonnych do rozdwajania (zawiera siedem olejków i keratynę), Gliss Kur. Zostało ponad 3/4 opakowania 12. Odżywka do włosów suchych (z miodem i cytryną), Joanna. Nowa 14. Jedwab do włosów, Farouk - CHI. Nowy 15. Kuracja przeciw wypadaniu włosów (ampułki) - Farmona, Radical. Nowe (uwaga- folia na opakowaniu jest podarta - widać to na zdjęciu) 1. Cienie do powiek do oczu szarych (ciemny brąz, średni brąz, jasny brąz + rozświetlacz) - L'oreal. Użyte 1-2 razy i moze escade cos u mnie?
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Hej paczka wyslana jesli nie dotrze do Ciebie jutro dostaniesz ja dopiero w piątek.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
coś za piling grejpfrut i/ lub dove body silck?
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie widzę: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1307383226 pierwsza lub druga od lewej https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1307382595 Gosh ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Hej, podoba mi się ta koszulka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1307093432 |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Może peeling różany krem do włosów Himalaya? Możesz coś ewentualnie sobie dobrać niewielkiego, wartość bolerka z metki to bodajże 40 zł, ale kuponu dla mnie żadna, dlatego mogę dorzucić jakiś drobiazg. Jeśli jesteś spoza Warszawy musimy się pospieszyć z wymianą bo kupon jest ważny do 19 czerwca. |
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
To mi się podoba:
4. Peeling cukrowy do ciała Miraculum - Różany. Nowy 5. Bio-certyfikowane masło do ciała Flos lek BeEco. Zostało ok 3/4 opakowania - Żeby wyrównało się cenowo. Co Ty na to? ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Daj znać gdyby się jednak coś zmieniło, bo mam ochotę na ten peeling
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
2. Serum wygładzająco-regenerujące do końcowek włosów - Joanna. Nowe 3. Krem zapobiegający wypadaniu włosów, Himalaya. Kilka razy użyty 4. Szampon do włosów Joico K-Pak. Na wypróbowanie - zostało ok. 30-50ml 6. Serum-spray do włosów skłonnych do rozdwajania (zawiera siedem olejków i keratynę), Gliss Kur. Zostało ponad 3/4 opakowania 8. Szampon do włosów pozbawionych blasku, Rossmann - Alterra. Użyty trzy razy 13. Jedwab do włosów, Farouk - Biosilk. Kilka razy użyty 14. Jedwab do włosów, Farouk - CHI. Nowy 15. Kuracja przeciw wypadaniu włosów (ampułki) - Farmona, Radical. Nowe (uwaga- folia na opakowaniu jest podarta - widać to na zdjęciu)
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Co do objętych promocją to nie sądzę, bo promocje zazwyczaj się nie łączą. Z kuponu korzystałam wczoraj ale na rzeczy w pełnej cenie. musiałabyś zadzwonić tam i spytac o konkretny produkt pewnie Generalnie jeśli będziesz chciała do mnie przyjechać po te rzeczy to nie widzę problemu, po prostu wysyłka przy rzeczach tak małej wartości niezbyt mi się opłaca, dlatego wolę większe wymianki, ale jeśli nie widzisz nic za peeling możemy się umówić na spotkanie, niestety w Centrum bywam rzadko. |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Podobają mi się u ciebie: Peeling do ciała Joanna - Grejpfrut. Nowy, Peeling cukrowy do ciała Miraculum - Różany. Nowy, Kuracja przeciw wypadaniu włosów (ampułki) - Farmona, Radical, Escada "Magnetism" EDP. Może znajdziesz coś jeszcze u mnie ?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
a bo ja nie sledze watkow
![]() a co mi za to dasz? odpisz u mnie prosze
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
nie pamietam cen :/ ale mozesz sprawdzic w interencie chociaz pewnie bedzie duzy rozstrzal cenowy
jak to zwykle bywa
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
podoba mi sie ciagle
escada peelign roznany i odzywka fructis
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
chanel-aqualumiere okolo140zl https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...a-pomadka.html
L'Oreal - Infallible Lip to sa te ktore utrzymuja sie do 16godz na ustach
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Bylabym zainteresowana tym u Ciebie: 14. Jedwab do włosów, Farouk - CHI. Nowy Znalazlabys cos u mnie?I jak mozesz to odpisz mi u mnie,bo bedzie mi latwiej wtedy Cie znalezc, a tak moge zapomniec.
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Daj znać co z bolerkiem i kuponem za odżywkę. mam taką propozycję: - jeśli chcesz podjechać to wtedy te dwie rzeczy za odzywkę, tylko daj szybko znac bo jeszcze inna osoba pyta o kupon, - jeśli nie chcesz podjechać, mogę wymienic samo bolerko za odżywkę wtedy wysłałabym paczkę w piątek - Jeśli jednak skusisz się na oddanie peelingu mogę Ci obydwie rzeczy puścić jutro priorytetem (oczywiście jak mówiłam mogę coś dorzucić). Po prostu małe wymianki są średnio opłacalne ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Hej jak tam dostalas juz ode mnie paczuszke?
|
|
|
|
|
#115 |
|
BAN stały
|
cos za escadę
jedwabie oraz 4. Peeling cukrowy do ciała Miraculum - Różany. Nowy 5. Bio-certyfikowane masło do ciała Flos lek BeEco. Zostało ok 3/4 opakowania ?
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
coś za escadę i jedwabiki?
Jak odpisujesz u siebie, a wyszukałaś coś u mnie, napisz mi chociaż - odpisane
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
coś za
6. Krem do ciała Dove Body Silk. Raz użyty 4. Peeling cukrowy do ciała Miraculum - Różany. Nowy 7. Odżywka do włosów farbowanych, Garnier Fructis. Raz użyta 3. Podkład Rimmel - Lasting Finish 25h Foundation, odcień 100 - Ivory. Zostało ponad 1/2 opakowania Escada "Magnetism" EDP - pierwotna pojemność to 75ml, została ponad połowa. Cudowny zapach. Oczywiście w 100% oryginalne ps. prosze, odpisz u mnie albo na daj znać na pw |
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
13. Jedwab do włosów, Farouk - Biosilk. Kilka razy użyty
14. Jedwab do włosów, Farouk - CHI. Nowy 15. Kuracja przeciw wypadaniu włosów (ampułki) - Farmona, Radical. Nowe (uwaga- folia na opakowaniu jest podarta - widać to na zdjęciu) cos u mnie po dokladce? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

Niepojęte są pokłady ludzkiej niekumacji