![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Solarium - prosze o pomoc znawców ...!!!
Cytat:
Ja nigdy nie zakładam tych okularków na oczy, bo boję się, że poźniej zostanie ślad po nich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie dostaniesz jeśli nie założysz ich zbyt nisko jesli nosisz okulary to nie masz się czyp przejmować bo sladów nie będzie tak mocno przez nie widać. zakładanie jednak takicgh osłonek jest konieczne, poniewasz same zamykanie oczy nie wystarczy, żeby sobie je popsuć. Aprzez solarium możena sobie naprawdę nieźle popsuć wzrok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
bez okularow????!!!! nigdy wiecej! chodzialam sobie kiedys do takiego jednego studia, bo bylo tanio i fajnie no ale wlasnie tych okularow nie bylo no i kurde tak mnie oczy pozniej bolly, lzawily.
potem sobie poczytalam wlasnie w tych gazetkach w poczekalni na temat okurarow do solariow i... sie przerazilam. teraz chodze w okularkach, sladow nie mam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
mysiu to kiedy idziemy na solarium no bo kilka razy przed balem by sie przydało pujść bo jak nie to do czarnej sukienki bede wygladala jak trup
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Powiedz to Monice
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
czemu zabroniła ej no tak nia można zabraniać blee
![]() ![]()
"Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
A mi ostatnio sie snilo ze poszlam na solarium z Magda (moja sis) i nie dosc ze te kabiny byly jakies dziwne jak wechikuly czasu wygladaly to jeszcze nie moglam wyjsc z takiego
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]()
Po wakacjach jestem juz dosyc blada, wiec chcialam pojsc na solarium.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Dot.: Solarium...
Justynko - na temat szkodliwosci solarium bylo juz kilkadziesiat roznych watkow.... polecam wyszukiwarke
![]() Ja natomiast powiem Ci z wlasnego doswiadczenia, ze przy odrobinie pracy (tj. rownomiernego rozprowadzania specyfiku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
|
To chyba wyprobuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Ja chodze na solarke juz pare dobrych lat, wiadomo ze promienie UV wysuszaja skore i trzeba dobrze nawilzac skore po takich seansach w solarium. Jesli chodzi o wiek, to nie spotkalam sie z tym, zeby ktos pytal sie o to przy korzystaniu. Jednak mlodziutka jeszcze jestes
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
JUSTYNUSIENKA sio na kwc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
Ja też bym ci odradzała solarium-szkoda młodej buzi.
Sama pare lat temu byłam uzależniona od opalania sie,tylko że wtedy nie docierało to do mnie... cały czas mielam wrażenie ze jestem blada, aż kiedys zaczelam ogladac zdjecia ktore wywołalam po jakiejs imprezie i dopiero do mnie dotarło ze wygladam tragiocznie.Mam teraz 23 lata i wygladam mlodziej niz te 5 lat temu gdy chodziłam intensywnie na solarium. Radziłabym ci pić dużo soków z marchwi ,możesz rownież kupic w aptece tabletki z beta-karotenem Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
|
Dziękuje za te wszystkie porady.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
ja rowniez swego czasu notorycznie korzystalam z solarium. wiosna lato jesien zima, a ja brazowiutka
![]() ce czy samoopalacze pozwalaja uzyskac piekna opalenizne, mozna dojsc do wprawy w ich nakladaniu, natomiast ja jak narzie nie potrafie przyzwyczaic sie do tego obrzydliwego smorodu. fuuuj... ale coz.. czego sie nie robi dla pieknej, zlocistej skóry ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
zastanawiam sie tylko czy te balsamy brazujace nalezy tak tamo rownomiernie rozsmarowywac jak samoopalacz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Niekoniecznie. Balsamy brazujace maja mniejsze stezenie DHA, albo zawieraja naturalne wyciagi z orzecha wloskiego itp. Ciezko jest porobic sobie smugi, ale jednak powinno sie go wsmarowac do konca i uwaga na nadgarstki przy myciu dloni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7868
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Tez uzywam tego balsamu z Eveline, jest bardzo dobry. Pomimo wszystko, ze takie specyfiki delikatnie zabarwiaja skore uwazam,ze nalezy rownomiernie je nakladac. Oczywiscie nie trzeba tak uwazac jak przy samoopalaczach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
|
To chyba jednak wybiore samoopalacz. Najpierw chciałabym go wypróbować na jakiej czesci ciala najelpiej przeprowadzic test?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Justa moze to i ten ...ale jesli zmienili ostatnio opakowania. Ja swoj kupilam w sloiku takim duzym. Maja z tej serii jeszcze w sloikach odzywcze itp. Wiec nie wiem... Albo mam stara serie albo to jest co innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Chyba na rece,najlepiej na wewnetrznej stronie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
|
A czy samoopaacz do twarzy tez na nadgartku wyprobowac. Po jakim czasie powinien byc widoczny efekt? Czy z twarzy nie zmywa sie szybciej przez zele?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Tak, tez mozesz tam wyprobowac. Efekt widac juz po 3-4 godz. Jednak najlepiej przed snem sie wysmarowac. Mi ogolnie najszybciej opalenizna schodzi z twarzy(czy to po uzyciu samoopalacza,balsamow brazujacych czy tez po slonku), bo dosyc czesto ja myje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Z samoopalaczy polecam ten w piance z Dax Cosm. Jest swietny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
solarium dla niedoświadczonych:(
Tylko nie krzyczcie, ze takie watki byly. Wiem, bo kiedys sama czytalam... Ale teraz nic znalezc nie mgoe, a tej wyszukiwarki to nie czaje
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Dot.: solarium dla niedoświadczonych:(
zobacz np http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=98511
wyszukiwarka naprawdę nie gryzie, ja wpisałam słowa :solarium pierwszy raz i wyników było całkiem sporo ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Panie w solarium napewno CI wszystko wytłumaczą , nie masz sie czego bać , zapytaj czy lampy sa mocne , jesli tak to poleż sobie 5 min a jesli nie to mozesz isc na 10 moim zdaniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Jeżeli idziesz 1 raz do solarium to poinformuj obsługe o tym fakcie i spytaj się na ile z twoją karnacją możesz wejść,czyli na ile minut jeżeli masz jasną karnację to 5 min wystarczy po 3 dniach mozesz zwiekszyć o minute lub 2 wydaje się to niewiele ale czasami te ostatnie minutki decydują o intensywności i ewentualnym zaczeriwnieniu skóry.Dobrze abyś na 2 dni przed wykonała delikatny peeling ciała ale nie za ostro i nawilżać skórę balsamami.Ponieważ skóra po solarium może być zaczerwieniona i niestety wysusza się .Jeżeli chcesz to możesz opalać się w bieliznie ale potem choć niekoniecznie zostaną ślady ,lub bez bielizny.Pani w solarium oczywiście pokażę tobie jak włączyć łózko opalające lub stojące zależy do jakiego idziesz.Najlepiej żebyś przed opalaniem zmyła makijaż z buzi po co sobie pory zatykać.pozdr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
czy na solarium trzba miec zmyty makijaż???
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.