|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRZYSZLE ZONY,MATKI I KOCHANKI-rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko....cz.3
hej!
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PRZYSZLE ZONY,MATKI I KOCHANKI-rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko....cz.3
Witajcie laseczki
![]() a co tutaj taka grobowa cisza gdzie sie wszystkie podziewacie ![]() ja bylam zablokowana bo oczywiscie nie potrafilam sie powstrzymac od wypowiedzi a pozniej zeby nie budzic kontrowersji wykasowalam i tak to sie stalo
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Hello
![]() Witam się po długiej nieobecności ![]() Dużo by tu opowiadac dlaczego itd więc zaśmiecac waątku nie bede ![]() Melduje, że żyjemy i mamy sie dobrze. Poczytałam Was co nieco ![]() Ogromne gratulacje dla Magialeny i Agi ![]() ![]() klask i:Sensi temat cycuchów pewnie już zamknięty, ale dodam tylko, ze zachwycające są. Moje po 10 miesięcznym karmieniu zostawiają wiele do życzenia, ale co zrobic AgaMili Ty już po? bo ja nie w temacie jestem, ale chyba nic nie przeoczyłam... Sanderinka doskonale Cie rozumie, kiedyś, kiedyś też tak żyliśmy- niby razem a osobno. Ostatnio 2 miesiace spedzilam w Pl z czego mąż tylko miesiac i kurde cieżko troche -popieram. Pepusku jak zdrówko??? Anusia jak tam Gracjanek?? Juz pyskuje??? Zebciu a u Was jak ??? Bajeczko a Ty tutaj jeszcze zaglądasz?? Namiętnie śledze Was na fb Może naskrobie krótko co u nas. Mój teraźniejszy świat oczywiście kręci się praktycznie tylko i wyłącznie wokół Wiktorii. Ma 14 miesiecy, chodzi od 13 miesiąca. Jak na 14 miesieczne dziecko wydaje mi sie ze dużo powtarza, większośc wyrazów bardzo po swojemu, ale jednak Mamy ząbków całą buzie, łącznie 15 Ogólnie mega czorta mam w domu, grzebie w kiblu, śmietniku, wszędzie gdzie nie powinna. Z oka jej spuścic na chwile nie moge Je ladnie, parówy uwielbia Wazy 10.800. To tak w skrócie ![]() A tutaj rzeczywiście grobowa cisza, kobitki piszcie chociaż króciutko co u Was ??? Czekam z niecierpliwością Ściskam mocno
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tez to zdziwilo i tez bede sie starala przemyslec to co bede chciala napisac ![]() Zeberka tez chyba za to samo dostala
|
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam posta i stwierdziłam, że niepotrzebnie pisałam w wątku gdzie trzeba by foto zostawić i usunełam. Dlatego miałam bana na tydzień. Niby nic wielkiego, a jednak
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzidzia u mnie raz lepiej raz gorzej. Teraz zaczęło mnie biodro to bardziej stłuczone boleć i muszę się wybrać by sprawdzili. Nie wiem czy to zapalenie mięśnia czy po stłuczeniu tak może być. Muszę sprawdzić.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
hellol
ale cisza...mi sie nie chce pisac...Adi ma kolki wieczorem...dobija nas to strasznie...tak by bylo super,ale przez te wieczory to czasami nie wyrabiamy. AGAMILI na kiedy masz termin... MAGILENA jak sobie radzisz z mauszkiem DZIDZIA moja Karinka wazy 10.5 wiec wagowo tak samo jak Twoja...kochane wszystkie Was pozdrawiam i tesknie
|
|
#99 |
|
BAN stały
|
Agus mam termin na 20.01.12 . Jestem w 31. tygodniu
![]() Biedas z tymi kolkami , ja sie modle zeby mnie to ominelo bo pamietam jak z Mili sie meczylismyDoszlas do siebie po porodzie? Dzieciaczki masz cudowne, sliczne rodzenstwo Dzidzia cos sie stalo u was? Tak tajemniczo piszesz ![]() Dziewczyny piszcie czesciej bo nam tu watek umrze
Edytowane przez AgaMili Czas edycji: 2011-11-14 o 22:08 |
|
|
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko pozazdroscic ![]() ---------- Dopisano o 02:49 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ---------- Cytat:
) to GRIPE WATER ,jest to w szklanej butelce w bialym kartoniku,wygladem przypomina amol ...o mam znalazlam http://www.google.co.uk/products/cat...ed=0CGkQ8gIwAg to jest wlasnie to ja zawsze kupowalam w tesco i podawalam tak jak jest napisane kilka razy dziennie i przed snem w smaku jest dobre i maluchy moje pily to jak szalone ![]() Dorianowi czasem jak nie chce pic albo ma nadety brzuszek to do kubeczka wlewam juz na oko tego ,mieszam z woda i pije ze smaczkiem na opakowaniu jest napisane ,ze od 1 miesiaca a ja Dorianowi podawalam juz od 2 tygodnia,tak wiec z sercem na dloni moge Wam to polecic bo wiem jak kolki moga dawac sie w e znaki,zreszta pozniej bedziecie zmeczeni i zli a tak podacie i kazdy bedzie szczesliwy niech te kolki uciekaja jak najszybciej ---------- Dopisano o 02:59 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ---------- A u Nas jakos po malutku leci,niedlugo swieta i niestety zostajemy tutaj rodzice nie przyleca w te swieta bo siostra leci do polski i tak bedziemy zmuszeni je spedzic w Nasza 5 a tutaj swieta to nie sa swieta niestety ![]() chora jestem juz chyba od miesiaca a raczej wydaje mi sie,ze to wina naszego mieszkania w ktorym mieszkalismy tylko i az miesiac bylo piekne po remoncie,pieknie umeblowane a po 2 tygodniach moje prawie wszystkie buty w pawlaczu zagrzybialy szafki w kuchni zrobily sie zielone,wszystko co bylo w schowku pod schodami zagrzybialo a mnie juz po tygodniu zaczal meczyc taki kaszel ,ze az sie dusilam a landlord mowil,ze to nie grzyb wiec porobilismy zdjecia zaproslilismy pana pokazalismy mu jak to wyglada,pokazalismy mu zdjecia ,ja pokazalam mu jak wygladam ( nie wspominajac o duszacym kaszlu ) czyli cala buzia czerwona i pelno ``pryszczy`` jak u nastolatki i powiedzielismy,ze albo oddaje depozyt albo jestesmy zmuszeni isc do prawnika i pan pieniadze przyniosl za przeproszeniem w buzi ale co z tego jak z cera nie moge dojsc do ladu i lekarz powiedzial ,ze to ewidentnie wina zagrzybialego pomieszczenia w ktorym mieszkalam a o kaszlu nie wspomne bo nic nie pomaga a tak pozatym to wszystko ok tylko maly cos mi w nocy nie chce spac |
||
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
dzidzia czytam czytam
ale zawsze o tej porze roku lapie mnie jakas deprecha, nic mi sie nie chce, tylko lezalabym do gory tylkiem :/ Blanka do tego czasem mnie nerwowo wykancza, chociaz ostatnio przystopowala na szczescie. charakterna jest bardzo i czasem brakuje mi pomyslow jak ja mam przytemperowac.Wikunia slicznotka malutka, mini modelka kiedy drugie? ![]() Aga, wstawiaj wiecej zdjec Adiego na fb bo sie napatrzec na niego nie moge a z ciebie to juz laska pelna para! w ogole po tobie nie widac ze urodzilas dwa maluchy. zazdroszcze! bo mi po Blance nadal 5 kg zalega takaja.... co za masakra z tym grzybem! mam nadzieje ze cos w koncu pomoze na ten kaszel. a dzieciaki nie mialy zadnych objawow ? znalezliscie juz nowy dom ? AgaMili ale brzusio sliczny! brzuszka zazdroszcze, ale drugi bobas narazie mi sie nie marzy ![]() co do kolek, ja gripe water zle wspominam :/ Blanka raz miala problemy brzuszkowe, a po tym to tak sie darla ze nie moglam jej uspokoic, miala chyba wtedy miesiac albo dwa. wiecej nie dawalam, ale wiekszosci dzieci pomaga jak reka odjal. my stosowalismy bobotic. |
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Takaja uciekajcie z tego domu, bo możesz nabawić się astmy. Poza tym szkoda dzieci, bo też mogą dostać alergii. A w zimie ten grzyb będzie wychodził jeszcze więcej. To trzeba osuszyć mieszkanie - sami tego nie zrobicie, bo do tego są specjalne suszarki budowlane. Farelkami tylko "wyciągacie" grzyba, który jest w ścianach.
Zeberka co u Was słychać? Bajka Ty się tu zrywaj tyłek, bo w deprechę nam wpadniesz. Zorganizuj sobie opiekę dla dziecka na kilka godzin i zrób sobie wypad z koleżankami do kawiarni. Zrób coś dla siebie, a jak nie to ja zaraz coś zrobię - mam otłuczony tyłek więc oddam ci byś nie mogła leżeć :P Oddasz mi po 5 minutach i zaraz powera dostaniesz.
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Dom kobietki juz na szczescie zmieniony ale nie moge dojsc do siebie
mam taki straszny kaszel,ze dusi mnie normalniedzis bylam u lekarza u za tydzien mam skierowanie do szpitala na przeswietlenie bo tutaj jakos z tymi lekarzami to do porozumienia dojsc nie mozna
|
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Noooo koleżanki kochane,nie popisałyście się z pisaniem na wątku od siepnia do listopada
.Oczywiście gratuluję nowo upieczonym mamuśką Ja nie mam czasu pierdnąć.Roboty mam od zarąbania,nie wiem w co ręce włożyć.Cały dzień mam w biegu a wieczorami padam na pysk.Jeszcze dochodzi mi zrobienie świąt,bo rodzice z babcią przyjeżdżają do nas.Także u mnie sporo się zdarzyło od ostatniego razu.Były w zloty i upadki w życiu osobistym i zawodowym,ale teraz jest już OK Zebciu....pozdrów dzieczywny z klubu mamusiowego.Przekaż,że myślę i nich,ale nie mam niestety czasu zajrzeć do nich,czytać i pisać .Ściskam was wszystkie.Jak coś to jestem na FC i czasami zaglądam .Ściskam was mocno!!!!!
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Ty sie tam z mezem nie kloc bo On i tak pewnie o Ciebie teraz zazdrosny przez te cycochy
kochac sie tam ladnie a nie sprzeczac a ja spac nie moge taki kaszel mnie meczy i chyba na pogotowie zaraz pojedziemy bo mnie dusi i slabo i goraco mi sie robi przy tym wstretnym kaszlu ale wsciekla jestem.rano sie odezwe :-*
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel oki
![]() Aga nie znam nic lepszego na kolki od Sab Simplexu. Ani nie znam dziecka, któremu by nie pomógł. Piotrek miał makabryczne kolki, gdyby nie SS pisałabym z wariatkowa z Wami ![]() Pepus dziekuje, ze pytasz. U nas w miare ok... jestem przemęczona, jesień źle na mnie wpływa to mało pisze. Rodzina też wkurza i dodaje zmartwień. Ale z Piotrusiem wszystko ok-łobuzuje jak zawsze. Takaja dobrze, że już tam nie mieszkacie. Masakra! |
|
|
|
|
#107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z opisu Twojego wygląda to nieciekawie.Zebcerko głowa do góry staraj się nie brać wszystkiego do siebie, bo wykończysz się.
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje,ze to tyllko przeziebienie bo powiesze tamtego wlasciciela domu .
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
Halllo , co tu tak cicho ?
![]() U nas leci, Justynka skończyła dzisiaj roczek ![]() Co u Was laski??????? |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tutaj faktycznie cisza laseczki pewnie biegaja za bobasami ![]() ja mialam isc usta robic wiec na zlosc wyskoczylo mi zimno i ide po nowym roku jak efekty beda fajne to dam zdjecia z cycuchow na razie rezygnuje bo sa male przeszkody do pokonania
|
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Takaja Ty to zawsze nabroisz
![]() Melabn najszczersze życzonka dla małej
|
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laseczki
MELABN wszystkiego najlepszego dla Justysi...ale ten czas leci ZEBRA co u Was.jak Piotrus i sprawa z ojcem...mam nadzieje,ze wszystko w porzadku DZIDZIA core masz sliczna SENSUEL kiedy nowe focie TAKAJA kochana napisalam do Ciebie na fb...ale nie odpisujesz ![]() i to juz dlugo...napisz tez co u Was.jak Dorianek... AGAMILI jeszcze chwilke...brzuszek masz piekny a my juz nie nosimy pampkow od soboty zaczeam odpieluchowywanie i efekt dzisiaj taki,ze od 3dni sika sama do nocnika itylko przynosi mi abym go oproznila na noc tez juz nie zakladamy bo budzi sie i zalatwia na nocnik. jestem w szoku,ze taklatwo poszlo. praktycznie jeden dzien sikala w majtki na drugi tylko posikiwala a juz na trzeci dzien wszystko laduje w nocniku...
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś zazdroszcze! U nas też akcja odpieluchowanie... I początek dały chęci Piotrka. Efekt- sikanie do nocnika z 4-5 dni! A od 3ech dni jakiś kryzys... ale już bez sensu się cofać i mam nadzieje zakończyć przygode z pampkami w dzień chociaż.
A u nas w tych domowych sprawach super
|
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje za zyczenia dla malej
![]() Agnieszka szybciutko poszlo z pieluchami ![]() Zeberko trzymam zeby i Piotrus szybko sie z nimi pozegnal
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki. U Nas sie troche pozmieniało,nawet nie mam czasu pisać
. Mieszkamy w wynajętym mieszkanku,bo tam było zimno i wogóle . Świetny właściciel Nam sie trafił także jest fajnie. Mały rośnie jak na drożdżach,gada,biega,wszy stko robi hehe . Nie długo święta i też dużo roboty bo organizuje wigilie w tym roku . A w tym mieszkanku nie mam neta jeszcze a z telefonu nie chce mi sie pisać bo nie wygodnie jakoś buziaki
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Tutaj to juz całkiem martwica kobietki?
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia super, że zmieniłaś mieszkanko!
A u nas pieluchy w ciągu dnia Piotruś wszytsko załatwia na nocniczku |
|
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
Witam ponownie drogie panie
![]() Czy przymniecie mnie znow do swego watku?? Dluuuuugo mnie nie bylo ![]() Pozdrawiam serdecznie i zycze Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kobietki
![]() Pisze poniewaz chcialam zapytac czy przyjmniecie mnie znow do watku?? Dluuuugo mnie nie bylo i pewnie niektore z Was juz mnie nie pamietaja,a inne wogole nie znaja ![]() Pozdrawiam Serdecznie i zycze wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku (Kicia8425)
Edytowane przez Inna_Uk Czas edycji: 2012-01-01 o 13:47 |
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Niech Nowy Rok 2012 przyniesie zdrowie, radość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy już się one spełnią, niech dorzuci garść nowych, bo tylko one nadają życiu sens.
Edytowane przez Pepus Czas edycji: 2012-01-01 o 14:45 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.

gdzie sie wszystkie podziewacie 
wykasowalam i tak to sie stalo 

klask i:
Je ladnie, parówy uwielbia

wiec wagowo tak samo jak Twoja...
, ja sie modle zeby mnie to ominelo bo pamietam jak z Mili sie meczylismy
i powiedzielismy,ze albo oddaje depozyt albo jestesmy zmuszeni isc do prawnika i pan pieniadze przyniosl za przeproszeniem w buzi ale co z tego jak z cera nie moge dojsc do ladu i lekarz powiedzial ,ze to ewidentnie wina zagrzybialego pomieszczenia w ktorym mieszkalam a o kaszlu nie wspomne bo nic nie pomaga