PRZYSZLE ZONY,MATKI I KOCHANKI-rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko....cz.3 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-08, 10:51   #91
MAGiALENA
Zakorzenienie

Dot.: PRZYSZLE ZONY,MATKI I KOCHANKI-rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko....cz.3

hej!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-09, 13:49   #92
takaja13
Zakorzenienie

Dot.: PRZYSZLE ZONY,MATKI I KOCHANKI-rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko....cz.3

Witajcie laseczki
a co tutaj taka grobowa cisza gdzie sie wszystkie podziewacie

ja bylam zablokowana bo oczywiscie nie potrafilam sie powstrzymac od wypowiedzi a pozniej zeby nie budzic kontrowersji wykasowalam i tak to sie stalo

http://www.youtube.com/watch?v=cAk34...watch_response
takaja13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-11, 20:57   #93
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez takaja13 Pokaż wiadomość
Witajcie laseczki
a co tutaj taka grobowa cisza gdzie sie wszystkie podziewacie

ja bylam zablokowana bo oczywiscie nie potrafilam sie powstrzymac od wypowiedzi a pozniej zeby nie budzic kontrowersji wykasowalam i tak to sie stalo
Oj za skasowanie wiadomości też mogą zablokować? W takim razie zanim cokolwiek napiszę przemyślę 100 razy zanim wyślę na forum odpowiedź. Jak mi się moja wypowiedź nie spodoba albo stwierdzę, że chcę ją zmienić to czeka mnie tymczasowe zawieszenie

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-11, 21:58   #94
dzidzia_aim
Rozeznanie

GG do dzidzia_aim

Hello

Witam się po długiej nieobecności
Dużo by tu opowiadac dlaczego itd więc zaśmiecac waątku nie bede

Melduje, że żyjemy i mamy sie dobrze.
Poczytałam Was co nieco

Ogromne gratulacje dla Magialeny i Agi klask i:

Sensi temat cycuchów pewnie już zamknięty, ale dodam tylko, ze zachwycające są. Moje po 10 miesięcznym karmieniu zostawiają wiele do życzenia, ale co zrobic Na wielkosc nie narzekam, ale zero jędrnosci zostało, takie dwa placki, bleeee

AgaMili Ty już po? bo ja nie w temacie jestem, ale chyba nic nie przeoczyłam...

Sanderinka doskonale Cie rozumie, kiedyś, kiedyś też tak żyliśmy- niby razem a osobno. Ostatnio 2 miesiace spedzilam w Pl z czego mąż tylko miesiac i kurde cieżko troche -popieram.

Pepusku jak zdrówko???

Anusia jak tam Gracjanek?? Juz pyskuje???

Zebciu a u Was jak ???

Bajeczko a Ty tutaj jeszcze zaglądasz?? Namiętnie śledze Was na fb Blaneczka przeurocza

Może naskrobie krótko co u nas. Mój teraźniejszy świat oczywiście kręci się praktycznie tylko i wyłącznie wokół Wiktorii. Ma 14 miesiecy, chodzi od 13 miesiąca. Jak na 14 miesieczne dziecko wydaje mi sie ze dużo powtarza, większośc wyrazów bardzo po swojemu, ale jednak
Mamy ząbków całą buzie, łącznie 15 Z tych przednich brakuje nam lewej trójki na dole a reszta została tylko ta całkiem z tyłu, 5 to sa chyba Ogólnie mega czorta mam w domu, grzebie w kiblu, śmietniku, wszędzie gdzie nie powinna. Z oka jej spuścic na chwile nie moge Je ladnie, parówy uwielbia Wazy 10.800.
To tak w skrócie

A tutaj rzeczywiście grobowa cisza, kobitki piszcie chociaż króciutko co u Was ???

Czekam z niecierpliwością
Ściskam mocno
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08913.jpg (119,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC09016.jpg (110,1 KB, 19 załadowań)
dzidzia_aim jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 11:34   #95
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Oj za skasowanie wiadomości też mogą zablokować? W takim razie zanim cokolwiek napiszę przemyślę 100 razy zanim wyślę na forum odpowiedź. Jak mi się moja wypowiedź nie spodoba albo stwierdzę, że chcę ją zmienić to czeka mnie tymczasowe zawieszenie
Dziwne zasady co
mnie tez to zdziwilo i tez bede sie starala przemyslec to co bede chciala napisac
Zeberka tez chyba za to samo dostala

Stary 2011-11-12, 15:24   #96
zebra666
Zakorzenienie

Napisałam posta i stwierdziłam, że niepotrzebnie pisałam w wątku gdzie trzeba by foto zostawić i usunełam. Dlatego miałam bana na tydzień. Niby nic wielkiego, a jednak

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-12, 15:28   #97
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Dziwne zasady co
mnie tez to zdziwilo i tez bede sie starala przemyslec to co bede chciala napisac
Zeberka tez chyba za to samo dostala
Dla mnie to jest bezsens, bo przecież można napisać coś co później stwierdzę że ma inny sens niż ja chciałam. Poza tym zmienić zdania nie można??

Dzidzia u mnie raz lepiej raz gorzej. Teraz zaczęło mnie biodro to bardziej stłuczone boleć i muszę się wybrać by sprawdzili. Nie wiem czy to zapalenie mięśnia czy po stłuczeniu tak może być. Muszę sprawdzić.

Stary 2011-11-14, 21:34   #98
agnieszka09
Wtajemniczenie

hellol
ale cisza...mi sie nie chce pisac...Adi ma kolki wieczorem...dobija nas to strasznie...tak by bylo super,ale przez te wieczory to czasami nie wyrabiamy.

AGAMILI na kiedy masz termin...

MAGILENA jak sobie radzisz z mauszkiem

DZIDZIA moja Karinka wazy 10.5 wiec wagowo tak samo jak Twoja...

kochane wszystkie Was pozdrawiam i tesknie

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-14, 22:06   #99
AgaMili
BAN stały

Agus mam termin na 20.01.12 . Jestem w 31. tygodniu
Biedas z tymi kolkami , ja sie modle zeby mnie to ominelo bo pamietam jak z Mili sie meczylismy. Probowalas espumisan??
Doszlas do siebie po porodzie?
Dzieciaczki masz cudowne, sliczne rodzenstwo

Dzidzia cos sie stalo u was? Tak tajemniczo piszesz. Wikusia slodziachna, na zdjeciach taka mala pannica

Dziewczyny piszcie czesciej bo nam tu watek umrze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg page.jpg (13,5 KB, 20 załadowań)

Edytowane przez AgaMili
Czas edycji: 2011-11-14 o 22:08
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-15, 01:59   #100
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Agus mam termin na 20.01.12 . Jestem w 31. tygodniu
Biedas z tymi kolkami , ja sie modle zeby mnie to ominelo bo pamietam jak z Mili sie meczylismy. Probowalas espumisan??
Doszlas do siebie po porodzie?
Dzieciaczki masz cudowne, sliczne rodzenstwo

Dzidzia cos sie stalo u was? Tak tajemniczo piszesz. Wikusia slodziachna, na zdjeciach taka mala pannica

Dziewczyny piszcie czesciej bo nam tu watek umrze
Brzusio a mamusia widac to na wadze nic nie przybrala jak laska byla tak jest i w tej chwili tylko pozazdroscic

---------- Dopisano o 02:49 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
hellol
ale cisza...mi sie nie chce pisac...Adi ma kolki wieczorem...dobija nas to strasznie...tak by bylo super,ale przez te wieczory to czasami nie wyrabiamy.

AGAMILI na kiedy masz termin...

MAGILENA jak sobie radzisz z mauszkiem

DZIDZIA moja Karinka wazy 10.5 wiec wagowo tak samo jak Twoja...

kochane wszystkie Was pozdrawiam i tesknie
Jedy co moge Ci doradzic na kolki ( i co naprawde dziala i przetestowalam na 3 swoich bablow i nie jest szkodliwe bo zreszta naturalne ) to GRIPE WATER ,jest to w szklanej butelce w bialym kartoniku,wygladem przypomina amol ...o mam znalazlam http://www.google.co.uk/products/cat...ed=0CGkQ8gIwAg to jest wlasnie to ja zawsze kupowalam w tesco i podawalam tak jak jest napisane kilka razy dziennie i przed snem jelitka byly puste,baczki lecialy co chwilka a i kupka byla idealna i zawsze na czas w smaku jest dobre i maluchy moje pily to jak szalone
Dorianowi czasem jak nie chce pic albo ma nadety brzuszek to do kubeczka wlewam juz na oko tego ,mieszam z woda i pije ze smaczkiem na opakowaniu jest napisane ,ze od 1 miesiaca a ja Dorianowi podawalam juz od 2 tygodnia,tak wiec z sercem na dloni moge Wam to polecic bo wiem jak kolki moga dawac sie w e znaki,zreszta pozniej bedziecie zmeczeni i zli a tak podacie i kazdy bedzie szczesliwy niech te kolki uciekaja jak najszybciej

---------- Dopisano o 02:59 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ----------

A u Nas jakos po malutku leci,niedlugo swieta i niestety zostajemy tutaj rodzice nie przyleca w te swieta bo siostra leci do polski i tak bedziemy zmuszeni je spedzic w Nasza 5 a tutaj swieta to nie sa swieta niestety
chora jestem juz chyba od miesiaca a raczej wydaje mi sie,ze to wina naszego mieszkania w ktorym mieszkalismy tylko i az miesiac
bylo piekne po remoncie,pieknie umeblowane a po 2 tygodniach moje prawie wszystkie buty w pawlaczu zagrzybialy szafki w kuchni zrobily sie zielone,wszystko co bylo w schowku pod schodami zagrzybialo a mnie juz po tygodniu zaczal meczyc taki kaszel ,ze az sie dusilam a landlord mowil,ze to nie grzyb grzalismy jak opetani i okna non stop pootwierane byly wiec gdyby to byla wilgoc to by wyschla a tego dziadostwa z dnia na dzien coraz wiecej bylo az do mikrofalowki zaczelo wchodzic i na drzwi do ogrodu i wszystkie sciany wiec porobilismy zdjecia zaproslilismy pana pokazalismy mu jak to wyglada,pokazalismy mu zdjecia ,ja pokazalam mu jak wygladam ( nie wspominajac o duszacym kaszlu ) czyli cala buzia czerwona i pelno ``pryszczy`` jak u nastolatki i powiedzielismy,ze albo oddaje depozyt albo jestesmy zmuszeni isc do prawnika i pan pieniadze przyniosl za przeproszeniem w buzi ale co z tego jak z cera nie moge dojsc do ladu i lekarz powiedzial ,ze to ewidentnie wina zagrzybialego pomieszczenia w ktorym mieszkalam a o kaszlu nie wspomne bo nic nie pomaga a tak pozatym to wszystko ok tylko maly cos mi w nocy nie chce spac

Stary 2011-11-15, 12:26   #101
bajka1807
Zakorzenienie

dzidzia czytam czytam ale zawsze o tej porze roku lapie mnie jakas deprecha, nic mi sie nie chce, tylko lezalabym do gory tylkiem :/ Blanka do tego czasem mnie nerwowo wykancza, chociaz ostatnio przystopowala na szczescie. charakterna jest bardzo i czasem brakuje mi pomyslow jak ja mam przytemperowac.
Wikunia slicznotka malutka, mini modelka kiedy drugie?

Aga, wstawiaj wiecej zdjec Adiego na fb bo sie napatrzec na niego nie moge a z ciebie to juz laska pelna para! w ogole po tobie nie widac ze urodzilas dwa maluchy. zazdroszcze! bo mi po Blance nadal 5 kg zalega ale to z lenistwa niestety :/

takaja.... co za masakra z tym grzybem! mam nadzieje ze cos w koncu pomoze na ten kaszel. a dzieciaki nie mialy zadnych objawow ? znalezliscie juz nowy dom ?

AgaMili ale brzusio sliczny! brzuszka zazdroszcze, ale drugi bobas narazie mi sie nie marzy

co do kolek, ja gripe water zle wspominam :/ Blanka raz miala problemy brzuszkowe, a po tym to tak sie darla ze nie moglam jej uspokoic, miala chyba wtedy miesiac albo dwa. wiecej nie dawalam, ale wiekszosci dzieci pomaga jak reka odjal. my stosowalismy bobotic.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-16, 16:10   #102
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Takaja uciekajcie z tego domu, bo możesz nabawić się astmy. Poza tym szkoda dzieci, bo też mogą dostać alergii. A w zimie ten grzyb będzie wychodził jeszcze więcej. To trzeba osuszyć mieszkanie - sami tego nie zrobicie, bo do tego są specjalne suszarki budowlane. Farelkami tylko "wyciągacie" grzyba, który jest w ścianach.
Zeberka co u Was słychać?
Bajka Ty się tu zrywaj tyłek, bo w deprechę nam wpadniesz. Zorganizuj sobie opiekę dla dziecka na kilka godzin i zrób sobie wypad z koleżankami do kawiarni. Zrób coś dla siebie, a jak nie to ja zaraz coś zrobię - mam otłuczony tyłek więc oddam ci byś nie mogła leżeć :P Oddasz mi po 5 minutach i zaraz powera dostaniesz.

Stary 2011-11-16, 17:47   #103
takaja13
Zakorzenienie

Dom kobietki juz na szczescie zmieniony ale nie moge dojsc do siebie mam taki straszny kaszel,ze dusi mnie normalnie
dzis bylam u lekarza u za tydzien mam skierowanie do szpitala na przeswietlenie bo tutaj jakos z tymi lekarzami to do porozumienia dojsc nie mozna

Stary 2011-11-16, 20:49   #104
Sensuel
Wtajemniczenie

Noooo koleżanki kochane,nie popisałyście się z pisaniem na wątku od siepnia do listopada .
Oczywiście gratuluję nowo upieczonym mamuśką !!!!

Ja nie mam czasu pierdnąć.Roboty mam od zarąbania,nie wiem w co ręce włożyć.Cały dzień mam w biegu a wieczorami padam na pysk.Jeszcze dochodzi mi zrobienie świąt,bo rodzice z babcią przyjeżdżają do nas.Także u mnie sporo się zdarzyło od ostatniego razu.Były w zloty i upadki w życiu osobistym i zawodowym,ale teraz jest już OK tylko tyle,że czasu brak na wizaż.

Zebciu....pozdrów dzieczywny z klubu mamusiowego.Przekaż,że myślę i nich,ale nie mam niestety czasu zajrzeć do nich,czytać i pisać .

Ściskam was wszystkie.Jak coś to jestem na FC i czasami zaglądam .Ściskam was mocno!!!!!
Stary 2011-11-17, 02:05   #105
takaja13
Zakorzenienie

Ty sie tam z mezem nie kloc bo On i tak pewnie o Ciebie teraz zazdrosny przez te cycochykochac sie tam ladnie a nie sprzeczac a ja spac nie moge taki kaszel mnie meczy i chyba na pogotowie zaraz pojedziemy bo mnie dusi i slabo i goraco mi sie robi przy tym wstretnym kaszlu ale wsciekla jestem.rano sie odezwe :-*

Stary 2011-11-17, 23:18   #106
zebra666
Zakorzenienie

Sensuel oki

Aga nie znam nic lepszego na kolki od Sab Simplexu. Ani nie znam dziecka, któremu by nie pomógł. Piotrek miał makabryczne kolki, gdyby nie SS pisałabym z wariatkowa z Wami

Pepus dziekuje, ze pytasz. U nas w miare ok... jestem przemęczona, jesień źle na mnie wpływa to mało pisze. Rodzina też wkurza i dodaje zmartwień. Ale z Piotrusiem wszystko ok-łobuzuje jak zawsze.

Takaja dobrze, że już tam nie mieszkacie. Masakra!

Stary 2011-11-19, 21:28   #107
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Ty sie tam z mezem nie kloc bo On i tak pewnie o Ciebie teraz zazdrosny przez te cycochykochac sie tam ladnie a nie sprzeczac a ja spac nie moge taki kaszel mnie meczy i chyba na pogotowie zaraz pojedziemy bo mnie dusi i slabo i goraco mi sie robi przy tym wstretnym kaszlu ale wsciekla jestem.rano sie odezwe :-*
Trzymam kciuki aby to był zwykły kaszel a nie początki astmy Z opisu Twojego wygląda to nieciekawie.
Zebcerko głowa do góry staraj się nie brać wszystkiego do siebie, bo wykończysz się.

Stary 2011-11-19, 23:51   #108
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pepus Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki aby to był zwykły kaszel a nie początki astmy Z opisu Twojego wygląda to nieciekawie.
Zebcerko głowa do góry staraj się nie brać wszystkiego do siebie, bo wykończysz się.
We wtorek mam wizyte u pulmunologa mam nadzieje,ze to tyllko przeziebienie bo powiesze tamtego wlasciciela domu .

Stary 2011-12-12, 20:33   #109
melabn
Wtajemniczenie

Halllo , co tu tak cicho ?
U nas leci, Justynka skończyła dzisiaj roczek zaczela juz chodzic
Co u Was laski???????
melabn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-13, 23:51   #110
takaja13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
Halllo , co tu tak cicho ?
U nas leci, Justynka skończyła dzisiaj roczek zaczela juz chodzic
Co u Was laski???????
spoznione ale szczere najlepszego

a tutaj faktycznie cisza laseczki pewnie biegaja za bobasami
ja mialam isc usta robic wiec na zlosc wyskoczylo mi zimno i ide po nowym roku od razu wygladze sobie buzke jak efekty beda fajne to dam zdjecia z cycuchow na razie rezygnuje bo sa male przeszkody do pokonania

Stary 2011-12-15, 08:35   #111
zebra666
Zakorzenienie

Takaja Ty to zawsze nabroisz

Melabn najszczersze życzonka dla małej

Stary 2011-12-15, 16:13   #112
agnieszka09
Wtajemniczenie

hej laseczki

MELABN wszystkiego najlepszego dla Justysi...ale ten czas leci duzo zdrowka,radosci i milosci rodzicow

ZEBRA co u Was.jak Piotrus i sprawa z ojcem...mam nadzieje,ze wszystko w porzadku

DZIDZIA core masz sliczna tylko sie zakochac i jakie ma fajne wloski

SENSUEL kiedy nowe focie co u Was.

TAKAJA kochana napisalam do Ciebie na fb...ale nie odpisujesz
i to juz dlugo...napisz tez co u Was.jak Dorianek...

AGAMILI jeszcze chwilke...brzuszek masz piekny

a my juz nie nosimy pampkow
od soboty zaczeam odpieluchowywanie i efekt dzisiaj taki,ze od 3dni sika sama do nocnika itylko przynosi mi abym go oproznila
na noc tez juz nie zakladamy bo budzi sie i zalatwia na nocnik.
jestem w szoku,ze taklatwo poszlo.
praktycznie jeden dzien sikala w majtki na drugi tylko posikiwala a juz na trzeci dzien wszystko laduje w nocniku...

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-16, 23:16   #113
zebra666
Zakorzenienie

Aguś zazdroszcze! U nas też akcja odpieluchowanie... I początek dały chęci Piotrka. Efekt- sikanie do nocnika z 4-5 dni! A od 3ech dni jakiś kryzys... ale już bez sensu się cofać i mam nadzieje zakończyć przygode z pampkami w dzień chociaż.

A u nas w tych domowych sprawach super

Stary 2011-12-17, 08:08   #114
melabn
Wtajemniczenie

Dziekuje za zyczenia dla malej
Agnieszka szybciutko poszlo z pieluchami
Zeberko trzymam zeby i Piotrus szybko sie z nimi pozegnal
melabn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-18, 17:40   #115
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Hej kobietki. U Nas sie troche pozmieniało,nawet nie mam czasu pisać. Mieszkamy w wynajętym mieszkanku,bo tam było zimno i wogóle. Świetny właściciel Nam sie trafił także jest fajnie. Mały rośnie jak na drożdżach,gada,biega,wszy stko robi hehe. Nie długo święta i też dużo roboty bo organizuje wigilie w tym roku. A w tym mieszkanku nie mam neta jeszcze a z telefonu nie chce mi sie pisać bo nie wygodnie jakośbuziaki
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-28, 13:25   #116
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Tutaj to juz całkiem martwica kobietki?
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 01:04   #117
zebra666
Zakorzenienie

Anusia super, że zmieniłaś mieszkanko!

A u nas pieluchy w ciągu dnia Piotruś wszytsko załatwia na nocniczku. Najpierw było super, potem miał kryzys jakby się cofnął do tyłu, a potem znowu do przodu.

Stary 2012-01-01, 13:42   #118
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Witam ponownie drogie panie
Czy przymniecie mnie znow do swego watku??
Dluuuuugo mnie nie bylo

Pozdrawiam serdecznie i zycze Wam wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-01, 13:44   #119
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Witajcie kobietki
Pisze poniewaz chcialam zapytac czy przyjmniecie mnie znow do watku??
Dluuuugo mnie nie bylo i pewnie niektore z Was juz mnie nie pamietaja,a inne wogole nie znaja

Pozdrawiam Serdecznie i zycze wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku (Kicia8425)

Edytowane przez Inna_Uk
Czas edycji: 2012-01-01 o 13:47
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-01, 14:40   #120
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Niech Nowy Rok 2012 przyniesie zdrowie, radość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy już się one spełnią, niech dorzuci garść nowych, bo tylko one nadają życiu sens.

Edytowane przez Pepus
Czas edycji: 2012-01-01 o 14:45
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości