![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata,czyli letnia odsłona wątku.
tak dawałyście bobu z tym bobem, że się dziś nie oparłam - u nas po 8 zeta stoi
![]() Lubo - miałam tak z pralką i wyczytałam w sieci żeby środka z chlorem użyć i wlałam szklankę domestosa, oczywiście bez rzeczy w bębnie na 95st. i super zadziałało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
![]() W sprawie bobu melduję, że w dniu dzisiejszym zaliczyłam pierwszą porcję w tym roku ![]() Informuję, na wypadek gdyby to kogoś bardzo interesowało ![]() Poza tym zaintrygowana Waszymi opiniami o Si Lolita - zanabyłam przed chwilką miniaturkę tego zapachu. No bo przecież nie może tak być, że Wy znacie a ja nie ![]() ![]() Proszę mnie jeszcze poinformować co to jest Rubinek i co to jest Gold ![]() ![]() Co to jest Jimmy Choo już wiem i nie podoba mi się to, że podoba mi się flakonik ![]() ![]() Kattarino - czy cioteczka może Cię cmoknęć w czółeczko? ![]() ![]() Szachu - jak się czujesz? |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jem, oparłam się ![]() Ale za to piję mojito, trza uczcić różne rzeczy, najważniejsza to ta, że mąż ma parę dni wolnego ![]()
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
wróciłam od fryzjera. miłam nakładaną farbę. niestety już takie siwki miałam,ze musiałam zaforbować.
Cytat:
oj, dziewczyny ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Passero, też nie wiem, co to rubinek i co to gold, to znaczy... chociaż jakby niby to wiem
![]() ![]() Byłam dziś na olbrzymiej, dobrej rybie z surówkami w Pod Rybą na Piwnej (chwalę sobie zwłaszcza ich pieczone ziemniaki z nadzieniem, ale dzisiejszy dorsz też świetnie sobie dał radę) Jutro znowu wieczór w knajpie, żyć nie umierać. To a propos tematów jedzeniowych. Pogoda w Gdańsku wbrew defetyzmowi Tymeny ![]() ![]() E, ubiłam wątek rybą i jedzeniem... nie chciałam. Edytowane przez Kota Czas edycji: 2011-06-17 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Katt witaj
![]() ![]() ![]() Anastazjo co Cię dziewczę o tak nieludzkiej porze wybudza ![]() Maju Cię obejmę pocieszająco ![]() Tako posyłam kulkę wenową (taką od weny) ![]() Margot, Tymeno współczuję sz . . . . . .a ![]() Mała Olu witaj ![]() ![]() Witaj zgoniona Furko ![]() To ciekawe w jakim stanie ja jestem bo w przeciągu ok miesiaca nabyłem: Floris Vetiver, Givenchy Xeryus Rouge, V&R Antidote, Cerruti Si, Mont Blanc Starwalker (na zapas), Lalique Lion edp a dziś dokupiłem A*Men, Gucci PH II, Lanvin Vetyver. ![]() Kasiu-San udanego wypadu na łono natury ![]() Mariolu ![]() Tumulciak ph - jest boski - taki chłodny, zimny zapach lekko gorzki przez owoce jałowca i za ten jałowiec na mnie go kocham ![]() ![]() Dziewczyny mam prośbę czy może któryś z Waszych TŻ uzywa Prady ph lub Dune ph? Jak to pachnie? Do czego podobne? I jeszcze jedno co się stało z Etrą Etro ?? Nigdzie nie widzę, na all od dłuższego czasu też nie ma?? Miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Aaach... Kotusiu... ziemniaczki pieczone z nadzeniem
![]() a z jakim nadzieniem? ![]() Dorsza też bym chciała ![]() W kwestii rubinka i gold to mnie może Mirrusia albo Katiuszka doinformują, bo to One rozprawialy o tych klejnotach. Tymeno - a jak się ma Twój kotek bez jajcunek ![]() Justysiu - czy Ty wstajesz o 4 w nocy ze względu na karmienie? ![]() Wszystkim miłego weekendu zyczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Tygrysie
![]() Mój chłop używał kiedyś Dune ph. Za bardzo nie pamiętam jak pachniał ale kojarzy mi się niezwykle seksownie i plażowo ![]() Wróbliku, kotas już dawno zapomniał, że miał rude jajcunki ![]() ![]() Ewa Kotowa, i ja bardzo lubię zjeść ziemniaka Pod Rybą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To z wrażenia jakie zrobiły na mnie Twoje zakupy ![]() Gratuluję ![]() Co do Etry... czyżby Ci się spodobała? ![]() A o Tumulciku trzeba było nie wspominać ![]() Kolejna Osoba o nim pisze ![]() Czuję jak znowu wzbiera we mnie ciekawosć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Dziecko moje futrzane
![]() No prze karmienie ![]() Mały potwór mniej więcej o tej porze jest juz w pełni rozbudzony i rozbawiony, a że jestem pod łapą to próbuje mnie wciągnąć do zabawy ![]() Ale i tak tylko ok godziny wcześniej niż mialabym wstawać do pracy, więc dajemy radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już pewnie pieczę kiełbachę na grillu. a mnie nie było w bagażniku ![]() ![]() Kasiu, myśl jest przednia z rozpracowaniem Golda, acz chyba niewykonalna.... bo kto weźmie flakon? z tym oto pytaniem zawisnę do powrotu Katiuszki z łykenda ![]() Cytat:
http://www.sophisti.pl/artykuly/zapa...-nowe-zap.html http://www.sophisti.pl/artykuly/zapa...achow-dla.html Ja oszalałam na punkcie Ruby. sama bym na nie nie zwróciła uwagi. ale wyczułam na kobiecie w tramwaju. początek mi się nie podoba, za to później ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() - wystarczyłaby mi malusieńka odlewka celem poznania ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też bym chciała ![]() ![]() ![]() Flakonik mi się podoba, nuty mi się podobają, rozpalanie zmysłów mi się podoba tylko cena mi się nie podoba ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Albo, że idzie ciężka zima, bo Tygrysy zapasy robią. ![]() A tak serio, to podziwiam, gratuluję i zazdroszczę! ![]()
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Dzię dobry bardzo
![]() Ucauchem witam srana! ![]() I lecem najsampierf zanabyć bobóf, truskafkóf, ziemniakóf i chyba nawet śledzióf, by ze spokojem wewontek móc czytać, bes ronk trzensoncych sie ![]() ![]()
![]() |
#106 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Tygrysie-gratuluję zakupów,jak się tak rozpędziłeś to kup coś dla mnie w tym pędzie ![]() ![]() ![]() Deszcz pada ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za gratki
![]() Szyprowa - to drugie - cieżka zima idzie ![]() ![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Też się zastanawiam, ale w grę wchodzi jeszcze She Wood Disquared 2 ![]() A trwały jest?
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
![]() dziś mi lepiej, więc strzeż się lodówko ![]() a ja zachorowałam na proste kwiatowo-ziołowe zapachy ![]() a najbardziej na geranium yardleya i teraz zastanawiam się czy jest to dobry powód do zakładania konta na ebay'u. |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
niecnotliwa dziewica
|
Na mnie niestety She wood to takie popłuczyny znikające po godzinie,a Jimmy trwały był. I o niebo ładniejszy
![]() Tygrysie,ależ zaszalałeś, gratulacje ![]() Jest parno,pochmurno,czytam Marininą,i jest cisza. Normalnie pełen luksus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
![]() Mcham cwietem wszystkim co i mnie machali i nie machali ![]() Tomku ![]() ![]() ![]() U mnie podobnie jak u Margotki - cisza, chociaz chwilowa tylko, ale i tak cieszy ![]() Dalej czytam wewatek wyrywkowo, jakos glowy nie mam do niczego. Na wieczor kupilam czerwone greckie wino i bede z mezem pic ![]() ![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
dzin dybry
![]() wczoraj padlam po tym wyczerpujacym tygodniu, dzis z rana sam z siebie organizm chcial wstac wczesnie, wiec mu przygadalam spijze! dzis sobota! no i tak to pospalimy, do 12.30 ![]() ![]() pochmurno i pada, pranie zostawilam na noc majac nadzieje, ze prognozy sie nie sprawdza ![]() ![]() wypilam kawke i powrocilam do poziomu, milej soboty Wam ![]() Tygrysie gratuluje nowych nabytkow ![]() sluchajcie, mala sonda: jakiej przegladarki uzywacie? a jesli Firefoxa/Google Chrome to ktora Wam lepiej sluzy? ![]()
"Mrs.Dalloway said she would buy the flowers herself." --- 'and with the way they talk, and with the way they smile' http://www.youtube.com/watch?v=LETsi4eAtho Edytowane przez kokakola Czas edycji: 2011-06-18 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
wrocilam z wojazy i zadowolniona i wkerwiona zadowolniona, bowiem spedzilam dwa mile dni w Toruniu wkerwiona, bo w drodze powrotnej, na autostradzie, policjanty mnie przyfasolily mandata za przekroczenie predkosci mea culpa ale zeby zara lapac niewiaste, na autostradzie ... teraz jade do stajenki a wieczorem moze sie napije wodeczki z Milym sie miejcie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Witajcie w nowym wątku
![]() Passerciu, spóźnionego imieninowego buziaka posyłam ![]() ![]() Cytat:
![]() A zaglądasz czasem na gazetowy straganik? Ostatnio była tam męska używana 30-tka Tumulte, ale chyba już poszła. Wprawdzie cena nie była tak atrakcyjna jak na e-glamour, ale i nie zbójecka ![]() Mam nowego kotecka pod opieką - wprawdzie tylko pracowego i tylko na trochę, ale bardzo umila mi pracę (no, czasem też troszkę przeszkadza, brojarz jeden ![]() Podobny trochę do Tymenowego Chrupasa - też rudo-biały. ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Kolu, ja mam i Firefoxa, i Google Chrome, ale jakoś wolę Google Chrome. Nie potrafię wytłumaczyć dlaczego, chyba strona wizualna bardziej mi odpowiada ![]() Edytowane przez magnetica Czas edycji: 2011-06-18 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Winterko gratuluję Aziyade!
Tomku gratuluję różności! Dune ph używał kiedyś mój były. Nie potrafię do niczego porównać, ale był piękny i wzbudzał we mnie dzikie żądze ![]() Polecam przetestować. Ja mam doła finansowego, wszystkie duże zakupy odkładam na nieokreśloną przyszłość. A przydałyby mi się czarne, eleganckie sandałki. I w ogóle, to rzygnę sobie, że nienawidzę sesji. Wolałam ją już, kiedy byłam studentką. Nic mi tak nie działa na nerwy, jak piętrzące się stosy prac i kolokwiów, z których na bank część zgubię i będę musiała później przeszukiwać cały dom. Niech to się już skończy! Edytowane przez rawita Czas edycji: 2011-06-18 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
#117 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Też butów potrzebuję,ale co chodze po sklepach to nic mi się nie podoba ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myszko, na mnie bardzo trwałe a do tego jak się nim psiknę, to mój mąż dostaje małpiego rozumu i nie pozwala mi się ubrać ![]() ![]() Tygrysu gratuluję zakupów! Całusy dla wsjech! ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
A ja potrzebuje COŚ zamiast gołych żarówek na suficie.
Nie mam wizji a jak już mam, to nie mam tyle pieniędzy ![]() Bo jak mi się coś już spodoba i widzi, to kosztuje fortunę. Zakupy lampowe zaczęły i skończyły się na sypialni... Tygrysowi gratuluję nabytków! ![]() Mnie ostatnio nic zapachowo nie kręci. Używam głownie Kashminy i Escentric, bo to takie bezinwazyjne jest... jak coś konkretniejszego zarzucę to mnie samą męczy i czuję się jak przebraniec ![]() Widziałam foto ZUzika podrosłego troszkę. Fajna, czarna taka ![]() Idę jeść ... bób! Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2011-06-18 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Witam się sobotnio
![]() Kooocham soboty ![]() Cytat:
Skladaczku a w Ikei nic nie znajdziesz? Ja jak mam duże potrzeby a małe finanse to lecę właśnie tam ![]() Magnetico zrób poka poka kota ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.