|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie trafił przez przypadek czy z premedytacją?
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje decyzji
![]() a na pożegnanie kup mu dmuchaną lalę z trzema otworami,będzie mógł sobie wkładać kiedy chce i tak jak lubi, bo lala będzie cały czas spać
|
|
|
|
|
#93 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
To był normalny gwałt ![]() I tego się trzymaj. Zerwij z nim. I w ogóle zerwij wszelki kontakt z nim. Nie potrzebujesz gwałciciela w swoim życiu.
|
|
|
#94 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I bardzo dobrze Popieram Cię w 100%, koleś w ogóle nie ma do Ciebie szacunku!
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
.
|
w takim razie gratuluje decyzji
|
|
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki. Pozostaje tylko konsekwentnie jej dotrzymać, a to może nie być takie łatwe. Póki co, nie widziałam się z nim, mam nadzieję, że tak pozostanie. Za kilka dni wpadam w wir pracy, więc też nie będę miała wiele czasu na myślenie.
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
omg..........jestem w szoku.
Jego tłumaczenia i teksty w twoją stronę jeszcze bardziej go pogrążyły. Dziwie się Tobie, że zniosłaś to słuchając tego. Ja bym dawno takiemu drzwi przed nosem trzasnęła. Żenujące zachowanie faceta......... A tak na marginesie dla mnie to dziwne "pomylić się" i wsadzić tam gdzienie trzeba. Może sie nie znam, ale dla mnie taka pomyłka jest nieralna. Celowe na 100%. Dziewczyna obudziła się to szybko odskoczył i zakończył zabawę. Żeby zła przypadkiem nie była. To nie mężczyzna.
wymiana minerały AM i kosmetyki MUA Edytowane przez Madaaa Czas edycji: 2011-07-01 o 00:33 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
a może jest gejem
? jeżeli dałaś sobie z nim już spokój - tak trzymaj! jeżeli nie - zrób to czym prędzej ;>
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
gratuluję decyzji! dasz radę!
przecież to gwałciciel .. |
|
|
|
|
#100 |
|
Przyczajenie
|
Kochana, on ci robi krzywdę!
|
|
|
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
Wizaz.pl - tylko u nas niszczymy związki
Niektóre kobiety w ogóle nie powinny tutaj pisać o pomoc, bo niektóre posty tylko pogarszają sprawę. |
|
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizazanki nie są niczemu winne. otwierają oczy niektorym kobietom. Szkoda tylko ze tak niewiele kobiet widzi jakich mają łajdaków u boku i tkwi w beznadziejnych związkach latami.
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#104 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Musisz pamiętać Moja Droga, że każdy mężczyzna będzie próbował namawiać Cię na takie lub inne eksperymenty. Z tego co widzę jego fantazje nie były aż tak bardzo odchylone od tak zwanej przeciętnej. W dodatku poznałaś go już, że tak powiem z każdej strony, także tej najgorszej i sądzę, że wypracowalibyście jakieś consensusy. Uwierz mi, znam mężczyzn nie od dzisiaj i prawdopodobnie 90 % z nich chciałoby Ci zrobić to samo. |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
Powiedzcie pobitej i zmasakrowanej ofierze gwałtu, ze wsadzenie raz swojej dziewczynie przez pomyłkę to gwałt, to was wyśmieje.
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wnioskuję, że jesteś facetem. Mam nadzieję, że nie masz i nigdy nie będziesz miał kobiety.
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez pomyłkę to nie gwałt. Ale specjalne nawilżenie odbytu chyba przez pomyłkę nie było, nie sądzisz? Pobita i zmasakrowana ofiara... jak pięknie i dramatycznie, tylko czy zdajesz sobie sprawę z tego, że jeśli chodzi o gwałty, to te masakrujące i bijące w ciemnych zaułkach to mały procent? Najwięcej gwałtów odbywa się w domowym zaciszu, gdy przykładowo mąż bierze od żony to, co mu się należy, wbrew jej woli. Nie musi być bicia i masakrowania by miał miejsce gwałt. Proponuję się douczyć.
|
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przez pomyłkę? .
|
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
A ja myślę że to troll. Zbyt chłodno podchodzi do sprawy, jednocześnie zbyt szczegółowo opisuje
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
Matko, jaki skomasowany wysyp trolli
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie co sie akuart do tego wątku przyczepiły?
|
|
|
#112 |
|
...
|
zapewne dlatego
http://www.wykop.pl/ramka/799517/anal-z-zaskoczenia/
|
|
|
#113 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez koralik24 Czas edycji: 2011-07-03 o 01:41 |
|||||||
|
|
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
Aż sie zalogowałęm by to napisać
---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- P.S. Do wszystkich miłośniczek tekstów o wsadzaniu. Fajnie jest leżeć na plecach i czekać, aż wejdzie Co nie? Abyście się nie zmęczyły. Ej! Fajny erol na tv4 leci
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Ty dorosnij bo to, co piszesz jest zalosne i nie powazne. Jakbys czytal dokladnie to wiedzialbys, ze ja zmusil, bo byla nieprzytomna i nie miala jak protestowac. Po prostu ja wykorzystal, mimo.jej wczesniejszej odmowy. Pomylka.. Dobre sobie. Jakos dziwne ze przez tyle lat mojej aktywnsci seksualnej zaden z moich facetow sie tak nie pomylil... Nawet moj Tz uwaza za smieszna i nierealna taka pomylke. Mowi ze facet klamie albo nigdy nie uprawial seksu, bo opor jak stawia odbyt, a pochwa to dwie rozne sprawy i juz zanim sie wejdzie czuc ta roznice. Pozatym nie wiem czy tak trudno zrozumiec, ze problem lezy nie tylko w "pomylce" dziurki, a w tym ze ten gosc chcial jej brzydko mowiac wsadzic , kiedy byla nieprzytomna, pomimo ze wczesniej protestowala? I nie chrzancie, ze kazdy facet chce swojej dziewczynie cos takiego zrobic... Nie wydaje mi sie zeby normalnego faceta krecilo gwalcenie swojej ukochanej kiedy jest nieprzytomna. Bo to jest gwalt. Ida tym tropem jak nam ktos dosypie cos do drinka na imprezie i z nieprzytomna odbedzie stosunek w krzakach, to tez tylko zabawa i spelniene jego fantazji, nie gwalt. Oj tam, oj tam przeciez kazdy chlop ma na to ochote, wiec co sie pieklic... Facet jest czlowiekiem, a nie zwierzeciem!! Ciekawe co Ci wszyscy faceci pisaliby gdyby przeczytali zwierzenia faceta, ze podczas zgonu panna mu zasadzila wibrator w tylek przez przypadek, bo chciala mu po jadrach powibrowac.. Tez bylaby to niewinna pomylka i fantazja kazdej kobiety? Boze widzisz, a nie grzmisz... ----------------- Zbulwersowalam sie, ale wiem, ze byc moze pisza to trole, ale niestety wiele ludzi ma takie glupawe pojecie na temat gwaltu... I to nie tylko mezczyzn. Autorko gratuluje decyzji. Samo to jak sie wulgarnie tlumaczyl dla mnie go dyskwalifikuje... (przepraszam za brak polskich znakow)
|
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
dżon rampo jesteś tłuk sądząc iż się pomylił, ja rozumiem solidarność plemników ale bez przesady ...
no z historii bym się uśmiał, z taką osobą bym nie był. Młoda odpocznij sobie od niego z miecha albo dłużej, nie zapominaj jak źle Cię traktował no i spotkanie za ten czas będzie dla Ciebie luźne bez jakichkolwiek emocji
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam kilku partnerów seksualnych i jakoś żadnemu nigdy się taka pomyłka nie zdarzyła - ale z tego co piszecie, to musiałam mieć jakieś niewiarygodne szczęście, że trafiałam na takich, którzy bez problemu odróżniają odbyt od pochwy ![]() Ja tam żadną "dewotą" się nie czuję. Kocham się z moim narzeczonym codziennie po kilka razy, nie ograniczamy się, o zgrozo uwielbiam nawet seks analny, jestem otwarta na nowe eksperymenty... ale mimo, że prowadzę bujne życie miłosne, to nie mam zamiaru szukać usprawiedliwienia dla kogoś, kto robi coś wbrew woli partnera - i to nie jeden raz "na próbę", ale wielokrotnie! Jeśli ktoś mówi, ze czegoś nie chce, to można co najwyżej dyskutować z nim na ten temat albo zakończyć związek i poszukać sobie kogoś mającego takie same fantazje - a nie spełniać swoje zachcianki na nieprzytomnym partnerze.
Edytowane przez Lea_ny Czas edycji: 2011-07-03 o 09:54 |
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oszołom
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Nie karmić trolli!!!
|
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
Jeżeli ktoś nie rozumie różnicy między chcieć a móc i między pozwoleniem a brakiem pozwolenia, to cóż, o czym tu rozprawiać.
Jeżeli ktoś chce zaspokoić się kosztem drugiej osoby wbrew jej woli to przepraszam bardzo, ale nie ma w ogóle o czym tutaj dyskutować.Zwykły egoizm i brak szacunku do drugiej osoby.
Edytowane przez 201701160947 Czas edycji: 2011-07-03 o 11:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

na zdrowie Ci wyjdzie.

To był normalny gwałt 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

? jeżeli dałaś sobie z nim już spokój - tak trzymaj! jeżeli nie - zrób to czym prędzej ;>

.