Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 2011 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-05, 21:43   #91
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20

padam.

zjadła 80 ml bebika dostała smoka i lezy, niech spi choc godziny

a ja probuje cos sciagnąć, ale UU miekkie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 22:08   #92
mimbi
Zakorzenienie

Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20

No dobra, wiecie co bede teraz robic?
Ide rozpakowac zmywarke. Do zobaczenia za dwa tygodnie
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 22:12   #93
Eve1603
Zakorzenienie

Mimbi
moze tym razem szybciej Ci pojdzie ze zmywara

Cos mi mowi, ze u Gusi na cc sie skonczy

Ide pod prysznic - w koncu

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-05, 22:56   #94
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
No dobra, wiecie co bede teraz robic?
Ide rozpakowac zmywarke. Do zobaczenia za dwa tygodnie

jaka musi być pakowna

..........
Eweska, super info
Martynka, po odpadnięciu kikuta też u Izki pozostało takie brązowe (zaschnięta krew chyba) - położna kazała jeszcze przez 3 dni odkażać octeniseptem i delikatnie oczyszczać patyczkiem do uszu
Spice, to ciemieniucha. Oliwkuj i wyczesuj szczoteczką z miękkiego włosia. Troszkę to zajmie
Gusia, pewnie masz już ślicznotkę w ramionach

a ja miałam fajny dzień - byłam w solarium, 8 minutek (w ciepełku poczułam się jak na wczasach), a przed posmarowałam się za radą pani bronzerem pina colada. Efekt już widać Poczułam się jakoś tak atrakcyjniej

i dzisiaj się zważyłam...
no i do osiągnięcia mojej wagi wyjściowej zostało mi już 8 kg, niby dużo...no ale jako że przytyłam w ciąży 25 kg, to uważam to za jakiś tam sukcesik (choć nadal ze mnie hipcio). No ale zrzuciłam 17 kg, co nastroiło mnie mega pozytywnie

aha- pogodziłam się z Tż-tem i ...skakanką

Buziaki, dobrej nocy
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 00:01   #95
martynka89
Zakorzenienie

Gusia juz na pewno malenstwo tuli.

A ja wlasnie skonczylam mleko sciagac na noc. Tragedia. Chyba nigdy nie poloze sie spac o normalnej porze.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 05:42   #96
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

jaka musi być pakowna

a ja miałam fajny dzień - byłam w solarium, 8 minutek (w ciepełku poczułam się jak na wczasach), a przed posmarowałam się za radą pani bronzerem pina colada. Efekt już widać Poczułam się jakoś tak atrakcyjniej

no i do osiągnięcia mojej wagi wyjściowej zostało mi już 8 kg, niby dużo...no ale jako że przytyłam w ciąży 25 kg, to uważam to za jakiś tam sukcesik (choć nadal ze mnie hipcio). No ale zrzuciłam 17 kg, co nastroiło mnie mega pozytywnie

Buziaki, dobrej nocy
to super ci spadlo
ja gdzies 21-22kg i zostalo 8,5kg

witamy sie z rana
powiedzcie mi czy wasze maluchy tez sie tak slinia?
u nas jest masakra, malemu slina kapie z buzi

noc spokojna, szybkie mleko 06:20, a teraz zabawa

daisy gusia nie pisala?
Stary 2011-07-06, 06:30   #97
matallewar
Zakorzenienie

Grazin To widzę, że u nas z karmieniem podobnie. Ostatnio 8 razy Edzik je

daisy Spoko, mi komórka wypadła z większej wysokości. Miałam potem straszne wyrzuty sumienia, ale Edzik popłakał 5 minut i zasnął, nic się nie działo i nawet guza nie miał...
O ile upadł Ci telefon na kość, to nic się nie dzieje.

anula Edzik jak w nocy zaspany, to też nie wyje. Co więcej, jak karmię na stojąco i bujam, to też nie wyje

enchant Ty się nie odchudzaj, tylko ruszaj i zdrowo odżywiaj, bo naprawdę możesz stracić pokarm. Nie przesadzałabym z tym "wszystko jeść", ale na pewno więcej niż przed karmieniem (potrzebujesz ok. 500 kcal więcej, żeby Gabi wykarmić)

mamaoptymistka Ja jestem ciastkoholiczką - co prawda jem tylko biszkopty, ciasteczka maślane itp., ale to wystarcza... Waga stoi w miejscu. A ja chcę jeszcze 6 kg mniej...

Grazin, MoniaK Ja nawet szukałam, czy w Polsce takiej Tracy nie ma Ale jest tylko Superniania

mamaoptymistka Dobre z tym prawym cycem na lewym boku. U nas ryk przy przekładaniu na drugą stronę, może spróbuję
A karmnik polecam Alles (mama Mama Cubana i Bianca - oba fajne).

mimbi Ale wiesz, z każdą zmywarką nabierasz wprawy
Dobrze, że u nas zmywarkę obsługuje TŻ

aga_pe Tak, a nawet jeszcze bardziej. Jak odbijam na kolanie, to potem pół spodni obślinionych mam

Gusia

No, nadrobiłam, a teraz:
Dzień dobry.
Za oknem leje, całą noc lało.
Niby noc nie najgorsza, bo karmienie 21:30, 2:00, 6:00, ale pobudki już 1:30, 2:00, 4:00, 6:00 - na szczęście system pobudka - smok - przytulenie - spanie działał, plus karmienie o 2 i 6. Całkiem nienajgorzej.

Od 6 nie śpię, bo była katastrofa. Wszystko w kupie, Edzik pod kran i pranie (w ręku, nie mam pralki na działce ). W życiu tego pajaca nie dopiorę... Ale chyba mu ulżyło, bo śpi teraz ładnie.

Idę się koło niego położyć. Pewnie nie zasnę, bo mi ósemka wychodzi i boli jak jasna cholera, ale może chociaż książkę poczytam.
Tylko już głodna jestem.

Edit: Oooo, idą bąki. Ale chyba śpi dalej...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-07-06 o 06:31
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 06:43   #98
moria44
Wtajemniczenie

Dzień Dobry z rana

Czizas kiedy mi się dziecko naprawi nooo?
Wczoraj po 22 jeszcze się kilka razy budziła, później pobudka o 3, zjadła i usypiałam ją 45 min po czym otworzyła oczy i zaczęły się harce, najpierw zabawa w łóżeczku, później stękanie i usypianie aż do 5 a pobudka 6:30
Standardowo idę więc nażłopać się kawy aby nadrobić wczorajszy dzień.

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
prosze
ale i tak zmasciłam z tytułem bo miał byc inny
ale jestes pomysłowa w zestawie do fondue podgrzewac wode super pomysł!!
Aaa tam, od trzeciej części polecimy systemem mary a teraz to może i lepiej tak jak jest bo sonda w końcu była, głosy oddane i tytuł zwycięski wyłoniony
Grazinku w drugim poście możesz dodać link do tej tabeli ze skokami:
Skoki Rozwojowe

Cytat:
No ale zrzuciłam 17 kg, co nastroiło mnie mega pozytywnie
No i słusznie, bo to świetny wynik

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
powiedzcie mi czy wasze maluchy tez sie tak slinia?
u nas jest masakra, malemu slina kapie z buzi
Yes Iga też się ślini, czasem jej leci ciurkiem, czasem robi ślinkowe bąble

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 07:20   #99
anula_81
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Przepraszam, ze wczoraj tak tylko wpadlam ale mala tak plakala od 18-stej, ze juz na glowie stawalam, a wieczorne karmienie po kapieli to w ogole koszmar jakis, wycie na cale osiedle, potem pobudka po pol godzinie od zasniecia, smoczek i na szczescie zasnela.

w nocy ok, pobudka o 1:30 ale na zabawe, wiec dalam smoka i zasnela(obudzil ja taki jednorazowy placz przez sen) potem jedzenie o 3-ciej i 6:45 przy czym o 6:45 to wstalam bo TZ spanikowany wstawal bo budzik mu nie zadzwonil a najczesciej i tak ja karmie o tej porze wiec sie juz budzi a tu patrzymy mala sie bawi w lozeczku i cieszy buzke do karuzelki, wiec zaczelam ja karmic, troche sie rzucala, ale bez placzu i pojadla 15 minut po czym stekanie i poszla wielka kupa, po czym dojadla jeszcze z 7-8 minut z drugiej U i ulala. teraz bawila sie w lozeczku patrzac na karuzelke, ale teraz juz marudzi wydajac z siebei takie zalosne pojekiwania bo pewnie spiaca.

ja sama nie wiem co jej jest..dzwonilismy wczoraj do znajomej TZta pediatry i powiedziala, ze moze jej mleczko nie smakuje bo cos jem co jej nie podchodzi albo ze wzgledu na @.
ze moga to byc gazy, ale wtedy by w nocy tez sie bardziej wila, i ze ucho trzeba sprawdzic czy to nei ucho ja boli.
najsmutniejsze co powiedziala, to to, ze czasami kobiety niestety przestaja produkowac wystarczajaca ilosc pokarmu i dzieciom leci wolno i zbyt malo i zebym sprobowala dac butle..

chyba pojedziemy dzisiaj do jakiegos pediatry zeby ja obejrzal, bo w weekend jedziemy ze znajomymi za miasto do chatki takiej i sie boje jak tak biedna bedzie plakac

teraz tez maruder, spanie nie, raczki tylko, nic inne niet.
chcialam wam odpisac ale widze ciezko bedzie. Wyje
bede pozniej..eh

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 07:34   #100
dorkabl
Zadomowienie

Hej

Leje jak cholera a my musimy skoczyc do centrum handlowego po jakies pajace do spania. Moze cos fajnego na przecence sie trafi

matallewarna okupane pajace polecam wanisza, nawet zaschniete mi9 sprało Co robisz z wiszącą częścią chusty? owijasz w okół pasa?
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 07:39   #101
anula_81
Zakorzenienie

obdzwonilam chyba 5 centrum medycznych prywatnych i nigdzie nie maja miejsca dopiero w przyszlym tygodniu! wiecej pediatrow prywatnie nie ma!
moge przyjsc na takie pogotowie dzieciece sa takie godziny drop-in, ale otwarte do 15:30. wiec musze teraz zaraz leciec.
Mala dalej marudzi a ja bym sie chociaz wykapala...
nie wspominajac o umyciu zebow...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 07:50   #102
andziot
Zakorzenienie

mamaoptymistka ja też mam teraz 75B w porywach, ale jakoś chyba bym musiała nakryć swoim ciałem małą żeby jej prawego cycka wcisnąć na lewym boku
za bioderka

listopadowa też chcę na solarium !!!!!! gratulacje zrzucnej wagi

aga_pe moja też się ślini strasznie, ale to taki okres, gruczoły zwiększają produkcję
pamiętam jak Zosia się tak zaczęła ślinić, myślałam że już zęby idą, a pierwszy ząb wyszedł jej gdzieś koło 7-8miesiąca (i tak czekaliśmy chyba z 5 miechów na zęba, bo przecież się ślini )

Dzień dobry
dziś szczepienie

nocka fajna bo jedna pobudka 0 2:30
a później już 7
zasnęła o 19:30

ale to dlatego, że wczoraj miała jedną drzemkę ok 4h, a później spała już tylko 25min na spacerze ...

i teraz nie wiem, czy lepiej jak śpi w nocy a w dzień nie,
czy lepiej jak śpi w dzień a w nocy dwie pobudki

bo ewidentnie sprawdza się teoria, że jak mniej śpi w dzień to dłużej w nocy
wczoraj nawet marudna za bardzo nie była ....
jakbym jej bardziej dopomogła to by spała więcej w dzień ... tylko czy to robić

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

anula zapomniałam Ci napisać, że u nas też się zaczyna jakiś cyrk z karmieniem, mała je tylko z jednego cyca a jak podaje drugi to się zaczyna rzucać, pluć, dławić itp ... nie wiem o co jej chodzi ...
już parę razy tak było ...
może mają teraz jakiś zmniejszony apetyt bo chcą świat oglądać a nie wisieć na UU

dla mnie ta rada z butelką mm jest bez sensu, skoro mała Ci przybiera, chyba że przyzwyczaiła się do picia z butli ....
a ściągnij mleko i podaj w butli, czy wtedy też będzie płakać ???

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 07:55   #103
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

Witam mamuśki

U nas nocka też w miarę. Jedzenie o 1 i 5. Nie zawsze tak się da wstrzelić, aby tylko jedna pobudka była. Od 5 Pepe nie spał, na szczęście bardzo nie marudził i pospaliśmy trochę z TŻ. Przed chwilą TŻ go uspał, to może troche pośpi
Pepe też się ślini, ale gdzieś czytałam, że to normalne.
Ostatnia kupa była w poniedziałek, więc dzisiaj znowu będziemy zaklinać ( jak się nie uda, to kawałek czopka dam ).
Ktoś stęka za ścianą Idę zerknąć.
Miłego dnia dziewczyny.
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 07:55   #104
moniqac
Zadomowienie

Dzien dobry.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-07-06 o 09:43
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 08:00   #105
bassienka
Zadomowienie

GG do bassienka Send a message via Skype™ to bassienka

daisy dziękuję, ze chociaż Ty jedna cokolwiek mi napisałaś na moje pytania

wiem, ze nie pisze tu zbyt często, ale po pierwsze nie mam za bardzo czasu, a po drugie jesteście tu takie zżyte, ze cieżko jest sie wbić w rozmowy... ale byłoby naprawdę miło, gdyby chociaż czasami ktoś odniósł sie też i do moich postów

u nas noc super, spanie od 20 do 2.30, a pózniej juz pobudka o 6.30 i niestety od tego czasu juz marudzenie

no i musze leciec....

ALBUMY
[*] 18.06.2010
bassienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 08:08   #106
MoniaK
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wpadam na chwilę póki mąż zajmuje się Tymusiem. Nocka była w miarę z dwoma albo trzema pobudkami, co u nas jest dobrym wynikiem

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
moniaK a co do karmienia na lezaco to moze spróbuj połozyc sie na plecach w pozycji pół lezacej i tak karm
a masz jakieś zdjęcie tej pozycji, bo nie umiem sobie tego wyobrazić

Moniqac

Andziot, powodzenia na szczepieniu Ja idę jutro
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 08:20   #107
moniqac
Zadomowienie

Ide karmić głodomorka . Miłego dnia dziewczyny.

Zajrze potem.

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-07-06 o 09:44
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 08:24   #108
listopadowa80
Zakorzenienie

Od rana mega kolka. Codziennie mega kolki.
Czy ja mogę viburcol tak co dzień aplikować Małej???? Pomóżcie

Andziotku, trzymam kciuki za szczepienie

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2011-07-06 o 08:26
Stary 2011-07-06, 08:27   #109
cucciola79
Wtajemniczenie

Witajcie kochane
moje dziecko juz druga nocke przespalo z nami w lozkuma takie bole brzuszka na te kupki steka ,kwili ,zal mi jej na koniec zawsze laduje z nami,to chyba zle??!!boje sie ,ze sie przyzwyczaiprzy cycku kolo nas to po chwili spi a tak sama to nie ma mowy,a moze juz cwaniaczek sie przyzwyczailped iatra mi mowila,ze dzieci po 3msc.sie przyzwyczajaja,jak to jest naprawde??
A mam pytanko do Was powiedzcie mi,czy Wy dawalyscie od poczatku wode do picia dla dzidziusiow??Jak ja wychodzilam ze szpitala to lekarz zabronil powiedzial ,ze wystarczajace jest mleko matkiczesto wydaje mi sie,ze przy tych goraczkach malutkiej chce sie po prostu pic??!!
cucciola79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 08:29   #110
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
A mam pytanko do Was powiedzcie mi,czy Wy dawalyscie od poczatku wode do picia dla dzidziusiow??Jak ja wychodzilam ze szpitala to lekarz zabronil powiedzial ,ze wystarczajace jest mleko matkiczesto wydaje mi sie,ze przy tych goraczkach malutkiej chce sie po prostu pic??!!
Wiesz co, my co prawda od początku na karmieniu łączonym MM i UU, ale nawet wtedy dopajałam - wodą przegotowaną lub herbatką koperkową hipp. Zwykle przed podanie butli z mlekiem, bo inaczej Mała nie chciała zbytnio.
Myślę, że nie zaszkodzi (mimo iż przy uu ponoć nie trzeba)
Stary 2011-07-06, 08:32   #111
cucciola79
Wtajemniczenie

Moriaojj Iguniadaj mamie pospac w nocy!!!moja wczoraj od poludnia dala nam popalic,w nocy spala bo juz chyba padla z tego zmeczenia
Stary 2011-07-06, 08:34   #112
kasia1361
Zadomowienie

GG do kasia1361 Send a message via Skype™ to kasia1361

Witam
meldujemy się w nowym watku,
brak mi czasu,moja kruszynka ostatnio bardzo marudzi.

Chcieliśmy sie przywitać i zmykamy

https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=2422

Kacperek
27.05.2004r,
34 tc,2650 i 51 cm

Igorek
04.07.2006r
39 tc,3520 i 57 cm

Martynka
31.05.2011r
38 tc,3600 i 53 cm

kasia1361 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 08:36   #113
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiesz co, my co prawda od początku na karmieniu łączonym MM i UU, ale nawet wtedy dopajałam - wodą przegotowaną lub herbatką koperkową hipp. Zwykle przed podanie butli z mlekiem, bo inaczej Mała nie chciała zbytnio.
Myślę, że nie zaszkodzi (mimo iż przy uu ponoć nie trzeba)
tutaj u mnie nie pozwalaja przynajmniej przy karmieniuUU dla mnie to nie jest normalne bo przy temperaturach ponad 30 stopni to nawet wielbladowi chcialoby sie pic

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 08:43   #114
Weredka
Zadomowienie

Ja też się witam w nowym wątku, choć to juz 4 strona. Czytałam wczoraj, ale jakoś się nie wbiłam w rozmowę. Pogoda u nas ładniejsza, więc więcej czasu spędzamy na dworze, choć dziś znów się zachmurzyło. Zuzia dalej grzeczna, a ja odkryłam czemu jest taka głodna. Okazało się, że to ja niedobra matka głodzę dziecko W czasie upałów piłam dużo, a jak przyszło ochłodzenie, to dużo mniej. No i stąd mniej mleczka. Ale już się poprawiam i nie zamierzam podawać MM, no chyba że mojego mleczka braknie. Zaczynam też odciągać po 100 ml i pomrozić, żeby było w razie czego.
Weredka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 08:45   #115
ania2631
Wtajemniczenie

Dziewczyny sms od gusi

Pisze jeszcze raz,bo nie nie dostałam raportu,ze doszło.Niunia jest z nami od 6:06.Miałam CC,ale w zamian dostałam 51cm i 3,5 kg miłosci,wysłałam tez mms do daisy,ale niestety nie wiem czy doszedł.buziaki.

gusia serdecznie gratuluje,niech Nadusia rosnie zdrowo..
Stary 2011-07-06, 08:59   #116
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Hej!

właśnie miałam pisać o Gusiaczku naszym! Dostałam smska od Daisy, ale Ona w drodze do pediatry i nie ma jak napisać Mmsa pewnie potem wklei

Potwierdzam! Szczęście Gusiaczka jest już na świecie! Gratulacje i szybkiego powrotu do domu! Zdrówka dla Gusi i Naduni

dobra, idę po kawę i nadrabiam Was

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 09:01   #117
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

jaka musi być pakowna

..........
Eweska, super info
Martynka, po odpadnięciu kikuta też u Izki pozostało takie brązowe (zaschnięta krew chyba) - położna kazała jeszcze przez 3 dni odkażać octeniseptem i delikatnie oczyszczać patyczkiem do uszu
Spice, to ciemieniucha. Oliwkuj i wyczesuj szczoteczką z miękkiego włosia. Troszkę to zajmie
Gusia, pewnie masz już ślicznotkę w ramionach

Buziaki, dobrej nocy

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Gusia juz na pewno malenstwo tuli.

A ja wlasnie skonczylam mleko sciagac na noc. Tragedia. Chyba nigdy nie poloze sie spac o normalnej porze.
no to teraz wiesz, ze masz dziecko

Cytat:
Napisane przez ania2631 Pokaż wiadomość
Dziewczyny sms od gusi

Pisze jeszcze raz,bo nie nie dostałam raportu,ze doszło.Niunia jest z nami od 6:06.Miałam CC,ale w zamian dostałam 51cm i 3,5 kg miłosci,wysłałam tez mms do daisy,ale niestety nie wiem czy doszedł.buziaki.

gusia serdecznie gratuluje,niech Nadusia rosnie zdrowo..
GRAULACJE KOCHANAAAA

mojej corce cos sie poprzestawialo
obudzilasie na papu o 3.30 i do 5 nie spala
to chyba skok rozwojowy 12 tygodnia
Stary 2011-07-06, 09:05   #118
cucciola79
Wtajemniczenie

Gratulacje Gusia!!!!
Stary 2011-07-06, 09:06   #119
Eve1603
Zakorzenienie

Gusia gratulacje !!!

wczoraj mowilam ze sie skonczy na cc

dzien dobry kobitki, milego dnia Wam zycze, my jedziemy na przesiewowe badanie sluchu bo pierwsze ma niepewny wynik - mam nadzieje, ze nie mam gluchego dziecka...

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 09:09   #120
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Gusia gratulacje !!!

wczoraj mowilam ze sie skonczy na cc

dzien dobry kobitki, milego dnia Wam zycze, my jedziemy na przesiewowe badanie sluchu bo pierwsze ma niepewny wynik - mam nadzieje, ze nie mam gluchego dziecka...

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości