|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: GlossyBox, czyli dużo za małe pieniądze
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Czym roznia sie te LadyBoxy? KissBoxy? I ogolnie te BOXY?
|
|
|
|
|
#93 |
|
BAN stały
|
Być może ceną, a czym na pewno tego nie wie nikt, bo nikt jeszcze żadnego na oczy nie widział
![]() Nie dostałam żadnego mejla z kiss boxa. Czyżbym nie załapała się do ekskluzywnego, limitowanego grona ? Jeszcze sie nic nie zaczęło, a już niewypał.Coś nowego piszą na FB w sprawie zapisów, może któraś z Was podejrzeć ? Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-10-19 o 11:03 |
|
|
|
|
#94 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Ja dostałam dzisiaj maila od kissbox
Napisali również że za pośrednictwem maila ponformują mnie o starcie zapisów na pierwszego kissboxa
|
|
|
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
A do mnie nic nie przyszło
EDIT: Właśnie doleciał mejl. Treści wiadomej
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-10-19 o 13:03 |
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
Lepszy taki mail niż nic
Przynajmniej wiem że mają mojego maila
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Podsumowując: wiemy, że kissbox i ladybox ruszają w listopadzie, 12box w styczniu, jeszcze został nam tylko polski glossybox
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zadomowienie
|
Informacja, którą dostałam ma maila od Ladybox:
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że LadyBox odświeżył stronkę i wygląda to całkiem przyzwoicie. Ja też dostałam tego maila
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Kissbox i Ladybox będą kosztować do 30 zl. Jestem ciekawa co będzie w środku
|
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Też jestem ciekawa, i czekam z niecierpliwością
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
widzę, że nareszcie boxy wchodzą do Pl.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Do jakich 12? Ja do Lady Boxa i Kiss Boxa, a w żadnym nie widzę żadnych opcji zapisu- napisane , że jak zaczną się zapisy to wyślą mi maila.
|
|
|
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam maila na brytyjski adres glossyboxa, bo sama strone pod adresem glossybox.pl to moze zrobic kazdy i wolę się upewnić czy to nie jakaś ściema
może napiszą coś więcej, gdyby jednak to była prawda - info kiedy start albo chociaż kontakt do kogoś w PL ![]() edit: sprawdziłam domenę i.... Firma Beauty Trend Holding GmbH Ulica Saarbruecker Str. 20/21 Miasto 10405 Berlin Lokalizacja DE to firma zajmująca się niemieckim glossy boxem, więc jednak żaden fake ^^ Edytowane przez hanejj Czas edycji: 2011-10-21 o 21:09 |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
ojj , marzą mi się te boxy wszystkie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
Nie chcę tutaj zaśmiecać, ale muszę gdzieś to z siebie wyrzucić, a myślę że będzie to zgodne z tematem. Piszę po praz pierwszy na wizażu, choć już od dawna chciałam założyć sobie konto, ale jakoś zawsze nie mogłam się zebrać by przejść przez rejestrację. Ale dziś strasznie się wkurzyłam , skasowali mnie z Facebooka i to właśnie na na stronie Ladybox.pl na FB ! Nigdy coś takiego mnie nie spotkało.Już podaję wam linka o co chodzi: ![]() Nie dawało mi spokoju jak w ciągu kilku minut mogło pojawić się tam dodatkowych 200 "fanów" z chwili na chwile. Z tego co pamiętam było ok. 440 a neidługo potem juz z 680. Mój facet powiedział mi że to bardzo proste, podobno fanów można kupic na Allegro. Byłam w szoku, ale sprawdziłam i rzeczywiście można (100 fanów - 10zł boshe co za czasy!) Zapytałam się Ladybox ,prosto z mostu (bo ja tak zawsze), jak to rzeczywiście było, a oni już po chwili zdjęli mój wpis z tablicy i zbanowali! Żadnej odpowiedzi, zero wyjaśnień, o nic nie mogłam się już zapytać. Może i jestem trochę narwana, ale po prostu ciekawa byłam. Szkoda, to było tylko pytanie, a poczułam sie strasznie niemiło tak potraktowana. Dobrze że ja zawsze mam otwarte milion kart na raz, bo dzięki temu na którejś jeszcze Ciągle było widać że był tam mój post. Szkoda, nastawiłam się na Ladybox a bo spodobała mi się ich strona, ale po tym jak mnie potraktowali raczej się już na nich nie skuszę... |
|
|
|
|
#111 | |
|
Konto usunięte
|
nie przesadzasz? Twój wpis wciąż wisi na ich Tablicy, o jakim zbanowaniu piszesz?
zebranie tylu fanów w krótkim okresie czasu nie jest niemożliwe. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Może gdyby faktycznie skasowali... Nie, nawet wtedy twoja reakcja byłaby przesadzona. Także tego, właśnie zjechałaś LadyBox za nic. Bo ci się wydawało, że ci skasowali posta (och, dramat). A nawet gdyby kupili fanów na allegro, to nie rozumiem problemu. Ubyło by ci czegoś? Przymierzam się do LadyBoxa, bo pasuje mi cenowo Ale jakoś nie mogę się zdecydować i kliknąć, chwilowo mam inne wydatki
|
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oh come on ![]() Ja wygrałam u nich 1 darmowego LadyBoxa i jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa i polecam tam zaglądać i brać udział w konkursach
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
Mogliby już określić jakieś terminy
Człowiek już się nie może doczekać
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#116 | |
|
Przyczajenie
|
Umbro,
Ja po prostu mówię otwarcie, gdy coś mi nie pasuje. Masz rację mówiąc, że Cytat:
Po tym jak wpis z pytaniem znikną i to dosyć szybko, nie mogłam już nic napisać na ich tablicy - to rozumiem poprzez "zbanowanie". Sprawdzałam dokładnie kilka razy, na tablicy Ladybox mojego pytania po prostu niema. Może nie zostało przez nich skasowane a ukryte? Pytanie, po co? Może moje pytanie było zbyt niewygodne dla ludzi z Ladybox by normalnie mi odpisać? nie wiem. Moi znajomi też nie mogli znaleźć mojego wpisu. Z przesłanego screena jasno wynika, w którym miejscu było moje pytanie. Jeśli tam jest to sorry, ale ja go nie widzę i ponadto dalej nie mogę u nich nic napisać. |
|
|
|
|
|
#117 | |||||
|
Przyczajenie
|
Mitsukki
Cytat:
Po pierwsze, mylisz się. Posta z moim pytaniem tam nie ma. Jesteś w stanie to wyjaśnić? Bo ja sprawdzałam bardzo dokładnie. Ale jeśli twierdzisz inaczej to pokaż mi, co odpisali. Bardzo ciekawa jestem czy byli w stanie się wytłumaczyć. Cytat:
Dla mnie „fejsbuk” to przede wszystkim ludzie. I jeśli jedni – drugim zabraniają się wypowiedzieć, lub wręcz zadawać pytań, to dla mnie jest to mega nie w porządku! Może Tobie to odpowiada, mi absolutnie nie. Wkurzyłam się, bo jak dla mnie to zwyczajna Cenzura. Nie wiem jak Ty byś się poczuła gdyby ktoś nie pozwalał Ci wypowiedzieć własnego zdania. Prawdopodobnie, nie byłoby Ci zbyt miło. Cytat:
Możesz mieć inne zdanie, ale ja nie szczędzę słów, gdy ktokolwiek próbuje mnie ograniczać. Cytat:
Poza tym dla mnie cenzura to Nie jest NIC. Jeśli mi się wydawało to w takim razie gdzie jest mój post? Cytat:
Ja zostałam „wyrzucona z widowni” - bo zamiast klaskać, zadawałam pytania. Zupełnie niema problemu, prawda? Edytowane przez Pati Mierzejewska Czas edycji: 2011-10-25 o 14:33 |
|||||
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#119 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
poza tym, mam nieodparte wrażenie, że to jakiś czarny pijar konkurencji. mówię to po przejrzeniu facebookowego profilu ''Pati''.
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
Oj wy kusicielki, zgłosiłam się do kolejki po KissBox'a
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

Jeszcze sie nic nie zaczęło, a już niewypał.

, skasowali mnie z Facebooka i to właśnie na na stronie Ladybox.pl na FB ! Nigdy coś takiego mnie nie spotkało.