Gdzie można spotkać fajnego i wartościowego faceta? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-01-29, 18:35   #91
danana
Zadomowienie

Dot.: Gdzie mozna spotkac fajnego i wartosciowego faceta?

w międzyczasie oczywiście coś było ale nie wyszło,po krótkim czasie zobaczyłam że to zupełnie inny człowiek niż myslałam
danana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-29, 18:46   #92
doriiska
Zakorzenienie

Przykro mi, że tak wyszło... A gdzie się poznaliście?
Stary 2020-11-15, 05:41   #93
oliviatery
BAN stały

Wszędzie można spotkać kogoś fajnego. Ja mojego narzeczonego spotkałam przypadkiem na ulicy - jeden jedyny raz coś mnie naszło, żeby pójść nieco inną drogą do pracy i bum: spotkałam miłość swojego życia
oliviatery jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-16, 02:17   #94
elwiraradlak
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oliviatery Pokaż wiadomość
Wszędzie można spotkać kogoś fajnego. Ja mojego narzeczonego spotkałam przypadkiem na ulicy - jeden jedyny raz coś mnie naszło, żeby pójść nieco inną drogą do pracy i bum: spotkałam miłość swojego życia

Oliviatery - dlaczego skopiowałaś wypowiedź Lea_ny z 2011-07-06, 10:48 i podajesz jako swoją?
elwiraradlak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-23, 19:57   #95
MissBaudelaire
Przyczajenie

Może miała w schowku i jej się pomieszało.

A tak zupełnie serio, bo widzę, że wyżej to już ban = sprawa jakby rozwiązana... Szukałabym koniecznie w miejscu związanym z jakąś moją aktywnością poboczną, tak najlepiej znaleźć kogoś o podobnych zainteresowaniach i z głowy mamy też temat do przełamania pierwszych lodów. Z drugiej strony, życie płata ogromne figle i swojego 'ex' poznałam przy półce w markecie, ale to ogólnie było dziwnym przypadkiem, bo wcześniej oboje byliśmy zarejestrowani na pewnym hermetycznym forum. Dalej po prostu umówiliśmy się via tamto forum na kolejne spotkanie i jakoś poszło. Z perspektywy czasu jednak jest dla mnie oczywistym, że dla niego byłam środkiem do celu i zasłoną dymną (mniejsza już o to), a zaangażowania to ze świecą w tym pseudozwiązku z jego strony szukać. Nie istnieją poradniki pt. "jak złowić mężczyznę", tzn. pewnie istnieją nawet książki w tym rodzaju, ale czasem zdajemy się na czynniki kompletnie losowe. Zdecydowanie łatwiej byłoby mi zagadać do kogoś w znajomym otoczeniu na temat, na który czuję się kompetentna.

Appki randkowe - tutaj przekrój panów i pań jest tak różny, że ciężko na ten temat jakkolwiek generalizować. Kiedyś ludzie poznawali się przez rodziny i swatanie, a obecnie mamy globalną internetową 'wioskę'. Niekoniecznie jest to złe, chyba sama nie patrzę na to też jak na ostatnie koło ratunkowe; sama po nie jeszcze nie sięgnęłam, chcę najpierw wyprostować wiele rzeczy w życiu. Obawiam się tylko, że do trzydziestki w takim razie celibat i samotność... Ale najgorzej doczepić się drugiego człowieka i wejść w jego życie, nie mając żadnego pomysłu na siebie. Wtedy osobowość drugiego człowieka Cię niejako "pożera". Nie zniosłabym takiego uczucia zahukania, chciałabym mieć kontrolę i inicjatywę.
MissBaudelaire jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-24, 10:45   #96
elkiza81
Zakorzenienie

Dot.: Gdzie można spotkać fajnego i wartościowego faceta?

Cytat:
Napisane przez FemmeFatale2 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

gdzie mozna poznac wartosciowego faceta? internet? ulica? klub? pomozcie bo juz mi brakuje pomyslow Jakie sa Wasze doswiadczenia?
Powiem z własnego doswiadczenia: tylko w kręgu wspólnych znajomych. Próbowałam przez Internet, byłam na kilku portalach randkowych, piszą do mnie faceci na Facebooku. Szukałam pięć lat i nikogo nie znalazłam. Powiem wręcz, że stałam się wytrawnym myśliwym. Nic mi to nie dało, nadal jestem sama i nie mam partnera. Szukaj w kręgu znajomych, może kogoś poznasz. Znajomy znajomego itp.

Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Mikadoo Pokaż wiadomość
Według mnie szukając usilnie miłości nie znajdzie się jej. To musi przyjść samo. Dlatego ja bym odradzała szukania faceta w jakiś tam specjalnych miejscach, żyj swoim życiem... miłość sama przyjdzie kiedy będzie jej czas.
Nadchodzi jej czas i miłość się nie pojawia...trzeba brać sprawy w swoje ręce i intensywnie szukać miłości, bo sama Cię nie znajdzie.

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kaileight Pokaż wiadomość
Mnie moja wychowawczyni w liceum (bardzo bądra kobieta skądinąd) mówiła, że wartościowych, to tylko w bibliotece...
W bibliotece też szukałam...okazało się, że chodziłam kiedy wszyscy byli w pracy, więc nie miałam jak upolować jakiegoś super faceta...przestalam chodzić do biblioteki i przerzucilam się na e-booki.

Teraz próbuję polować na Filmwebie. Na wizaż pełno kobiet, więc tutaj nie bardzo można szukać.

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Przyszło mi do głowy jeszcze jedno miejsce, a mianowicie szpital. Może jakiś pacjent szpitala zawróci Ci w głowie, ale musisz również być pacjentką.

Stary 2020-11-24, 20:05   #97
Kafe81
Przyczajenie

hmmm ja poznałam fajnego i wartościowego przez internet. Świeżo po zalogowaniu i ja i on i pyknęło tak zwyczajnie,dodam, że mamy po 40 lat. Ważne,żeby wiedzieć czego się chce.Każde z Nas szukało stabilizacji, przyjażni, zrozumienia i ciepła,dlatego pykło. Znaleźliśmy siebie po zdjęciach, które były "normalne"
Kafe81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2020-11-25, 09:47   #98
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891
Konto usunięte

Toja tylko uprzejmie zwrócę uwagę, że wątek jest z 2011, więc miejmy nadzieję, że jego autorka już nie potrzebuje porad w tej kwestii.
3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-25, 10:35   #99
d3e919e0e54b9500ffc4579bddf1b8e1b6f2b292_606ce7f24472e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kafe81 Pokaż wiadomość
hmmm ja poznałam fajnego i wartościowego przez internet. Świeżo po zalogowaniu i ja i on i pyknęło tak zwyczajnie,dodam, że mamy po 40 lat. Ważne,żeby wiedzieć czego się chce.Każde z Nas szukało stabilizacji, przyjażni, zrozumienia i ciepła,dlatego pykło. Znaleźliśmy siebie po zdjęciach, które były "normalne"
Hej, a zdradzisz na jakiej stronie internetowej spotkalas normalnego partnera i skad pochodzicie?
d3e919e0e54b9500ffc4579bddf1b8e1b6f2b292_606ce7f24472e jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-27, 21:32   #100
Panna_Anna_WWA
Przyczajenie

Ja, siostra, przyjaciółka i kilka koleżanek znalazłyśmy świetnych, wartościowych chłopaków/narzeczonych/mężów na Tinderze Mimo całej bandy idiotów jaka tak jest, znalazło się kilku fajnych facetów i pewnie jeszcze niejeden fajny tak jest
Panna_Anna_WWA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2020-11-28, 09:09   #101
Kafe81
Przyczajenie

Czasem trzeba z byłą/byłym utrzymywać kontakt,bo ma się wspólne dzieci. Ja się na początku bardzo wkurzałam, bo mój facet nie mógł wyjść spod wpływu byłej,wykorzystywała dziecko, żeby nam popsuć plany. Wymyślała awarię samochodu, albo, że dziecko potrzebuje mleka w sobotę wieczorem, żeby tylko przyjechał. Po wielu awanturach i rozmowach pokazał byłej gdzie jej miejsce. Dodam tylko,że to ona go zostawiła, a potem gdy pojawiłam się ja bardzo chciala,żeby wrócił jak się nie udało to zaczęło się knucie. Jesteśmy razem już 2 lata,a ona do tej pory nie zdobyła się na to,żeby powiedzieć mi chociaż cześć, a przecież ja też wychowuję jej dziecko. Mogłabym napisać doktorat na podstawie tej sytuacji, tyle zjedzonych nerwów. Szanujmy się nawzajem kobietki, jakaś solidarność nas zobowiązuje.
Kafe81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-29, 15:28   #102
maria753
Przyczajenie

Portal randkowy - https://be2.pl Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły.

Edytowane przez maria753
Czas edycji: 2021-03-21 o 07:54
maria753 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-30, 22:25   #103
Metheus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Panna_Anna_WWA Pokaż wiadomość
Ja, siostra, przyjaciółka i kilka koleżanek znalazłyśmy świetnych, wartościowych chłopaków/narzeczonych/mężów na Tinderze Mimo całej bandy idiotów jaka tak jest, znalazło się kilku fajnych facetów i pewnie jeszcze niejeden fajny tak jest
Ostatnio tak samo koledzy mi opowiadają, że spotkali swoje partie na badoo/tinderze.

A ja się zastanawiam jak to możliwe, ja takiego powodzenia nie mam. :\
Stary 2021-01-30, 22:33   #104
frogface
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Metheus Pokaż wiadomość
Ostatnio tak samo koledzy mi opowiadają, że spotkali swoje partie na badoo/tinderze.

A ja się zastanawiam jak to możliwe, ja takiego powodzenia nie mam. :\
No ja też się dziwię. Matchy mam setki, ale co z tego, jak te wszystkie rozmowy to takie nic specjalnego. Z kilkoma facetami się spotkałam, nawet po kilka razy, mamy dalej kontakt, ale żaden mnie jakoś szczególnie nie oczarował...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
frogface jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-01-31, 08:07   #105
MiamiGlow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maria753 Pokaż wiadomość
Mnie moja wychowawczyni w liceum (bardzo bądra kobieta skądinąd) mówiła, że wartościowych, to tylko w bibliotece...
Teraz z książek bardzo często korzysta się w Internecie. Poza tym to niestety nie tak, że jak facet czyta to jest fajny i wartościowy. Są i tacy, którzy nadadzą się na gbura i narcyza roku.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
MiamiGlow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości