![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Gdzie mozna spotkac fajnego i wartosciowego faceta?
w międzyczasie oczywiście coś było ale nie wyszło,po krótkim czasie zobaczyłam że to zupełnie inny człowiek niż myslałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Przykro mi, że tak wyszło... A gdzie się poznaliście?
![]() |
#93 |
BAN stały
|
Wszędzie można spotkać kogoś fajnego. Ja mojego narzeczonego spotkałam przypadkiem na ulicy - jeden jedyny raz coś mnie naszło, żeby pójść nieco inną drogą do pracy i bum: spotkałam miłość swojego życia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oliviatery - dlaczego skopiowałaś wypowiedź Lea_ny z 2011-07-06, 10:48 i podajesz jako swoją? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Może miała w schowku i jej się pomieszało.
![]() A tak zupełnie serio, bo widzę, że wyżej to już ban = sprawa jakby rozwiązana... Szukałabym koniecznie w miejscu związanym z jakąś moją aktywnością poboczną, tak najlepiej znaleźć kogoś o podobnych zainteresowaniach i z głowy mamy też temat do przełamania pierwszych lodów. Z drugiej strony, życie płata ogromne figle i swojego 'ex' poznałam przy półce w markecie, ale to ogólnie było dziwnym przypadkiem, bo wcześniej oboje byliśmy zarejestrowani na pewnym hermetycznym forum. Dalej po prostu umówiliśmy się via tamto forum na kolejne spotkanie i jakoś poszło. Z perspektywy czasu jednak jest dla mnie oczywistym, że dla niego byłam środkiem do celu i zasłoną dymną (mniejsza już o to), a zaangażowania to ze świecą w tym pseudozwiązku z jego strony szukać. Nie istnieją poradniki pt. "jak złowić mężczyznę", tzn. pewnie istnieją nawet książki w tym rodzaju, ale czasem zdajemy się na czynniki kompletnie losowe. Zdecydowanie łatwiej byłoby mi zagadać do kogoś w znajomym otoczeniu na temat, na który czuję się kompetentna. Appki randkowe - tutaj przekrój panów i pań jest tak różny, że ciężko na ten temat jakkolwiek generalizować. Kiedyś ludzie poznawali się przez rodziny i swatanie, a obecnie mamy globalną internetową 'wioskę'. Niekoniecznie jest to złe, chyba sama nie patrzę na to też jak na ostatnie koło ratunkowe; sama po nie jeszcze nie sięgnęłam, chcę najpierw wyprostować wiele rzeczy w życiu. Obawiam się tylko, że do trzydziestki w takim razie celibat i samotność... Ale najgorzej doczepić się drugiego człowieka i wejść w jego życie, nie mając żadnego pomysłu na siebie. Wtedy osobowość drugiego człowieka Cię niejako "pożera". Nie zniosłabym takiego uczucia zahukania, chciałabym mieć kontrolę i inicjatywę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Gdzie można spotkać fajnego i wartościowego faceta?
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Teraz próbuję polować na Filmwebie. Na wizaż pełno kobiet, więc tutaj nie bardzo można szukać. Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Przyszło mi do głowy jeszcze jedno miejsce, a mianowicie szpital. Może jakiś pacjent szpitala zawróci Ci w głowie, ale musisz również być pacjentką. Wysłane z mojego SM-J600FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
hmmm ja poznałam fajnego i wartościowego przez internet. Świeżo po zalogowaniu i ja i on i pyknęło tak zwyczajnie,dodam, że mamy po 40 lat. Ważne,żeby wiedzieć czego się chce.Każde z Nas szukało stabilizacji, przyjażni, zrozumienia i ciepła,dlatego pykło. Znaleźliśmy siebie po zdjęciach, które były "normalne"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
Toja tylko uprzejmie zwrócę uwagę, że wątek jest z 2011, więc miejmy nadzieję, że jego autorka już nie potrzebuje porad w tej kwestii.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Ja, siostra, przyjaciółka i kilka koleżanek znalazłyśmy świetnych, wartościowych chłopaków/narzeczonych/mężów na Tinderze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Czasem trzeba z byłą/byłym utrzymywać kontakt,bo ma się wspólne dzieci. Ja się na początku bardzo wkurzałam, bo mój facet nie mógł wyjść spod wpływu byłej,wykorzystywała dziecko, żeby nam popsuć plany. Wymyślała awarię samochodu, albo, że dziecko potrzebuje mleka w sobotę wieczorem, żeby tylko przyjechał. Po wielu awanturach i rozmowach pokazał byłej gdzie jej miejsce. Dodam tylko,że to ona go zostawiła, a potem gdy pojawiłam się ja bardzo chciala,żeby wrócił jak się nie udało to zaczęło się knucie. Jesteśmy razem już 2 lata,a ona do tej pory nie zdobyła się na to,żeby powiedzieć mi chociaż cześć, a przecież ja też wychowuję jej dziecko. Mogłabym napisać doktorat na podstawie tej sytuacji, tyle zjedzonych nerwów. Szanujmy się nawzajem kobietki, jakaś solidarność nas zobowiązuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Portal randkowy - https://be2.pl Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły.
Edytowane przez maria753 Czas edycji: 2021-03-21 o 07:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja się zastanawiam jak to możliwe, ja takiego powodzenia nie mam. :\
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.