![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Walka Z Tłuszczem
[QUOTE=SandraBullock]
Dzięki za wsparcie, będę pamiętać. Ja jestem dość obowiązkowa i z gimnastyką 2x w tygodniu nie będę miała problemu, ale dieta!!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
AKNA głownym grzechem chyba były naleśniki, wstydz się
![]() trzymaj sie u babci, z doświadczenia wiem, że one lubią wciskać jedzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
GRADISCA I KALIJA !!! mozecie podac swoje numery gg? kalija - jatez chce schudnac 15 kg (nie wiem jak to zrobic chociaz juz kiedys sie udalo) brak motywacji?? to juz czerwiec!!!!
gradisca mam podobne wymiary chociaz waze ciut wiecej.gratuluje sukcesu |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
POWRPUFF mówisz i masz
![]() ![]() a tak wogole, to witam bardzo cieplutko wszystkie nowe duszyczki w tym wątku ![]() NUVOLA czytałaś mój post o South Beach? jest na wcześniejszej stronie.. mogłaś przegapić, bo zaraz poleciała lawina innych wiadomości po nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Nuvola świetna decyzja, moja Mama pani w okolicy 50 całe życie miała "za dużo" wiecznie kompleksy, wieczne problemy i właśnie postanowiła się ochudzić wszystkim nam pokazała i schudła bardzo bardzo dużo z rozmiaru 46 do 36 !!!! nikt nie wierzył że tego dokona, a ona jednak to zrobiła , wygląda świetnie, zmieniła swoje życie, wreszcie nie boi sie mini
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Moim podstawowym założeniem też jest to żeby jednak nie świrować, i żeby żyć , a nie egzystować ![]() ![]() ![]() ![]() co do wspomagaczy .. hmm ja w zasadzie nie używam żadnych, w środę mam mieć spotkanie z instruktorem na siłowni na którą się zapisuje i pewno wtedy ustale z nim czy L-karnityne mam brać, czy nie. Boję sie troche wspomagaczy, i innych zwłaszcza jak siłami natury idzie tak ładnie, wiem że osoba które ciągnie do słodkiego pomagał rzeczywiście chrom, no ale ja jestem bardziej mięsożerna niż .. słodko ..więc u mnie nie ma sensu. |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Gradisca, jestem pod wielkim wrażeniem dokonań Twojej Mamy. No no musiała jej się zacząć druga młodość, nic tylko podziwiać takie osoby i brać znich przykład
![]() ![]() Co do L-karnityny. Moja trenerka mówiła, że póki spada mi waga, nie warto inwestować w suplementy. No Kalija oczywiście i tak sobie kupiła ![]() ![]() No ale jak uważasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Mam nadzieje, że jesteście grzeczne na diecie i poranne ćwiczenia już zaliczone
![]() ![]() ja zaraz sobie ide pobiegać (bez kawy, po lekkim śniadanku... czyli baaardzo zdrowo) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Ja także wybieram się pobiegać (jak co dzień)
![]() ![]()
#100 |
Zadomowienie
|
Jejku jak to czytam to mnie wstyd bierze. Wy ciągle biegacie skaczecie a jaa..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Tak tak zaprosić mamę Gradisci na Forum !!! Niech nam poopowiada jak to fajnie być "schudniętym"
![]() Czy Wy mnie chcecie zamęczyć? Mam ćwiczyć na czczo, tylko po kawie i jescze pózniej dwie godziny nie jeść. o, nigdy w życiu ![]() ![]() ![]() ![]() Co robiłam dziś: 40 minut jeździłam na rowerku po mieście- normalnie takie poświęcenie zrobiłam, że o 7 wstałam i na rower od razu ![]() ![]() Pozdrowionka dla wszystkich ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Jezu a ja dopiero co wstałam po imprezie, nie mam siły nawet ręką ruszyć nie mówiąc już żeby jakiś podskok zrobić. Wtryniłam już śniadanko i jak na razie to moja jedyna gimnastyka
![]() A moja dietę szlag kopnął bo wczoraj się rzuciłam na takie mniamusne rzeczy, że aż strach pomyśleć. I znów wszystko od nowa ![]() Ale zauważyłam że nawet jak mi waga stoi w miejscu to ciało ładniej wygląda po tych ćwiczeniach i owijaniach w olejki. No, ale ile to sie trzeba męczyć.... TO ja już wolę sobie na imprezki chodzić ![]() no dobra później poćwiczę. jak siły zbiorę.
#103 |
Raczkowanie
|
Zmobilizowalam sie do cwiczen i chudniecia, wiec pisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Przekaże Mamie jak u niej będe dziewczyny
![]() andariel no daj spokój, jesteś tak blisko, a taki mały wyskok raz na czas nie zaszkodzi, trzeba dbać też o inne poziomy w organizmie, nie tylko kaloryczne, np poziom hormonu szczęscia a ten pewno po imprezce ok :P |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Gradisca, gratulacje dla Mamy, tez bym chciala miec taka motywacje
![]() Ja juz jestem dzisiaj po cwiczeniach i po sniadanku- twarozek z pomidorami i 2 herbatki wiec jak na razie jestem z siebie zadowolona ![]() Co do wspomagaczy wiadomo n jednych dzialaja bardziej na innych mniej, mi akurat pomoglo wtedy, i zastanawiam sie nad zakupem teraz ale jeszcze pomysle. Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
He hormon szczęścia u mnie jest dzisiaj na najwyższym poziomie
![]() ![]() ![]() tylko jakos moja głowa taka ciężka dzisiaj ![]() ![]() ![]()
#107 |
Rozeznanie
|
Witajcie ale ten topik sie strasznie rozwija nie nadazam czytac. Aczkolwiek ja sie dolaczam mam dosyc swojej figury, nie jest az taka straszna ale te uda grube!! A wiec ja stosuje diete south beach, co prawda pisalam ze nie widze efektow, ale ostatnio tak jakby brzuch sie ciutke splaszczyl, do tego cwicze A6W, raz w tyg ostry aerobic, po ktorym sie rozplywam normalnie i cwiczenia w domu, niestety na chodzenie na silke jak dotychczas nie mam czasu bo juz sesja jest i trzeba sie uczyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj nie mam się czym pochwalić-miałam doła.I przeleżałam dzień w łóżku.Jutro za to planuje wrzucic sobie trening dwugodzinny...Dużo dzis nie jadłam,więc choc to jest powód do dumy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie! Właśnie mam chwilę, więc weszłam tu z nadzieją na odpowiedzi i nie zawiodłam się. Jesteście wspaniałe
![]() Kalija, Gradiska bardzo Wam dziękuje za rady. Kalija jestem wręcz zobowiązana Twoją pomocą ![]() Ale historia o Mamie (Gradiska!!!) jest wręcz do czytania na słabsze dni- proponuje by Mama została "super mamą" ![]() Mogę się jedynie pochwalić iż od trzech tygodni chodzę conajmniej dwa razy w tygodniu do fitness klubu i raz na basen. Więcej jest wręcz niemożliwe. A teraz przygotuje się psychocznie do diety no i zmierze obwody, by mieć świadomość. Gradisca spytaj o L-Karnityne, jak ją brać czy w każdy dzień, czy przed wysiłkiem. Słyszałam, że pół godziny przed i że pozytywnie wpływa na mięsień sercowy. Do "spisania" Ide analizować sytuacje i cieszę się, że wreszcie nie jestem sama ze swoim problemem i postanowieniem. Dzięki dziewczyny. |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj nie mialam najlepszego nastroju i zawsze w takie dni jem. Do 12 było dobrze, ale potem zadlam 100 gr orzeszków nerkowców (580 kal). A potem nie mogłam się juz powstrzymać do 21 od jedzenia i jadłam co mi wpadło w ręce (poza słodyczami). Dzis mam nadzieje, że nie będę takim obżartuchem
![]() ![]()
#111 |
Przyczajenie
|
![]()
hi, właśnie chciałam się zarejestrować na stonkę podaną przez Ciebie, ale za nic mi to nie wychodzi
![]() ![]() ![]() Dzięki... |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
![]()
Jestem wściekła
![]() Koszmar. Przymierzyłam 10 strojów nie ma. I niech mi nikt nie mówi że 58 w pasie to super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
NUVOLA nie przejmuj się tą kawą!! znam mnóstwo osób bedących na SB, którzy pili kawe i schudli. Z resztą ze mną jest identycznie
![]() ![]() ![]() Ja tam jestem namiętną kawoszką ![]() SANDRA jak tam samopoczucie?! Na chandre jest dobry właśnie sporcik, wytwarza się wtedy hormon szczęscia ![]() ![]() KOCULEK Szkoda tym obżarstwem niweczyć efekty diety... może zanim rzucisz się na lodówke wypijesz butle wody? Albo herbaty niesłodzonej?? Mi sie wtedy odechciewa wszystkiego ![]() ![]() MONIKABA o jakiej stronie mowa? BOZ ojej jaka Ty jesteś cieniutka w pasie ![]() ![]() ![]() ![]() A ja byłam w miare grzeczna wczoraj. Fakt, zaszalałam sobie z chińszczyzną, ale byłam taaaaka głodna a na mieście trudno kupić coś niekalorycznego, tym bardziej jak się jest z facetem obżartuchem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj kaplica
![]() ![]() jestem taka wściekła, że lepiej bez noża nie podchodzić ![]() ![]() ![]() ![]() eeeeeeee mam dość będę się odchudzać od jutra. dzisiaj mi się już nie chce. Trzy lata odchudzania mi na razie wystarczą. Muszę odpocząć. Dzisiaj się obijam. Przynajmniej do wieczora bo potem muszę zrobić te cwiczenia z szóstki ![]() eeeeeeeek
#116 |
Zadomowienie
|
Eeeeeeeeej no dziewczyny, przestańcie w tej chwili, ja tu chcę słyszę o samych sukcesach i o tym jak każda z was się dzielnie trzyma, bo inaczej ja też się rzucę na lodowkę!!!!
![]() ![]() ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Sylwónia świec nam przykładem a pewnie będziemy grzeczne
![]() ![]() ![]() Coś tu się pusto zrobiło... mam nadzieję, że to nie przez słomiany zapał !! Ja dziś zjadłam 3 cukierki! Ale zaraz to spale na orbitku ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
witam! Widzę że sporo wpisów przez te dwa dni, co mnie nie było.
Ja przyznaje się że trochę zawiodłam... KALIJA masz rację z tymi naleśnikami... ale wiem że przez ten tydz. bedzie naprwde dobrze, bo jestem sama w domku, czyli 0 mamusiowych obiadków no i sama będę robiła zakupy, a w tym przypadku radzę sobie bardzo dobrze, bo nauczyłam się nie kupować jakiś zbędnych smakołyków ![]() Najgorsze jest to ze jak byłam u babci zjadłam przez dwa dni 6 kawałków ciasta z truskawkami, wiem, wiem, nie powinnam... ale jestem w trakcie cwiczenia silnej woli... zresztą chyba się usprawiedliwiam... nalezy mi się lanie DZIEWCZYNKI widzę że nie tylko mi jest ciężko czasami ![]() ![]() znalazłam mały sposób: częściej ogladam gazetki z ciuszkami i patrzę jak te ciuszki fajnie wyglądają na szczupłych modelkach i to mi dodaje motywacji, spróbujcie ![]() na szczęście ćwiczyłam duzo więcej niz zwykle ![]() ![]() ANDARIEL Kochana jestem z Tobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Kalija kto by nie chcial
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
te moje kalorie z 3 cukierków zabiłam z pewnością: godzinke cwiczyłam na orbitreku + gimnastyka (jakieś 0,5h)
![]() ![]() AKNA mi też jest ciężko i to bardzo. Jejku jak ja nienawidze tego jedzenia za to, że... tak je uwielbiam ![]() ![]() SYLWÓNIA ależ Ty dzielna ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.