![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Dzisiaj moja siostra hehe, wchodze do pracy, a pracujemy razem i jej nie było, za chwile wpada do pokoju i mówi ze zmarszczonym czołem i przymrużonymi oczami: "Nienawidzę Cię!!!" nogi mi się ugięły...chodziło jej o perfumy. Pachnę dzisiaj gucci rush, a ona strasznie na nie choruje...lol
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
![]() A TŻ ostatnio Angel wpadł w nos po tym jak spsikalam sobie szal w Sephorze ![]() ![]() Był pod wrazeniem trwania zapachu na materiale...przez conajmniej 3 dni unosił się w pokoju,bo specjalnie zostawiłam szal na fotelu :P licze po ciuchu,ze moze kiedys dostane ![]() ![]() Angel jest cudownie trwały i jego linia kąpielowa też ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Od wizyty w Sephorze mineły prawie 2 tygodnie,a szal dalej po przytknięciu noska pachnie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Angel ma najpiękniejsze nuty końcowe jakie znam. Jest zapachem niebezpieczeństwa, miłości i śmierci tak był tu określany ale chyba żadne słowa nie opiszą natury Angel. To czyste emocje zamkniete w błękitnej gwieźdxie. Emocje, które po uwolnieniu z niej zapachu zaskakują nas i fascynują i nie pozwalają zapomnieć ![]() Ja pisałam kilka dni temu o pożegnaniu z nim?????????????/ Jestem chyba niepoczytalna przez te upały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Angel-
to jeden z 3 zapachow na ktore reaguje pozytywnie moj TZ sprawa zapachu itd nie jest dla niego rzecza wielce istotna, nie celebruje w zaden sposob zadnego, uzywa tego co mu kupie ,a na to czego uzywam zwykle nie zwraca uwagi...a jednak- zdrzemnelam sie kiedys na chwile po pracy, czuje przez lekki sen jak ktos mi sie przyglada- otwieram oczy a obok lezy TZ z rozmigdalona mina i wzdycha- Jak Ty pieknie pachniesz... musialam zbierac szczeke ![]() kolejny komplement- Zagorsk- "faaajny jest ten kosciol. taki sexy " ![]() za to jak wywacha A.P to nie da sie juz nim normalnie rozmawiac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
za to jak wywacha A.P to nie da sie juz nim normalnie rozmawiac
![]() To już najwyższa męska forma uznania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj usłyszałam od mojej połówki, ze Light Blue jest cudowny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio dostałam komplement za Innocenta, kiedy byłam u koleżanki. Powiedziała, że ślicznie pachnę i zapach roznosi się po całym pokoju i tak intensywnie niuchała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
Jestem 17-letnim facetem. W lutym jak pożyczyłem Angela od kuzynki to dostałem mnóstwo komplementów. Ludzie pytali się czym tak ładnie pachnę.
Poza tym komplementy mam za Kenzo Pour Homme. Antykomplementy za Mexx Perspective (LUDZIE MÓWILI ZE PACHNE JAK KOBIETA) ;(( I za czarnego adidasa dostaje komplementy jak go używałem, teraz rzadko go stosuję ![]() AKCJA ANGEL DLA FACETA. PRZYLACZ SIE I TY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Ja jakoś specjalnie komplementów nie dostaję. Ale z tego co pamiętam, koledze podobał się zapach mojej Pumy Flowing. Natomiast koleżanka, która poczuła ode mnie Pumę Woman stwierdziła, że ładnie pachnę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
No to ja sie tez pochwale. Moj TZ zaczal mnie komplementowac za perfumy. Chyba nos mu sie przy mnie wyrobil
![]() Np. ostatnio "Pachniesz jak brzoskwinka" - light blue Ale ma sentyment do Envy me - twierdzi, ze ja tak powinnam pachniec i juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
moja koleżanka jak uzylam Angel - "nie przychodź do mnie ja tym pachniesz"
kurcze, nie rozumiem, to jeden z moich ulubionych zapachów....
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio zbieram komplementy za Hypnose, chcociaz ten zapach jakos krótko był moja miłością i za Innocenta
![]() A Wy? Za jaki zapach jestescie aktualnie chwaleni? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio jestem w szoku, bo mnóstwo komplementów zbieram za... Le Baiser du Dragon
![]() ![]() Dostałam też ostatnio komplementy za Lolitkę EDP, Crystal Noir i Venezię LB
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio otrzymuję sporo komplementów za Flowerbombkę, (koleżanka z ławki mówi, że poprawiają jej humor), Addict 2, oraz za Pure Poison, Innocenta i J'adore.
Specjalista od komplementów jest również Gucci Eau de Parfum II ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
a ja zbieram serię komplementów zawsze jak pachnę angel le lys (wręcz zahchwyt otoczenia) oraz organzą (szczególnie od mężczyzn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Do tej pory najwięcej komplementów zebrałam za Neonaturę Cocon
![]() ![]() Poza tym koleżanka z pracy lubiła za mną chodzić ![]() A mąż twierdzi, że zawsze ładnie pachnę ![]()
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Ja jakos dawno nie otrzymalam zadnego komplementu. W ogole rzadko je otrzymuje, czasem TZ sie zdarzala, a tak jesli juz to od najblizszej rodziny albop przyjaciolki, Generalnie ludzom musza sie nie pdobac moje perfumy albo nie chca sie pytac/mowic. Podobno jestem osoba, ktora tworzy dystans
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
spin doctor
|
Muszę się pochwalić. Szłam sobie dziś po zakupy i pod sklepem spotkałam miejscowego pijaczka- pana Zenka, oczywiście "lekko" zawianego
![]() -"Dzień dobry pięknej pani"-usłyszałam. Jako że nie było żadnej innej pani w pobliżu uznałam, że to do mnie i uprzejmie odpowiedziałam "dzień dobry" -Ależ pani pięknie pachnie" A pachnę sobie Hot Couture ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
U mnie reakcje identyczne, chyba jest najczesciej komplementowanym moim zapachem. Poza tym zbieram duzo komplementow za: BC, Feminite du Bois, Rousse i Ambre Sultane S.L., Slonika, Ogrodek Srodziemnomorski, Historie Wody i Le Feu.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Kolega z pracy stwierdził, "Pachniesz jak stara, pomarszczona kobieta" A to było Kyoto CdG
![]()
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różnych komplementów już się nasłuchałam ![]() Od najbliższych zaś, słyszę nie tylko pozytywne komplementy (najwięcej za Wish, Dolce Vitę, Euphorię, Romę, The Parfum Charles Jourdan i Lolitkę), pojawiają się też stwierdzenia, że "pachnę jak stara baba" (o Black Cashmere), albo "cuchnę jak trupiarnia" (Angel), czy "śmierdzisz jak spleśniałe kartofle" (o Classique), a nawet, że "śmierdzę i mam się odsunąć, a najlepiej iść się wykąpać" (Jungle Elephant). Kiedyś nawet usłyszałam, że perfumy, które mam na sobie stanowią połączenie zapachu lakieru do włosów z kremem Nivea (o Cristobalu). Bywaja też porównania do ciast, proszków do prania, czy potu... Jak miałam na sobie Agent Provocateur (i przy okazji mocno wydekoltowaną bluzkę) usłyszałam, że jestem bezwstydna i powinnam się wstydzić...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Ostatni komplement dotyczyl mojego Edenu
![]() Niedawno pani ekspedientka zza lady stwierdzila iz... 'baardzoo ladne ma pani perfumy' Coz...taki jest Eden - dla mnie tez piekny i jeden psik a trwa i trwa... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Mnie ostatnio chlopak pogryzl (moja szyjke
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Kiedyś na zajęcia spryskałam się pure poison i koleżanka, która koło mnie siedziała powiedziała, że są piękne. Uwielbiam kocham ubóstwiam pure poison. Są słodkie i niezwykłe. Mój papa zwariował na punkcie tych perfum- zakrada się do pokoju i je wącha. Tak jak ja jego D&G pour homme.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
stella stella- uczeń podszedł do mnie do biurka i powiedzial: tak pani pachnie ze dzisiaj calą lekcje będę tu stał i wąchał"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.