|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: The Voice of Poland
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2920300 6]
Adasiu Przytulasiu, zaśpiewać Tobie chcę Że chociaż nie wyglądam, to o Panu śnię O Twoich pięknych oczach i męskich ramionach Zapukaj do mych drzwi Romeo a będę Twoja [/QUOTE]Haha, genialna jesteś ![]() A ja nie wiem kogo bym wybrała... Chyba musiałabym się dłuuugo zastanawiać... Ciekawe jak Adaś by prosił |
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Ciekawe co byście zrobiły, gdyby Nergal o Was powiedział tak jak o tej dziewczynie z teatru Roma: "Mogłaby być moją żoną".
|
|
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
całkiem przyjemny program
Będę oglądać.
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehehe ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/34833/..._milosnik_zla/ ale żenada...
Edytowane przez blueskye Czas edycji: 2011-09-04 o 20:22 |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie sądziłam że tyle fanek Nergala na wizażu, naprawdę jestem zaskoczona, a mnie trudno zaskoczyć ![]() Ktoś wie ile będzie odcinków z ustalaniem składów? A potem live? |
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;2920300 6]Ale co, tak wszystkie? Ciekawe jaką ma rozpiętość ramion
![]() Panie moje panie, tu trzeba grafik ustalić która i kiedy coby nerwów nie było ![]() Adasiu Przytulasiu, zaśpiewać Tobie chcę Że chociaż nie wyglądam, to o Panu śnię O Twoich pięknych oczach i męskich ramionach Zapukaj do mych drzwi Romeo a będę Twoja [/QUOTE]Podzielimy się jakoś bo inaczej chyba sobie włosy powyrywamy ![]() Dogadamy się jakoś aby wszystkie były zaspo....zadowolone ![]() Genialne! ![]() Omg poważnie ? Cytat:
![]() Program podoba mi się bardzo ze względu na jury ( i nie mam na myśli tylko Adama ). O ile nie lubiłam Ani Dąbrowskiej tak podoba mi się tutaj jej taki spokój, powaga i profesjonalizm. Piaska lubię- fajny facet. Kayah też fajna babka, super się bawi.
|
|
|
|
#99 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Potem są jakieś bitwy między uczestnikami i połowa składu danego trenera odpada, a potem dopiero live (tak mi się wydaje z tego co zapamiętałam oglądając). Do tego jeszcze są castingi w internecie, jest kilka duetów, są to osoby, których nikt nie wybrał na przesłuchaniach, mają taką jakby 2 szansę, internauci mogli głosować i jutro (właściwie dzisiaj ) wyniki.
|
|||
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
No nie, właśnie z ciekawości oglądnęłam ten program (nie liczyłam na nic ciekawego, ale planowałam przy tym zasnąć...) i tak mnie podjarał, że szok.
Na wstępie dodam, że jestem wielką fanką tego typu programów, ale na TVP zawsze dziadostwo leci(jedynie "tak to leciało" lubię ), a tu taki szok.Formuła programu super, coś nowego. Jury też spoko. Jedynia Dąbrowska mi nie przypadła do gustu jakaś taka nadąsana sztywniara ![]() Piasek to taki plastuś sympatyczny. Kayah babka z jajem, widać, że bawi się w tym programie A Adaś.... Czy ja muszę coś mówić? ![]() ![]() ![]() Tak sobie myślę, że ja jakieś zboczenie mam chyba, bo w X factor leciałam na Czesia, W Must be the music na Sztabe, a tutaj na Nergala ![]() Zaczęłam zastanawiac się czy aby na pewno wszytsko ze mną ok, ale widze, że nie jestem sama... ![]() A zapomniałabym. Jedyne czego tego programowi brakuje to porywających uczestników, bo mnie porwał tylko ten ostatni gość śpiewający jak T. Turner i kobitka w ciąży. (a ten gość to po prostu był ciekawy, inny, nie będę raczej fanką jego głosu) Ta dziewczyna co płakała po występie i cos tam pojechała Piaskowi jakaś nie teges:/ Tak czy siak ja mam wrażenie, że to ustawiane jest jak nie wiem, bo dziwne, że każdy dostał po równo uczestników w każdej części ![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- A Fleczar dla mnie śpiewał strasznie na siłę :/ Nie mam nic do niego, ale jakoś ta pseudo rockowa barwa mi u niego nie pasi, tak jakby 'udawał' ją. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia... Bo wolny czas to jest coś co lubie, tych co pracują i się uczą nie rozumiem! Edytowane przez wsiowy_gupek Czas edycji: 2011-09-05 o 01:48 |
|
|
|
|
#101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Może akurat tak tylko w pierwszym odcinku się złożyło? Mi nie podoba się to, że oni siebie nawzajem widzą (jak już ktoś tutaj wspominał) i potem tłumaczą się: "Nie nacisnęłam, bo widziałam, że nacisnął już X i i tak będziesz w tym programie". |
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczyłam z ciekawości i spodobało mi się. Nergal mnie pozytywnie zaskoczył a Ania wydaje sie dość wymajająca, wie czego chce
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo podoba mi się poziom i formuła tego programu!
Nie ma głupich, pseudośmiesznych występów, tylko konkrety, talenty i dobre głosy. Będę oglądać Kocham Anię Dąbrowską od dawna, Kayah pozytywnie mnie zaskoczyła, Piaska lubiłam zawsze, a Darski jest baardzo przystojny Wielkie TAK
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
BAN stały
|
Jestem ciekawy, jaki repertuar wybierze Nergal
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Jest gdzieś (oprócz strony TVP, na której napierw trzeba coś instalować) jeszcze dostępne video z występem dziewczyny, która fałszowała przy kawałku Bartosiewicz "Skłamałam"?
|
|
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
Cóż, ten program ma jeszcze szansę się rozkręcić, poza tym 2mln widzów, to nie 50 osób, nie oszukujmy się
. A po trzecie, ci ksieża biskupi, co tak na tego Nergala psioczą, nieświadomie robią mu krecią robote, w postaci darmowej reklamy ( Swoją drogą, nie rozumiem skąd te krzyki. Akurat z Darskiego jest taki "satanista", jak z papieża baletnica ) Więc nie zniechęcajmy się. A Program bardzo mi się podoba. Co do Adama, to ja od dluższego czasu podświadomie czułam, że on wcale nie jest taki straszny jak go co poniektórzy malują. I jak widać nie myliłam się .PS: Przeglądając wasze wpisy tutaj, zaczynam sobie wyobrażać śmiech kolegów Adama z kapeli i z branży, bo jak tak dalej pójdzie to baby będą się do niego kleiły jak muchy . Mam tylko nadzieję, że obejdzie się bez pisków,tych jego nowych "fanek". |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
Tytuł watku mozna równie dobrze zmienic na : Boooooooooooosze,. ale ten Nergal cudowny jest
! hahaah Również jestem mile zaskoczona tym programem denerwuje mnie Piasek- wrrr. ale ogólnie da się przeżyc Na pewno będę oglądać.
|
|
|
|
|
#111 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dąbrowska pewnie szuka czegoś delikatnego, jazzowego, ale Piasek to chyba własnie klika na wszystko, co w miare ładne.. No nie wiem.. |
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Co by nie było wątpliwości, zrobiłam małe statystyki :
Liczba występów: 13 Liczba naciśnięć przycisku każdego z jurorów: - Kayah : 6 - Adaś : 5 - Piasek : 7 - Ania : 6 Mam nadzieję, że się nie pomyliłam nigdzie ![]() Też mi się wydaje, że każdy szuka czego innego do swojej grupy. Piasek lekkich i przyjemnych głosów tak jak np. ta laska od "California King Bed". Kayah ciekawych głosów + mocnych i murzyńskich tak jak np. ta blondynka co mieszkała w Ameryce. Nergal szuka rockowych głosów ale na inne mocne głosy też się porywa, np. pani w ciąży. Ania poszukuje ludzi ciekawych, technicznie dobrych.
|
|
|
#114 |
|
BAN stały
|
Też mi się wydaje, że reszta sama wykonuje konkretny rodzaj muzyki i się go trzyma, a Piasek bierze różnie różniście, przez co potem może mu być ciężko pracować z takimi ludźmi...
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zgłasza się kolejna fanka Nergala! ;>
Cytat:
Co do jury- Piasek- jak Piasek, nawet go lubię, nic do niego nie mam Kayah- kobieta z muzyką we krwi, zawsze wydaje mi się, że ma jakieś Murzyńskie korzenie Ania- wiecznie niezadowolona, nadąsana<- takie odniosłam wrażenie Nergal już wcześniej widziałam z nim kilka programów/wywiadów i byłam zaskoczona, że to taki inteligentny, elokwentny, mądry facet(dlatego dziwiłam się, że jest z Dodą). Wie co mówi i mówi to logicznie, z sensem i w ogóle. I te jego oczy i uśmiech Co do programu- trochę "przeszkadza" mi ten profesjonalizm. Nie ma się z kogo pośmiać, nie ma zabawnych, fałszujących czy wyjących uczestników (oprócz dziewczyny ze "Skłamałam", chociaż to mogły być nerwy). Z drugiej strony wprowadzili coś nowego, niecodziennego, co powinno się przyjąć. Właśnie odpalam Kubę Wojewódzkiego z Nergalem- posłucham co mądrego powie
|
|
|
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
A można obejrzeć gdzieś w internecie sobotni odcinek? Niestety nie będzie mi dane go obejrzeć w sobotę, ani powtórki w niedzielę
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zaskoczona iloscia fanek Nergala!
![]() Przyznam, ze mi tez podoba sie on coraz bardziej... ![]() (swoja droga, widzialam go ostatnio na zywo, znajomi mowili do niego "Nerdżi" )Bardzo podoba mi sie formula programu (na tyle, zeby porzucic Mam Talent), z pewnoscia bede ogladac kolejne odcinki. Poki co przypadla mi do gustu kobieta w ciazy, Magda, ktora spiewala piosenke Kayah i ostatnia dziewczyna pierwszego odcinka, ktora trafila do grupy Ani Dabrowskiej. Wystep Fleszara nie byl jakos szczegolnie porywajacy, ale bardzo chcialam, zeby ktokolwiek go wybral. Jestem ciekawa co bedzie sie z nim dziac w kolejnym etapie. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2011-09-10 o 17:05 |
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Oglądałyście dzisiaj?
![]() Mnie jakoś nikt nie zachwycił szczególnie No, oprócz Nergala
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

[/QUOTE]
Chyba musiałabym się dłuuugo zastanawiać... 

hehehe 

"Psia dusza większa jest od psa i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie"...