![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie! Razem na pewno sobie poradzimy!
zjadłam troche twarogu chudego
![]() 1.59cm ;/
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Ja czasem )tak jak dziś) jem po 21 bo chodzę spać koło 24 - 1
Mój jadłospis: śniad. - musli z suszonymi owocami z jogurtem naturalnym obiad - kasza + gotowana pierś z kurczaka + kilka plasterków pomidora podwieczorek - jabłko + (niestety) cukierek kolacja - prawdopodobnie jogurt naturalny (bo serka w domu zabrakło ![]() no i właśnie skończyłam ćwiczyć, tradycyjnie: 40minut ćw. na mięśnie brzucha, ręce, 30minut hula-hop, 30 minut skakanki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
A ja stosuję taką dietę, straciłam 5kg: http://✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂.com/site/news048. polecam!
Edytowane przez dota0111 Czas edycji: 2011-08-16 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry : )
A ja zjadłam dziś jedynie jogurt naturalny z borówkami i szklankę maślanki truskawkowej. Niestety w nocy trochę się zapomniałam i zjadłam maaaasę suszonych jabłek...
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Moja mama dziś się popisała - zdążyła już ugotować pomidorówkę i właśnie robi pierogi z serem
![]() ![]() Na śniadanie płatki wielozbożowe chirrios (30 g) z mlekiem (200 ml) - 200 kcal. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
mniam ;D !
ja zjadłam 3 lekkie pieczywka wasa z serkiem pomidorem i ogórkiem ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() byłam kilka dni na działce z TŻtem i znajomymi, więc możecie się domyśleć jak było ![]() grill, chipsy, alkohol itd, więc niezbyt dietetycznie ![]() ale cóż, uroki wyjazdów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
U mnie szaleństwo
![]() ![]() ![]() A na drugie śniadanie zjadłam dwie kromki chleba, na każdej po jednym smażonym jajku, sos barbecue z Lidla i ogórek konserwowy ![]() ![]() Idę zaraz ćwiczyć 8 minutówki przy kolejnym odcinku Kardashianów albo 90210, a później biegnę do banku, do Biedry po rodzynki i do marketu po karimatę ![]() Dziewczyny, piszcie trochę o sobie. Co porabiacie na co dzień? Praca? Czy może macie wakacje bo studiujecie/uczycie się? Czym się interesujecie? ![]()
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz skończyłam studia licencjackie, w lipcu się broniłam, a od września idę na mgr ![]() ![]() ja dzisiaj póki co jajecznica, teraz wcinałam malinki, a co dalej to się zobaczy ![]() trudno mi się przestawić na takie normalne jedzenie po wyjeździe, jak tam ciągle jakieś kiełbaski z grilla, piwko itd ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
właśnie wciągnełam jogurcik z płatkami <mniam>
hmm ja się uczę w technikum ekonomicznym ![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Technicznie rzecz ujmując to studiuję MISH (międzywydziałowe indywidualne studia humanistyczne), ale to tylko "forma" studiów - więc w zasadzie studiuję psychologię. No i jako 2 kierunek portugalistykę, ale tam dopiero skończyłam 1 rok.
A Ty? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i podziwiam za dwa kierunki ![]() ![]() a studiuje Politykę Społeczną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
dzaga1989 ja na co dzien pracuje... w tym roku skonczylam turystyke i rekreacje tzn obronilam licencjat
![]() ![]() ![]() ![]() abraxas2871 portugalistyka...WOW... jak CI idzie?? ![]() Z dieta dzisiaj nieciekawie..za mało zjadłam 2 kanapki na sniadanie na drugie nektarynke i na obiad 2 kanapki 2 ziemniaki i kawalątek kotleta...Wiem ze za mało, ale dostałam @ i zjadłam 3 tabletki, ale nic mi nie pomagaja ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuszki
![]() ![]() Agunia, no co Ty!? To jesteśmy praktycznie na tych samych studiach. Ja kończę filologię (idę na II rok sum i piszę mgr) a niedawno zaczęłam TiR (idę na II rok lic.) ![]() ![]() ![]() Mogę spytać jaki miałaś temat pracy? Ja chciałabym przeanalizować coś związanego z krajami anglojęzycznymi. Dotychczas moje prace (np. te przygotowywane na konferencje) skupiałam na kryzysach w turystyce, chciałabym spróbować czegoś innego, czegoś związanego z moim drugim kierunkiem). U mnie dziś chyba normalnie z jedzonkiem: -śniad: owsianka -II śniad: 2 kromki chleba + po jajku smażonym na każdą + sos bbq + ogóras kiszony - obiad: 3 malutkie gołąbki - kolacja: 1/2 wieśniaka + po trochu różnych warzyw + mała kromka chleba Teraz przepiszę moje wypociny które dziś namachałam tytułem "pracy mgr", później zajrzę na bloga i poczytam "Szczęściarza". Już mi niewiele zostało do końca ![]()
![]() |
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na portugalistyce idzie mi... no tak spoko - nie mam żadnych poprawek, ale z najważniejszego przedmiotu, czyli z języka mam na koniec 3,5. Nie jest źle (bo połowa grupy wogóle nie była dopuszczona do egzaminu), ale szału też nie ma. Miałam w wakacje chodzić na korepetycje, żeby się podszkolić, ale kobieta, która miała mi je dawać okazała się kiepska (byłam we wtorek na pierwszych zajęciach; jest młoda i po prostu nie umie uczyć). Więc doszłam do wniosku, że szkoda mi czasu i kasy na takie coś i sama trochę posiedzą nad gramatyką i słówkami póki mam czas... tylko jakoś nie mogę się zmobilizować ![]() A ja dzisiaj znów przekroczyłam 1000 kcal ![]() Sniadanko: płatki + mleko - 200 kcal 2 śniadanko: 3 pierogi z serem- ok. 200 kcal obiad: talerz pomidorowej z makaronem (105 kcal) + 4 pierogi ze śmietaną i szczyptą cukru - 350 kcal Podwieczorek: 2 wafelki, kostka czekolady (bo byłam w gościach) i maleńki kawałek drożdźówki (to też "w gościach") - liczę tak 150 kcal Kolacja: kromka pełnoziarnistego z pstrągiem i 3 ogórki gruntowe - jakieś 150 kcal Czyli razem:1155 kcal |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam dziś z TŻ nad wodą, więc z dietą ciężko, ale to mój jadłospis:
śniadanie: musli z jogurtem naturalnym i suszonymi owocami obiad: kotlet z piersi kurczaka + surówka kolacja: 2 kromki chleba słonecznikowego z Lidla ![]() ![]() Wow, to jestem świeżak, jeśli chodzi o studiowanie... zaczynam od października, kierunek Finanse i rachunkowość. Zupełnie nie wiem dlaczego, bo jeszcze 3 lata temu byłam pewna, że chcę iść na psychologię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
I dobrze, że wybrałaś FiR - psychologia jest beznadziejna. Nieznoszę tych studiów, serio. Poza tym - po FIRze czeka cię z pewnością lepsza przyszłość niż po psychologii. A z tego co wiem to FiR nie jest ciężki (podobnie jak psychologia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Chyba dlatego też mój wybór padł na to
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Ehh nie miałam na to czasu ale od dzis sie odchudzam. Juz mam czas na cwiczenia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dlatego zrobie zdjecie ide zjesc sniadanie (jabłko hahhaah) posprzatam a potem pocwicze ![]() AnULka248 nie jestes swiezak. Ja tez w pazdzierniku 1 rok studiow ![]()
![]() Edytowane przez paati924 Czas edycji: 2011-08-18 o 08:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
z tego co wiem po moim technikum ekonomicznym i rozmowach z profesorami to FiR to chyba najczesciej wybierany kierunek, wiec ja napewno sie na niego nie wybiore pozatym mój tata studiuje i pożycza ode mnie książki bo ma to samo co ja w technikum, wiec nie bede powatarzac tego samego materialu drugi raz, zwlaszcza, ze po technikum moj zawod bedzie obszerny
![]() ![]() śniadanie - bułka z ziarnami z zerkiem ziołowym ogórkiem i pomidorem 2śniad- petitki LU GO ![]()
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zlossi ja jestem po ogólniaku i to po profilu humanistycznym, więc dla mnie to będzie czarna magia ![]() ![]() Na wadze jest 61kg! Nawet ten długi weekend mi nie zaszkodził ![]() a na śniadanie były dwie kromki chleba słonecznikowego z 3 plasterkami chudej drobiowej wędliny i dwoma plasterkami ogórka. Edytowane przez AnULka248 Czas edycji: 2011-08-18 o 10:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jest 61kg a marzysz ooo ? ;d i ile masz wrostu ? ;D
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem... aż będę zadowolona ze swojej figury
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Ja zjadłam 2 wielkie chochle lecza z chelbkiem. Było pyszneee a robiłam je pierwszy raz
![]()
![]() |
![]() |
#117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja dziś już dużo pochłonęłam (za dużo)... Śniadanie: płatki + jogurt - 300 kcal 2 śniadanie: kawałek drożdżówki z toffi i kokosem (auć) i talerz zupy pomidorowej - 200 kcal Obiad: 4 pierogi (120 g) - 300 kcal Jeszcze gdzieś się zaplątał drugi kawałek drożdżówki - liczę 100 kcal. Czyli dziś razem: 900 jak na razie. A jeszcze czeka mnie kolacja (i podwieczorek pewnie też, bo siedzę do 2 w nocy i kolację jem o 21). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Ja też... chociaż ciężko jest, z piciem tylko i wyłącznie niesłodzonych rzeczy jakoś dałam radę, nawet nie lubię już soków itp. bo są dla mnie za słodkie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Witam was serdecznie.
Szukałam jakiegoś forum, na którym mogłabym znaleźć wsparcie w odchudzaniu i trafiłam do was. Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie. Mam na imię Asia. W czerwcu skończyłam studia licencjackie, od października zaczynam studia mgr, a obecnie poszukuję pracy ![]() Teraz krótko przedstawię "historię mojej wagi". Moje problemy zaczęły się w liceum. Natłok obowiązków, nauka oraz dojazdy do szkoły spowodowały, że zaczęłam objadać się czym popadnie. Ostatecznie teraz przy wzroście 166 ważę ... 70 kg ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że mi pomożecie w walce z moją nadwagą. Będę wdzięczna za wszelkie rady. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.