![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: ruszam od 15 sierpnia:) kto się dołączy???
Ja z kolei sojowy lubię najbardziej, albo żytni z żurawiną.
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Nie jadłam ani takiego, ani takiego. Trzeba spróbować
![]()
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Ja też mogę się dołączyć? Ciągle zaczynam 'od jutra' ale teraz liczę na Wasze wsparcie i mam nadzieję, że tym razem uda mi się wytrwać
![]() Mam 166cm wzrostu i ważę 56kg, a moim celem jest 50kg. Mam figurę 'gruszki' a co za tym idzie grube nogi i boczki ![]() Aktualnie od kilku dni ćwiczę na stepperze, ale od jutra planuję dodać do tego skakankę, hula-hop i rowerek stacjonarny. Mam nadzieję, że nam się uda ![]()
'Kocham Cię, bo cały wszechświat sprzyjał mi w tym, bym mogła Cię poznać. ' ![]() Postanowienia noworoczne: 1) Schudnąć 8kg do wakacji. 2) Zrobić szpagat. 3) Więcej się uczyć i osiągnąć dobre wyniki na koniec roku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór ;-)
dzień się kończy, trzeba go podsumować: - przed śniadaniem woda, ok 1 szklanki (tylko) śniadanie o 11.10 (wstałam 10.30) : - koktajl proteinowy na bazie jogurtu (kolorowego) lunch ![]() - jabłko obiad 16.10: - zupa ogórkowa średni talerz - 7 kawałków sushi (do 17.00 myślę, że ładnie, a potem ...) podwieczorek 17.15: - 7 czekoladek ptasiego mleka ![]() - herbata gorzka kolacja 20.00: - zupa ogórkowa, 1,5 miseczki (uwielbiam zupy ![]() potem jeszcze, ok. 22.00: - kilka łyżek jogurtu ![]() - błonnik w pastylce No cóż, tak było u mnie, nie będę "ściemniać" i zero ruchu, tylko stukanie w komputer i rozmowy telefoniczne (czasami pracuję z domu) PS1: Ja rowniez jestem za listą z nickami PS2: Przepraszam, muszę zmienić swoje dane startowe, nie zważyłam się w niedzielę ani w poniedziałek, dopiero dziś rano, startuję od 56,5, albo przytyłam ![]() PS3: nie wierzę pastylkom na odchudzanie i im nie ufam. Jeżeli odżywianie będzie dopasowane, to wszystko będzie ok. Jeżeli używa się pastylek, to jak później utrzymać wagę? Ciągle jeść jakieś pastylki? Wiadomo, że nie. Wierzę natomiast w niskokaloryczne koktajle proteinowe, bo schudłam na nich prawie 10 kg. I wiem, że są zdrowe i wiem, że zastępują świetnie słodycze, gdy dobierzemy sobie odpowiedni smak, muszę je po prostu znowu kupić i robić sobie, gdy mam wielka ochotę na"słodkie" ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:50 ---------- Cytat:
czytam, tańczę po dawnemu, dbam o linię: 159cm, wiek 42- -START: 57,3 ... 56,2 ![]() ![]() "Czy popełniasz te 5 błędów i niepotrzebnie tyjesz?" - darmowy poradnik Edytowane przez ekspedientka Czas edycji: 2011-08-16 o 23:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Moim slabosciami sa slodycze;/ Dzis z dieta srednia, ale bylam 2 h na basenie i mam zamiar jezdzic na rolkach. Mam hula hop ale nie umiem nic krecic;(
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() PS. Ładnego masz kotka, czy to Twój prawdziwy? Ja ma dwa koty w domu ![]()
czytam, tańczę po dawnemu, dbam o linię: 159cm, wiek 42- -START: 57,3 ... 56,2 ![]() ![]() "Czy popełniasz te 5 błędów i niepotrzebnie tyjesz?" - darmowy poradnik Edytowane przez ekspedientka Czas edycji: 2011-08-16 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wstałam i zaczęłam dzień od szklanki wody.
Ś : dwie kromki sonko z twarogiem, ogórkiem i pomidorem, actimel, czarna kawa 2 Ś: jabłko, jogurt naturalny O: zupa ogórkowa albo omlet K: serek wiejski z pomidorem
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie na razie kawa i owsianka co do tabletek na odchudzanie to ja w nie nie wierzę ![]() u mnie pogoda piękna więc na pewno skuszę sie na bieganie ![]() chciałabym sobie kupić na zimę rowerek stacjonarny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja jestem już trzy godzinki po śniadaniu, jak zobaczyłam świeże bułeczki, masło własnej roboty od cioci i szynkę to... ![]() - 30 g płaktków kukurydzianych, - 200ml mleka 0,5%, - zieloną herbatę (+asystor slim, biorę go od wczoraj.) A teraz zasuwam przed telewizor kręcić hula hop i powykręcam się trochę na twisterze. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
hej Kochane. Ja zaczęłam po raz kolejny dietę od dziś. Od dziś nie muszę gotować obiadów bo mój TŻ je obiady w klubie sportowym. A ja zaczynam ostro brać się za siebie. Mam troszkę utrudnione zadanie ponieważ mam zespól jelita drażliwego i nie toleruję laktozy. Do tego biorę leki, które powodują lepsze przyswajanie tego co zjem (czyt. zwiększają masę ciała) ten środek dają prosiakom żeby lepiej rosły ;/ Więc jak widzicie muszę się bardzo postarać, żeby jakiś efekt był. Jako nastolatka mogłam w każdej chwili przejść na dietę i efekty były widoczne dosłownie w tydzień a teraz to męczarnia. Mam 26 lat, 174 cm wzrostu i 70 kg. Z tym, że mam bardzo cienkie kości i większość mojej wagi to niestety tłuszcz. Jeszcze rok temu ważyłam sporo mniej i nosiłam rozmiar 36, dziś to niestety powoli 42. Muszę schudnąć gdyż planuję zostać mamą. Także kochane liczę, że przy wsparciu grupy będzie łatwiej powalczyć z tym co sama sobie zrobiłam :P Planuję 10 kg. Życzę Wam wytrwałości! Trzymam kciuki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
'Kocham Cię, bo cały wszechświat sprzyjał mi w tym, bym mogła Cię poznać. ' ![]() Postanowienia noworoczne: 1) Schudnąć 8kg do wakacji. 2) Zrobić szpagat. 3) Więcej się uczyć i osiągnąć dobre wyniki na koniec roku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Cześc,
dołącze do Was jezeli sie zgodzicie ![]() ![]() Poki co jeszcze sie objadam ale od wtorku biore sie za siebie na powaznie. Juz jakis czas sie nie wazylam ale mysle ze waze ok 65-66 kg ( no chyba ze przytylam ![]() Napisze szybciutko cos o sobie - jestem młodą mamą, moja córeczka ma 3 miesiące i po ciąży zostało mi troche zbędnych kilogramów nie ma szans na wejscie w ciuchy sprzed ciąży. Ważyłam 58 kg. Ale mam nadzieje z Wasza pomoca uda sie szybko wrocic do formy a wsparcie bardzo potrzebne ![]() Lece do dziecka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba mnie właśnie namówiłaś na stepper.. ![]() Ma taką samą sytuację - na twisterze ćwiczę od niedawna, więc nie mogę nic powiedzieć, ale już po 2-4 minutach ćwiczenia mam straszne zakwasy. Ćwiczę 15 minut, a jestem wykończona i strasznie spocona, szczególnie na twarzy i plecach, podobno twister dobrze wpływa na talię i mięśnie brzucha. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
u mnie na wadze 62,4
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Aga0131 ? ja kumatek ruszyłam od 14 sierpnia , pragnę zrzucić choć 5-6 kg , tyle mnie baaardzo zadowoli. jem : co 3h , mam nadzieję iż wytrzymam. jem wszystko poza słodkim , ostatni posiłek około 18h-19h. Proszę o wsparcie abyśmy dały radę dziewczyny ! Pozdrawiam , kumatek.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj na śniadanie znów zjadłam mleko z musli. Obiad jadłam u babci, poprosiłam ją żeby dała mi najmniejszego gołąbka jakiego ma. Nie mogłam się oprzeć słodyczom, zjadłam batonika Nestle Fitness.
Na kolacje zjem jogurt naturalny z otrębami pszennymi, za godzinkę schrupie jabłko. Wieczorem jeszcze poćwicze, tylko że cały dzień słabo się czuje, więc nie wiem jak mi to pójdzie ![]()
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
to ja kumatek ponownie , jeszcze jedno : mierzę 1,60m a ważę 55 kg. jaki suplement diety wspomoże choć troszkę moją walkę ? popijam czerwoną herbatę , może l-karnityna lub błonnik ? [ za chiny nie wezmę chromu - zbyt dużo złych opinii zdrowotnych o nim się naczytałam ] pozdrowionka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za Ciebie i resztę dziewczyn ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
do niuni : ja jakoś chciałabym się trzymać z dala od chromu ... wiem że powstrzymuje chrapkę na słodycze i jest skuteczny , ale niestety nie przekonam się do niego , szukam innego suplementu diety wspomagającego nieodpartą chęć na słodycze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny skoro , autorka wątku się nie udziela to może lovadi lub q_kaska, edytują swoje wpisy na pierwszej stronie i tam będziemy miały swoje postępy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Ja osobiście jestem za, chyba, że autorka się odezwie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
no tak :P
![]() |
#116 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ale bardzo się cieszę że tak wszystke aktywnie się udzielacie, w wolnej chwili nadrobie zaległości oj zapomniałam WSZYSTKICH GORĄCO WITAM ![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- ja na pierwsze i drugie śniadanie zjadłam po serku wiejskim i po połowie bułki, a na kolacje warzywka z pateli + herbata czerwona =pycha, na koniec dnia wypiję jeszcze siemie lniane - podobno wspomaga przemianę materii ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- wiecie takie wyrwanie zęba znacznie zmiejsza chęć podjadania... może się czas zważyć ![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
dzisiaj kompletnie zawaliłam te 62,4, które ujrzałam na wadze mogę się z nimi jutro pożegnać :/ Kompletnie rodzina mnie nie wspiera w mojej walce z wagą......
Witam Cię autorko ![]() Może w pierwszym poście zrobisz listę bioracych udział w odchudzaniu, waga, wzrost, cel. Będziemy robiły cotygodniowe ważenie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
z jednej strony słyszę jaką to ja mam wielką dupę, a jak już postanawiam cos ze sobą zrobic to nagle wszyscy mi to utrudniają, jęczą,jeszcze dołują, że się nie uda
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
mi mama jęczy, że od mojego zdrowego odżywiania wpadnę w anoreksję .
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.