![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz.V
głowa mnie boli
![]() Sheh, chyba zaraziłaś mnie Twoimi migrenkami ![]() A co dzieje się z Nitą? nie odzywała się od wczoraj rana. Miała gdzieś wyjechać? ![]() Inutil, buty fajne, też takie lubię... Ale ja nie mogę kupowac takich drogich, bo ja bardzo niszczę buty (nawet te markowe ![]() ![]() Moja mama dziwi się po kim ja to mam, bo ona buty ma na lata. A ja góra jeden sezon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry matko ile Wy piszecie zostawić Was na chwilę
Natalia mnie natknęła na kanapki z serem i pomidorkiem i tez zjadłam właśnie ![]() ![]() ![]() Mam dziś w planach zrobić sernikobrownies ale czy mi się uda?? no nie wiem ![]() I nie wiem co komu miałam odpisać ![]() Inutil butki fajowe jak tylko mówisz że wygodne to leć i kupuj ![]() AniaAnia no to Tż się wziął ostro za robotę ![]()
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2011-08-19 o 08:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() widać nie ![]() Cytat:
![]() Ale bym ich nie kupiła, bo nie są na obcasie a ja tylko na obcasie kupuję (i nie chodzę ![]() a kremowo też jestem uzależniona. teraz mam tylko 3, bo stwierdziłam że to nienormalne mieć więcej Ostatni nabytek - prezent z Grecji - Korres. W Polsce w Sephorze 130 zł. Tam produkt apteczny za 15E (kupiłam promocyjny zestaw za 15 e w kosmetyczce z mydełkiem i kredką czarną) ![]() Ja średnio Ziaję lubię (teraz używam maminej, dla 50+ i łzawię jak głup), seria PRO to jedyne produkty jakie mnie w życiu uczuliły (kożuch z mini krostek) i mam teraz tylko ich płyn mice. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
Dzisiaj nie mam za dobrego humoru ;/ Smacznie sobie spałam,a tu pobudka o 7:30 bo teściowie z tż-ta bratem sobie dyskusje prowadzili pod domem,drzwi oczywiście były otwarte,a że mamy pokój od strony drzwi to obudzili mnie. Jeszcze jakby potrafili cicho rozmawiać to by było dobrze,ale oni nie potrafią-drą się jak chorzy ;/ wrrr!!!
#95 |
Zakorzenienie
|
Kasiorek, widzę że do grzybobrania masz takie nastawienie jak ja
![]() Ale grzybki w occie to moja miłość i wszyscy mi wypominają, że zbierać to ni hu hu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Daria Kochanie nie denerwuj sie
![]() Ewcia39 widzę Cię tu kolejny raz może się przedstawisz??
#97 | |
Zadomowienie
|
Melduję się i ja
![]() Ania świetnie że TŻ taki chętny do potrząsania - trzymam kciuki oby okazało się skuteczne. ![]() Cytat:
Pani ja bym kota dostała z tymi oddźwiękami. Jakoś średnio lubię odgłosy ptaszków. Jeszcze pohukiwanie sowy mogłabym znieść ale na przykład pianie koguta mnie irytuje. Na wieś ja się chyba nie nadaję. ![]() Kurcze ja maniaczka komputerowa teraz po przyjściu do domu z pracy (8 h przed kompem) w ogóle go nie odpalam. Dla mnie to jak odwyk, bo ja uzależniona jestem. Jestem z siebie dumna. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Coraz bardziej dochodzę do wniosku że kupię te buty
![]() Lucy, mój tż tak ma. jemu buty starczają na 2-3 miesiące max, ale nie pozwalam mu kupować gównianych, bo on nosi te same codziennie, od rana do wieczora. Wczoraj udało nam się znaleźć fajne Geox za 140zł ![]() Specjalnie dla was policzyłam moje kremy do twarzy ;] całe 7 sztuk ![]() ![]() Matko, dajcie mi jakieś zajęcia bo się wystrachałam. Od 2 czy 3 dni swędzą mnie dłonie w nocy i się drapię i mam opuchnięte... Napisałam dzisiaj na wątku mamowym i mnie wystraszyły, bo tak się cholestaza zaczyna. Dobrze, że mam wizytę w poniedziałek... ![]() coś muszę robić bo teraz zaczęłam się martwić, a wydawało mi się śmieszne, że dłonie mnie swędzą i nawet sobie myślałam, co ta ciąża robi w ciałem ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Flowerbombka robiłaś jeszcze jeden test??? |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
z tymi butami to ja nie wiem czemu tak mi się niszczą... mam jakiegoś wybitnego pecha
![]() Kupiłam sobie parę lat temu kozaki zimowe z Wojasa. Wydałam na nie 400zł. Ale 4 razy je reklamowałam, bo co chwilę coś się z nimi działo (a to szew pękł, a to obcas odpadł). Gdy były któryś raz w reklamacji, stwierdziłam, że kupię inne buty na zmianę. Nie chciałam kupować byle jakich, więc kupiłam batki do kostki Mustang. Po 2(!!!!!!!!) dniach od zakupu zamek się popsuł!! Oddałam do reklamacji, więc zostałam bez butów. Wtedy kupiłam byle jakie na targu, służą do dzisiaj ![]() żeby było śmiesznie, te mustangi, po dwóch tygodniach od naprawy znowu się popsuły!! ten sam but i ten sam zamek. |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To możesz za mnie adresować koperty z zaproszeniami - mam ich 850 szt....bardzo chcesz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Lucy no to się pech nazywa właśnie
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś nie lubię kupowac kosmetyków... Nie lubię, gdy mi zalegają na pułkach i się kurzą :/ Ale bransoletki, koraliki, paski i wiosiorki to co innego ![]() ![]() Inutil, nie zadręczaj się aż tak tym swędzeniem. Będziesz miała diagnozę, to wtedy będziesz się martwić. Ale zobacz, dobrze, że tak szybko zareagowałaś. Ile kobiet bagatelizuje takie rzeczy, a później plują sobie w brodę, bo było za późno na leczenie.... Wiesz, że w naszej sytuacji lepiej chuchać na zimne i reagować ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Albo możesz poszukać mi w internecie dywaniki gumowe do Skody Octavii kombi, 2007 rok.
![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
Inutil nie robiłam oprócz tamtego. Czekam spokojnie na betkę w poniedziałek. Tak czy tak miałam zrobić badania tarczycowe więc przy okazji zrobię i to. Myślisz że powinnam jeszcze jeden test zrobić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc pozostały jedne kozaki, dwie nieśmiertelne pary martensów (jedne 13 letnie czerwone, drugie 10 letnie bordowe), do zestawu dodałam buty górskie a w pracy przebierałam na obcasy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Kasiorek ja bym chętnie pomogła bo lubię taką robotę, ale nie wiem czy Twojemu szefowi spodobałoby się moje pismo. Moja dyr go nie docenia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Obudziłam się o 3:30 i już nie mogłam zasnąć, nie wiem dlaczego a może to strach przed dzisiejszą wizytą ![]() Dzisiaj zaczynam 20tc ![]() ![]() ![]()
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Bacha wow to półmetek już u Ciebie
![]() Powodzenia u gina. Na pewno wszystko będzie ok. Pani ja w tamtym roku kupiłam sobie podróbki EMU za chyba niecałe 50 zł w Realu i przełaziłam calutką zimę i w mróz i w śnieg. Na koniec już trochę gorzej wyglądały ale nawet ok. W tym roku kupię ze 3 pary w różnych kolorach bo uwielbiam te buty. |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |||
Zakorzenienie
|
Lucy no spokojnie, zabieram się za świeczniki. W sumie to śmiać mi się chce, bo nawet mówiłam o tym tż że to takie dziwne i śmieszne że mnie dłonie swędzą. I że ta ciąża dziwna
![]() do poniedziałku nic nie czytam, bo od samego czytania można zachorować ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kasiorek proszę ![]() ![]() http://auto.bazarek.pl/opis/2417950/...a-od-2004.html http://www.dywanikisamochodowe.sklep...d_category/390 http://www.carmat.pl/sklep//index.ph...uct&prod_id=14 ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę do łóżka. Tż odsypia nockę. coś niewyraźnie się czuję... głowa mi pulsuje cały czas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2011-08-19 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Tak dopiero teraz bo komputer mam u syna w pokoju a on spał, później śniadanie, z pieskiem na spacerek no i jeszcze na allegro oglądałam wózki. A teraz idę pod prysznic bo za 2,30 godziny do gina.
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
czuję się... brudna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
dzien doberek ranne ptaszki
![]() ja z racji tego z mam wolne to dopiero wstałam hihi ale musze sie isc wykapac potem wypicykowac i jade do kolezanki na kawusie ![]() No własnie co do wioski to ja juz piec lat tak mieszakm i jak spie u z najomych w miescie to mnie szlak trafia nie moge sie przyzwyczaic do tego ruchu co chwile jakis samochod alebo ktos sie dzrze masakra ![]() a u nas cisza spokoj tylko rano psy szczekaja ale ja mam potrójne szyby i prawie ich nie słysze ![]() ![]() a i jeszcze temt butów mi se przyponiał hihi bo ja maniaczka jestem hihi i nigdy nie kupuje drogich butów dlatego ze mam ich oki 70 par i jak uda mi sie pochodzic w jakiś wiecej niz kilka razy to jest dobrze hihi W sumie teraz sie tylko zastanawiam nad rogiy butami na zime a sa too Uggi albo Emu bo sa mega wygodne a jak mam zamiar duzo chodzic hihi Basiulka gratulacje półmetku i trzymam kciuki za wizyte ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- nie zmywaj daj mi trocheeeeeee bo ja pierwszy raz od chyba 100 lat jestem blada i czuje sie fatalnie :/
Aniołek 09,01,2011 ![]() LIVKA jest juz z nami ![]() Edytowane przez kasiahexe Czas edycji: 2011-08-19 o 10:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Lucy jak bym chciała zrobić coś takiego to malować na jeden kolor cały świecznik??
http://www.centrumrekodziela.pl/zdjecie/7553 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nie ma sensu malowac swiecznika, skoro tła i tak nie widac. ewent. tylko góre na sam koniec. Edytowane przez Lucy1111 Czas edycji: 2011-08-19 o 10:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
właśnie umyłam okno i sprzątam dalej pokój bo już taki syf mam,że szok! Niby codziennie się sprząta ale tego kurzu się nazbiera w kątach i dopiero go widać przy generalnym sprzątaniu.. Tak więc uciekam,będę później,pa
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.