Wszystko o Avonie - cz. 23 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-21, 11:52   #91
loveve
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 23

Roztanczona jak będziesz składała zamówienie następnym razem to sugeruj się tym:
w punkcie 4. wyślij zamówienie. masz podgląd wartości zamówienia kliknij w wartość zamówienia i w szarym kwadraciku wszystko jest tak jak powinno być. bo wydaje mi się, że nie tym się sugerowałaś..

Edytowane przez loveve
Czas edycji: 2011-08-21 o 11:53
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 11:53   #92
bunia23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Pokaż wiadomość
Ooo dziękuję. Dziwne kombinacje widzę Będzie to wszystko gdzieś na buteleczce napisane? Koleżanka dopytuje. Zależy mi jak najwięcej informacji jej podać, żeby zamówiła coś :P
Ja mam olejek ale śródziemnomorski i używam go inaczej niż jest zalecane. Otóż ja go nakładam już na umyte włosy, biorę odrobinę bo mam włosy do ramion i wcieram go, po czym układam suszarką. Dzięki niemu ładnie się włosy układają i nie są takie pierzaste. Pamiętaj żeby go dużo nie brać bo poskleja i obciąży włosy. Tak w ogóle to go uwielbiam a jest czasem tylko w netto niestety
bunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 11:58   #93
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
Ja mam olejek ale śródziemnomorski i używam go inaczej niż jest zalecane. Otóż ja go nakładam już na umyte włosy, biorę odrobinę bo mam włosy do ramion i wcieram go, po czym układam suszarką. Dzięki niemu ładnie się włosy układają i nie są takie pierzaste. Pamiętaj żeby go dużo nie brać bo poskleja i obciąży włosy. Tak w ogóle to go uwielbiam a jest czasem tylko w netto niestety:(
zamawiałam go w katalogu 9 i miałam na fakturze 'produkcja zakończona -prosimy nie zamawiać'
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 11:58   #94
Charlotte York
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
tak, jest na buteleczce napisany sposób użycia
Ja mam całą serię planet spa z tą lawendą i zadowolona jestem oprócz tego olejku, bo olejek to akurat mama używa
Cytat:
Napisane przez bunia23 Pokaż wiadomość
Ja mam olejek ale śródziemnomorski i używam go inaczej niż jest zalecane. Otóż ja go nakładam już na umyte włosy, biorę odrobinę bo mam włosy do ramion i wcieram go, po czym układam suszarką. Dzięki niemu ładnie się włosy układają i nie są takie pierzaste. Pamiętaj żeby go dużo nie brać bo poskleja i obciąży włosy. Tak w ogóle to go uwielbiam a jest czasem tylko w netto niestety
Dziękuje moje drogie. Także piszę koleżance co i jak
Charlotte York jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 11:59   #95
bunia23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
Teściowa i szwagierki (przyszłe) postawiły mnie przed trudnym zadaniem. Chcą kupić krem i 2 żele. Krem najtańszy, nawet nie jest określone co ma robić, ale dla Teścia, bo nauczył się podobno smarować. Więc myślę, że jakiś odżywczy lub z SPF (np. Avon Care str. 125 nr 6). On akurat jest rolnikiem a teraz żniwa to całymi dniami na słońcu przebywa. To taki kremik by chyba odpowiadał? Polecacie go?
A co do żeli to na pewno Mystique. Chciałabym skorzystać z tej promocji na żele i nie wiem który wziąć jako drugi. Mam w domu Waterfall i podoba mi się jego zapach, taki cytrusowy, ale wiadomo, co osoba to inny gust.
Co do kremu to może być też jakiś z naturalsa są za 9,90 a mają 125ml więc są tanie a kiedyś to wiem że były fajne mama używała.
A z żeli to polecam lagoon jest taki fajny orzeźwiający oraz tropics i summer breeze też są ffajne tylko te są bardziej cytrusowe. Dla mnie takim uniwersalnym będzie lagoon ale to oczywiście kwestia gustu
Stary 2011-08-21, 12:08   #96
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
A co do żeli to na pewno Mystique. Chciałabym skorzystać z tej promocji na żele i nie wiem który wziąć jako drugi. Mam w domu Waterfall i podoba mi się jego zapach, taki cytrusowy, ale wiadomo, co osoba to inny gust.
Mnie oprócz Waterfall podoba się Garden of Eden (czuję tam czerwone owoce, jeżynki, malinki), Tropics lub Summer Breeze (cytrusowe). Natomiast Lagoon mdli mnie, jakoś tam bardzo algami wali, jest taki morski..... ale kiedyś go lubiłam.
A ja z tych żeli biorę Hollywood, jakiś męski, no i nie wiem pewnie coś jeszcze z innych stron do tej "trójcy za 18".
Stary 2011-08-21, 12:23   #97
jola0707
Przyczajenie

Witam wszystkie dziewczyny, ostatnio czytam sobie forum i muszę powiedzieć, że jest mi bardzo przydatne. Konsultantką jestem już jakieś 3 lata, ale zawsze mam problem z doradzeniem podkładu. Sama nie używam i mało znajomych też zamawia. Teraz koleżanka potrzebuje dobrego po którym twarz się nie świecie, doradźcie mi co może wybrać. Mam w swoim zapasie matująco-wygładzający czy może jakiś inny ? Dziewczyna ma ogromny problem z świeceniem się twarzy nie tylko w lecie ale również i w zimie.
jola0707 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 12:24   #98
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
dziękuję zamierzam zwrocić zestaw Aqua youth bo strasznie mnie krem pod oczy podrażnil a ten do twarzy podobno to ściema z nawilazaniem bo ma silikony które tylko chwilowo stwarzają taką iluzję
Mnie tez ten krem nie podpasował, w ogóle to mnie wysypało po nim
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 12:31   #99
jola0707
Przyczajenie

Co do kremu to może być też jakiś z naturalsa są za 9,90 a mają 125ml więc są tanie a kiedyś to wiem że były fajne mama używała.

Też bym te poleciła w szczególności brzoskwiniowy

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Podglądam was od pewnego czasu i wykorzystuje waszą wiedzę. Możecie mi pomóc, klientka potrzebuje podkładu po którym jej buzia by się nie świeciła. Ma ona problem z świeceniem się nie tylko latem ale również w zimie. Mam w zapasie podkład matująco-wygładzający będzie on dobry czy może jakiś inny.

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Czy może ten z demo ?
Stary 2011-08-21, 12:32   #100
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Charlotte York Pokaż wiadomość
Dziękuje moje drogie. Także piszę koleżance co i jak
Tak jak koleżanka wyżej pisała, to się podgrzewa i potem na włosy, potem spłukuje. Ja miałam tych olejków kilka już (zazwyczaj z programów motywacyjnych) ale jakoś nie chciało mi się z tym bawić i lądowały w koszu po2-3 użyciach.
Stary 2011-08-21, 12:53   #101
bunia23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jola0707 Pokaż wiadomość
Podglądam was od pewnego czasu i wykorzystuje waszą wiedzę. Możecie mi pomóc, klientka potrzebuje podkładu po którym jej buzia by się nie świeciła. Ma ona problem z świeceniem się nie tylko latem ale również w zimie. Mam w zapasie podkład matująco-wygładzający będzie on dobry czy może jakiś inny.
Czy może ten z demo ?
Ja uwielbiam ten podkład ma super konsystencję zresztą już go tu kiedyś zachwalałam. Też mam świecąca się buzię cały rok. Nadkładam podkład i na to puder w kamieniu ale i tak w ciągu dnia są zawsze 2 poprawki pudrem ( bo nie używam bibułek matujących). Także bardzo polecam ten podkład, a ten nowy dopiero w tym tygodniu będę próbować

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 12:56   #102
jola0707
Przyczajenie

a możesz mi jeszcze powiedzieć który puder w kamieniu używasz. Mimo wszystko poczekam na wasze opinie o tym nowym podkładzie, ponieważ nie śpieszy się mojej klientce, a chce jej dobrze doradzić .
Stary 2011-08-21, 13:11   #103
Pani_Wood
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Mnie oprócz Waterfall podoba się Garden of Eden (czuję tam czerwone owoce, jeżynki, malinki), Tropics lub Summer Breeze (cytrusowe). Natomiast Lagoon mdli mnie, jakoś tam bardzo algami wali, jest taki morski..... ale kiedyś go lubiłam.
A ja z tych żeli biorę Hollywood, jakiś męski, no i nie wiem pewnie coś jeszcze z innych stron do tej "trójcy za 18".
Rowniez uwielbiam te 2. A takze Reflection i Enchanted. Cudowny byl Sunset (pomarancza, mandarynka) ktory wycofali prawie 2 lata temu. Nie moge im tego wybaczyc

"3 za 18" biore zel hollywood, krem sugar lime mojito i szampon limonkowy.
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping
Weeping
With you...

E.W

AVON

Pani_Wood jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 13:12   #104
maddd
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękuję zamierzam zwrocić zestaw Aqua youth bo strasznie mnie krem pod oczy podrażnil a ten do twarzy podobno to ściema z nawilazaniem bo ma silikony które tylko chwilowo stwarzają taką iluzję
A mi z kolei ten zestaw bardzo podpasował Jeśli chodzi o kremik, to narazie czuję, że buźka jest nawilżona. Z żelu do twarzy też póki co jestem zadowolona, ale nie używałam tego kremu pod oczy jeszcze... Jakoś teraz się boję, że i mnie podrażni, ale trzeba wypróbować - niestety każda z nas inaczej reaguje na różne kosmetyki, może masz wrażliwą cerę?

Edytowane przez maddd
Czas edycji: 2011-08-21 o 13:32 Powód: pomyłka
maddd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 13:45   #105
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Żabcia22 Pokaż wiadomość

Dziewczyny czy Wy też od czasu do czasu dostajecie "świra" na punkcie jakiś konkretnych rzeczy z katalogu?? ja np. mam teraz fazę na perfumy.
W domu mam Windscape i Perceive Dew a teraz idą do mnie Little White Dress i Little Red Dress, no i Slip Into. Wiem że to przesada, sama się karcę i zadaje pytanie no kiedyy ja to wypsikam i po mi tyle tego, ale cóż poradzić taka faza.... wcześniej miałam fazę na tusze...ale rzęsy uwielbiam malować, podkreślać i do tej pory zużywam je
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Dla teścia dobry będzie ten krem
A z żeli miałaś Garden of Eden? jest booski bo np.Summer Breeze kojarzy mi się z zielonym jabłuszkiem,Reflection jest fe coś a'la lawenda,Ascent wiadomo męski,Tropics świeży ale nie umiem określić czym pachnie...

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Ja też mam takie fazy i też teraz na perfumy,ale hamuję się jak mogę żeby nie zamawiać-a chcę teraz Up to You a podoba mi się z pachnącej strony JF Holiday,kiedyś na pewno wezmę Romantic Voyage na tusze i szminki mam fazę najczęściej
Ja też uwielbiam perfumy, ale niestety moja 'pasja' jest droższa, bo tak wyszło, że nie kupuję Avonowych (po prostu jakos zapachy mi nie odpowiadają), tylko wody w Sephorze i Douglasie (a tam ceny są spore niestety ), i tak mam ich ok. 15! Ale teraz spodobał mi się nowy Christian Lacroix, jest piękny

No i druga 'pasja' to błyszczyki, obecnie posiadam 14, większość Avonowych, bo te lubię najbardziej, nie są drogie, a i kolory fajne, z trwałością nie najgorzej i co najważniejsze, nie zostawiają takiej białej powłoczki na ustach.

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
A mi z kolei ten zestaw bardzo podpasował Jeśli chodzi o kremik, to narazie czuję, że buźka jest nawilżona. Z żelu do twarzy też póki co jestem zadowolona, ale nie używałam tego kremu pod oczy jeszcze... Jakoś teraz się boję, że i mnie podrażni, ale trzeba wypróbować - niestety każda z nas inaczej reaguje na różne kosmetyki, może masz wrażliwą cerę?
Mi ten krem również odpowiada, pod oczy jeszcze nie otwierałam, bo muszę wykończyć wcześniejszy. Na dodatek mam zamówienia na 2 zestawy, jak zwykle nie mogłam mieć tych zamówień wtedy, kiedy było 45%
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 13:47   #106
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
a możesz mi jeszcze powiedzieć który puder w kamieniu używasz. Mimo wszystko poczekam na wasze opinie o tym nowym podkładzie, ponieważ nie śpieszy się mojej klientce, a chce jej dobrze doradzić .
Najlepiej zrobisz jak kupisz próbki i dasz klientce. Sama oceni czy jej się podoba, czy nie
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 13:48   #107
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cheneelle, jak to jest z tymi silikonami? Liczę na Twoją wiedzę chemiczno-kosmetyczną
Stary 2011-08-21, 13:50   #108
KaasiaaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Więcej zamówisz sobie w następnym katalogu, będzie na nie program: przy zakupie 4 sztuk - piąty gratis
ale to akurat nie dla mnie, tylko dla koleżanki i jej mamy ;-) bo już się kończą im tusze i chciałyby ten nowy, no ale matki i córki nie pogodzę 1 sztuką

więc.. teraz można tylko 1 sztukę?

btw: mi SuperShock w ogóle nie pasuje pierwszy raz chyba trafiłam na jaką wadliwą serię [zaraz po tym jak pojawił się w Avonie], bo po dosłownie 3 tyg wysechł mi koleżance tak samo, ale ona dała mu drugą szansę, ja nie
ja sobie jakoś rok temu zamówiłam fioletowy SS i znowu mnie nie przekonał, za to kocham miłością szczerą i bezgraniczną Enchant, zastąpił mi godnie mojego faworyta z innej, drogeryjnej marki, no i taniej mi wychodzi

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Tuszu nie mam, ale mam ten podkład a właściwie mamusia i jest w nim zakochana Zawsze kupowała "drogie" matujące podkłady, ten wzięłam z deomo i sobie bardzo chwali...

W kat. 11 zamówiłam sobie próbeczki Slip into, żeby rozdać bo zapach z kartki mnie nie przekonywał. Zapach próbki też nie. Więc myślę, będzie na sprzedaż. A tu dzisiaj otwieram kartonik (klienci wiedzą że zawsze sprawdzam czy np atomizer działa, żeby później nie było) i psikam na rękę, a po chwili czuje zupełnie inny zapach niż próbek I tak mi się spodobał, że go sobie zostawiam. Nawet D. był zachwycony tym zapachem
hm, więc trzeba się nad nim poważnie zastanowić, najwyżej pierwsze miesiące nowego roku akad. przeżyję na chlebie i wodzie bo 12. i następne dwa katalogi są jak dla mnie "za dobre"

a w Slip Into zakochałam się od pierwszego powąchania, teraz ciułam, żeby sobie zamówić Today

Edytowane przez KaasiaaK
Czas edycji: 2011-08-21 o 13:51
KaasiaaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 13:50   #109
bunia23
Raczkowanie

Cytat:
color trend kolor translucent to jest ten jaśniejszy ja go bardzo lubie i jest nie drogi
Stary 2011-08-21, 13:53   #110
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
też się czaję na kosmetyczkę z logo, ale na razie nie biorę mnie najbardziej ciekawi z demo baza podkład i tusz i oczywiście lakiery
heh o lakierach zapomniałam napisać, na razie biorę grey cement, czaję się jeszcze na te 2 co ty bierzesz, ale muszę wypróbować czy mi efekt matowy podejdzie w ogóle i jakie są, a poza tym w 14 fajna promocja 2 za 21, to wezmę te 2, mambo melon i krem do skórek nowy
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 13:57   #111
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Cheneelle, jak to jest z tymi silikonami? Liczę na Twoją wiedzę chemiczno-kosmetyczną
Silikony tworzą na skórze szczelną, cieniutką, bezbarwna powłokę, która zapobiega wysychaniu naskórka, a także chroni ją przed czynnikami zewnętrznymi. Stosowane w niewielkich ilościach w kosmetykach nie wywołują negatywnych efektów. Problem pojawia się, gdy w recepturze pojawia się więcej niż 50% silikonów, ponieważ mogą one powodować pojawianie się wyprysków, a każde pogarszać stan cery trądzikowej.
Nie potrafię powiedzieć w jakich proporcjach są zawarte silikony w tym kremie.
Także działaja i dobrze i źle...
Stary 2011-08-21, 14:00   #112
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Silikony tworzą na skórze szczelną, cieniutką, bezbarwna powłokę, która zapobiega wysychaniu naskórka, a także chroni ją przed czynnikami zewnętrznymi. Stosowane w niewielkich ilościach w kosmetykach nie wywołują negatywnych efektów. Problem pojawia się, gdy w recepturze pojawia się więcej niż 50% silikonów, ponieważ mogą one powodować pojawianie się wyprysków, a każde pogarszać stan cery trądzikowej.
Nie potrafię powiedzieć w jakich proporcjach są zawarte silikony w tym kremie.
Także działaja i dobrze i źle...
Ciekawe, czy jakbym napisała do Avonu właśnie o proporcje składników w kremie, to czy by mi aż tak dokładnie odpisali
Stary 2011-08-21, 14:07   #113
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez Pani_Wood Pokaż wiadomość
"Tylko" 5? Ee tam, nie masz sie czym przejmowac...ja mam okolo 50
ILE?! Padam A z avonowych ile?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 14:19   #114
taka jedna
Zakorzenienie

Ja to używam jednej wody i i tak mam ją tak długo zawsze mimo codziennego psikania, że nie chciałabym wiedzieć ile czasu zajęło by mi wypsikanie kilku czy kilkunastu

Ale mam w zapasie wody z różnych programów - LRD, TTA Voyage, Spotlight, ce Sheers żółtą, małą LBD i dojdzie Slip into i nie mam komu tego wyprzedać, bo nikt żadnej nie chce Jedynie LBD na pewno kiedyś pójdzie, ew. Slip into. TTA Voyage i Spotlight mam już dosyć długo i nic... A mnie te wody denerwują, bo je czuje na sobie cały dzień i żadna mi nie pasuje.

Edytowane przez taka jedna
Czas edycji: 2011-08-21 o 14:37
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 14:33   #115
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Ciekawe, czy jakbym napisała do Avonu właśnie o proporcje składników w kremie, to czy by mi aż tak dokładnie odpisali
Spróbuj
Ale mam wrażenie, że chyba jednak nie
Stary 2011-08-21, 14:36   #116
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez Pani_Wood Pokaż wiadomość
Rowniez uwielbiam te 2. A takze Reflection i Enchanted. Cudowny byl Sunset (pomarancza, mandarynka) ktory wycofali prawie 2 lata temu. Nie moge im tego wybaczyc
.
No Sunset był fajny ale na szczęście mnóstwo firm ma w swojej ofercie pomarańczowe, mandarynkowe żele, więc jakoś nie cierpię
Cytat:
Napisane przez maddd Pokaż wiadomość
Nie trzeba mieć wrażliwej cery, może jakiś składnik uczulać. JA na przykład nie mam wrażliwej, a uczulił mnie krem pod oczy niebieski z Anew - i to jedyna rzecz jaka mnie w życiu uczuliła

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa;2i8889224
A spróbuj
Mnie kiedyś odpowiedzieli na chemiczne pytanie, tylko uprzednio przekazali je do "odpowiedzniego działu"

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-08-21 o 14:37
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 14:36   #117
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja to używam jednej wody i i tak mam ją tak długo zawsze mimo codziennego psikania, że nie chciałabym wiedzieć ile czasu zajęło by mi wypsikanie kilku czy kilkunastu

Ale mam w zapasie wody z różnych programów - LRD, TTA Voyage, Spoothlight, ce Sheers żółtą, małą LBD i dojdzie Slip into i nie mam komu tego wyprzedać, bo nikt żadnej nie chce Jedynie LBD na pewno kiedyś pójdzie, ew. Slip into. TTA Voyage i Spoothlight mam już dosyć długo i nic... A mnie te wody denerwują, bo je czuje na sobie cały dzień i żadna mi nie pasuje.
Ja mam teraz dwie Treselle oraz Slip Into.
Spotlight z promogramu TPS udało mi się sprzedać
Stary 2011-08-21, 14:41   #118
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Napiszę, ale później bo teraz to mi się okropnie nic nie chce A i nie mam żadnych chętnych na farbę, a chcę suszarkę A jutro rano będę składać zamówienie, w ogóle ten katalog jest kiepski, nawet na 200zł nie mam, a w ostatnim miałam na 1300 zł.
Stary 2011-08-21, 15:04   #119
malcobb
Raczkowanie

Mam pytanko czy jak wpłata za poprzednie zamówienie nie została jeszcze zaksięgowana na koncie Avonu to mogę robić kolejne zamówienie, czy czekać aż im dojdą pieniążki? Nie chcę żeby mi zatrzymali czy odrzucili zamówienie.
malcobb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 15:14   #120
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez malcobb Pokaż wiadomość
Mam pytanko czy jak wpłata za poprzednie zamówienie nie została jeszcze zaksięgowana na koncie Avonu to mogę robić kolejne zamówienie, czy czekać aż im dojdą pieniążki? Nie chcę żeby mi zatrzymali czy odrzucili zamówienie.
Jak ci nie miga w strefie wymagana płatność, to możesz robić zamówienie.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości