![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień-druga połowa z irką-abercrombie,gucci,zara,st ravidarius,biżuteria,per
a korale?
Edytowane przez izabelka1200 Czas edycji: 2011-08-25 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień-druga połowa z irką-abercrombie,gucci,zara,st ravidarius,biżuteria,per
niestety mam tylko te nasyjniki ktore sama lubie i nie oddam
![]() narazie podziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Jednak z sukienki zrezygnuje ;(
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Niestety, ale raczej nie ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
aktualnie poszukuję rzeczy raczej na zimę, mam już przesyt bluzek na krótki rękaw, sukienek itd. Dam znać jak wznowię wątek
![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
tak jak obiecałam, podaję wymiary grzybka:
szerokość pod pachami 41cm długość całkowita 59cm długość rękawka od pachy 5cm długość rękawka od ramienia 13cm daj znać jeśli się zdecydujesz ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień-druga połowa z irką-abercrombie,gucci,zara,st ravidarius,biżuteria...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1314129839 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1314133350
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpień-druga połowa z irką-abercrombie,gucci,zara,st ravidarius,biżuteria...
płaszczyk - ale ja noszę M- czy któryś rozmiar się nada? może to zaniżona numeracja?
Rozmiarówka jest raczej standardowa, niestety Mki nie mam ![]() ![]() spódnica - ale pewnie w S się nie wbiję ![]() Tu dla odmiany rozmiarówka jest bardzo zaniżona, i właściwie już sie pozbyłam tych spódnic. Została mi tylko M z metki, która jest mała raczej mała Ska ![]() sukienka z falbankami- M- czy to duże M?też szerokość po pachą poproszę Jak wrócę do domu to podam szerokość. Mka jest raczej duża. Ja tez nosze taki rozmiar, przymierze na siebie i dam znać. Mam pod ręka takie wymiary tej sukienki; dł. całkowita to 83 cm, szerokość w pasie 36 cm, biodra 50 cm koralowa bluzka M- też szerokość ![]() Rozmiarówka standardowa. Dł. całkowita 60 cm, szerokość w pasie 42 cm, szerokość na dole 50 cm, pacha 42 cm. Niektóre wymiary 2x oczywiście To tyle ![]()
![]() |
#105 |
BAN stały
|
hej, jedynie lanvin by mnie interesował, ale jabłuszka już nie mam, a Lanvin i tak usiałabym powąchać. Nie wiem czy za 2 bluzki chciałabyś wymienic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
za koszulke podziękuje, ale zainteresował mnie jeszcze nowy zapach z trylogii... tylko nie wiem czy Tobie to pasuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
tutaj prosze zajrzec
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post29008899 Edytowane przez kozuszek_ Czas edycji: 2011-08-26 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
zastosowałam skrót myślowy
![]() chodzi mi o Avon Today Tomorrow Always Romantic Voyage EDP 30 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
może teraz coś u mnie znajdziesz, zrobiłam dokładkę
![]() ![]()
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Mam tylko taką fotke, ale kolor widać
![]() Mam też taki paseczek na wymiane ![]() Irko nie jest różowa. Zdjęcie robiłam ja ![]() Jeśli chodzi o sukienke to wydaje mi się, że lepiej będzie pasować na kogoś w rozmiarze L. Miałam wczesniej taką samą sukienkę S/M i ta była na mnie dobra ![]() Podeślę Ci na PW linka odnośnie bluzeczki ![]() Płaszcz S Długość całkowita 87 cm Szerokość od pachy do pachy 44 cm x2 Szerokość na dole 54cm x2 Jestem teraz za Wrocławiem i nie mam pod ręka wymiarów spódnicy ![]()
WYMIANKA Edytowane przez olcia 810 Czas edycji: 2011-08-26 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Narzutki dlugie ... Kawy w kazdej ilosci! Tworze wątek zachciankowy, wiec moze podpatrzysz
![]() Wyzej edytowalam. Dodalam link do ostatniego mojego wpisu u Ciebie, zobacz ![]() Edytowane przez kozuszek_ Czas edycji: 2011-08-26 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Niestety nic mi nie przypadlo do gustu ...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
narzutke wolalabym z dlugim rękawem... perfum niestety ostatnio mam pod dostatkiem.. chyba ze masz i'dole armaniego albo dior poison (tylko te 2 by mnie interesowaly, poza tym nic nie potrzebuje)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Spokojnie
![]() musiałam poczekać aż siostra przyniesie mi płaszcz ![]() ![]()
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Przeglądnęłam jeszcze raz dokładnie wątek i podobają mi się najbardziej Lanviny których już prawie nie masz (chodzi mi o wymianę) i torebka Gucci...z pozostałych perfum znam tylko te z avonu ale za kurtke hm nie oddam
![]()
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Nie, nie szukam nic w typie mlodziezowym.. Jak najbardziej zara, orsay, moze byc tez h&m... Interesuja mnie rzeczy bardziej elaganckie.. Bluzeczki, takie pod zakiet i same, moga byc na ramiaczkach jak i rowniez z krotkim rękawkiem... Jakies gorsety tez.. Moga byc tez sukienki, spodniczki z wyzszym stanem, tez eleganckie proste... Buty, botki, czolenka open toe r. 39
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
53,8 i jesteś gruba...no to ja w tej chwili rodzę słonia.
Wybacz ale w takim razie utopisz się w tej kurtce! Jak nic! A nie odpisywałam, bo byłam po parę minut przed komputem, bo mam remont w domu i ciągle jest coś do zrobienia. Ja jestem tu nowa jak zauważyłaś i już miałam nieciekawe doświadczenia, zawsze odpisuję, bo sama nie chce być ignorowana (co się nierzadko zdarza). Avon, paul smith - pierwsze znam i nawet lubię, drugiego nie znam..a za avonowe perfumy no nie oddam nowej kurtki ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Muszę podziękować... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Nie używam ani kosmetyków ani perfum z YR ![]() Jak Ty tyle ważysz to musisz być normalnie kruszynką, a ja w tej chwili mogę czuć się tylko spaślakiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- wiesz co, ja chyba od razu podziękuję...ta torebka nie wygląda mi na oryginał..chyba, że masz do niej certyfikat, nazwę modelu itp. jeśli tak to przepraszam...
Edytowane przez asiuuunia1988 Czas edycji: 2011-08-27 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
zdjęcie szaliczka mogę zrobić dopiero za dwa tygodnie, bo nie mam go przy sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.