|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Afera szafiarska fashionelka vs daisyline co myslicie?
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#93 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Mi też
Nie znam żadnych szafiarek, nie czytuję, nie oglądam takich blogów, ale co kto lubi... Pierwsze słyszę o jakiejś aferze, o tych dziewczynach, na pewno mają bezpłatnie reklamę na wizażu i tyle
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego strasznie irytuje mnie, że większość nich nie wygląda jakoś specjalnie super, ot normalna dziewczyna ubierająca się w sieciówkach, a mają tyle sponsorów, że wyciągają na tym pensje kogoś kto przez miesiąc urabia się po łokcie w pracy. Jak już opłacać kogos, to naprawdę wartego uwagi. Nie, nie jestem zazdrosna.
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przebrnelam przez jedna strone watku i dalej nic nie kumam o co wlasciwie chodzi W sumie niewiele mnie to obchodzi ![]() Dziwie sie, ze taka afera, ze az watek na wizazu musial sie pojawic ![]() A blogi modowe tez mnie niezbyt interesuja i o owych dziewczetach nigdy nic nie slyszalam. Celem tych blogow jest chyba tylko wypromowanie jakies kolejne panny pseudo eksperta od mody. Edytowane przez fossa Czas edycji: 2011-08-24 o 15:41 |
|
|
|
|
#96 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy Ty naprawde nie masz nic madrzejszego do roboty ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
za nauke by sie wziely albo za jakies domowe sprawy a nie za glupote |
||
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
Cobyśmy nie powiedziały to i tak zrobią z nas zawistne, zazdrosne, brzydkie szare mysze ![]()
|
|
|
|
#98 |
|
na drugie mam Irena
|
ale reklamę mają
wcześniej nic nie wiedziała o jakiś szafiarkach a teraz wizaż uczy
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() baboo masz 100% racji ![]() przeciez ta dziewczyna ani ladna ani nawet jakos specjalnego stylu nie ma a ta "reklamowka" to smiech na sali 500zl - sorry w glowie mi sie to nie miesci, zeby za taki badziew dac tyle kasy. Jestem autentycznie oburzona
|
|
|
|
|
#101 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Dzizas, jak to łatwo karierę w necie zrobić...
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Dolaczam do grona niedoinformowanych.
Nigdy nie slyszalam ani o jednej ani o drugiej. Dla mnie cala ta afera to jedna wielka bzdura. Zazdroszcze problemow swoja droga, bo chcialabym miec tylko takie. W kazdym badz razie reklama na wizaz dotarla wiec dziewczyny zadowolone bo jest rozglos. |
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Wypowiem się,bo mnie kilka rzeczy zmierziło.
![]() Nie jestem wielką fanką blogów modowych,ale zdarza mi się raz na jakiś czas na nie ''zerknąć''.Częściej na zagraniczne niż polskie,ale przyznam,że kojarzę obie dziewczyny.Fashionelka bywa na wizażu pod nickiem OlaOla24(czy jakoś tak).Miła,życzliwa dziewczyna,nic do niej nie mam. Nie rozumiem kompletnie, jak możecie komuś wyliczać JEGO WŁASNE pieniądze. ![]() Czy Wam je z kieszeni ukradły?Nie sądzę,bo obie pracują,a z blogowania mają drugie źródło dochodu.Bardzo bezczelne jest pisanie,że ich rączki się robotą nie skalały.Chamskie i oczerniające.Dlaczego to robicie?Nie wiem.Mnie jakoś nie boli,że ktoś kupuje reklamówkę za 500 zł,może nawet na nią wydać 5 mln zł.Nie mój interes,nie musi mi się podobać,ale nie ma potrzeby pisać,że komuś odbiło albo,że rodzice mu dają.Nie znacie ich,a od razu sypią się ''wszystkowiedzące'' komentarze. Piszecie,że zazdrościcie takich problemów......a kto broni założyć swojego bloga i z niego czerpać dochody? Andy Warhol powiedział już lata temu,że każdy może mieć swoje 15 minut sławy-dziewczyny je ''wykorzystały''na swój sposób. Macie dostęp do internetu,to możecie również stworzyć coś,dzięki czemu będziecie łatwo pieniążki zarabiać.Ale przecież- łatwiej jest usiąść tyłkiem przed komputerem i tylko negatywnie komentować.Przykro się to czyta,naprawdę. I oczywiście,nie jestem żadną fanką obu dziewcząt-zaledwie kilka razy byłam na ich blogach,a Olę/Fashinelkę kojarzę głównie z wizażu. Sama kwestia afery jest słaba,faktycznie poziom przedszkola,ale niektórych tutaj komentujących-również. Edytowane przez marryme21 Czas edycji: 2011-08-24 o 16:20 |
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
yyyy?
ani tej fashionelka ani daisyline nie oglądam wole sobie poczytać, pooglądać digitalgirl która nie szuka na siłe rozgłosu co do reklamówki za 500zł to jak ją stać to czemu nie? ludzie robią głupsze rzeczy nie cierpie zaglądania do czyjegoś portfela, i wyliczania co ile kosztowało.
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze się dowiemy na koniec, że ta cała afera była wyreżyserowana
![]() bo licznik odwiedzin to dziewczynom pewnie skacze jak szalony od jakiegoś czasu
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pieniądze zarabiać wolę w normalnej pracy, i tak właśnie mam. Natomiast szastanie kasą na prawo i lewo na drogie ciuchy, które chce się pokazać na blogu czy tam idąc na spacer tak czy siak uważam i zawsze uważałam za snobizm i nie cierpię tego. |
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fashionelka również ma ''normalną'' pracę i so what??? Widzisz,dla Ciebie te ciuchy są drogie i snobistyczne,a może dla niej są przeciętnymi,tanimi ciuchami?I co?Ma ich nie nosić,bo ktoś tego nie cierpi?Nie bądź dziecinna.Jej kasa,jej sprawa.Nie cierpisz,to nie oglądaj i nie komentuj.No,nie znam lepszej rady na takie ''nie cierpienie''.
|
|
|
|
|
#108 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. A mnie to ominęło .Ale jak widać po Moich Makijażach i Szafie, takie dziewczyny nie mają do siebie za grosz dystansu. Cytat:
.Cytat:
Masz tylko jedną wizję jak do tej sytuacji mogło dojść, złego słowa nie powiesz i nie dasz powiedzieć o fashionelce i dyskutujesz z każdym kto ośmieli się skrytykować choćby w najmniejszy sposób, natomiast w przypadku daisyline lecą tego typu teksty:"generalnie przypal (...) a tu takie cos no to po prostu jest wielki WSTYD." "a mnie to obchodzi i jakos tak...mam ochote zeby dostala za to jakas nauczke, bo to jednak chamskie bylo..." Wg mnie, co nie jest specjalnie odkrywcze i zostało już w tym wątku wspomniane chodziło i chodzi o kasę. Niejaka fashionelka dostrzegła możliwość pozbawienia popularności i wygryzienia koleżanki i przejecia jej reklamodawców, a co za tym idzie jej pieniędzy. W tymże celu osobiście lub przez służkę odgrzewa na forach starą aferę. Ja ogólnie mam polskie blogerki w niskim poważaniu bo uważam że w znakomitej większości przypadków są puste, nadęte, a ich stylizacje są wtórne. Nie wiedziałam jednak że są takimi chciwymi i pazernymi babskami. |
||||
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z całą niechęcią do polskich 'trendsetterek', wylewanie na forum frustracji, bo komuś się udało i nie musiał harować 15h/dobę by zarabiać kasę jest żałosne. Ja tam nie wiem, ale jeśli ktoś legalnymi środkami, a przy niewielkich nakładach pracy jest w stanie osiągnąć sukces, to nic mi do tego, wręcz podziwiam . Już pomijając fakt, że w tym wypadku chociaż robienie zdjęć, ich obróbka i samo chodzenie po sklepach nie jest zajęciem ambitnym, to bez dwóch zdań czasochłonnym.
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poza tym to jest forum publiczne, a nie kolko wzajemnej adoracji szafiarek, wiec moge wyrazac swoje zdanie ![]() Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2011-08-24 o 16:40 |
||
|
|
|
#111 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę,to są Twoje komentarze: . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo milutkie,nie ma co.
|
|||||
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każdy może się wykazać swoimi problemami.
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
ale w żadnym z nich nie napisałam, że ma nie zakładać jakiegoś ciucha czy nie nosić jakieś durnej plastikowej torby
no gdzie ja to napisałam?Poza tym nie musisz mi moich komentarzy wklejać, ja je znam heloł? ![]() Muszą być miłe? nie wydaje mi się. Pisze to co myślę, a za szczerość nie przepraszam. Jak Ci nie pasi to se zablokuj albo nie czytaj. |
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko,Twoje komentarze świadczą tylko o TOBIE,o nikim innym. ![]() Z mojej strony EOT. |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo mi z tego powodu wszystko jedno
|
|
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
Niech będzie,mi by było głupio za takie poglądy,wyliczanie cudzej kasy i pojeżdżanie komuś.
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak rzeczywiscie macie tyle problemow wazniejszych niz afery blogowe czy reklamowki za 500zl, to wylaczcie wizaz i sie nimi zajmijcie?
Zauwazylam, ze wszystkie te od tekstow "Chcialabym miec takie problemy" produkuja tysiace postow na wizazu, wszedzie ich pelno i wyzywaja sie na innych.
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetny komentarz.Trafiłaś w sedno sprawy.
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

serio 
W sumie niewiele mnie to obchodzi 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)