![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ***** WRZESIEŃ***** TM Womanity, Aquolina, Kouros
ooo super, chętnie bym spróbowała
![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- ok, to ja Ci prześlę, bo mam taki mini słoiczek, akurat na 1-2 razy. więc: ode mnie: żel satsuma, masło satsuma, masło pink grapefruit, lotion i mascara clinique od Ciebie: sweterek, to mazidło na spróbowanie ![]() pasuje Ci? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Awuniu coś u mnie za urodę?
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Hehe ale Ciebie zawsze katuję wymiankami
![]() Kochana my to się dogadamy ![]() Poza tym mam kilka sama starych numerów urody (2010 i 2011) nie pamiętam teraz dokładne numery,które to,ale jak coś mogę znaleźć i dać Ci info ![]()
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaa rozumiem czytelnik
![]() ![]() ![]() Awuniu czy będziesz robiła dokładki/nowy wątek? Jeśli tak i możesz czekać na peeling to może sobie rezerwujemy i na więcej się wymienimy?(planuję w październiku nowy wątek ![]() Chyba że wolisz teraz? ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Ooooooo cosmo też lubię ![]() ![]() Jak tak dalej pójdzie to może dedykuj wątki dla platkarozy ![]() Ja to uwielbiam wszystkie markowe zapachy. A i Kochaniutka gdzieś wyczytałam,że poszukiwałaś Hugo Boss Intense - mam flachę to jak coś mogę zrobić odlewkę i mam dokończoną wymiankę jeśli chodzi o Truth Calvina Kleina to gdyby co też służę ![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Aaaaaaaaaa i zapomniałam niby lepiej wydawać na gazety niż słodycze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Poważnie?Ojeeeeeeeej to ja też bym była chętna
![]() To chyba niedługo się wymieniamy? ![]() ![]() ![]() Mogę dorzucić Ci odleweczkę swojego Hugo hmm?
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
poszukaj jakis zapachow za te odsypke meteorytow
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Uuuu Kochaniutka to wracaj do zdrowia
![]() Co do atomków i sampli to sama uwielbiam zapachy,więc mam w co przelewać ![]() Buzia
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Za zestaw essence?
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Szczerze nie mam pojęcia, bo to był prezent.
![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Awuniu jak tam z naszą wymianką?Zaraziłaś mnie chyba internetowo,bo teraz ja od piątku choruję
![]() ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Ochhhhhh to Ty mi gwizdnęłaś
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To ja bym chciała CH Aguilera Royal Desire(też biorę w ciemno ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
za ten t-shirt z lodem moge przygarnac
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1315254813 i https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1315254578 " ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochana
![]() ![]() Dzięki - ja lepiej,już nie mam głosu jakbym paliła 6 paczek dziennie ![]() No więc ja bym Christinę od Ciebie wygarnęła i 2 urody.Chyba że masz jeszcze cosmo?To wtedy jeszcze ono ![]() A Ty pisz co chcesz,ja blokowałam chusteczki AA dla Ciebie,bo coś przebąkiwałaś i o nich to wolałam gdyby co zostawić - jest jeszcze ten peeling do stópek nie wiesz czy chcesz? ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Tap Madl oglądam i lubię,ale glamour do mnie nie przemawia,więc podziękuję - zwłaszcza jak grube to by duża waga była ![]() Słownika poszukam i powiem ile ma stron,bo niemieckiego nie znam - myślałam kilka lat temu,jak zaczynałam studia,że wybiorę się na taki lektorat i kupiłam słownik,ale jednak poszłam na angielski ![]() Hugo odlany czeka ![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- O masz dlaczego się z Ciebie nabija? ![]() ![]() ![]() Słownik kosztował 15 zł (ma cenę z tyłu),a stron 411 polsko - niemiecki i niemiecko-polski ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- To ja bym gwizdnęła od Ciebie najbardziej oczywiście 2 urody, Christinę i zawsze z chęcią jakiekolwiek zapachy - jeśli masz jakąs flachę na dnie z chęcią gwizdnę,jak oddasz,a wtedy dam Ci co chcesz ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Odlewki też pasują ![]() ![]() ![]() To tak: Ja daję: 5ml Hugo,AA,peeling i słownik Ty: 2 urody,Salvadora i Christinę ? ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Tak Kochaniutka http://www.ceneo.pl/7673248 .Piękny zapaszek,ale flaszkę wypiłam ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- O nieeee ja też nie mam atomków- tzn mam,ale wszystkie napełnione ![]() ![]() no i szkoda,bo właśnie chciałam poznać zapaszek,bo nie znam - ja to mam zawsze farta ![]() ![]()
![]() Edytowane przez platekrozy Czas edycji: 2011-10-11 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Awuniu piszę ze sprawą
![]() Podarujmy sobie słownik ode mnie i odlewki od Ciebie,ponieważ odlewek mam multum,a i kasy na wielkie przesyłki nie mam zbytnio ![]() Więc może pozostańmy ,że ja Tobie : peeling,hugo boss boss intense i chusteczki aa.A Ty 2 urody i christinę ![]() Byłabym bardzo wdzięczna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.