|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kamerzysta i fotograf Lublin i okolice
Cytat:
Poleciła mi ją kuzynka, która śłub brała w tamtym roku. Powiem Wam szczerze, że kuzynka miała małe wątpliwości właśnie ze względu na dosyć atrakcyjną cenę, ale po otrzymaniu zdjęć, jak sama powiedziała, było jej głupio że tak myśłała ![]() Może ta informacja będzie dla kogoś przydatna. Kurczę, zastanawiam się teraz kogo mamy wziąść.... Zieliński, Zomer....są drodzy, chcialibyśmy jakiegoś młodego fotografa, otwartego, dyskretnego, zeby to nie był jakiś gbur i w miarę nie drogiego :P Interesuje nas ślub i wesele do oczepin i max możemy na taką usługę przeznaczyć 1500-1600 zł kasia_kasiaa a jakie ceny są u Zwolaka? Macie jakieś pomysły? A kamerzysty nie bierzemy
Edytowane przez madziuchna86 Czas edycji: 2012-12-04 o 14:21 |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie - reklama na dole.
Ceny promocyjne dla Pierwszej Pary z Waszego regiony - chcę trochę pozwiedzać ;-)
|
|
#93 |
|
Przyczajenie
|
Zapraszam do zapoznania się z ofertą www.videotdi.pl
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Mój termin jest baardzo odległy bo 2014 r. i zastanawiam się czy nie wpadam za bardzo w panikę jeśli juz poszukuję kamerzysty i fotografa? Wolę się teraz zorientować jak wygladają ceny i terminy fajnych i niedrogich fotografów. A może znacie jakichś ze Świdnika ? Zależy mi na ciekawych pomysłach, ale nie artystycznych wymysłach, nie chcę żałować wyboru pseudoartysty za 5 lat.. Może pojawił się na rynku ktoś nowy, bo widzę że dużo nazwisk się powtarza. Oczywiście nie chcę amatora, ktory na moim weselu będzie się uczył fachu ale z doświadczenia wiem że świeże spojrzenie może dać zadzwiające efekty. czekam na Wasze zdania! i opinie!
|
|
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
Sama wybrałam kamerzystę ponad rok przed ślubem, wiec wydaje mi się, że to dobry czas na szukanie kamerzysty, fotografa itd. Ceny kamerzystów wahają się od 800 zł do 3 tys. Ceny fotografów są podobne.... Szczerze 3 tys. szkoda dać, za film , którym będziesz się zachwycać po Weselu a później będzie leżał na półce....co do amatora,też Cię rozumiem...szkoda nerwów dla kogoś kto się dopiero uczy.... Żaden kamerzysta z lbn nie powinien doliczyć sobie dodatkowo za dojazd do Świdnika, bo jest to znikoma odległość. A dużo większą ofertę masz w lbn...
|
|
|
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już mam fotografa, ale jakby któraś jeszcze szukała to znalazłam takiego: http://www.nuart.pl/#/HOME/
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
ja nadal szukam fotografa dla siostry z Lublina....mam kilku na oku ale czy ktoś jest zadowolony ze swojego i zapłacił do 2000zł ??? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
Pan Maciej Kozłowski Fotograf Ślubny Lublin - mega fotki robi jak dla mnie i zmieściłam się w kwocie, o której mowisz. Polecam.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
my też ślub mamy w 2014 roku i mamy juz fotografa zdecydowaliśmy się na nanofoto cena przystępna zdjęcia bardzo fajnie wyglądają w albumach mamy nadzieje ze nic się do naszego ślubu nie zmieni
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Teraz już szczerze mogę polecić wszystkim fotografa - Łukasza Słotwińskiego. Profesjonalista, z pomysłem na zdjęcia i konkurencyjnymi cenami. Naprawdę polecam. Wczoraj jeszcze mieliśmy sesję plenerową. Współpraca jest super!
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
Ja polecam Państwu nową usługę z nielimitowaną ilością zdjęć.
www.fotobudka-lublin.pl Zdjęcia są w kilka sekund a goście wychodzą z świetną pamiątką. |
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Poszukuję profesjonalnego kamerzysty z Lublina, który zaoferuje mi film jakości HD, filmowanie nie z jednej a z kilku kamer, tak aby film weselny był naprawdę piękną pamiątką. Znacie kogoś kto zrobi coś w tym stylu z Lublina lub okolic?
http://www.mpstudios.pl/page/#/produkcje http://bjfilm.pl/portfolio-video/ |
|
|
|
|
#103 |
|
Przyczajenie
|
Ja też polecam Pana powyżej. To o co go poprosicie otrzymacie. www.videotdi.pl
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Czy wiecie może coś o studiu RonArt z Lublina? Znacie jakieś opinie na ich temat?
|
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
vitalis89
Witam polecam fswozniak. Jest to młode małżeństwo, są osobami spontanicznymi i wesołymi. Film i zdjęcia z naszego dnia są wyjątkowe. Do każdego klienta podchodzą indywidualnie dlatego najlepiej do nich napisać lub zadzwonić i wtedy oni sporządzą ofertę tak przynajmniej było w moim przypadku mam tylko do nich maila (kontakt@fswozniak.pl). W bardzo dobrej cenie miałam fotografa i kaerzystę. Naprawdę polecam najlepsze jest to że Ewelina - fotograf pomagała mi się ubrać gdy wszystkim się trzęsły ręce. Na pocztę mogę ci wysłać kilka fotek z naszego dnia Pozdrawiam! Edytowane przez ebud4321 Czas edycji: 2013-07-10 o 13:12 |
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
To ja troche z innej beczki ale do tematu pasuje (o ile Puławy można zaliczyć do okolic Lublina)
![]() Co myślicie o tym kamerzyscie? http://www.studiocreative.pl/oferta.php Kamerzysty mielismy nie miec ale chyba sie zdecydujemy na film ale w wersji krotszej, godzina max. półtorej godziny.
|
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie.
A ja mogę polecić usługi dwóch fotografów: Pawła Przeździaka z Łukowa. Jak się wpisze nova-foto w google to wyskoczy jego stronka. Bardzo otwarty człowiek i robi zjawiskowe fotki. Ponadto Michał Polak, który robił zdjęcia na naszym weselichu Trzeba poszukać w google frazy "magicmemories". To tak z fotografów. Z kamerzystów nie polecam nikogo, bo uważam, że nie warto. I tak nikt tych filmów później nie ogląda. ![]() No ale oczywiście to moja prywatna opinia. Ps. I proszę szanownych adminów i modów, aby mnie nie banowali tym razem jak chcę komuś coś poradzić. Ja tu nikogo nie reklamuję! Z góry wielkie dzięki! |
|
|
|
|
#108 |
|
Przyczajenie
|
A ile kosztuja uslugi Pawla P. ?
|
|
|
|
|
#109 |
|
Przyczajenie
|
Na temat cen wolę się nie wypowiada, bo to czasem indywidualna sprawa. Najlepiej skrobnąć do niego zapytanie i wszystko będzie jasne.
|
|
|
|
|
#110 |
|
Przyczajenie
|
Ja polecam www.korikphotography.pl
|
|
|
|
|
#111 |
|
Przyczajenie
|
O tak, Paweł Przeździak to jest to
Też polecam!
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
Na naszym weselu skorzystaliśmy z usług xxx . Zdjęcia dostaliśmy już w dniu wesela. Dodatkowo po miesiącu czasu dostaliśmy zdjęcia już w pełni zrobione które są rewelacyjne. Dodatkowo na naszym weselu mieliśmy również kamerzystę ponieważ wybraliśmy najlepszy pakiet fotograf i kamerzysta. Wszystkim gorąco polecam .
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-11-04 o 16:03 Powód: Link. |
|
|
|
|
#113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-11-04 o 16:03 Powód: Link w cytacie. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:23.

26.07.2014