2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-13, 11:19   #91
kristi75
Zakorzenienie

GG do kristi75 Send a message via Skype™ to kristi75
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!

witam
życzę zdrówka wszystkim przeziębionym, dziewczyny nie dajcie się chorobie

Mała coś mi się wydaje że u was jest teraz próba - kto tu rządzi
I jak na razie niestety Maja zwycięża,//niestety//
Nie odpuszczaj, jak podczas kary jeszcze bardziej napsoci wymierz jej jeszcze jedną karę,

U mnie pomaga klęczenie w kącie, dla starszych- za mega przewinienie jest klęczenie z rękami do góry. Bardzo szybko się wyciszają i uspokajają.
Ostatnio straszyłam że będą klęczeć na środku ogrodu - tak co wszyscy będą ich widzieć
Karolek niestety też czasem klęczy, ale on tylko chwilkę //a czasem jak ma np. Krystian klęczy to on sam klęka do kąta obok, by mu towarzyszyć.Bardziej na Karola działa jak ma siadać na kanapę i nie może ze sobą wziąść żadnej zabawki.

Od wczoraj się ze mną licytuje od którego dnia pójdzie do przedszkola.A mnie już pomysłów brak na ściemnianie.

Też czekam na przesyłkę allegrową
posłałam w czwartek kasę w piątek ok 10 gość mi napisał że już wysłał towar, liczyłam że mi przyjdzie w poniedziałek //i jeszcze jej nie ma //zaczynam się niepokoić.

Edytowane przez kristi75
Czas edycji: 2011-09-13 o 11:21
kristi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 12:29   #92
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jowisz Pokaż wiadomość
sprzedałam kolejne dwie rzeczy, mam już ponad 500zł. może jeszcze we wrześniu kliknę obiektyw

bry

dziś muszę jechać do urzędu miasta z jakimś świstkiem - podatek od nieruchomości. tylko nie jestem pewna jak to wypełnić i mam nadzieję,że Pani na miejscu będzie pomocna
Nie lubię Cię

Szczęściara! o

Super Jowiszkowa, że Tobie się dobrze sprzedało, ja spróbuję jeszcze na Rzeszowiaku może tu mi lepiej pójdzie

Baby podajcie grabę ja mam histerie ostatnio kilka razy dziennie i już wymiękam naprawdę a histerie są np. o to że nie ma mojego brata bo gdzieś poszedł - a ona go uwielbia, o to że nie kupię kolejnej ciuchci, albo tęczy a ona by chciała na niej zjeżdżać. Na nic tłumaczenia, musi się wydrzeć i wtedy mówi : mama przytul Olę i pomału jej przechodzi. Siwy dym

Dostałam info od sprzedającej legginsów z kitty że szare nie nadają się do wysyłki więc albo mi dadzą białe jak będą albo szare rozmiar większe - tak wybrałam

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Moja aukcja upatrzona idzie w górę bo jakieś dwie pierdoły się leją... matko jaK ludzie nie potrafią licytować i sami sobie szkodzą

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 13:23   #93
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Kasia - a ty byś się pochwaliła jakie to kiecki kupiłaś Oli a ta upatrzona aukcja to czego? przynajmniej se popatrzę
ja wogóle to zastanawiam się jakie buty kupić młodej na jesień oczywiście u mnie dolna półka (CCC, Boti itp ) - czy któraś się orientuje czy mają coś ciekawego teraz? U mnie nie ma ccc, a do poznania specjalnie nie pojadę sprawdzać, wolałabym na pewniaka

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

o, spodenki jakie mnie się podobają dla Majki to coś takiego:
http://allegro.pl/hm-nowe-spodenki-j...802630186.html
na gumce, bez kolorowych ozdóbek nie wiem tylko, czy dość cienki i miękki ten dżins nie cierpię sztywnych spodni. i ciekawe ile w sklepie kosztuja bo tu coś tanie
Stary 2011-09-13, 14:03   #94
wersta
Zakorzenienie

Maluśna miękkie są te portki
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 15:16   #95
marticia
Zakorzenienie

Pare obiecanych fot z wakacji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0155.jpg (58,0 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0205.jpg (49,8 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0249.jpg (41,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0274.jpg (29,2 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0280.jpg (34,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0296.jpg (45,3 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0309.jpg (49,5 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0355.jpg (27,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0398.jpg (71,5 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0446.jpg (66,4 KB, 32 załadowań)
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 15:17   #96
marticia
Zakorzenienie

I jeszcze...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0497.jpg (24,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0533.jpg (65,1 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0687.jpg (58,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0709.jpg (49,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0927.jpg (41,5 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_0938.jpg (50,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_1003.jpg (52,4 KB, 44 załadowań)
Stary 2011-09-13, 17:52   #97
taka sobie
Zakorzenienie

o jakie pogodne fotki Marti, Ty jak zwykle usmiech od ucha do ucha a mały jaki podobny do tzta

odnosnie histerii to ja musze przyznac ze Wiki od kiedy chodzi do przedszkola to jest bardzo grzeczna, i juz więcej nie pisze zeby nie wkurzac co niektórych ale wczesniej tez nam dała popalic i działała tylko cieprpliwosc i stanowczosc, no chyba ze ktos woli dzieci lać to moze tez działa nie próbowałam

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-13, 19:53   #98
jowisz
Zakorzenienie

Marti ślicznie. dzięki za fotki jesteś tak pogodną osobą,że naprawdę fajnie byłoby cię poznać w tzw. realu jak ludzie na zdjęciach uśmiechnięci to zupełnie inaczej sięje ogląda. nie wspomnę ile sama osoba fotogafowana zyskuje. ja w aparacie już się tak nie szczerzę i prawda jest taka,że przestałam się sobie podobać na zdjęciach. na początku dumałam czy to możliwe żebym się tak w parę mcy posunęła z wiekiem ale doszłam szybko,że chodzi tylko o brak uśmiechu

o histeriach wiele pisałam i nic lepiej u nas nie jest. żałuję,że nie mam czym zarejestrować takiej sytuacji bo chętnie posłałabym jakiejś superniani z prośbą o radę bo wyciszenie się Idze zajmuje i do godziny, jest tupanie,rzucanie się, wyrywanie. czasem aż musi się wydrzeć żeby emocje z siebie wyrzucić. wiecie, jak się widzi czasem bohatera w filmie w tv,który z bezsilności musi czasem się wydrzeć do księżyca moja mama mówi,że ja za dużo z nią dyskutuję w takich momentach zamiast szybciej ucinać jej żądania. teraz to jej się już nie da do pokoju wygonić za karę bo wraca z rykiem jak bumerang i czasem małż ją 30 min. wynosi

załatwiłam dziś urząd i teraz tylko czekmy na pismo w sprawie podatku. przy okazji nabyłam zwykłe szare baleriny na 1cm obcasie za 45zł. bo te białe szmaciaki po wakacjach wylądowały już w koszu
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 19:56   #99
Kasiulka22
Zakorzenienie

Maluśna słońce pokupiłam kilka rzeczy. :

http://allegro.pl/mietowa-bluza-adid...814070678.html
http://allegro.pl/cherokee-cieple-sp...803735793.html
http://allegro.pl/buterfly-sliczna-s...806726770.html
http://allegro.pl/girl2girl-sliczna-...801395441.html

No i te legginsy z kitty, piżamkę polarkową, jeszcze się czaję na conieco i jak tylko upoluję to się pochwalę

Marti jakie foty cudownie wyglądacie, przepięknie!!!

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 20:22   #100
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marticia Pokaż wiadomość
I jeszcze...
Marti swietne fotki. I widze, ze nawet WrocLove sie zalapal na focisza
Stary 2011-09-13, 20:41   #101
anka1900
Zakorzenienie

hejka
matka polka karmiąca nie ma siły na skrobnięcie paru linijek, nie bijcie
padam na pysk, normalnie, wieczór mnie wykańcza
Olka wisi na mnie non stop, a jak ją odkładam to ryk nie z tej ziemi, łzy i czerwona buźka, pal licho mi nie przeszkadza, że wyje, ale jej brat wydziera się ze zdwojoną siłą, żebym ją karmiła czym predzej, bo płacze oszaleć idzie
spać chadzam, a w zasadzie to padam o 22

Marti jakie miłe wspomnienia wakacyjne , zazdroszczę

Miki też ma histerie o różne, bzdetne czasem rzeczy, płacze, smarka a potem "mama tulić", jak mówie,że nie bo był niegrzeczny, to nadal płacze i wspina mi się na kolana, rzuca na szyję, byle bym go tylko utuliła, to go uspokaja

Przedszkole nadal cool bez płaczu i zawodzenia

hm
coś Cestusia dawno gdzieś wsiąkła ciekawe jak tam moja synowa w przedszkolu
Stary 2011-09-13, 20:45   #102
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka1900 Pokaż wiadomość
Olka wisi na mnie non stop, a jak ją odkładam to ryk nie z tej ziemi, łzy i czerwona buźka, pal licho mi nie przeszkadza, że wyje, ale jej brat wydziera się ze zdwojoną siłą, żebym ją karmiła czym predzej, bo płacze oszaleć idzie

hm
coś Cestusia dawno gdzieś wsiąkła ciekawe jak tam moja synowa w przedszkolu

co do Cestii to na pasku roślin widać,że podczytuje więc żyje

ja jak zwykle świetnie się bawię na serialu Pilaszewska piękny scenariusz stworzyła
Stary 2011-09-13, 20:51   #103
Saga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Saga pisałaś, że Twoja córa ma jakiś brązowo różowy kombinezon, bardzo fajne zestawienie kolorów, mogłabyś mi rzucić link jaki to kombinezon z góry wielkie dzięki
Wklejam fotkę kombinezonu. Spodnie na zdjęciu wyglądają na czarne, ale to ciemny brąz. Kombinezon jest z kolekcji Chill Out. Mierzyłam Paulinie też ten turkusowy i jeszcze taki z kurtką w kwiatuszki. Ten Chill Out wydawał mi się najlepszy, jakoś Paulina najfajniej w nim wyglądała, zobaczymy jak się sprawdzi. W ogóle w tym roku to mam spory dylemat z wyborem kombinezonu - chyba dlatego, że mam za dużo wzorów.

Aaa, no i zakupy fajne - piękne spódniczki (ta z motylkami )

Jowiszkowa - gratuluję sprzedaży na All i po cichu zazdroszczę Mam sporo rzeczy do wystawienia - ciuszki, wózek, krzesełka do karmienia i jakoś nie mogę się zebrać.

Cytat:
Napisane przez Anisia25 Pokaż wiadomość
Ja sprzedalam wczoraj stoliczek z Fisher Price. Piter sie juz nim nie bawil, a stal, zajmowal miejsce i sie kurzyl. Przyda sie innemu dziecku, a jemu za ta kase kupie cos adekwatnego do jego wieku
To mi przypomniało jaka akcja była u nas po sprzedaniu stolika FP. To była jedna z ulubionych zabawek. Najpierw Paulina pomogła mi go przygotować do sprzedaży (pomagała w myciu, wycieraniu, itp), potem pomagała w pakowaniu go do wysyłki. Następnego dnia po wysłaniu stolika, obudziła się w nocy z płaczem, że ona chce stolik, że to jej ulubiona zabawka i mamy go jej oddać Oczywiście, stolika nie byliśmy w stanie odzyskać z powrotem, pojechał do nowego właściciela, Paulina dostała duży zestaw Lego w zamian, ale i tak jeszcze kilka razy się budziła w nocy z płaczem. Aż mi przykro było .

Mała faktycznie dobra cena na te spodnie z H&M. Wydaje mi się, że mogły być kupione np. na wyprzedaży. Mają komplet metek, więc raczej oryginalne. Nie kojarzę ich ze sklepu, ale raczej nie patrzę na spodnie w H&M, bo na Paulinę wszystkie są za szerokie w pasie Krótkie legginsy ma w rozm. 86 i pewnie jeszcze na przyszły rok wystarczą

Marti śliczne fotki, takie radosne, słoneczne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kurtka_chill_out.jpg (65,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg spodnie_chill_out.jpg (15,7 KB, 6 załadowań)

Edytowane przez Saga
Czas edycji: 2011-09-13 o 20:54 Powód: dopisek
Saga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 20:56   #104
anka1900
Zakorzenienie

he , ale są pewne nieścisłości w tym serialu
dzieciak jeszcze nie ma imienia, niezłe, wszak wszyscy wiedzą, że dziecko się w urzędzie zapisuje w odpowienim terminie
i Kumorek taka zasuszona w i po tej "ciąży"
o i widzę, że na filmie bobas ma taki sam fotelik jak Olcia tylko Olka ma bardziej męski kolor

a może mnie oświecicie, to po co w kompletach czapkowych dla dzieci -bobasów , szalik długość 100/120 cm, bobas sie nim w kokon zawija? czy jak?
nie kumam, Mikemu wystarczyła tylko chusteczka, bo kombinezon, prawie pod szyję, a szyjka dość krótka

Edytowane przez anka1900
Czas edycji: 2011-09-13 o 21:05
anka1900 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 21:17   #105
jowisz
Zakorzenienie

Cytat:
to sobie naszą Anisię przypomnij
zresztą ja po powrocie ze szpitala to nie wiem czy nie mniej ważyłam niż w tej chwili. bo boję się wejść na wagę od kilku tygodni a w ciąży było raptem +8kg i 3 dni po porodzie miałam ledwie kilo nadwyżki - we wchłaniającej się, powiększonej macicy przede wszystkim

ja szalika dziecięcego do tej pory jeszcze nie używałam jak Iga była mała to jak piszesz - po co. a później od razu w szaliki-golfy weszłam. i prędko z nich nie zrezygnuję.
Stary 2011-09-13, 21:28   #106
Saga
Raczkowanie

Ja mam w szafie ze 3 szaliki nowe, z metkami z czasów bobasowych.

Ale w zeszłym roku już zakładałam szalik. I wkurzałam się, bo jakiś taki za krótki był. Ale fakt, pełnił funkcję raczej ozdobną
Lepsze szaliko-golfy. A na jesień/wiosnę apaszki.
Stary 2011-09-13, 21:34   #107
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
he , ale są pewne nieścisłości w tym serialu
dzieciak jeszcze nie ma imienia, niezłe, wszak wszyscy wiedzą, że dziecko się w urzędzie zapisuje w odpowienim terminie
o i widzę, że na filmie bobas ma taki sam fotelik jak Olcia tylko Olka ma bardziej męski kolor

a może mnie oświecicie, to po co w kompletach czapkowych dla dzieci -bobasów , szalik długość 100/120 cm, bobas sie nim w kokon zawija? czy jak?
nie kumam, Mikemu wystarczyła tylko chusteczka, bo kombinezon, prawie pod szyję, a szyjka dość krótka
u nas dostaje sie date i godzine, kiedy trzeba sie pojawic w USC i ja wlasnie mialam chyba jakos 2tyg po porodzie.
katar mnie nadal meczy... padnieta jestem.
rano wioze mala do zlobka, tz mlodego. jade do pracy, o 12 odbieram mala i jade zazwyczaj do miasta cos zalatwiac. ok 15 odbieram B, jakies zakupy, plac zabaw itp... wracamy do domu ok 19...caly dzien mnie nie ma, ajak wroce to taki armagedon z dnia poprzedniego zazwyczaj mam
wiecie co mala zrobila dzis?? bylam ich niedawno sprawdzic jak spia, bo B wczoraj sie caly przykryl i byl mokrzusienki. dzis na szczescie ok, ale za to mloda...polozylam ja normalnie jak zawsze, wchodze, szukam w lozeczku glowki,a ona co??180o odwrocona, glowka w miejscu nog. nie wiem jak to zrobila spi w spiworku. padlismy z tz!
Stary 2011-09-13, 21:43   #108
anka1900
Zakorzenienie

o to widzę Veronka, że u Was w podobnym stylu organizacja domowa
ja ogarniam mieszkanie z doskoku, między jedną mini drzemką Olki a drugą , ale jak tż nie ma , to zawsze mam jakieś braki w tym temacie

o Maluśna wspominała o butach jesiennych, mnie już głowa boli jak pomyślę o zakupie kozaczków dla Mikiego, chyba muszę zrobic miarkę, bo centymetrem trudno wkładki mierzyć w środku, a jak Miki włoży nogę do przymiarki to nie przetestuję o ile but większy

a propos butów to mam dziś pecha, zamowiłam na necie sandały ecco z wyprzedaży , dla siebie i niestety za duże muszę wymienić liczyłam się z ewentualną nadwyżką cm, ale nie przewidziałam ,że mogą być na mega grubszą kostkę
Stary 2011-09-13, 22:38   #109
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Wersta, Saga - dzięki za info w sprawie portek skoro już wiem, że cienkie i cenowo ok, to napewno kupię możliwe, że będę w Poznaniu w czwartek na chwilę to skoczymy z młodą pomierzyć jakieś obuwie i do hm zobaczyć czy są te spodnie. Jak nie to muszę znów je zczaić na all bo tamta aukcja się skończyła
Saga - u nas też legginsy z hm nie pasują totalnie, pas jest tak szeroki, że Majce aktualnie pasują 86 (robią za rybaczki ) Za to jakieś normalne spodnie - dżinsy czy sztruksy pasują idealnie bo jest regulacja

Marti - ale cudnie się was ogląda mam takie samo zdanie jak Jowiszowa - taka pogodna z Ciebie laska jak Ty się uśmiechasz to i mnie od razu gęba się cieszy

Kasia - boskie zakupki zwłaszcza spódniczki superowe

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

ale mi się ta tuniczka podoba
http://allegro.pl/next-welniana-w-ba...803708873.html
będą się lać
najchętniej bym młodej taką wyprodukowała, tylko ja niekoniecznie z drutami się lubię wolę szydełko choć umiem posługiwać się jednym i drugim

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-14, 07:53   #110
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

ulalala, jaki szalony ruch
dziś młoda jakaś dziwna mi się rano wydawała, katar nadal ma ale do tego jakaś ciepła mi się zdawała...nie wiem, może jakaś wygrzana po nocy (bo zakopana w kołdrze po szyję była ) no ale puściłam do przedszkola, zobaczymy - najwyżej będą dzwonić

tradycyjnie nie chce mi się, już nadchodzi ta pora roku kiedy tym bardziej nie chce mi się wstawać bo nigdy mi sie nie chce, oczywiście...
Stary 2011-09-14, 08:46   #111
Saga
Raczkowanie

Witam się

Ja dziś wstałam około 6.30. Młoda już w przedszkolu, potem byłam w Tesco (po nową dostawę kartonów ). W Tesco zaczęła się wyprzedaż i jest sporo rzeczy z rabatem 50%. Kupiłam młodej trójpak skarpet za 8,50 zł i spodnie ocieplane, takie:
http://www.ffmoda.com/Products/kids/...D12309914.aspx
Nie są jakieś zachwycające, no ale po 30 zł, ocieplone od spodu bawełną. Były też inne spodnie. Mała może do Tesco się wybierz?
A młoda wczoraj przyszła taka brudna z przedszkola - bluzka czarna z przodu, nie wiem czy nie od jakiegoś smaru. Paulina twierdzi, że to rysik od kredki. Zobaczymy po praniu Legginsy też brudne - z przodu i z tyłu w plamach, chyba jakieś zajęcia plastyczne na dobre się rozpoczęły . Paulina zadowolona, rano w przedszkolu biegnie od razu do dzieci.
Stary 2011-09-14, 08:53   #112
wersta
Zakorzenienie

Mluśna mam ten sam problem ze spodniami dla Z., bo długość na 110- nawet przy regulacji spodnie jej spadają albo maksymalnie ściągnięte nieładnie się marszczą, więc do przedszkola zaopatrzyłam ją w welurowe portki z grubym ściągaczem w pasie - takie dobrze się trzymają
Z. przechodzi kryzys pod tyt."nie chcę cię zostawiać" do tej pory było raczej ok z porankami przedszkolnymi
wersta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 08:53   #113
jowisz
Zakorzenienie

Iga dziś idzie z grupą po zakupy od jutra zaczynają się bawić w gotowanie ale widzę,że po składniki też sami będą dreptać przedwczoraj byli na stacji kolejowej oglądać pociągi. a wczoraj te pociągi kolorowali - prace na tablicy tak się zmieniają,że nie nadążam

Mała tunika cudna mnie się zielona podoba u tego sprzedawcy ja preferuję długi rękaw od razu bo one są cienkie sweterkowe przeważnie. a do krótkiego jeszcze by trzeba dodatkową bluzkę założyć - przy odpalonych koloryferach już gorzej. w domu za ciepło by tak chodzić a co dopiero w przedszkolu.

idę sprzątać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-14, 09:31   #114
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Czesc baby!

Buahaha, widze, ze nie tylko ja mam melodramat. Moj Piter rano standardowo pyta czy jedziemy moze do Babci Gieni. Mowie ze nie, ze do przedszkola idziemy, bo tam czeka na niego pani Jola. No to sie krzywi troszke, choc pania Jole lubi bardzo. W szatni przebralam go i odprowadzam do swietlicy. Placzki w oczach ale nie chcial sie rozkleic. Wchodzac na sale zobaczyl pania Jole przy biurku, to on taki melodramatyczny, wrecz aktorski placz majacy pokazac jej i mi jak to strasznie "cierpi" po czym biegnie do pani, ona go na rece i tuli do cyców, a on ślimta jej tam. No rozwalil mnie dokumentnie
Nie ze do mnie, na zasadzie "mamo zabierz mnie stad, nie zostawiaj mnie" tylko do Pani Joli. Pytam babki czy on ma jakies kryzysy, ze placze pozniej czy poplakuje, badz teskni za mna. A ona mowi, ze to trwa 2-3 min. Musi sie potulic by potem isc do dzieci i rozrabiac. Twierdzi ze to najbardziej pogodne dziecko jakie widziala A z tym jego poplakiwaniem rano jest rozkoszny, ze nic ino tulic

Myslalam ze tam padne ze smiechu

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-14, 10:06   #115
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

tak, tuniczka jest śliczna i mnie kolorystycznie odpowiada raczej wolę stonowane kolory ostatnio, aczkolwiek zdarzy się mocna fuksja lub turkus
Saga - u mnie nie ma tesco jak będę w P-niu to zajrzę - może jeszcze na jakieś promocje się załapię ale zakupowo to raczej dopiero za 2 tygodnie się wybieram teraz jeśli będzie pogoda w weekend to chcemy pojechać nad morze w niedzielę

Anisia -
Stary 2011-09-14, 12:31   #116
kristi75
Zakorzenienie

Witam

zabawne te wasze historyjki przedszkolne.
Wiecie co ja się nawet cieszę że Karolek nie chodzi teraz do przedszkola, bo na bank by też płakał.
Jak rozmawiałam z dyrektorką, to mówiła że wszystkie dzieci płaczą prawie przez cały czas //współczuję jej, jak ona tam wytrzymuje.
Liczę po cichu że może się w połowie semestru dostanie, to wtedy dzieciaki będą już przyzwyczajone.

Marticia cud miód twoje zdjęcia, i mam tak jak Mała, jak patrzę na ciebie to buzia sama się śmieje i jakoś radośnie mi się robi na duszy.

Tak patrząc na wszystkie dzieciaczki,to wierzyć się nie chce że się tak szybko zmieniają. Robią się doroślejsi, samodzielni.

U nas zaczął padać deszcz i jakoś zimno/

Dziś po przedszkolu jadę do dentysty z Krystianem po skierowanie do ortodonty, bo coś się mu zaczynają drugie ząbki wykrzywiać.
Może i Karolka posadzę na fotel, by się oswajał z dentystą

Stary 2011-09-14, 12:42   #117
marticia
Zakorzenienie

dzieki baby za mile slowa, ciesze sie, ze moja geba wam sie podoba . A juz Jowisz rozbroilas mnie swoim wywodem na temat usmiechow .

Ale Piter aktor . Mario przedszkole zaczyna jutro, na razie chetny to jest.

Temeratury mnie dobijaja.. 34°C dzis jest, w nocy ok. 30°C!!! zdycham

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-14, 12:49   #118
Mała75
Zakorzenienie

GG do Mała75

Kristi - może to nawet i lepiej gdyby Karolek dostał się trochę później do przedszkola? patrz na Igusiową - niezbyt chętna była, łzy w oczach - ale panie miały więcej czasu dla niej bo inne dzieci już przyzwyczajone były więc i ona mniej boleśnie adaptację przeżyła
taki ryk prawie całej gromadki na sali jest okropny - zapewniam Cię

Marti - to Ty mnie dobijasz ja coś nie użyłam upałów w tym roku, jedynie te 10 dni w Cro w Pl to pogoda w kratkę tego lata była, niestety...
Stary 2011-09-14, 12:58   #119
kristi75
Zakorzenienie

Marticia poślij nam trochę tych upałów

Stary 2011-09-14, 13:21   #120
Judi21_84
Zakorzenienie

Marti ale foty:lo ve:

U nas pada, właśnie czekam aż mi paznokcie wyschną i lecę po młodego. Dzisiaj do 21 sami, bo tz chce zaliczyć mecz skoro ma szanse ze względu na moją 22
Judi21_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości