![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
witam
życzę zdrówka wszystkim przeziębionym, dziewczyny nie dajcie się chorobie ![]() Mała coś mi się wydaje że u was jest teraz próba - kto tu rządzi I jak na razie niestety Maja zwycięża,//niestety// Nie odpuszczaj, jak podczas kary jeszcze bardziej napsoci wymierz jej jeszcze jedną karę, U mnie pomaga klęczenie w kącie, dla starszych- za mega przewinienie jest klęczenie z rękami do góry. Bardzo szybko się wyciszają i uspokajają. Ostatnio straszyłam że będą klęczeć na środku ogrodu - tak co wszyscy będą ich widzieć Karolek niestety też czasem klęczy, ale on tylko chwilkę //a czasem jak ma np. Krystian klęczy to on sam klęka do kąta obok, by mu towarzyszyć.Bardziej na Karola działa jak ma siadać na kanapę i nie może ze sobą wziąść żadnej zabawki. Od wczoraj się ze mną licytuje od którego dnia pójdzie do przedszkola.A mnie już pomysłów brak na ściemnianie. Też czekam na przesyłkę allegrową posłałam w czwartek kasę w piątek ok 10 gość mi napisał że już wysłał towar, liczyłam że mi przyjdzie w poniedziałek //i jeszcze jej nie ma //zaczynam się niepokoić. Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2011-09-13 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Szczęściara! o ![]() ![]() Super Jowiszkowa, że Tobie się dobrze sprzedało, ja spróbuję jeszcze na Rzeszowiaku może tu mi lepiej pójdzie ![]() Baby podajcie grabę ![]() ![]() ![]() ![]() Dostałam info od sprzedającej legginsów z kitty że szare nie nadają się do wysyłki więc albo mi dadzą białe jak będą albo szare rozmiar większe - tak wybrałam ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Moja aukcja upatrzona idzie w górę bo jakieś dwie pierdoły się leją... matko jaK ludzie nie potrafią licytować i sami sobie szkodzą ![]() ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Kasia - a ty byś się pochwaliła jakie to kiecki kupiłaś Oli
![]() ![]() ja wogóle to zastanawiam się jakie buty kupić młodej na jesień ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- o, spodenki jakie mnie się podobają dla Majki to coś takiego: http://allegro.pl/hm-nowe-spodenki-j...802630186.html na gumce, bez kolorowych ozdóbek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Maluśna miękkie są te portki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Pare obiecanych fot z wakacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze...
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
o jakie pogodne fotki
![]() ![]() ![]() odnosnie histerii to ja musze przyznac ze Wiki od kiedy chodzi do przedszkola to jest bardzo grzeczna, i juz więcej nie pisze zeby nie wkurzac co niektórych ![]() ![]()
#98 |
Zakorzenienie
|
Marti ślicznie. dzięki za fotki
![]() ![]() ![]() ![]() o histeriach wiele pisałam i nic lepiej u nas nie jest. żałuję,że nie mam czym zarejestrować takiej sytuacji bo chętnie posłałabym jakiejś superniani z prośbą o radę ![]() ![]() ![]() załatwiłam dziś urząd i teraz tylko czekmy na pismo w sprawie podatku. przy okazji nabyłam zwykłe szare baleriny na 1cm obcasie za 45zł. bo te białe szmaciaki po wakacjach wylądowały już w koszu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Maluśna słońce pokupiłam kilka rzeczy. :
http://allegro.pl/mietowa-bluza-adid...814070678.html http://allegro.pl/cherokee-cieple-sp...803735793.html http://allegro.pl/buterfly-sliczna-s...806726770.html http://allegro.pl/girl2girl-sliczna-...801395441.html No i te legginsy z kitty, piżamkę polarkową, jeszcze się czaję na conieco ![]() ![]() ![]() Marti jakie foty ![]() ![]()
#101 |
Zakorzenienie
|
hejka
matka polka karmiąca nie ma siły na skrobnięcie paru linijek, nie bijcie ![]() padam na pysk, normalnie, wieczór mnie wykańcza Olka wisi na mnie non stop, a jak ją odkładam to ryk nie z tej ziemi, łzy i czerwona buźka, pal licho mi nie przeszkadza, że wyje, ale jej brat ![]() ![]() spać chadzam, a w zasadzie to padam o 22 ![]() Marti jakie miłe wspomnienia wakacyjne , zazdroszczę ![]() Miki też ma histerie o różne, bzdetne czasem rzeczy, płacze, smarka a potem "mama tulić", jak mówie,że nie bo był niegrzeczny, to nadal płacze i wspina mi się na kolana, rzuca na szyję, byle bym go tylko utuliła, to go uspokaja ![]() Przedszkole nadal cool ![]() ![]() ![]() ![]() hm coś Cestusia dawno gdzieś wsiąkła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do Cestii to na pasku roślin widać,że podczytuje więc żyje ![]() ja jak zwykle świetnie się bawię na serialu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaa, no i zakupy fajne - piękne spódniczki (ta z motylkami ![]() Jowiszkowa - gratuluję sprzedaży na All i po cichu zazdroszczę ![]() Cytat:
![]() ![]() Mała faktycznie dobra cena na te spodnie z H&M. Wydaje mi się, że mogły być kupione np. na wyprzedaży. Mają komplet metek, więc raczej oryginalne. Nie kojarzę ich ze sklepu, ale raczej nie patrzę na spodnie w H&M, bo na Paulinę wszystkie są za szerokie w pasie ![]() ![]() Marti śliczne fotki, takie radosne, słoneczne ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6mkz3N75KLY Edytowane przez Saga Czas edycji: 2011-09-13 o 20:54 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
he , ale są pewne nieścisłości w tym serialu
dzieciak jeszcze nie ma imienia, niezłe, wszak wszyscy wiedzą, że dziecko się w urzędzie zapisuje w odpowienim terminie ![]() i Kumorek taka zasuszona w i po tej "ciąży" ![]() o i widzę, że na filmie bobas ma taki sam fotelik jak Olcia ![]() ![]() a może mnie oświecicie, to po co w kompletach czapkowych dla dzieci -bobasów , szalik długość 100/120 cm, bobas sie nim w kokon zawija? ![]() nie kumam, Mikemu wystarczyła tylko chusteczka, bo kombinezon, prawie pod szyję, a szyjka dość krótka ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-09-13 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
to sobie naszą Anisię przypomnij
![]() zresztą ja po powrocie ze szpitala to nie wiem czy nie mniej ważyłam niż w tej chwili. bo boję się wejść na wagę od kilku tygodni ![]() ![]() ja szalika dziecięcego do tej pory jeszcze nie używałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Ja mam w szafie ze 3 szaliki nowe, z metkami z czasów bobasowych.
Ale w zeszłym roku już zakładałam szalik. I wkurzałam się, bo jakiś taki za krótki był. Ale fakt, pełnił funkcję raczej ozdobną ![]() Lepsze szaliko-golfy. A na jesień/wiosnę apaszki.
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
katar mnie nadal meczy... ![]() rano wioze mala do zlobka, tz mlodego. jade do pracy, o 12 odbieram mala i jade zazwyczaj do miasta cos zalatwiac. ok 15 odbieram B, jakies zakupy, plac zabaw itp... wracamy do domu ok 19...caly dzien mnie nie ma, ajak wroce to taki armagedon z dnia poprzedniego zazwyczaj mam ![]() ![]() ![]() wiecie co mala zrobila dzis?? bylam ich niedawno sprawdzic jak spia, bo B wczoraj sie caly przykryl i byl mokrzusienki. dzis na szczescie ok, ale za to mloda...polozylam ja normalnie jak zawsze, wchodze, szukam w lozeczku glowki,a ona co??180o odwrocona, glowka w miejscu nog. nie wiem jak to zrobila ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
o to widzę Veronka, że u Was w podobnym stylu organizacja domowa
![]() ja ogarniam mieszkanie z doskoku, między jedną mini drzemką Olki a drugą ![]() ![]() o Maluśna wspominała o butach jesiennych, mnie już głowa boli jak pomyślę o zakupie kozaczków dla Mikiego, chyba muszę zrobic miarkę, bo centymetrem trudno wkładki mierzyć w środku, a jak Miki włoży nogę do przymiarki to nie przetestuję o ile but większy a propos butów to mam dziś pecha, zamowiłam na necie sandały ecco z wyprzedaży , dla siebie i niestety za duże ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Wersta, Saga - dzięki za info w sprawie portek
![]() ![]() ![]() Saga - u nas też legginsy z hm nie pasują totalnie, pas jest tak szeroki, że Majce aktualnie pasują 86 (robią za rybaczki ![]() ![]() Marti - ale cudnie się was ogląda ![]() ![]() ![]() Kasia - boskie zakupki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- ale mi się ta tuniczka podoba ![]() http://allegro.pl/next-welniana-w-ba...803708873.html będą się lać ![]() najchętniej bym młodej taką wyprodukowała, tylko ja niekoniecznie z drutami się lubię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
ulalala, jaki szalony ruch
![]() dziś młoda jakaś dziwna mi się rano wydawała, katar nadal ma ale do tego jakaś ciepła mi się zdawała...nie wiem, może jakaś wygrzana po nocy (bo zakopana w kołdrze po szyję była ![]() ![]() tradycyjnie nie chce mi się, już nadchodzi ta pora roku kiedy tym bardziej nie chce mi się wstawać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Witam się
![]() Ja dziś wstałam około 6.30. Młoda już w przedszkolu, potem byłam w Tesco (po nową dostawę kartonów ![]() http://www.ffmoda.com/Products/kids/...D12309914.aspx Nie są jakieś zachwycające, no ale po 30 zł, ocieplone od spodu bawełną. Były też inne spodnie. Mała może do Tesco się wybierz? A młoda wczoraj przyszła taka brudna z przedszkola - bluzka czarna z przodu, nie wiem czy nie od jakiegoś smaru. Paulina twierdzi, że to rysik od kredki. Zobaczymy po praniu ![]() ![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
Mluśna mam ten sam problem ze spodniami dla Z., bo długość na 110- nawet przy regulacji spodnie jej spadają albo maksymalnie ściągnięte nieładnie się marszczą, więc do przedszkola zaopatrzyłam ją w welurowe portki z grubym ściągaczem w pasie - takie dobrze się trzymają
![]() Z. przechodzi kryzys pod tyt."nie chcę cię zostawiać" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Iga dziś idzie z grupą po zakupy
![]() ![]() ![]() Mała tunika cudna ![]() ![]() idę sprzątać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Czesc baby!
Buahaha, widze, ze nie tylko ja mam melodramat. Moj Piter rano standardowo pyta czy jedziemy moze do Babci Gieni. Mowie ze nie, ze do przedszkola idziemy, bo tam czeka na niego pani Jola. No to sie krzywi troszke, choc pania Jole lubi bardzo. W szatni przebralam go i odprowadzam do swietlicy. Placzki w oczach ale nie chcial sie rozkleic. Wchodzac na sale zobaczyl pania Jole przy biurku, to on taki melodramatyczny, wrecz aktorski placz majacy pokazac jej i mi jak to strasznie "cierpi" ![]() ![]() Nie ze do mnie, na zasadzie "mamo zabierz mnie stad, nie zostawiaj mnie" tylko do Pani Joli. Pytam babki czy on ma jakies kryzysy, ze placze pozniej czy poplakuje, badz teskni za mna. A ona mowi, ze to trwa 2-3 min. Musi sie potulic by potem isc do dzieci i rozrabiac. Twierdzi ze to najbardziej pogodne dziecko jakie widziala ![]() ![]() Myslalam ze tam padne ze smiechu ![]()
#115 |
Zakorzenienie
|
tak, tuniczka jest śliczna i mnie kolorystycznie odpowiada
![]() ![]() Saga - u mnie nie ma tesco ![]() ![]() ![]() ![]() Anisia - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Witam
zabawne te wasze historyjki przedszkolne. Wiecie co ja się nawet cieszę że Karolek nie chodzi teraz do przedszkola, bo na bank by też płakał. Jak rozmawiałam z dyrektorką, to mówiła że wszystkie dzieci płaczą prawie przez cały czas //współczuję jej, jak ona tam wytrzymuje. Liczę po cichu że może się w połowie semestru dostanie, to wtedy dzieciaki będą już przyzwyczajone. Marticia cud miód twoje zdjęcia, i mam tak jak Mała, jak patrzę na ciebie to buzia sama się śmieje i jakoś radośnie mi się robi na duszy. Tak patrząc na wszystkie dzieciaczki,to wierzyć się nie chce że się tak szybko zmieniają. Robią się doroślejsi, samodzielni. U nas zaczął padać deszcz i jakoś zimno/ Dziś po przedszkolu jadę do dentysty z Krystianem po skierowanie do ortodonty, bo coś się mu zaczynają drugie ząbki wykrzywiać. Może i Karolka posadzę na fotel, by się oswajał z dentystą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ale Piter aktor ![]() ![]() Temeratury mnie dobijaja.. 34°C dzis jest, w nocy ok. 30°C!!! zdycham |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Kristi - może to nawet i lepiej gdyby Karolek dostał się trochę później do przedszkola? patrz na Igusiową - niezbyt chętna była, łzy w oczach - ale panie miały więcej czasu dla niej bo inne dzieci już przyzwyczajone były
![]() ![]() taki ryk prawie całej gromadki na sali jest okropny - zapewniam Cię ![]() Marti - to Ty mnie dobijasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Marticia poślij nam trochę tych upałów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Marti ale foty
![]() ![]() ![]() U nas pada, właśnie czekam aż mi paznokcie wyschną i lecę po młodego. Dzisiaj do 21 sami, bo tz chce zaliczyć mecz skoro ma szanse ze względu na moją 22 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.