![]() |
#91 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Starania o dzidziusia
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
hehe, myślę że po przebudzeniu długo byś na nogach nie ustała, chyba ze ruszasz się podczas snu. Bo ja z reguły jak zasne tak się budzę
![]() Ja płodne mam w przyszłym tyg. Zastanawiam się nad testami owulacyjnymi, ale nie wiem na jakiej zasadzie one działają? Ktoś może oświecić ociemniałą? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Na marginesie dodam tylko,że przez panią M zrobiłam się czujna ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Uciekam spac dziewczyny, do jutra. Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem o co chodzi z czujnością, na wizażu jestem już ładnych pare lat, z tymże pod innym nickiem, dosyć znanym w jednym z podforowych kręgów , stąd nowy nick, w sprawach zawodowych jestem publiczna, w prywatnych, takich jak ten temat nie chcę. Najadłam się nurofenu, lód mam przygotowany, więc też idę spać. Spokojnej nocy Kobietki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem o kogo chodzi.A po Twoim poście nawet sobie pomyślałam,że 2-3 osoby odpisują sobie same na swoje posty,tym bardziej że odpiowiadają po minucie,ewentualnie po paru minutach.takietamtylko moje dywagacje,które prosze niebrać na poważnie ![]() Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-09-15 o 21:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję ![]()
![]() |
#102 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#103 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() 7 testów - to musiałam się nieźle wytracić ![]() Ale jestem ciekawa......! ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- aaa.... i oczywiście moje gratulacje ! ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- * musiałaś |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny, ja po ciężkiej nocy żyje. Przyplątał mi się straszliwy katar, chyba od robienia zimnych wręcz lodowatych okładów na twarz. Mam nadzieję że szybko przejdzie.
Tak się zastanawiam, jak to u mnie będzie, ja się chyba zdam na obserwacje śluzu, mój cykl trwa zwykle 29 dni po uregulowaniu tabletkami, ale ostatnio trwał 32 dni, więc coś zaczyna się przestawiać. W każdym razie dzisiaj mam 11 dzień cyklu, więc myślę, że możemy zacząć próbować. Dziewczyny starające się dłużej, czy kochacie się z partnerem co 2 dni w okresie dni płodnych? Czytałam że taki odstęp czasowy sprawia, że nasienie jest "lepsze" a plemniki bardziej zdolne do zapłodnienia? |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
hej, ja też czytałam o tym, że plemniki są o wiele słabsze jeśli kocha się parę razy dziennie albo nawet raz dziennie, że właśnie lepiej tak co drugi dzień
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
dzien dobryy
tez dzis nie wyspana jestem, pobudka o 7 rano. wrocilam z miasta i zaraz znowu jade ![]() Ja z moim tz nie patrzylismy zeby co 2 dni tylko jak jest ochota to i kilka razy na dzien. |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
no bo jakbysmy mieli co 2 dni sie przytulac bo lepsza armia bedzie to dla mnie takie troche bez sensu, chyba ze juz bym byla w desperacji to tak
![]() a ja dzis mam 19 dc i jeszcze okresu nie mam czyli tabletki dzialaja.. ah dzis wreszcie sie zobacze z Tz, niestety teraz zostaly nam tylko weekendy ale jeszcze troche i znowu bedziemy mieszkac razem. |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
hehe masz racje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Czy i ja mogę sie do was przyłączyć? ![]() U mnie jest trochę inna sytuacja bo ja bardzo chcę dzidziusia no ale Tż jeszcze nie... on chce poczekać do przyszłego roku jak to powiedział ostatnio "w przyszłe wakacje będzie już widać brzuszek" Ja wiem jednak że do ciązy trzeba się przygotować i to nie jest tak hop siup i jest... a on tego nie rozumie ![]() wiem wiem... rozumiem jego argumenty dlaczego nie teraz... on chce zapewnić dobrobyt dziecku, ale pieniążków już mamy trochę odłożone, mamy swoje cztery sciany ... I szaleje mój instynkt macierzyński... ![]() niewiem czy mnie zrozumiecie... ![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
begie13 - Co za chorobsko Cie dopadlo ?
Guuusiaa - Witaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
aaa najpierw bolały mnie migdały, teraz kaszel i ten okropny katar i temperatura cały czas powyżej 37st. a wczoraj wieczorem czułam się okropnie..eee.. nawet nie wiem z czego to się wzięło, bo nie zmarzłam, ani nic zimnego ani gazowanego nie piłam, coś musi wisieć w powietrzu ;/
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- witaj Guuusiaa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
begie13 - a kiedy bedziesz robic jeszcze jedno testowanko ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
a no właśnie się zastanawiam, może tak 19-20.09.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedactwo ![]() Już sie zaczyna zdradliwa pogoda robi bo niby ciepło a już strasznie wilgotne powietrze... mnie też coś łapie i Tż'ta też... A ja 6 dzień cyklu... no niby @ już sie kończy... muszę porozmawiać z Tżtem że chce sie starać od tego cyklu... ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
uciekam na miasto wroce za jakies 30 min to sie odezwe
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
a jaki radzisz kupić? gdy kupowałam nie zwracałam uwagi na nic tak byłam przejęta
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() My mamy pieniędzy odłożonych niewiele, tyle co nam zostało z prezentów ślubnych, mamy mieszkanie, które właśnie urządzamy ale ja niestety nie pracuję, nie mogę znaleźć stałej pracy, tylko cały czas coś dorywczo, poza tym jestem na 3 roku studiów, pracuje tylko mój mąż, ale jeśli będziemy spodziewać się dziecka to super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.