![]() |
#91 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Sekret udanego związku
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Żeby mieć udany związek, to nie trzeba czytać żadnych psuedopoardników dających rady za trzy grosze na poziomie cosmo, ale po prostu trafić na odpowiednią osobę, która do nas pasuje i z którą nadaje się na tych samych falach. To cały sekret udanego związku. Poradniki zawodzą, bo każdy ma inne potrzeby i inną wizję związku. Sęk w tym, żeby spotkać osobą o podobnej wizji, z którą będzie nas więcej łączyło niż dzeliło.
A Wygląd to tylko jeden z czynników, ale nie decydujący. Owszem partner musi odpowiadać nam także fizycznie, ale ważne też, aby dopasować się pod względem charakteru, zaniteresowań, wspólnych wartości, czegoś, co scala związek. A gusta są różne i nie ma jednego modelu atrakcyjności takiego samego dla wszystkich. Jeden oszaleje na punkcie szczuplutkiej, wysokiej dziewczyny o figurze modelki z małym biustem, inny będzie wolał kobietę o okrąglejszych kształach. Jeden będzie wolał delikatną, subtelną, eteryczną urodę a inny bardziej wyrazistą, drapieżną kobietę z pazurem.... ![]() ![]() Mój TŻ lubi mnie wersji saute, twierdzi, że wyglądam wtedy tak dzewczęco, zresztą myślę że przynajmniej w sytuacjach intymnych faceci wolą naturalne dziewczyny, bo to chyba żadna przyjemność całować podkłady, pudry, róże, szminki i różne mazidła.... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
mój mnie także woli w podkoszulku - najlepiej swoim
![]() jak budzimy się rano, nie ucieka z łóżka z okrzykiem Ratunku!!! bo mnie zobaczył ![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Ehh, dziewczyny, nie sądzę byśmy wypracowały jakiś kompromis. Są 2 grupy: te które lubią tajemniczość w związku i te, które tego nie potrzebują i raczej nie da się przekonać jednych do racji drugich.
Przypomina mi się wątek o bekaniu i pierdnięciach w obecności partnera. Problem zbliżony. ![]()
![]() |
#97 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Z kluczem do udanego związku jest jak z drzwiami, do każdego będzie inny. U nas owym kluczem jest partnerstwo, szczerość, czułość i oczywiście miłość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.