|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 201-Cz
aga_bre głowa do góry
Ja wczoraj tez pożarłam się troszkę z tż, ale wszystko mnie drażni i prawie codziennie płacze... A ja jestem w kropce....nie wiem czy od następnego cyklu nie będę brała anty, żeby odciążyć i wyczyścić jajniki...
http://enpr.pl/1187 Edytowane przez jadzia190588 Czas edycji: 2011-09-30 o 10:33 |
|
|
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowy Rok witamy i o Dzieci się staramy :) wszystkie starające się w roku 201-Cz
Cytat:
liczy się piewszy pozytywny test i od niego 24-48 godzin powinna być owulka, kolejne poprostu oznaczają podniesione LH powyżej poziomu z testu w drugiej fazie cyklu- i to jest ok. Także nie martw się tylko zawsze czekaj na piewszy dodatni test. Ja dziś nie mogłam się dobudzić...9:30 a ja ledwo oczy otwierałam teraz jestem w ferworze przygotowań i angażowania w upragniony wyjazd wakacyjny. Przynajmniej zajmuje większość myśli- ale z tyłu głowy dzwoni: chcę już moje maleństwo . Na dodatek coraz częściej słysze w towarzystwie, że młodzi nie myślą o dzieciach, chcą byc wolni i nie mieć zoobowiązań<- i do szału mnie to doprowadza, ale nie reaguje.Tż zobaczył jak przeżywam jego wyniki (głównie chodzi o to że jestem totalnie bezradna, nic nie zależy ode mnie Marzyła mi się trójeczka dzieciaków, biorąc pod uwagę to że nie moge wystartować nawet z pierwszym, kiepsko widzę dalsze poczynania. Życzę miłego dnia, ja lece kupić śpiwór, kosmetyki i może jakiś piękny plecak upoluję.
|
|
|
#93 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dodam tylko ze mam pco, i to mogło być przyczyna pozytywnego wyniku testu. Często u dziewczyn z pco testy owu wychodzą pozytywne przez nawet cały cykl. Oczywiście nie chce cie straszyć, i mam nadzieję ze w twoim przypadku jest inaczej. Obserwuj po prostu inne objawy i na tej podstawie wyciągaj wnioski. |
|
|
|
|
|
#94 | ||
|
Rozeznanie
|
Dolina, trzymaj się jakoś, musi być w końcu dobrze
Cytat:
. Gratuluję przygody z radiem .Martinka, Aga, starajcie się nie stresować. Wierzę, że wszystko będzie dobrze Cytat:
. Ale kciuki oczywiście tez trzymam. Życzę miłego pobytu u przyjaciół!!!Ciastek, nam też wielu gości odmówiło, także tuż przed ślubem i bardzo to było dla nas przykre. Ale warto się skupić na tych którzy będą. Życzę Wam pięknej pogody, żeby uśmiech nie znikał Wam z twarzy i duuuuużo magii w tym wyjątkowym dniu
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() U mnie dzisiaj od rana mdłości i odruch wymiotny... podejrzewam że musiałam wczoraj coś zjeść nie takiego.... Ciastek - powodzenia jutro, i dużo uśmiechu i radości I nie stresuj się bo to naprawdę nic strasznego.
|
|
|
#96 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
a u mnie jakos dziwnie rano bolal mnie brzuch jak na @ i potem paskudnie bolaly mnie piersi nawet jak nie dotykalam to czulam a po 10 min wszytsko przeszlo
wiec juz nie wiem czy to zapowiedź fasolki czy @ mam duzo sluzu przezroczysto bialego ale wiecej przezroczystego na dniach powinno sie wyjasnic ehhh
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Witam znowu po przerwie
U mnie nie za dobrze. Dzisiaj 16 dc, a owulacji w tym cyklu nie będzie. Przyjmuję to ze spokojem. ![]() Mąż zrobił badania nasienia i wyniki będą po południu. Śmiejemy się, że oboje wniesiemy o unieważnienie małżeństwa, bo partner jest bezpłodny. Dziewczyny mam w sobie ogromne pokłady spokoju. Razem z mężem podchodzimy do tego trochę z humorem. Musimy…. bo inaczej byśmy oszaleli. ![]() |
|
|
|
|
#98 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Odebralam wyniki i prolaktynka i testosteron w normie Jutro ide do lekarza wiec zobaczymy co mi powie. Kurcze ale dziwi mnie to dlaczego nadal okresu nie mam, nigdy takich dlugich cykli nie mialam. Mam nadzieje ze zrobi mi jutro usg i cos sie dowiem. Zapytam sie rowniez o tego wiesiolka i castagnusa. No i najlepsze co dzis to to zobacze sie dzis z TZ Piekna pogoda w Gdyni chyba z 30 stopni w sloncu jest, wracalam z miasta to normalnie cala mokra No to sie nagadalam i milego dnia kobitki
Edytowane przez Meliitele Czas edycji: 2011-09-30 o 13:27 |
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Meliitele, gratuluję dobrych wyników
|
|
#102 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wyniki małża Cytat:
Lekarz pewnie wywoła @
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczyny
Można dołączyć? Wraz z TŻem nie staramy się jakoś specjalnie - tzn. nie wstrzelamy się na siłę w dni płodne, a po prostu kochamy się bez zabezpieczenia. Czekam na pierwszy okres po odstawieniu tabletek, no i nie mogę się doczekać. Dziś mam 32 dzień cyklu i cisza. Wczoraj pojawiło się chwilowe różowe plamienie, potem cisza. Dziś rano znowu różowe plamienie i znów cisza. Plamieniu temu towarzyszą bóle brzucha jak przed miesączką. Nie chcę się zbytnio nakręcać, ale nie da się też o tym nie myśleć. Teraz całkowicie mam mętlik i nie wiem kiedy zrobić test
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
po odstawieniu antyków może być różnie. poczekaj jeszcze kilka dni i zrób test z porannego moczu.
A tak w ogóle to witamy
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
FlightlessBird - Witaj
Mnie nie bedzie przez week na kompie takze odezwe sie w niedziele wieczorem albo w poniedzialek jakos. Milego weekendu
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No al jak człowiek odczuwa objawy, to wierzy, że to jest "TO". Piersi mnie bolą, głównie sutki - okropnieee. No i to kłucie raz w jednym, raz w drugim jajniku. Korci mnie zrobić test, ale wiem, że teraz może być jeszcze niewiarygodny.
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyy jestem pandieta
tyle dzis załatwiania jezdzenia zawozenia na sale masakra. Wsio juz ząłatwione spowiedz, próbna przysiega ale sie nasmialam, dzis mi bylo do smiechu a jutro oewnie tam padne z strachu![]() O boshe!!!! ![]() 3majcie z amnie kciukasy kochaniutkie ![]() ide sie wydepilowac ![]()
|
|
#108 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Prince_polo trzymam kciuki za jutrzejszy dzień
Niech będzie dla Ciebie wyjątkowy, najszczęśliwszy w życiu |
|
|
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
Prince_polo trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Wam kochaniutkie
jestem taka podjarana ze szok. A tż chce mnie na barabara zaciagnac ale ja sie niedaje, musimy po spowiedzi (wypada: ) byc bez grzechu do jutra
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Prince_polo kciuki za jutro sa
i buziak na szczęscie ale dzisiaj było cieplutko a w ogole to mam owulke wiec uciekam do TZ ![]() dziewczyny trzymajcie kciuki, oby sie w koncu udalo ![]() dobranoc staraczki
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
ciasteczko Na nowej drodze życia życzę Ci niekończącej się miłości, cierpliwości, wzajemnego zrozumienia z mężem... Jak najwięcej chwil szczęśliwych a jak najmniej łez...
A ten dzień niech będzie absolutnie jednym z najpiękniejszych dni w Twoim życiu ![]() |
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az mi sie łezka zakreciła.stres niemiłosierny!!!!!! chyba sobie chlapne cos przed kosciolem juz ![]() za pol godziny lece do fryzjera sie pindrzyc trzymajcie kciuki bym nie wygladała jak fiona![]() Miłego dnia zycze ![]() ![]() ![]() Najchetniej to bym chciala byscie wszyskie tancowały na moim weselu ![]()
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze, już po wszystkim będziesz żałowała że to tak szybko minęło
|
|
|
#116 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Liczę, że lada moment pochwalisz się u nas dwoma kreseczkami Ciekawe jak tam Ciasteczko. Mam nadzieję, że wszystko uda im się taj jak zaplanowali
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
|
PRINCE POLO
![]() Młodej Parze: wiatru w plecy, moc radości, sto lat w zdrowiu i młodości, długich nocnych przyjemności, bez przykrości i zazdrości, zdrowia, szczęścia, beczki wina, tysiąc złotych co godzina, trzech pokoi, kupę dziatek, Pannie Młodej szafy szmatek, a Młodemu silnej ręki i "syrenki". Bozia niech Wam błogosławi, ród Wasz w świecie niech rozsławi, a z teściami żyjcie w zgodzie, bo wygodnie to i w modzie. Żyjąc w szczęściu i radości powiększajcie stan ludności.
Edytowane przez aniula83 Czas edycji: 2011-10-01 o 10:11 |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Ciasteczko nasze kochane
W dniu podjęcia tak ważnej decyzji dla serca i szczęścia, chcę złożyć Wam życzenia niezmiennego powodzenia, jak ogień gorącej miłości, co dotrwa do późnej starości, wyjścia z każdej sytuacji i pozytywnych relacji. POWODZENIA podczas przygotowań, wspaniałej zabawy, uśmiechu na twarzy podczas tego najwspanialszego dnia w życiu
Pierwszy kontakt: 04.02.09 Poznaliśmy się: 14.02.09 Jesteśmy razem: 22.03.09 Zaręczyny: 16.10.10 Data zaślubin: 02.06.2012 ![]() Ola 11.12.2012 Wojtek 14.10.2015 Edytowane przez ninagg Czas edycji: 2011-10-01 o 10:27 |
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Martinka kochana co u Ciebie ?? jak się czujesz mam nadzieje ze @ jednak nie zawitała ...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

liczy się piewszy pozytywny test i od niego 24-48 godzin powinna być owulka, kolejne poprostu oznaczają podniesione LH powyżej poziomu z testu w drugiej fazie cyklu- i to jest ok. Także nie martw się tylko zawsze czekaj na piewszy dodatni test.
teraz jestem w ferworze przygotowań i angażowania w upragniony wyjazd wakacyjny. Przynajmniej zajmuje większość myśli- ale z tyłu głowy dzwoni: chcę już moje maleństwo
. Na dodatek coraz częściej słysze w towarzystwie, że młodzi nie myślą o dzieciach, chcą byc wolni i nie mieć zoobowiązań<- i do szału mnie to doprowadza, ale nie reaguje.
.
Co do staranek też miałam tylko jeden strzał i nie wiem czy starczyło, więc trzymam za nas obie kciuki
. Ale kciuki oczywiście tez trzymam. Życzę miłego pobytu u przyjaciół!!!

tyle dzis załatwiania jezdzenia zawozenia na sale masakra. Wsio juz ząłatwione spowiedz, próbna przysiega