![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK -20% SEPHORA, V&r, Feerie, wysokopółkowa kolorówka, ubrania XS/S i
Wiesz co wolałabym oddać flakon za flakon o zbliżonej pojemności, niż 2 za jeden, poza tym musiałabym sobie przypomnieć to Feerie, ale chyba wolałabym flowerbombę. A jeśli chodzi o Addict granatowy i ten, to są to 2 różne zapachy nic nie mają wspólnego. Granatowego uwielbiam i używam, a ten nie za bardzo mi leży, jest za delikatny.
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Dot.: PAŹDZIERNIK -20% SEPHORA, V&r, Feerie, wysokopółkowa kolorówka, ubrania XS/S i
Hej
![]() Przepraszam, że odpisuję po tak długim czasie, ale miałam problemy ze zdrowiem i wymiany zeszły na dalszy plan. Doszłam do wniosku, że jednak ten rozświetlacz mi się nie przyda, a poza nim nic dla siebie nie wyszukałam. Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam ![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widzę dla siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
coś u mnie ?
![]()
Agatkaa ; ** < 3 Wish ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=29200695 WYMIANKA ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post30870031 Odpisz u mnie proszę ![]() SZUKAM KSIĄŻEK DO BIOLOGII I CHEMII ORAZ CZASOPISM ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
coś za baleriny niebieskie i różowe podobają mi się jeszcze kozaczki z dokładki
![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
mam jeszcze poza wątkiem nowe czarne kozaki płaskie z futerkiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
U mnie coś za te kozaki:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1319450537 ![]() ![]() ![]() ![]() Tak wiem ze nic ![]()
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
znajdziesz coś u mnie? podoba mi się kilka rzeczy w tym puste flaszki po perfumach
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- za same flaszki ta wymianka mi się nie opłaci więc podziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Hej,
wiem, że za Feerie chcesz tylko wishów ale spróbuję... może spodoba Ci się coś z moich wysokopółkowców, mam same perfumy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
witaj, znajdziesz u mnie coś za kozaczki bsk?
odpisz proszę w moim wątku ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
a czy wymieniłabys się za jakieś perfumy? tylko nie te yves rocher
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobają mi się : Roll On pod oczy Clinique All about eyes Zielony korektor w pędzelku Avene Spore miniatury cieni Lancome ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Chodziło mi o : - Spore miniatury cieni Lancome - brak jednego cienia, został złotawy oraz dwa matowe brązy (dobre do brwi) - stan taki sobie, ułamane wieczko więc dorzucę do wymianki Tak, tusz jest nowy, w czwartek zakupiony ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Łeee, niestety, balsam już po terminie, wywalam go z wątku :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
nie pamiętam już co chciałaś u mnie ale skoro perfum nie oddasz to moze:
Clinique żel punktowy na wypryski 5 ml Fitomed żel do mycia cery tłustej - Podróżny zestaw miniatur - Róż Bourjois rozświetlacz dla brunetek Brun d’Or - cień ART DECO lekko połyskujący półmat cielisty brąz ( tester nr 31) Spore miniatury cieni Lancome - Podkładowo nawierzchniowy lakier Sally Hansen Double Duty Poczwórne cienie Maybelline ewentuanie Profesjonalny fryzjerski szampon L'Oreal zapobiegający łamaniu większosc to probki i te rzeczy ktore dorzucisz do wymianek wiec wiele nie chce ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- balsam malinowy narazie negocjuje z inna dziewczyna ale chusteczki i przyspieszacz chetnie wymienie. co do swieczek to chcialabys wszystkie? za nie chcialabym tez cos podobnego jakies swieczki albo swieczniki. moze chusteczki i przyspieszacz za Podróżny zestaw miniatur - mozesz mi napisac co z niego zostalo? Róż Bourjois rozświetlacz dla brunetek Brun d’Or Podkładowo nawierzchniowy lakier Sally Hansen Double Duty Profesjonalny fryzjerski szampon L'Oreal zapobiegający łamaniu Clinique żel punktowy na wypryski 5 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
hej, byłaś wczesniej u mnie zainteresowana kremem hyaluron filler i lipikarem, przejrzalam jeszcze raz Twój wątek, interesuje mnie: szminka YSL i poczwórne cienie Guerlain
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:17.