![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
nie znam Lusza ( jeszcze ![]() rozumiem Cię, bo samą mnie odrzuca od wszelakich sztucznych kokosków i mdłych wanilii sklepianych - Luksjowych, itepe itede Cytat:
zapuść se Roxette "How do you Do" abo co czym się wypachnisz? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-07 o 18:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja zrezygnowałam z tego jednego za 5.90, za to dziś chciałam sprytnie naciągnąć W na Currarę zieloną- nie dało się- powiedział, że to osłabia powagę zobowiązania i ma rację. Ale ja juz nie chcę tego zobowiązania!!! Może utarguję jakąś wymianę, czy co? ale ta zielona Curr. jest rwała! I w ogóle klon czegoś- tylko nie wiem, czego, ładnego
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
prawko się raz w życiu zdaje ![]() o to ot! ![]() albo Oingo Boingo! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mofAdRiND0o lubię takie starocie ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-10-07 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. wiem pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-07 o 18:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |||
BAN stały
|
Ty się katujesz
![]() ![]() ![]() O nic (zresztą nawet gdyby i tak, to pominiesz) ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ...chyba MP jednak ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
BAN stały
|
![]() Spo, proszę objaśnić ![]() Cytat:
![]() --- Bońćcie grzeczne, postaram się nadawać z kompa w innej kwaterze ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() (u mnie będzie memuar, a transformacja jeszcze w toku...) udanej zabawy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
![]() A Ty tylko tego używasz? ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- ja bym objaśniła, ale to nie warte bana ![]()
![]() |
#107 | |
BAN stały
|
I z czego się turla?
![]() Cytat:
![]() ![]() Pana Dochodzącego spsikaj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
W zadnym razie- już mam- czytałam recenzje- Midnight Poison, Elle trochę też
#111 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
mission impossible, albowiem nie widuję się z nim ostatnio - ani nie czuje takiej potrzeby - chcę na łopcym - może zza winkla psiknę sąsiada? może kogoś w busie znienacka ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Małżon jednak się wzdrygnął wąchając rozwinięte Być Może London (różano-fiołkowe ![]() ![]() Dziś znowu była chińszczyzna , tym razem bez gazety , za to z jakimś glutem ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a somsiad wolny chuć ?
![]() |
#116 | ||
BAN stały
|
Bo oni dojeżdżają
![]() ![]() No weeeeeź! ![]() Kupię Ci kbns ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Zatrzymujeta mje, i mi Polo samknom i byndzie! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jacha że nie - ale ja na prawdę kce ino poznać babskie pachnidła na chopach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
w domu z alko mam tylko spiryt
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak całkiem poważnie to już od kilku osób, w tym od kolegi handlowca, który większość czasu spędza w aucie usłyszałam,że dobrze jeżdżę i nie widać,że to początki samodzielnego jeżdżenia. To bardzo miłe ![]()
![]() |
#119 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() serio? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ostatnio psorowego używam, po pierwszych dniach skóra mi się przyzwyczaiła i już nie piecze, wcale a wcale mnie nie wysusza, do tego stopnia że po wieczornym myciu nic nie muszę na twarz nakładać bo nie ma nieprzyjemnego uczucia suchości - normalnie w szoku jestem od paru miesięcy bo w głowie mam wciąż jeszcze tę trwającą odkąd pamiętam nagonkę na mydła że są be i straszliwie wysuszają skórę i te "Delikatne żele myjące bez mydła" - a się okazuje że to wszystko kłamliwe dzieło marketoidów... Cytat:
![]() do żadnych butów nie wyglądają ładnie, jak są za długie to się taplają w błocie a jak za krótkie to brzydko powiewają w okolicy kostki, wygląda się w nich nieproporcjonalnie i grubo, a jak są modne to nie można kupić żadnych innych spodni, no po prostu koszmar ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.