![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: w październiku Givenchy,Estee Lauder,Clinique,Opi...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
spin doctor
|
Może Miss Dior Cherie najnowsza z 2011r. edp 50ml bez kilku psików za AoD Elixir
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Chyba pozostaje mi tylko szukać Givenchy Elixir albo drugiej Idylle i wrócić do Ciebie. Tak mi smaka narobiłaś
![]() ![]()
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Szkoda. Więc już się nie zastanawiam czy oddać Idylle. Pozdrawiam
![]() |
#96 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w takim razie zapraszam z adresem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Też żałuję,bo Idylla bardzo mi się podoba,a i Miss mi się kończy,no i ta nowość też kusi. Może jeszcze nam się uda,innym razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieco inny niz klasyk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Pewnie bardziej świeży
![]() a masz jeszcze jakieś zapachy? interesowałaby mnie Idylla,NR for her,Chloe Intense,... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam NR for her a mozesz mi podac linka do tego kremu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Uf ale u Ciebie ruch, ze mna to sie nikt nie chce wymnienic buuuuu. Przydreptałam sie przywitac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
kurcze muszę poszukać,kupiłam w Sephorze.po kilku testach (najpierw miałam odlewki z S)okazał się super,a wymieniam go,bo musze teraz dla alergików stosować,więc szkoda,zeby leżał.
no i mam jeszcze jeden,ale tamten był już kilka razy użyty.Kosztował chyba(o ile dobrze pamiętam 380zł) Na opakowaniu napis: "Anti-stress.Kuracja antystresowa ten świetnie wchłaniający się krem to harmonijne połączenie trzech ekstraktów:z masła Shea,rumianku i lukrecji,zapewniające odprężający i kojący efekt.Jego skład dobrano specjalnie do cery z podrażnieniami i niedoskonałościami;przywr aca jej prawidłowe funkcjonowanie i zwalcza defekty skóry powstałe na skutek stresu.To sekret zdrowej,promiennej cery!" ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- http://www.eisenberg.com/products/cm...nguage,en.html proszę coś znalazłam ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- i jeszcze na stronie S. http://www.sephora.pl/pl/cid131/eisenberg.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Ni mom, sama dokupuje ciuchy bo jak sie okazalo moje dziecie ma fanaberie ubraniowe i chodzi tylko w bluzach z kapturem rozsowanych i nie da rady jej przekonac do załozenia innych bluzek. No i oczywiscie w spodniach wiec spodnice mam tylko jedna na okazje. Eh mowie Ci nie mam do niej sily, codzienie jestesmy spoznieni do przedszkola
---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Ciekawe co bedzie za pare lat, jak juz mi teraz tak rzadzi (jezusie mowie jak stara baba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Współczuje kochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Mleczko do demakijażu Avene użyte 2 razy (zostało na 3-4 razy)
a coś stąd jeszcze masz i czy nadaje się do cery bardzo wrażliwej? ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Niestety,ale nic tym razem dla siebie nie znalazłam,pozdrawiam:roza :
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Hej
Mam jeszcze część tych miniatur oraz miniatury Anne Semonin, nie mam pojęcia czy się nadają do cery wrażliwej, nie używałam ich ![]() Mleczko mam w stanie widocznym na zdjęciu, przejrzyj dokładnie zdjęcia i opisy bo są aż do 5 postu chyba. Ale to i tak chyba za mało za Biodermę i ewentualnie Clarins??????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pryzmy i ze dwa lakiery?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez lubie sie z Toba wymieniac, ale wszystkie rzeczy po corce wydałam swojej siostrzenicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie w zamian za:
*Eisenberg Paris,Anti-Stress Treatment-Trio Molecular-50ml-Nowy w kartoniku(ten krem otwarty obok to ten sam,ale mój używany)będę wybredna TYLKO za coś Extra!!!
![]() |
#114 | |||
Zakorzenienie
|
Basiu,w wątku nic,ale może masz coś jeszcze?
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() Jedynie LRP a co Ci się u mnie podoba? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wieczne Kutango
|
kochana znalazłabyś coś u mnie na obu wątkach za jakiś puderek?
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi sie u Ciebie kilka rzeczy ![]() który puder Cię interesuje i czy coś jeszcze Ci się u mnie podoba? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Wieczne Kutango
|
Wybrałam kilka rzeczy
![]() *Clinique Blended face powder,20 invisible blend-zostało 1/5 z opakowania 35g *Helena Rubinstein Instant V-lift,23 beige biscuit-ubytek 1/3 *Eisenberg Paris,Anti-Stress Treatment-Trio Molecular-50ml-Nowy w kartoniku(ten krem otwarty obok to ten sam,ale mój używany)będę wybredna TYLKO za coś Extra!!! *CliniqueDramatically Different...nawilżający żel do twarzy-STEP 3,cera mieszana-30ml-NOWY bez karonika Oczywiście wiem, że wszystkiego nie wymienisz ale to mi się najbardziej spodobało i fajnie by było jakbyś znalazła coś u mnie w wątku chociażby za jedną rzecz ![]()
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Wieczne Kutango
|
No niestety marynarki z łatami już nie mam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:19.