![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kurza Klatka Piersiowa
Mroczek ja to robie tak 2 serie po 40 pomek i 3 serie po 30 pompek dziennie no i oczywiście 3 serie po 20 brzuszków tylko pamiętaj najważniejsza jest systematyczność, możesz robić mniej byle by robić regularnie. Jeśli chodzi o ławeczkę to ja bym nie kupował bo to jest praktycznie to samo co pompki, zresztą zależy od twojego stanu majętności ja miałem ten komfort że pożyczyłem ławeczkę od wujka
![]() Edytowane przez ŁukaszQ Czas edycji: 2007-12-07 o 14:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
ja tam brzuszków nierobie mięsień piwny rzeźbi swoje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Pletwa ale ty masz 28 lat i masz brzucho ;D to u Ciebie jeszcze tak nie widac.. dzis robilem 5 seri po 15 ;P i dosc ciezko bylo ;D a 40 to ja nie zrobie ^^
a jakbym mial laweczke to by szybciej bylo widac efekty ? czy to samo.. a co radzicie zeby szybko przytyc ? ;p juz sam nie wiem co mam robic.. ktoregos dnia pojde do lekarza zeby dal mi skierowanie do ortopedy i mam nadzieje ze z ta operacja cos wyjdzie.. i zebym dlugo na nia nie czekal.. jak myslicie ile sie czeka na taka operacje? i po niej bede mial plaska klate? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Do madzialeny podaj jakies adresy namiary do tych lekarzy najlepiej w sieci
![]() Do innych tez zaczolem robic pompeczki i chyba nie najgorzej wychodzi. Tylko czy myslicie ze moze zainwestowac te 100zł i kupic jakiegos gryfa ? wkoncu tochyba bedzie najlepsze rozwiazanie na klate. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Gryf + obciążniki to cie może wynieść troche drożej niż stówa, do tego przydała by sie porządna ławka, kupiona lub solidnie zrobiona, na ławeczce jednak trochę szybciej sie cwiczy i łatwiej, bo sie lepiej oddycha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
destroy wejdź sobie na tą strone...http://www.thorax.amp.edu.pl/ Być może ją znacie a raczej napewno
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
no to bede kupowal laweczke ze sztanga.. jak myslicie ? dlugo trzeba czekac na efekty? pewnie z rok zeby u mnie zakrylo.. co ja gadam rok.. 2 lata.. ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Mroczekk brzuch mam z picia piwka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Płetwa a pompki z nogami na tapczanie to nie są przypadkiem na siłę?
No bo jeśli chodzi o nasze klaty to by sie bardziej rzeźba przydała a na rzeźbe trzeba robić dużo. Czyli zwykłych pompek ale jak najwięcej ![]() Zresztą moge być w błędzie, ale wytłumacz czym te rodzaje pompek się różnią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
ŁukaszQ ciężej jest a tak to chyba niczym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
heh bede probowal.. ale ja zrobie 30 pompek i nie mam sily ^^ a teraz robie 20 pompek i 2.30s przerwy.. tak 4 serie.. a co do laweczki to jeszcze nie wiem jak z kasa bo to troche kosztuje.. sama lawka ok 150zl + obciazenie jakies 50kg ale mysle ze 30 tez dobrze by szlo.. jak na serie to wydaje mi sie ze ok. jak myslicie?
wszystko razem wyjdzie ponad 200zl... Edytowane przez mroczekk Czas edycji: 2007-06-11 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Nie gadaj że robisz 30 pompek
![]() W sumie nigdy nie będe podnosił bardzo dużo bo jestem wysoki (189cm) mam małą masę (75 kg) i mam wąskie plecy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
heh teraz codziennie 20 pompek po 4 serie i 20x 5kg hantlem - 3 serie.. i jestem zmeczony ;D
a o laweczce bede gadal z rodzicami.. moze sie uda ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
chyba tez coś tyle na początku wyciskałem a mój rekord kiedyś był 80kg a ważyłem 70kg. chciałbym kiedyś znów chodzić na siłownie bo fajna rzecz. jak zaczynałem pompki robić to już dawno temu pierwsze pompki robiłem to ledwo 10 zrobiłem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
heh dzis zrobilem tylko 70 pompek 3 serie po 20 i 1 - 10 pompek.. dopiero 3 dzien robie a czuje jakbym nie mial juz sil na jutro.. ;] ahh ciezko jest.. moze ze sztanga byloby lepiej? ale czy szybciej i lepsze efekty ?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Mroczekk no właśnie mam tak samo ze brakuje sił na następny dzień ale robie tyle ile postanowiłem chociaż to czuje ze raz mniej sił raz więcej moze to ma sie tez do jedzenia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Płetwa jak graliście na te pompki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
pewnie grali w kuku ^^ albo w jakas gre i kto przegra to pompuje ;D ja to kiedys z kumplami tez tak sie bawilismy tylko nie na pompki tylko na nalewke ^^ bo nikt nie chcial pic, a zal bylo wylewac no to kto przegra to pil szklane xDD ale i na pompki tez cos bylo ale nie przy alko ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
ŁukaszQ tak jak Mroczekk gada w kuku kto przegrał losował kart as 11 pompek król 10 itd i losowało sie trzy karty. jak sie wylosowało nieten kolor to sie pompowało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
hehe ja tego tez nie pije... znaczy baaaardzo rzadko ;] u mnie w miescie slynne jest wino Patyk za 4zl ^^ taki siarkofrut
![]() a co do pompek.. dzisiaj juz kompletnie nie mialem sil zrobilem tylko 60 [3 serie] ;/ a mozna np. 2x dziennie robic ? czy lepiej raz ? ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Rób oporowo
![]() Wino Patyk - ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj sie poprawiłem z 2 zagrożeń, jeszcze tylko matma jutro ![]() 3Mta za mnie ciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
oporowo.. ;] czyli moge tak raz 4x 20 a wieczorem np. 3x 20 ? czy jakos tak ??
a Patyk w Suwalkach jest ;D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
ŁukaszQ 3mam
![]() ![]() ![]() Mroczekk wino Patyk hehehehe. u mie leśny dzban ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Ja mam kilka wiadomości:
Dobra to ta że zdaje do 2 klasy liceum ![]() Zła to taka że dzisiaj poszedłem do szkoły z anginą żeby poprawić matme, której jak sie później okazało nie musiałem poprawiać. Jeszcze gorsza to taka że dzwonili do mnie z Poznania i powiedzieli mi że moja wizyta przekłada się na 2 sierpnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
gratz ;D
ehh a kiedy miales miec ta wizite ? dlugo na nia czekales? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Gratki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Na wizyte zapisałem sie na poczatku maja i wyznaczyli mi na 16 lipca.
Dzwonili i mówią że zmieniają na 2 sierpnia. A ponieważ mam angine to nie mam siły nawet na 30 pompek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Witam, jak większość osób w tym temacie mam problem z klatką piersiową, a mianowicie mam lejkowatą (szewską) klatkę piersiową. Mam 16 lat, przez wadą jaką jest wklęśnięta klatka mam masę problemów, głównie natury osobistej. Jestem osobą bardzo komunikatywną, lubię się bawić, lecz jeżeli chodzi o wyjście w lato bez koszulki na plażę lub o bliższy kontakt z dziewczyną strasznie się wstydzę tej "dziury" w klacie. Niecierpię również gdy nowo poznani ludzie pytają się mnie co to jest bo nie wiem po prostu jak odpowiadać... myślałem nawet nad zmyśleniem historii, że mam połamane żebra po jakimś wypadku. Od września chodzę na siłownię, udało mi się niedawno podnieść 100 kg na klatkę, nabrałem trochę mięśni, lecz nadal widać ten defekt, zresztą w załączonych zdjęciach pewnie sami to zobaczycie, sam robiłem fotki więc może być trochę dziwnie wyglądać. Prosiłbym o radę czy brać operację, czy raczej nie warto? Jestem osobą bardzo lubiącą sport i niemożliwość uprawiania go byłaby dla mnie niemożliwa. Mimo szewskiej klatki nie mam problemów zdrowotnych, chodzi mi głównie o postawę kosmetyczną, z którą mam problem co opisałem wyżej. Mieszkam niedaleko Olsztyna. Jeżeli ktoś mógłby mi posłużyć poradą to bardzo proszę gg 7470533. Pozdrawiam
ps. Moje fotki: http://img263.imageshack.us/my.php?i...ture024bf8.jpg http://img512.imageshack.us/my.php?i...ture025yj5.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Adinor no fakt,masz wadę i przynajmniej ja ją widzę ale widze też że jesteś dość napakowany
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
ŁukaszQ no wiem niestety jak to jest jak Ci wizyte przeniosą na inny termin. Ja sie tak wkurzyłam że myślałam że coś rozniose... No a co najlepsze to czekałam czekałam pojechałam i co? Nico
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.