|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wracamy do odchudzania po efekcie jojo, zrzucamy skutecznie i ostatecznie zbędn
w sklepie ze zdrową żywnością
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wracamy do odchudzania po efekcie jojo, zrzucamy skutecznie i ostatecznie zbędn
Cytat:
Ja jak byłam na dukanie to skrobie kukurydzianą kupywałam w Almie i EPI |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
W tym problem że w moim "mieście" nie ma ani Almy ani EPI, przypuszczam że zdrowej żywności też, ale jeszcze poszukam. Z otrębami owsianymi też mam problem.
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie, mam na imię Magda mam 20lat i jestem tu nowa
od jutra zaczynam odchudzanie i tak jak Wy potrzebuję wsparcia. Kiedyś ważyłam 63 kg, ale udało mi się zejść do 55, niedawno przytyłam i ważę 58kg. Moja wymarzona waga, do której będę dążyć, to 50kg i jędrne, smukłe ciało. Jutro wraz z koleżanką biegnę po karnet na fitness i startuję z dietą 1000-1200 kalorii Będę się cieszyć każdym straconym kilogramem razem z Wami! Pozdrawiam serdecznie! )
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Otręby i skrobię także![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Cytat:
![]() U mnie nadal 63 trochę podjadłam przez te 2 dni... Ale od dzis juz trzymam diete |
||
|
|
|
|
#96 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Witam.
Wpadłam tutaj z innych wątków, bo bardzo zainteresował mnie tytuł : Wracamy do odchudzania po efekcie jojo, zrzucamy skutecznie i ostatecznie ..." Widzę, że wiele z Was chce się pozbyć jo jo - dukanem. Ja myślę, że wystarczy zupełnie inaczej przeorganizować sobie jadłospis. Na Dukanie schudniecie, ale kosztem zdrowia. Co Wy na to? Pozdrawiam
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
Moja waga, to 58 kg będę informować o każdym straconym kilogramie!
dziś biegnę po karnet open na siłownię, mam do wyboru mnóstwo różnych zajęć z instruktorami, także będę ćwiczyć ile będę mogła
|
|
|
#99 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
wtedy nie powinno byc problemow.No i to nie jest dieta dla wszystkich. Duzo osob pochopnie ja zaczynalo, preciagalo na maxa 1sza faze, nie trzymalo sie zasad i dlatego tez potem byly zle efekty i skutki uboczne. Wcale ta dieta nie jest taka zla jak ludzie pisza, mi bynajmniej pomogla i to jedyna dieta, ktora zadzialala, a robilam juz wszystko co mozna a i tak tylam.pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- SB jest na pewno smaczniejsza ale Dukan lepiej dziala (na mnie)---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
robie juz tydzien codziennie, a u Ciebie jakie efekty i po jakim czasie?![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
wiecej mieska, jajo jakies, szkoda, ze rybek nie lubisz;(---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
;)---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- A tak w ogole to Dzien Dobry wszystkim Tak sobie tu wpadlam z dukanowego watku i pozdrawiam Was, mam nadzieje, ze pozwolicie mi czasem wtracic swoje 3 grosze![]()
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczęta!
Jak się trzymacie? Bo mnie przybyło 0.5 kg, nagrzeszyłam troszkę w długi weekend, to dlatego. Ale dziś już wzorowo! Zrobiłam sobie pizze dukanową, pychota (jak chcecie to wrzuce linka do przepisu)Jutro na szczęście dzień z warzywkami, trochę mi brakuje roślinek (szczególnie owoców ) na dukanie, dlatego chce go szybko skończyć. |
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez jak byłam na dukanie jadłam pizze ![]() Ja dzis dietke trzymam OD DZIŚ juz nie podjadam!! na obiad mam leczo oczywiscie zgodnie z dietką ![]() A jak u was? jak wam idzie? Pizcie dziewczyny, chwialcie się wynikami!! Pozazdroszczę wam to będę miałą większą motywację - Razem mamy osiągnac cel- ja bede szła do niego wytrwale
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
ja tak wczoraj nagrzeszyłam....cały dzień jadłam niezgodnie z dukanem ;( ale starałam się niewiele jeść mimo wszystko...od dziś robię całą dietę od początku...
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
chillowa wydaje mi się, że nie powinnaś powtarzać 1 fazy. Wczorajszy dzień puść w zapomnienie i dukaj sobie spokojnie dalej na II. Tzn. z wczorajszego dnia wyciągnij wnioski aby nie powtarzać takich wpadek. Na 'pocieszenie' powiem Ci że mnie też pokonał długi weekend, dukana nie udało mi się utrzymać, coraz częściej zaczęłam przymykać oko i ostatecznie daję sobie z tym spokój, jedyne co zachowam to jeden proteinowy dzień w tygodniu. Ale Tobie wytrwałości życzę
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Tez tak myslę nie powtarzaj I fazy to moze powodowac pozniej zastoje
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Ok...może jakoś bardzo dużo nie przytyję....od dzisiaj tak na serio już biorę dietę....trzeba się jakoś tego pozbyć ;/
|
|
|
#106 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
1. Nalezy ich unikac, bo kazdy grzech moze odbic sie na wadze nie od razu, ale nawet kilka dni lub tyg pozniej, stad zastoje i wzrosty. Nie wiem, czy kojarzysz sytuacje, jak sie zgrzeszy np alko to na drugi dzien waga spada (odwodnienie ) a potem jest wzrost2. Jak juz sie zgrzeszy to trzeba na drugi dzien zwiekszyc aktywnosc fizyczna. 3. Pic zimne/lodowate napoje w szczegolnosci wode i herbate zielona 4. Odstawic tolerowane na 3-4 dni 5. Bron Boze nie robic U od poczatku tylko dukac dalej swoim trybem i wystrzegac sie grzechow, bo ta 2 ga faza bedzie trwac wiecznie
|
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
redroses ja jestem na 1/1. Ale myślę czy nie przejść na 5/5, bo chyba efekty są lepsze. Co myślicie dziewczyny ?
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak byłam na Dukanie (bo juz nie jestem) byłam a 5/5 bardzo mnie to meczyło, w ksiazce pisało ze idac tym trybem waga leci najszybciej, ale juz w tej nowszej ze 1/1 przynosi takie same efekty jak 5/5, ja chyba wroce do dukana tylko 1/1. Kusi mnie ostatnio powrot, placuszki otrebowe na sniadanko bym zjadła i dukanowe nalesniki na obiad:P
|
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
redroses pewnie że wracaj, szczególnie jak ci smakuje. Na 1/1 jest super, na 5/5 bym nie wytrzymała. Lece sobie zrobić dukanowe bułeczki
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Ooo, a jakie to są bułeczki?
![]() takie otrębowo-skrobiowe?
|
|
|
#111 |
|
Konto usunięte
|
Nie
Bułeczki z opiekacza z bloga "z kotem w kuchni" - polecam pycha ![]() Weekend ogólnie dietetycznie udany- małe grzeszki (kilka pistacji, po gryzie paru niedozwolonych rzeczy ), ale to i tak nieźle, bo w dni wolne zawsze mam kryzys.
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś jestem na Dukanie z tym ze nie robie uderzeniowki tylko normalnie zaczynam drugą faże 1/1, jutro planuje piec bułeczki dukanowe, galaretę też chyba sobię robie, bo mam ochote
|
|
|
|
|
#113 |
|
Konto usunięte
|
redroses galaretę taką z soku owocowego? Ja chciałam zrobić ale nigdzie nie moge znaleść soku 0% cukru. Ale mam też przepis na taki z herbatki owocowej, to może spróbuję.
Dziś prawie wzorowo, kilka małych grszeszków, ale takich niewinnych ![]() A jak u was, jakieś grzeszki ?
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z udek bez skóry, kostki rosołowej i zelatyny. ![]() Zrobiłam właśnie dziś i mam wielką miskę i 10 filizanek ![]() A co do galaretki na deser, to robiłam z liptona w piramidkach + zelatyna (ananas i owoce lasu) pokroiłam juz stezale w kostkę i polałam zmieszanym jogurtem z łyżeczką kawy rozpuszczalnej i zelatyna (trzeba na troche wstawic do lodowki)(oczywiscie nie calym jogurtem tylko mniejsza iloscia) Lepiej mi na Dukanie jednak to moja dieta
Edytowane przez redroses Czas edycji: 2011-11-07 o 20:17 |
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo dziewczyny jak wam idzie????
![]() Ja na diecie czuje się dobrze
|
|
|
|
|
#116 |
|
Konto usunięte
|
To ja zrobiłam taką owocową galaretkę wczoraj, a właściwie owocowo-jourtową. A dziś kebab! Dukanowy oczywiście, ale jaki pyszny!!
A jak reszta? Dziewczyny, nie oddzywacie się coś.... |
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!!ja dziś chyba zrobię sobię zupkę pieczarkową lun kalafiorową, lub pierś z kurczaja z pieczarkach z kalafiorem i sosem czosnkowym... jeszcze się namyslam zabaczymy ile czasu bede miała
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie menu dziś u was?
![]() U mnie na sniadanko galareta, a na obiad pieczarkowa z "makaronem" Zupa: Woda i udko do tego kostka rosołowa drobiowa, pieczarki i zabielona jogurtem pod koniec gotowania. Makaron: Zmieszałam łyżkę otrębów owsianych i pszennych z jajkiem, 1,5 łyzki jogurtu i łyżką niecałą skrobii kukurydzianej. Na płasko na teflonie rozlałam, udusiło się i poktoiłam w cieniutkie paseczki. Wyszło pyszne ![]() No i udko zostało mi na kolacje
|
|
|
|
|
#119 |
|
Konto usunięte
|
redroses chyba zostałyśmy same
i fajnie wymyśliłaś z tym makaronem A moje dzisiejsze menu: Serek wiejski, jogurt naturalny, placki "ziemniaczane" i małe grzeszki: dwie parówki i malutki jogurt owocowy (od dłuższego czasu kusił mnie w lodówce), a nad kolacją jeszcze myślę. |
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, ja poczytuję na bieżąco ale się nie odzywam bo mi wstyd
![]() redroses i jak tam Ci na dukanie? ile obecnie ważysz?
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.

W weekend trochę nagrzeszyłam, a w piątek było 53.5 kg.

;>

(jak chcecie to wrzuce linka do przepisu)

?