|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Październik E.L.F, LRP, Biochemia Urody, EDM
coś u mnie za:
-peeling enzymatyczny z Biochemii Urody (05.2012)- zrobię odsypkę -puder bambusowy z Biochemii Urody ok. 10 ml __________________
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej, Przepraszam nie zauważyłam ze odp Tak pasuje mi taka wymiana, cale szczęście ze mnie na PW pomęczyłaś bo już wrzucałam do koszyka puder perłowy Zapraszam na PW, żeby ustalić szczegóły ;]Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Przygarneła bym tester podkładu LPR... a masz może jeszcze ten pędzelek EDM mini kabuki??
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- niestety nic innego nie wypatrzyłam... ale może masz poza wątkiem cos z mojej wish ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- No to zależy wszysko co i jak... Jaki masz micel?? ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- No Biodermę bym przygarneła A effacklar masz starą formułę czy tę nową??---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Ja się raczej nie bawię w odlewki... a jakiej pojemności masz tę Biodermę?? ---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Połowa mogła by być Ale w oryginalnym opakowaniu bo ja jestem mega wrażliwcem (higiena kosmetyków itd :P)---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Ale tylko za Sandy Fair... bo to będzie mniej więcej ta sama wartość. A Effaclaru ile masz?? Może za niego byś coś dobrała... ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Intesive - najlepsza jaką miało EDM :P ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- No to tak jak napisałam za połowę biodermy i próbkę podkładu LPR oddam EDM... ostatecznie mogę dorzucić 1 pudełeczko Big EDM ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Ok... ale połowa podkładu EDM to ponad 20zł... a połowa biodermy (125ml) to raptem 10-12zł... Także dla mnie to nieopłacalna wymianka... |
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
Zainteresowała mnie glinka zielona i napisz jakie kolory masz podkładów z Meow
Może coś masz jeszcze poza wątkiem z naturalnej pielęgnacji
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Oj, za jasne te podkłady dla mnie, glinkę białą i hydrolat oczarowy mam
Także zostaje tylko glinka zielona. Mogę oddać za to glinkę różową i jeszcze coś z twojej listy, ale jeszcze nie wiem co mi zostanie, bo jestem w trakcie innych wymianek Jeśli coś takiego Ci odpowiada to daj znać. ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Ok. Glinka i kwas (10 g) A powiedz mi jeszcze, jakiej firmy jest ta glinka zielona ? ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- To chyba wszystko dogadałyśmy, chyba, że miałabyś jeszcze do oddania poza wątkiem jakąś próbkę kosmetyku z naturalnej pielęgnacji
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Ok. Może skusiłabyś się, żeby dać mi próbeczkę oleju tamanu ?
Podsumowując:ode mnie: glinka różowa 50 g kwas migdałowy 10 g od Ciebie: glinka zielona 100 g próbeczka oleju tamanu
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Najmocniej Cię przepraszam, ale inna wizażanka zaoferowała za kwas migdałowy coś, co jest mi bardziej potrzebne w tym momencie. Mam nadzieje, że nie masz mi tego za złe.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:32.

Tak pasuje mi taka wymiana, cale szczęście ze mnie na PW pomęczyłaś bo już wrzucałam do koszyka puder perłowy
Także zostaje tylko glinka zielona. Mogę oddać za to glinkę różową i jeszcze coś z twojej listy, ale jeszcze nie wiem co mi zostanie, bo jestem w trakcie innych wymianek