|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wyrzuć to z siebie! cz. II
Chcę i wydaje mi się, że potrafię... ale jak przychodzi co do czego to znów robię coś kompletnie przeciwnego zamierzeniom...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Nienawidzę się!!!
![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
super, że mam z kim pogadać =]
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
nie mogę się na niczym skoncentrować. źle mi.
![]() |
![]() |
#95 | |
bez kija nie podchodz
|
I will love you till the end...
nie mialam nic w ustach ( oprocz wody ) od 5 dni... i najgorsze to, że dobrze mi z tym.
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2011-11-08 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Hmmm....czy na pewno chcesz zemdleć w domu/szkole/na ulicy, zostać przebadana na oddziale i, jeśli jesteś niepełnoletnia, zostać odwieziona wbrew swojej woli a dla ratowania życia na oddział zamknięty ? Bo w tę stronę idziesz.
Widzę, że jesteś z moich stron. Obok Ciebie, w Łańcucie, jest świetny szpital, gdzie miałam praktyki zawodowe. Jeśli odezwiesz się do mnie na pw to mogę Ci opowiedzieć jak tam leczą i jak Ci mogą pomóc, żebyś miała zwykłą wagę, jadła bez wyrzutów sumienia i przede wszystkim - żyła. -------- A ja z zupełnie innej beczki chciałam zamarudzić, że jestem przeziębiona, temperatura spadła mi do 35 stopni i generalnie niefajnie. Łączę się w bólu z wszystkimi przeziębionymi i życzę Wam dużo zdrówka i Gripexu ! Edytowane przez Ilta Czas edycji: 2011-11-08 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
bez kija nie podchodz
|
Jestem pełnoletnia i całkowicie świadoma tego co niestety dzieje się ze mna, nie nie mam anoreksji, nie mam nawet własciwej wagi, praktykowałam zdrowe odchudzanie, ale przez zawod milosny i problemy z tż, z nerwow nie moge nic przełknąć... nie wiem czy w ogóle masz pojęcie jakie to uczucie ?
Wydaje mi się, że jednak nie zupełnie... ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
A teraz się zacznie wyrzucenie z siebie - sobie nawzajem
![]() Unex, zapewne tylko Ty jedna przeżywasz zawód miłosny. ![]() Ilta przejęła się i oczywiście na Nią naskoczyłaś, bo masz prawo do tego, jesteś przecież nieszczęśliwie zakochana! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wyrzucam z siebie złość!!! Jak można być takim egocentrykiem!!!! ![]()
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A czy znam to uczucie ? Hmm... Nie za bardzo - ja nie miałam apetytu, jak byłam zakochana a jak jestem smutna (czy to przez zawód miłosny czy inne rzeczy), to właśnie mi apetyt rośnie (stres i te sprawy), więc wiem o co chodzi, ale osobiście przeżywam to inaczej ![]() A drugiej części postu Dziuby to już po prostu nie rozumiem...Dziwna składnia zdania ale wygląda na to, że pisze iż JA mam prawo do naskakiwania, bo jestem nieszczęsliwie zakochana...A...hmmm...no ...nic mi na ten temat nie wiadomo ? ![]() Edytowane przez Ilta Czas edycji: 2011-11-08 o 20:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trochę nie zrozumiałaś. Ty jesteś Ilta a nie Unex. Poczekam jeszcze na Nią, jak Ona to zrozumiała. Ale nie zaśmiecam wątku!!! ----------------------------------------------------------------------------------- Kolejny wyrzut! Ochrzanię!
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Hmm...w takim razie radziłabym zadbać o składnie zdania, bo w zacytowanym przeze mnie fragmencie piszesz zwracając się do mnie przez całe zdanie od początku do końca. Jeśli miałoby to być zdanie do Unex to powinno brzmieć nie :
"Ilta przejęła się i oczywiście na Nią naskoczyłaś, bo masz prawo do tego, jesteś przecież nieszczęśliwie zakochana!" a "Ilta przejęła się i oczywiście na Nią naskoczyła. Unex - masz prawo do tego, jesteś przecież nieszczęśliwie zakochana!" Używając łącznika "na Nią naskoczyłaś, bo masz prawo..." nadal mówisz do mnie. Już nie mówiąc o zabawie czasami gdzie piszesz : ""Ilta przejęła się i oczywiście na Nią naskoczyłaś" gdzie powinno być ""Ilta przejęłaŚ się i oczywiście na Nią naskoczyłaś" a już zupełnie nie wspominając o interesującym użyciu słowa "oczywiście", jakby to że się kimś przejęłam oznaczało automatycznie, że na niego naskakuje, podczas gdy może być to cała gama odczuć: troska, zaniepokojenie, nagana, ironia... ![]() ![]() Tak więc napiszę to jasno: ten post wysyłam z lekką nutą rozbawienia, bo udzieliłam Ci informacji z poziomu szkoły podstawowej - zaskoczył mnie Twój odbiór prośby o uregulowanie składni i myśli ![]() Dbanie o jakość wypowiedzi nie uważam za zaśmiecanie wątku, ale oddaje się w ręce moderatorów ![]() Edytowane przez Ilta Czas edycji: 2011-11-08 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Mi wydaje się, że to powinno być napisane w sposób, w którym widać ironię.
![]() Ilta przejęła się, a Ty (w domyśle Unex) oczywiście na nią naskoczyłaś bo masz do tego prawo - Jesteś przecież nieszczęśliwie zakochana! Niemniej rzeczywiście było to napisane tak, że można to odebrać na parę sposobów i świetnie to Ilta rozłożyła. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie dotarło do mnie ,że głupia jestem ! a tak to: potrzebuje rozmowy ale jak zawsze to nawet żywej duszy pfff... virtualnej. ![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jaaa potrzebuję mieć z głowy jutrzejsze kolokwium. Jestem zestresowana, mam ochotę odreagować, odpocząć i w ogóle, w ogóle tęsknię. Ah no i warto jeszcze wyrzucić z siebie to, że jestem tak super, że kolejny raz zostałam zwolniona z innego kolokwium. Jeeeej, będę miała lepszy weekend! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale wiesz co powinnyśmy sobie powiedzieć nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ![]() A ja trzymam kciukasy mocno za ciebie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
I po co do mnie wypisujesz? Udając, że to niby pomyłka? Mam dość, odczep się, nie chcę mieć już nic wspólnego z waszym towarzystwem...
![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kocham taniec, muzykę, sport,interesuję się też dietetyką. Chciałabym iść na studia ale jak bym była taka niezdecydowana to bardzo, bardzo bym chciała wyjechać do pracy za granicę. Oderwać się i wyjść z tego domu ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Konto usunięte
|
Ah......
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
bez kija nie podchodz
|
oczywiście, że wiem, że nie ja jedna
![]() To tak w skrócie. A ja przeżywam stres własnie tak, znając życie za niedługo wróci apetyt, ale ten wątek chyba służy do tego by WYRZUCAĆ Z SIEBIE COŚ co nas przytłacza i tak właśnie zrobiłam. Może źle to odebrałaś.. Wybacz ![]() Czuję się strasznie zdolowana i daj Boże siłę na wytrzymanie kilka miesięcy ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Zdecyduj się dziewczyno, ach...
![]() Albo chcesz do niego wrócic albo nocujesz tam, sypiasz z nim i udajesz, że jest ok. I nie pij tyle... ![]() ![]()
"Gdy sensu już nie ma, to sens się zaczyna" Edytowane przez Delli Czas edycji: 2011-11-10 o 07:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ma inna czuję się dośc wykorzystana jak otwarta furtka w razie W I jak piszesz - 3 lata to niemało, ale czy dają prawo do traktowania Cię jako kogoś, do kogo się wróci jak "tamta się nie sprawdzi" ? To kim dla niego jesteś - narzędziem do czegoś ? A jak wróci to będziesz w stanie go przyjąć z świadomością, że możesz być tylko zamiennym produktem na jakiś czas, póki nie znajdzie znowu innej ? Przemyśl sobie, nie musisz odpowiadać. Edytowane przez Ilta Czas edycji: 2011-11-10 o 07:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
bez kija nie podchodz
|
Zdaje sobię z tego sprawę... niestety, ale chyba narazie jestem slepo zakochana, on daje mi nadzieje, a jednoczesnie zaprzecza samemu sobie..
nie wiem kim dla niego jestem, wciaz wierzylam ze kims waznym ale od miesiaca... chyba mniej niz zerem. Ale przeslania mi to oczy i wierze w to jak idiotka, dajcie siłę bo wykańcza mnie to od środka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
chcę spędzać z tobą każdą wolną chwilę.
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
I znowu nic z tego!!!! Dlaczego nie chciałeś wtedy pogadać. wcale ci się nie spieszyło. Była 4:50, a do pracy miales na 7...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Ja tylko tutaj na chwilkę.
Dostałam swojego własnego, naturalnego okresu. Bez leków hormonalnych. Jupi jej! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Oszaleje. Dlaczego ciągle spadam w dół, cofam się, udaję, że wszystko gra...?!! NIC nie gra! NIC! Pewnie, lepiej zostać i znowu żreć choć miałaś tyle planów!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Przestań o nim myśleć. I tak nic z tego nie będzie.
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
jestem zazdrosna.
![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
wszystko czego się dotknę, wszystko co ma jakiś związek z moją osobą- rozpada się...
dosłownie i w przenośni... a ja się tak cholernie staram ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.