![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad Minerały Lily Lolo i inne Biosilk Pasta Cukrowa Meow itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
jaki jest kolor tego podkładu lush ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Daj znać proszę, bo już się tutaj dwoje i troje, co bym mogla Ci zaproponować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() cos u mnie za: 6. EDM używany pedzel Flat Top (w jakim jest stanie - masz może jakies foto?) 7. NATURALIS kwas hialuronowy 50ml mało i wielocząsteczkowy 1,5% 3.13 8.Zrób sobie krem KORUND do Mikrodermabrazja 100g Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Listopad Wymienię Prostownice Tytanowo Ceramiczną BaByliss
Wysyłka polecony priorytet
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Renia92i Czas edycji: 2011-11-19 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad Wymienię Prostownice Tytanowo Ceramiczną BaByliss
cos u mnie?
#110 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Nic ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie? Mam tez duzo sukienek i butow 36
![]() ![]()
#112 |
Zakorzenienie
|
Poza wątkiem mam jeszcze takie sukienki
![]() 1. Peter Jensen for Topshop. Posiada fason a la 2w1 - bluzkę z długimi rękawami oraz gorsetową sukienkę całą uszytą z nakładających się na siebie kaskadowo falban. Zdjęcie nie oddaje jej uroku, na żywo o wiele piękniejsza ![]() stan - idealny, jak nowa (była założona tylko raz na 2 godziny) skład materiału - 100% poliamid, podszewka 100% poliester rozmiar - S szerokość pod paszkami - 2 x 40 cm długość - 90 cm sukienka rozciąga się 2. Szyfonowa Orsay. Ma dopasowaną górę, dekolt i rozkloszowany, marszczony dół, sięga za kolana. Wiązana w talii na kokardkę. Uszyta z delikatnego, nieco transparentnego szyfonowego materiału, który pięknie się układa. Posiada podszewkę. Była nieco przerabiana, ma doszyte krótkie rękawki - z dokładnie tego samego materiału. Niezwykle urocza, w delikatne, drobne groszki. Kolor - czerń + biel. stan - idealny, jak nowa (była założona tylko raz na 2 godziny) skład materiału - brak metki, ale jest to bardzo miły w dotyku, delikatny, lejący się materiał. rozmiar S szerokość pod paszkami - 2 x 43 cm szerokość w talii - 2 x 37 cm długość - 96 cm sukienka rozciąga się 3. Koronkowa H&M. Dopasowana, gorsetowa góra, dół pięknie "zakłada się" na siebie, cała uszyta ze zmysłowych koronek, marszczona. Zapinana z boku na kryty suwak i guzik, od wewnątrz posiada silikonową tasiemkę, co by nie zsunąć się z ciała ;-) Posiada nieprześwitującą podszewkę. Długość - przed kolana (coś pomiędzy mini a midi). Kolor - czarny. stan - idealny, jak nowa (była tylko raz założona na chrzciny) skład materiału - 100% poliamid, podszewka 100% poliester rozmiar S szerokość pod paszkami - 2 x 40 cm szerokość w talii - 2 x 35 cm szerokość w biodrach - 2 x 47 cm długość - 77 cm 4. Topshop Exclusive. Dopasowana, asymetryczna góra na jedno ramię (ozdobiona kokardką), rozkloszowany dół. Sięga przed kolana. Zapinana z boku na kryty suwak. Uszyta z dwóch warstw materiałów - wierzch ze zmysłowej koronki w buduarowe groszki, spód z nieprzezroczystego, sztywniejszego, eleganckiego materiału. Kolor - czerń + pudrowy róż. stan - nowa z kompletem metek skład materiału - koronka 58% bawełna, 39% poliester, 3% elastan, podszewka 100% poliester rozmiar - UK10 ale jest mniejsza szerokość pod paszkami - 2 x 37 cm (naciąga się do 42 cm i więcej) szerokość w talii - 2 x 33 cm (naciąga się do 36 cm i więcej) długość - 91 cm 5. Czerwona Bershka. Gorsetowa, bustier dress, z kieszeniami, zapinana na kryty suwak, nieprześwitująca. Nie robiłam jej jeszcze dokładnego opisu, bo nie wystawiałam jej nigdzie ![]() Rozmiar S |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Prostownica BaByliss z płytkami tytanowo ceramicznymi które nie palą włosów, są lśniące. Podsiada Termostat oraz funkcję turbo przez co błyskawicznie się nagrzewa. Na opakowaniu nie ma polskich napisów. Kupiłam ją za 190zł. Chce wymienić dlatego, że dostałam na w prezencie podobną. Włosy po niej są proste i lśniące, dlatego że posiada płytki tytonowe. Można o niej poczytać na internecie :-* prostownica typu Wet&Dry.
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam tą sukienkę za prawie 300 zł, więc wartość prostownicy jest trochę nieadekwatna
![]() Edytowane przez Solciuchna Czas edycji: 2011-11-19 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie??
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? Mam jeszcze poza wątkiem sukienke Vanilla by desperado w odcieniach złota
#119 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.