|  2011-12-11, 17:10 | #92 | 
| BAN stały | 

Dot.: LISTOPAD Feerie, Rush, Clarins, Ziaja dużo kolorówki lakiery, maski, rabaty Sep

spodobalo mi sie rozświetlający korektor Smashbox Photo Op Undeer Eye Brightener Bobbi Brown korektor w kremie kolor ligt bisque Podkładowo nawierzchniowy lakier Sally Hansen Double Duty maslo stara mydlarnia z pomarancza | 
|     |   | 
|  2011-12-12, 19:30 | #94 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: LISTOPAD Feerie, Rush, Clarins, Ziaja dużo kolorówki lakiery, maski, rabaty Sep

coś u mnie?   ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Po pierwsze hiszpańskie książki, jakby były jakieś ciekawe. Po drugie próbki kremów do naczynkowej  ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- A masz też jakieś inne książki czy tylko tę? | 
|     |   | 
|  2011-12-12, 20:28 | #95 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-03 Lokalizacja: okolice Tarnowa 
				Przekupka: 73 pkt  / 100% pozyt. | 

Interesują mnie dwie rzeczy: puder matująco - rozświetlający Sally Hansen i masło do ciała Stara Mydlarnia pomarańcza i cynamon.

| 
|     |   | 
|  2011-12-12, 21:29 | #96 | 
| Zakorzenienie | 

Przykro mi ale nic nie znalazłam.Pozdrawiam.

| 
|     |   | 
|  2011-12-13, 11:39 | #99 | 
| BAN stały | 

Coś u mnie za: Skarpety męskie Calzedonia nowe z metką Na zdjęciu z metką jest GOLF PROMOD prześwitujący czarny XS ZARA mini - cena 129 PLN Rozmiar 34 - XS ? | 
|     |   | 
|  2011-12-13, 14:20 | #101 | 
| Zakorzenienie | 

Aha, myślałam, że może masz więcej książek   To za tę podziękuję wobec tego, może następnym razem. | 
|     |   | 
|  2011-12-13, 22:22 | #102 | 
| Zakorzenienie | 

Podoba mi się u Ciebie: Benefit cień w kremie kolor ecru "tattle tale" zużycie ok. 15% Może coś u mnie ?   | 
|     |   | 
|  2011-12-18, 11:11 | #105 | 
| Zakorzenienie | 

zainteresował mnie cień w kremie Dior 622 Undressed Beige   skąd pochodzi? jaki jest kod produkcji? Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2011-12-18 o 22:53 | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-12-18, 13:10 | #106 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-01 Lokalizacja: Wawa i okolice 
				Przekupka: 87 pkt  / 100% pozyt. | 

Hej  Szukam głównie rzeczy z wish, a z wątku wpadły mi w oko: - odlewka maski uspokajającej - odsypka maski algowej - 1/4 pudru EL z opakowaniem - lakier Opi - mini olejek kwiatowy do masażu - masło pomarańcza-cynamon Olejek był kupiony w tym roku w salonie i podobno jest ważny 36 miesięcy od otwarcia, więc absolutnie nie powinno by problemu. Oddam w pierwszej kolejności, bo mam otwarty drugi taki sam i nie sądziłam, że będzie tak wydajny. Oprócz Vougue mam też inne zagraniczne magazyny modowe, które chętnie oddam w komplecie, zamiast tego z wątku (oczywiście, jeśli byś chciała  ): Vogue British July 2010, Vogue USA July 2009, Glamour British July 2010. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-12-18, 13:22 | #107 | 
| Rozeznanie | 

coś ode mnie za Puder sypki żółty Clinique Redness Solutions i/lub Van Cleef & Arpels Feerie?

__________________ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post87613656 | 
|     |   | 
|  2011-12-19, 10:15 | #109 | 
| Zakorzenienie | 

spodobał mi się, ale wg kodu on jest z 2007  troszkę stary  szkoda cień bobbiego jest świeży z 2011 i nie wymienię go podobnie kredka chyba, że wybierzesz coś innego... Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2011-12-19 o 10:17 | 
|     |   | 
|  2011-12-19, 11:11 | #110 | 
| Rozeznanie | 

coś za Poczwórne cienie Guerlain (fiolety) i drugi i trzeci lakier? : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1321623619 
				__________________ Wymianka   | 
|     |   | 
|  2011-12-19, 12:14 | #111 | 
| Zakorzenienie | 

@Ryjek Tak jak napisałam, mam go z wymianki, dostałam go cztery miesiące temu jako nowy w pudełku, więc nawet nie sprawdzałam daty   | 
|     |   | 
|  2011-12-19, 12:51 | #112 | 
| Zakorzenienie | 

nic innego nie wpadło mi w oko kody można sprawdzać np. na tej stronie http://checkcosmetic.net/ nie wiem czy te cienie w kremie Diora są jeszcze dostępne w sprzedaży wczoraj patrzyłam w sephorze i douglasie za nimi, bo chciałam przetestować ten kolor i niestety ich nie było | 
|     |   | 
|  2011-12-19, 15:31 | #113 | 
| Rozeznanie | 

Przepraszam Cię, ale przez moje roztargnienie miałam zły link w podpisie... tutaj jest moja wymianka, zajrzyj jeśli chcesz https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post31124470

__________________ Wymianka   | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2011-12-19, 17:35 | #114 | 

Wymienione przez Ciebie moje rzeczy są warte co najmniej 120zł... Więc nijak mi się opłaca taka wymiana  Odlewki/odsypki masek, jakie by mnie interesowały, to po 50-100ml/g. Do tego najbardziej interesuje mnie puder (1/3). Mogę za te rzeczy oddać Vogue i olejek do włosów. Ewentualnie jeszcze coś za Twój mini olejek. Wtedy będzie się zgadzało wartościami   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2011-12-20, 21:14 | #116 | 

Z wątku już nic więcej mi się nie przyda, więc albo coś z mojej wish albo możemy się wymienić tak, jak napisałam, za mniejszą ilość masek    
				__________________ | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.