|
|
#91 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ABC zapuszczania włosów
minelo 1.5 miesiaca od mojego ostatniego wpisu i teraz moje wlosy az tak bardzo sie nie wywijaja. ale juz nie moge doczekac sie kiedy bede mogla je wszystkie wyrownac no i kiedy one wkoncu bede przynajmniej do ramion ; i ta nieznosna grzywka.. wiecznie musze ja upinac bo mi leci na oczy. tez, strasznie wypadaja mi wlosy z ktorymi moj chlopak czasem musi walczyc w obiedzie.. one sa wszedzie ! jem skrzyp i jedynie zauwzylam ze wzmocnily mi sie paznokcie. .
|
|
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
polowa lutego i moje wlosy urosly troche. teraz mam 3cm a moze nawet i 4 cm za uchem. w miare sa wyrownane. no i grzywka jest juz do ust. od wrzesnia tamtego roku ostatni raz farbowalam moje wlosy i ta farba trzyma sie az do dzis; jedynie co lekko odrosty widac; jak narazie nie bede farbowac bo podoba mi sie naturalny wyglad. i chce zeby moje wlosy odzyly. w przyszla zime bede juz miala fajne wlosy
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
mi rosną tak ok. 2 cm na miesiąc i widać to dobrze na grzywce, która skutecznie wchodzi w oczy. Biorę również Belissa włosy i paznokcie, jednak nie wiem czy to wpływa na szybsze rośnięcie... na blask na pewno
|
|
|
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Chciałam się pochwalić, że dzięki Wam dziewczyny od soboty
zaczynam wielkie zapuszczanie. Chyba wiem wszytko: o silikonach, olejowaniu, witaminach. Dzięki WamNo to ja z witaminkami poszalałam: cynk, krzem, skrzyp+pokrzywa, olej z wiesiołka i wit A+E (nie wiem czy pomoże, ale postanowiłam "dołykać" do końca). Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2013-04-14 o 14:56 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Kolejny wątek, który umarł... jak Wam idzie zapuszczanie włosów? Od jakiej długości zaczynacie i do jakiej dążycie? Ja odkąd przestałam farbować to chcę mieć długo włosy
marzą mi się takie do połowy pleców, ale nie wiem, czy dam radę aż takie zapuścić (i ile to będzie trwało :P ) teraz mam długość za ramiona, ale są wycieniowane (pozbywałam się końcówek farby) i wypadałoby je wyrównać, przez co wrócę do długości do ramion. Dlatego się na razie nie odważyłam na to hm może lepiej byłoby podcinać np co dwa miesiące tylko końcówki... no pomyślę
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.