![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: ABC zapuszczania włosów
minelo 1.5 miesiaca od mojego ostatniego wpisu i teraz moje wlosy az tak bardzo sie nie wywijaja. ale juz nie moge doczekac sie kiedy bede mogla je wszystkie wyrownac no i kiedy one wkoncu bede przynajmniej do ramion ; i ta nieznosna grzywka.. wiecznie musze ja upinac bo mi leci na oczy. tez, strasznie wypadaja mi wlosy z ktorymi moj chlopak czasem musi walczyc w obiedzie.. one sa wszedzie ! jem skrzyp i jedynie zauwzylam ze wzmocnily mi sie paznokcie. .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
polowa lutego i moje wlosy urosly troche. teraz mam 3cm a moze nawet i 4 cm za uchem. w miare sa wyrownane. no i grzywka jest juz do ust. od wrzesnia tamtego roku ostatni raz farbowalam moje wlosy i ta farba trzyma sie az do dzis; jedynie co lekko odrosty widac; jak narazie nie bede farbowac bo podoba mi sie naturalny wyglad. i chce zeby moje wlosy odzyly. w przyszla zime bede juz miala fajne wlosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
mi rosną tak ok. 2 cm na miesiąc i widać to dobrze na grzywce, która skutecznie wchodzi w oczy. Biorę również Belissa włosy i paznokcie, jednak nie wiem czy to wpływa na szybsze rośnięcie... na blask na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Witam. Chciałam się pochwalić, że dzięki Wam dziewczyny od soboty
![]() ![]() No to ja z witaminkami poszalałam: cynk, krzem, skrzyp+pokrzywa, olej z wiesiołka i wit A+E (nie wiem czy pomoże, ale postanowiłam "dołykać" do końca). Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2013-04-14 o 13:56 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Kolejny wątek, który umarł... jak Wam idzie zapuszczanie włosów? Od jakiej długości zaczynacie i do jakiej dążycie? Ja odkąd przestałam farbować to chcę mieć długo włosy
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.