|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
Cytat:
![]() oooo, prawidłowo ktoś zrobił ![]()
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
Cytat:
![]() Jeden na dzień, drugi na noc? ![]() Kiedy Alekno zaczyna się uśmiechać, to się nawet sympatyczny robi ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja liczyłam na Brazyli, bo po pierwsze - nie zdzierżyłabym radości Makaroniarzy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja, że decybele ![]() ![]() A Maksio jaki był jak zawsze zawstydzony ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Debila z człowieka nie wypędzisz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale z dalszym ogłaszaniem czegokolwiek zaczekam przynajmniej do jutra, kiedy to idziemy do Maka na pogadankę ![]() Najważniejsze, że mamy awans i, tak, jak mówił Wanio(?) - maj jest wolny. Odpoczną, potrenują, zatęsknimy się na śmierć, a potem będziemy nakur.wiać salta w Londku ![]() Wiecie co jeszcze było fajne? Sergio na podium dla najlepszych zawodników. Ze wszystkimi się witał, jak z najlepszymi przyjaciółmi i cieszył z ich sukcesu ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Widziałyście, jak to będzie wyglądać?
![]() ![]() l.p KRAJ pkt. dodane pkt. końcowe zmiany w rankingu 1 Brazylia 80 300 0 2 Rosja 100 270 0 3 Włochy 70 226 0 4 Polska 90 199,5 4+ 5 USA 40 187 1- 6 Kuba 50 183,5 0 7 Serbia 25 167,5 2- 8 Argentyna 30 132,5 1+ 9 Bułgaria 0 112,5 2- 10 Chiny 5 73,5 0 11 Egipt 5 62,5 1+ 12 Niemcy 0 61,5 1- 13 Iran 5 55,5 1+ 14 Kamerun 0 52 1+ 15 Wenezuela 0 49,5 0 16 Japonia 5 48,5 2+ 17 Puerto Rico 0 45,5 1- 18 Francja 0 44 1- 19 Kanada 0 42,5 0 19 Tunezja 0 42,5 0 (znalezione na fejsie ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Przepraszam, zagapiłam się na zdjęcia naszego scauta-Rafy ![]() ![]()
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() szczerze mówiąc, to nie zwróciłam uwagi ![]()
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
||
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Be, zajrzyj do domu, zaraz pokażę
![]()
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dokładnie, nie pogardzę ![]() weź to by była jakaś rzeźnio-masakra błagam cie nie przypominaj mi ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- obejrzałam ten filmik mamy awans zaciech mojego męża po euforii (kiedy wyściskał sie z niejaką Wandą i zaczął nawijkę z Jerzym) ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#97 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to wiesz... jak zamówi największy zestaw to wszystko jasne ![]() ![]() ![]() no tak tak ![]() ![]() ![]() http://www.s-w-o.pl/index.php/siatko...-podsumowanie/ ![]() i zawstydzony Maxim Cytat:
![]() ![]() sama wiesz co zrobić z moim emailem ![]()
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesssss ![]() A po meczu, który właśnie się skończył ogłaszam dołączenie do fanklubu minek Dimy ![]() I jeszcze jedno - jak dla mnie, przy piłce meczowej dla Rosjan, Apalikow przeszedł linię końcową ![]() "wiesz, co z nim zrobić" ![]() ![]() Anyway, link poszedł ![]()
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no przy zdjęciu jak robili mu ![]() ![]() ![]() ![]() UŻYĆ Joaa UŻYĆ! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
najlepiej z półobrotu
![]() podsumowanie fajnie zrobione- zwłaszcza podpunkt o losowaniu grup na ojro ![]() ![]() ahoj ![]()
![]() Edytowane przez Martita 88 Czas edycji: 2011-12-05 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach, nie tylko przy zdjęciu! Po tym, jak raz nie trafił w boisku przy ataku albo Go zablokowali (zaiste, nie pamiętam, o co chodziło ![]() ![]() ![]() A ![]() ![]() Cytat:
![]() Jakie podsumowanie? ![]() Proszę Cię, nie prowokuj mojej głupiej odzywki! ![]() Ciao ![]()
![]() |
#102 | |||
Zakorzenienie
|
jak będę w domu
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ojjaaa, nooo, świetne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() siema ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Wymyśliłam prezenty Gwiazdkowe
![]() Znaczy jeszcze nad tatkiem moge pokombinować coś ale polowe prezentu już obcykałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |||
Zakorzenienie
|
POLSKA
![]() Jak ja ich kocham ![]() Podobało mi się przyznawanie nagród indywidualnych. Że było 8 nagród z 8 róznych reprezentacji ![]() Miły gest ![]() A teraz idę grzecznie nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ach. No tak. Zapomniałam o Nim ![]() Jak to co? Nic! Dostosować się musi ![]() Mnie też ![]() Powinnam się wkurzyć i kląć a ja się śmiałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moja też! Zdecydowany nr. 1! Zaraz obok tych bajek z pirackiej Poloni1 typu "Tygrysia Maska" "Yataman" "Czarodzieja Sally" itd. Za dużo by wymieniać. Ale Czarodziejkę z Księżyca wspominam zdecydowanie najmilej. I jak oglądałam tamten odcinek i przypominałam sobie z jakim napięciem oglądało się tą jej przemianę i pojawienie się za każdym razem tego gacha w pelerynie to ![]() ![]() A swoją drogą to niezłe, traumatyczne przeżycia masz z dzieciństwa ![]() Aż mi się moje wypadki zaczęły przypominać. My to chyba od dziecka byłyśmy inne ![]() Denver- ostatni dinozaur! ![]() Ej weź. Wielkie gratulacje dla Andiego. Ja bym nie była w stanie objąć gabarytów Alekny/o (nie wiem czy powinno się odmieniać to nazwisko ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |||||
Zakorzenienie
|
cz. II
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spadówa! To Wy mnie prowokujecie do pisania gÓpot. Dostosowuję się do Waszego poziomu ![]() ![]() ![]() Idioci. Taka doniosła chwila a Ci se jaja robią... Jak zwykle. Niektórym by się chyba terapeuta przydał ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zawsze wieszałam psy na moich studiach ale teraz mi ich trochę brakuje ![]() Ale tylko trochę ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O taaaak./ Był rozwalający. Te peszynki były boskie. Aż się wzruszyłam troszkę ![]() A na Naszych później już ryczałam- ale to standard ![]() Oooo. Fajnie by było. Do Lądka Zdroju by były tańsze bilety niż do LondynA ![]() Cytat:
![]() Wiem wiem wiem. Jakiś tydziń temu zasiedziałam się na Jego profilu fejsowym ![]() Cytat:
![]() Je*łam Zaraz przeczytam ![]() Wiem! Wiem co chciałaś napisać! Też o tym myslałam! ![]() Dzień dobry ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Dzień dobry! Jestem za*ebista! Mam już zapakowane wszystkie prezenty... Poza jednym, który na dniach powinien przynieść listonosz :sole: Także na Święta praktycznie wszystko gotowe. Dziś zaczynam wielkie porządki ![]() A później już tylko żarełko z mamunią przygotować i czekać na Sylwestra ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie uslyszalam że jak chce 'ratować mój związek' to musze zostać na sylwestra z Tż
![]() Wiem że komuś postronnemu moze sie to wydać chore. Co za laska z własnym Tż nie chce Sylwestra spędzić tylko z koleżankami. Jaka trzebabyc nieczuła, zołzowata idiotka nie? Tylko że ten Sylwester to miała być taka 'kara' za wszystko co on nie raz nawywijał. A za uszami ma naprawde duzo. Chciałam dla niego zrezygnować owszem ale potem zrobil mi jeden numer drugi trzeci. I doszlam do wniosku że on niezasługuje na to bym z nim witała nowy rok. ![]() A co jak on w Sylwestra znowu coś wykręci? I np zostane sama? Albo co bede siedzieć z nim u mnie na stdenckim mieszkaniu? Ja nawet telewizora nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() Więc tak wolę być nieczułą zołzą... |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |||
Zakorzenienie
|
dobry ponowie
umieram, nie poszłam na wykład, ledwo wytrzymałam na w-fie, ale za to naku..iałam Mikasą serwy w ściane ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() pewnie miał cykora, i pewnie tylko do zdjęcia byli tacy mili ![]() Cytat:
![]() wiesz co u nich jeden to za mało, z resztą im by cały sztab nie pomógł ![]() OMG ![]() Cytat:
![]() ej KArola obczaj czy to ten facet siedział koło was na memo pirszego dnia, co to myślałaś ze to ojciec Zbędiego
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mamy go gdzieś na którymś zdjęciu jak Zibi poszedł usiąść na trybuny, żeby z Nimi pogadać ![]() Ale to nie ten sam co przycinał na nas ucho pierwszego dnia ![]() Weź. Jak sobie przypomnę mój stres jak Arki powiedziała "A może to jest tata Zbyszka" a ja usłyszałam "To jest tata Zbyszka" ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- Mam trochę starych zdjęć ![]() Ładny Faku: http://foto.siatka.org/foto1/2/590/19225.jpg Równie ładny Faku (ależ bogata tematyka ![]() http://foto.siatka.org/foto1/2/590/19233.jpg Andi i dzióóóbekkk ![]() http://foto.siatka.org/foto1/2/587/19027.jpg Trochę emocji Faku (no mówiłam, że bogata tematyka ![]() http://foto.siatka.org/foto1/2/587/19040.jpg http://foto.siatka.org/foto1/2/587/19045.jpg http://foto.siatka.org/foto1/2/587/19049.jpg http://foto.siatka.org/foto1/2/587/19050.jpg Znudzony Żi ![]() http://foto.siatka.org/foto1/2/574/18318.jpg Orełek wersja Rambo ![]() http://foto.siatka.org/foto1/2/574/18322.jpg Qbiak znośnie wyglądający ![]() http://foto.siatka.org/foto1/2/574/18326.jpg O jasna dupa ![]() ![]() http://foto.siatka.org/foto1/2/568/18015.jpg Aż się prosi żeby ułożył palce w najbardziej rozpoznawalny gest wszechświata ![]() http://foto.siatka.org/foto1/2/562/17750.jpg ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Ależ mnie naszła pieruńska ochota na naleśniki ![]() Teraz, w tej chwili ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() Edytowane przez Miss Dramatique Czas edycji: 2011-12-05 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ej, właśnie też mam zawsze problem z tym ![]() Cytat:
![]() już sobie to wyobrażam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() yyy... ![]() ![]() ![]() Giba ![]() ![]() jak zawsze ![]() powiem Wam tyle, że w tym tygodniu mam próbne, a w następnym tygodniu... też mam próbne ![]() ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no bardzo ![]() ale on też pokazuje inny gest-troche zakamuflowany ![]() ![]() 1)krzyczy o jasna dupa 2)ju toking tu mi ![]() 3)no wstawaj, no/łaaaaj(jakby go mieli skuć) 4) ![]() ![]() to nie Łódź ![]() wysyła znaki że będzie biba ![]() ![]() a już myslałąm ze tam je Kurson,ale pomyślałąm że przeca za mało emotek ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- bedzie polew ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Arki, to TY masz ratowac zwiazek?
![]()
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mogłam się powstrzymać <robi wszystko byle tylko się nie uczyć historii administracji> ![]() a seksowne zdjęcie Andrei właśnie wylądowało na moim pulpicie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#115 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sabo ![]() ![]() Napisałam dokładnie to samo tylko trochę więcej zdań na to poświęciłam. ŻAL! ![]() Miss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
niestety
![]() dopóki będzie mieszkać w akademiku to to się raczej nie skończy ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ma wejscia ![]() prawie jak w Asterixie-misja Kleopatra ![]() myślałam ze nie wyrobie ze śmiechu- siedze, czekam na lektorat,obok siedzi 2 chłopaków z którymi jestem w grupie, i jeden wyjeżdza z textem że do końca semestru ma na wszystko wyje.bane ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź przyłaź częściej i na dłużej bo do dupy nakopię ![]() Idę do domu zaraz. I robię te naleśniki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
a Giena miałas też ściagnąć i co? żopa
![]() oglądam zaległe Zibicamy Igła czy tyś cos brał przed? ![]()
![]() |
#120 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Automatycznie się nasuwa, co poradzę ![]() A powiedziałaś już rodzicom, że znowu będą gościć debili? ![]() Yyyy... Coś tu jest nie w porządku. Jeśli nie możesz na Nim polegać, to niedobrze. ![]() Cytat:
![]() Nie próbowałaś może serwować jak pan Angel? Czyli z półobrotu, salto, pas de beurre (czy jak to zwał ^^), hołubiec i yeb? ![]() Cytat:
![]() ![]() Pewnie oglądał Samo życie czy inne Pierwsze miłości ![]() Oszszsz Ty, bardzo znośny ![]() Czyliiiiiiiiiiiii? ![]() Cytat:
![]() Albo raczej no quierooooooooooooooooooo! ![]() ![]() C'nie? ![]() Pewnie dałoby się nawet umieścić w większej ilości memów ![]() Halo, JA jestem Zen! Mam to napisane w papierach na początku wątku ![]() ![]() Po 1. http://sklep.skra.pl/83-spioszki-skra-choinka.html Strasznie, strasznie kupiłabym takie bratankowi ![]() ![]() Po 2. Spokojnie, bez szaleństw i zobaczymy, dokąd nas to doprowadzi. I mnie taka wersja odpowiada ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.