![]() |
#91 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak stac sie bardzo namietna kobieta pelna sexu?
Cytat:
A jak ktoś lubi leżeć jak kłoda, to co, też jest taaaaaki namiętny? ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kobietą "pełną sexu" się można stać, bo mozna o siebie zadbać, odpicować się i wogóle. A "namiętność" to się ma albo jej nie ma, bo nie wyobrażam sobie że kobieta nieśmiała, wstydliwa i taka bardzo zachowawcza w kontaktach seksualnych postanawia że od tej nocy zrobi swojemu mężczyźnie "szał ciał" i wogóle się na niego rzuca, nie ma przyjemności ale krzyczy w ekstazie bo wyczytała w cosmo że tak się zachowują namiętne kobiety.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
hmm napisze Ci, że mogłaby i LEŻEĆ jak kłoda ale jej odczucia, mimika, odgłosy (ew. krzyki) mogłyby być namiętne wg MNIE. Właśnie czerpanie przyjemności i POKAZYWANIE tego jest dla mnie namiętnością. Co z tego, że będzie ona wygibasy robić, raz szybciej raz wolniej, jak to może być mechaniczne i tak bez zbędnych uczuć
![]() żeby kobieta była namiętna to wg mnie: - chęć uprawiania go - musi zbadać swoje ciało, co lubi czego nie, np. poprzez masturbację albo z partnerem badać się nawzajem Edytowane przez normalnyFacet Czas edycji: 2011-12-04 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak kiedyś pisałam swojego czasu ja też byłam kłodą, nie robiłam w łóżku prawie nic, bo może wstyd itp, w końcu facet powiedział mi, że chciałby też i mojej inicjatywy i zaczęłam coś z tym robić ![]() i namiętna chyba jestem, bardzo cieszy mnie seks z moim facetem, jego raczej też ![]() fotkę zębów miałam wstawić , z góry przepraszam za dziwną minę,. ale chociaż widać jak bardzo krzywe mam zęby kieduyś to był dla mnie taki kompleks na pewno jak zacznę zarabiać, to zaloze aparat, ale przykre jest to , ze do konca tej wady podobno nie da sie juz zlikwidowac dlatego generalnie musialam swoje zęby zaakceptować choć wiadomo, na fotkach to i tak zawsze wygląda trochę lepiej niż naprawdę bo ciężko to uchwycić oprocz tego mam chyba tylozgryz kiedys bylam u ortodonty, ale wlasnie nie bylo nas stac na aparat ale jak tylko zaczne rpace, to odkladam i ide ![]() takze bede miala mam nadzieje taki ladny aparacik jak Wy dziewczyny ![]() niestety taki zgryz jak moj moze zniszczyc wyglad i no coz , wolałam zazwyczaj się nie uśmiechać, wtedy o wiele lepiej wyglądam na pewno Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-12-05 o 16:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.