![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Biochemia, Mazidła, Minerały, CK, Lanvin
Czy znalazłabyś u mnie coś za te dwie rzeczy? Nie mam niestety nic z Twojej wish, ale mam sporo minerałów, może coś by Ci wpadło w oko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
chetnie przygarnelabym probki lily lolo oraz olej arganowy i tripeptyde
![]()
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Biochemia, Mazidła, Minerały Zapraszam
Cytat:
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- odpisałam
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
odpisałam
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
oj szkoda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
hej, u mnie było trochę dokładek, a poza tym spodobała mi się z Twojej dokładki miarka 0,15g
mogłabym Ci zrobić próbki z moich bb kremów nawilżających
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
a co konkretnie Cię u mnie interesuje ??
brązer bardzo brązowy ? ceglasty ?? bo na mojej karnacji jasnej brązery wyglądają jak plamy ![]() nie masz nic innego bare ? ![]() chciałam hydrolaty ;-((( no ale dobra, moze coś wymyslimy, ale konkretnie potrzebuję wiedzieć co u mnie upatrzyłaś i co możesz za to oddać ;-)
today tomorrow always ![]() Edytowane przez ewmap Czas edycji: 2012-01-04 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
odpisałam
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
mi nie odpisałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
D-Pantenol 75%-Wit.B5 z Naturalis,waga 30g, brakuje pare kropel, 12/2012 ![]() Mogę też zrobić odsypki: błota z oligoelementami z Naturalnego Piękna i kompozycji witaminowej All-in-one z ZSK oraz odlewkę hydrolatu z drzewa oliwkowego z BU.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | ||
Zadomowienie
|
odpisane
![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ---------- niestety nic nieznalazłam, pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Cytat:
Poza wątkiem mam pędzel Bare Minerals do pudru do twarzy Full Flawless Face Brus ( pędzel użyty kilka razy, uprany w szmponie do pędzli Bare Minerals, mam biga podkładu Lily Lolo China doll - mogę zrobić odsypke. http://www.costasy.pl/esklep,produkt...klad_lily_lolo u Ciebie spodobało mi się: GAP STAY 50 ml edt + body lotion lub odlewka Dkny be deliciouse ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
oooo podkładem mnie skusiłaś
![]() ![]() co do bronzera- może ale nie koniecznie- na stopniowaniu się nie znam ![]() pędzelek co prawda mam jakis fajny, ale chcialam ostatnio kupic caly starter dla pedzlow bare ( mądre to nie bylo ![]() ![]() ![]() i co do moich rzeczy , moglabym zrobic duza odlewke gapa i jakas mniejsza dkny ( dkny np 12 ml /11/ mniej - takiego mam atomka przykładowo- 12 ml) gapa mogę zrobić hm hm hm z 50 to np albo 35ml( maksymalnie) /20/17 ml ( chce zeby mi cos zostalo;-) moge tez robic np odlewki roznych zapachow mam jeszcze inne interesujace, ale widzac co wybierasz- wolisz swiezaki;-) a ja mam wiecej slodkich ;-) wiec nie wiem;-) moge tez oddac tą body lotion , chociaz by mi sie przydała (wiec jeszcze sie zastanowie) a odkrylam sklep gdzie mozna kupic atomki ( co prawda drogie te flaszki- no srednie cenowo, ale zanim doczekalabym sie na paczke z alledrogo to by zeszlo i za przesylke tez by sporo wyszło ;-) ) To pomyśl, ja jestem otwarta na propozycje;-)
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Widzę, że jesteś podobnie blada jak ja ![]() Oprócz podkładu Bare Minerals, zrobię Ci małą odsypkę bronzera, naprawdę warto.Dołączę Ci płytkę jaką dostałam w GetStartet- mnie jest nie potrzebna, tam wszystko ładnie jest pokazane co i jak- to gratis. Podkład Lily lolo-jest bardzo wydajny- mogę Ci dać połowę 4-5g, wierz mi na długo Ci starczy ![]() http://www.costasy.pl/esklep,produkt...zkow_lily_lolo mnie ten odcień bardzo pasuje, jeśli jesteś zainteresowana ![]() Uważam,że na początek jest ok, jeśli się polubisz z minerałami, warto wtedy kupić jakiś full wypas, ja mam syntetyczny- jest milszy dla skóry. Z Twojej propozycji- na pewno interesują mnie te dwie odlewki, za balsam zapachowy dziękuję. Jeśli dasz mi jeszcze trochę czasu, jeszcze popatrzę sobie na Twój wątek ![]() Zresztą pisz proszę, jestem otwarta na propozycje ![]() ![]() Ps.Nie masz może próbki podkładu Clarins Skin Ilussion odcień najjaśniejszy ivory? Odkąd się wyprowadziłam z miasta, nie mam dostępu do perfumerii stacjonarnej, a boje sie kupować w ciemno. A moze wiesz, gdzie mozna na Necie nabyć taką próbke? Na allegro nie ma tego odcienia ![]() ![]()
Edytowane przez Julia1977 Czas edycji: 2012-01-05 o 09:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
a czyli chcesz mi oddac ten bare tak ?
![]() ![]() na pewno bym bardzo chciala polowke lily lolo ![]() z płytki bardzo się ucieszę ;-)))) to przeglądaj i myśl co konkretnie byśmy ustalily - wole zebys podala jakies propozycje jak to widzisz, ja sie ustosunkuje(poki co jestem chora wiec wolno mysle;-( ) ale masz to co mnie interesuje, wiec mysle,ze jakos to dogramy ;-))) z mineralków mam np lumiere jakis cieply jasny jakbys chciala na sprobowanie to pomysl nad wielkoscia odlewek- to kupie atomki odpowiednie(jesli juz ich nie mam;-) wczoraj kupilam kilka, moze podejda ![]() obczajaj na spokojnie, nie ma pośpiechu ;-) a i z naturalnych mam jeszcz puder yes rocher 100 orgin czy jakos tak, mineralny , najjasniejszy , tez jest fajny ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- moge Ci tez porobić próbeczki na spróbowanie tego co ja mam z minerałów bądź np lancome mideralny wykonczeniowy puder( nie wiem na ile mineralny, na pewno w nazwie) ale super jest ;-) i jasny narazie ustalmy wstepnie jakie wielkosci odlewek Cie interesuja i czy ewentualnie cos jeszcze z mojego watku (jednego, drugiego) wtedy ustalimy co od Ciebie za to;-) zeby bylo rowno wartosciowo;-)zeby zadna nie byla stratna ![]() mysle ze jakos sie dogadamy ;-)
today tomorrow always ![]() Edytowane przez ewmap Czas edycji: 2012-01-05 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
płytka- gratis, co do odlewek od Ciebie jestem zaintersowana tymi dwoma zapachami, popatrze jeszcze za innymi, ale to troche potrwa- nie znam wielu zapachów, wiec dumam i szukam jakiś informacji na Necie ![]() Wybacz, nie doczytałam...nad pudrem Lancome pomyśle, mam Bare Minerals (miksujący)- jest cudo, dlatego nie szukam, ale pomyśle...odlewek bardzo dużych nie chce- bo nie znam zapachów- wiec istnieje ryzyko, ze nie trafie. Zatem tak proszę Cię o cierpliwość i życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Też mi zależy, by wymianka była udana dla każdej z nas. ![]()
Edytowane przez Julia1977 Czas edycji: 2012-01-05 o 09:28 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
aaaa jakie lubisz zapachy ( cos moge pomoge;-) ) ?
slodkie? swieze? kwiatowe ?? dkny jest taki powiedzialabym uniwersalny - jest świeży, rozpoznawalny, nie duszący, ładny zapach na codzień gap stay- ładny, świeży , nie duszący mam też słodkie- ale niektóre mogą być duszące - kwestia gustu;-) czy swieze, czy delikatnie slodkie czy jakies inne cieżkie ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- a atomki mam z"rozlewni" nicole nie wszędzie sprzedają "puste" do napełniania ![]() są na allegro podobne wielkosci, ale z przesylka wychodzi podobnie atomek na 35 ml to koszt ok 9 zł są ozdobne też, ale droższe chyba ze jakies znajdziesz to mozesz podeslać swoje;-)
today tomorrow always ![]() Edytowane przez ewmap Czas edycji: 2012-01-05 o 09:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
hej co ś za:Naturalis Płynny ekstrakt aleosowy 10x, poj.30ml, 12/2012, brakuje 10%
tylko czy to mozna sotoswac bezpośrednio na skóre lub rozcienczac w wodzie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
podobają mi się te 2 rzeczy, ale napisz , co chciałabyś ode mnie? odpisz u mnie, pozdrawiam
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Zależało mi na hydrolatach....
![]() ![]() W dalszej kolejności myślałam o pudrze Bare Minerals i może próbkach podkładów Lily Lolo. Ale może zaryzykowałabym w ciemno i skusiłabym się też na Lanvin - Oxygen, jeśli coś za niego znajdziesz. ![]() Chyba już się kiedy wymieniałymy... ![]() ![]() Kojarzę Twoje zdjęcie i nick. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2012-01-05 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale do rzeczy.Hydrolatów już nie ma. Podkład sprawa wygląda tak, ze jest już chętna, są rozmowy, i chyba poleci ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę prosić o odpowiedź? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.