![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI
Cytat:
![]() Ja też od paru dni wprowadzam zasade zero odzewu i sie trzymam super ![]() Piszecie ostatnio dużo na temat "olewania exów" po to żeby zatęsknili i do was wrócili. Ja z moim przerabiałam to już parę razy (czasami świadomie się tak zachowywałam, a czasami samo przychodziło) i za każdym skutkowało, tyle że zawsze po jakimś czasie wracalismy do punktu wyjścia. Tak w kółko. Już mnie to zmęczyło i nie polecam. Teraz mam zamiar olać go na dobre, dochodzę do wniosku, ze jest to jedyne słuszne dla mnie wyjście.. Ostatnio ja i ex bylismy na etapie przyjaźni, on mówił, że jestem dla niego ważna. Widać za bardzo wzięłam sobie to do serca, bo gdy go potrzebowałam - miałam straszne wiadomości z domu, no i ogólna kicha - on mnie zlał. Ja zrobiłam z siebie idiotkę i kiedy o tym myśle jestem na siebie tylko wsciekła. Nie mam zamiaru go już o nic prosić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
SKoro ma nową, to niech się nią łaskawie zajmie, a nie Tobie jeszcze głowę zawraca. Jesteś dzielna ![]()
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2011-12-11 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Ej ogólnie to czuje się jak kretynka. -_- Większość z Was to porzucone laski, które tęsknią a ja? To ja go zostawiłam. Można gdzieś przeczytać moją historie. A mimo to jak czytam wasze posty to się czuje tak samo jak wy, jakbym została porzucona... ;|
#94 |
Raczkowanie
|
.
au pair Hiszpania- lipiec/sierpień ![]() Edytowane przez OlinaOkraglina Czas edycji: 2013-05-11 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego ja z nim tęsknie, gdy on ma mnie w dupie?
![]()
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Świeżo po tym co się stało ostatnio byłam tak dobita, że kazałam mu się określić czy cos dla niego znaczę, czy mu zależy itp. Generalnie cała sytacja wyglądała tak, że mi bardzo zależy, zrobiłam z siebie jak już pisałam idiotkę. Jednak z każdym dniem coraz chłodniej to analizuje i widzę, że takim zachowaniem tylko się poniżam i wpędzam w coraz większego dola. Dlatego dochodzi do mnie, że muszę z nim skończyć. Parę dni temu dzwonił i powiedział, że nie chce urywać kontaktu, tylko nie wie jak miałby on wyglądać. Ja mu odpowiedziałam, żeby się zastanawiał dalej, tylko już chyba nie ma po co. Od tego czasu koniec, poza tym, że ma mi przynieść jutro jedną moją rzecz do pracy, ale mam nadzieje, że mnie akurat nie będzie, tylko mi ją zostawi i pójdzie w diabły. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
ja to juz sama nie wiem, jestem przypadkiem beznadziejnym. oczywiscie sie nie odzywam poza jednym smsem po 2 miesiacach od urwania kontaktu gdzie napisalam "niestety nie potrafie" - nie wiem czy nawet zrozumial o co chodzi...
ja może umiem bez neigo zyc, bo zyje, ale jestem totalnie inna i w zyciu juz nie chce zadnego zwiazku. chyba, ze z nim, ale to mi nie grozi. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
nie przejmuj się dupkiem. powiedz, warto ? jest takim ideałem, że tak tęsknisz? sama wiesz jak cię potraktował.
i tak prędzej czy później wszystkie zapomnimy o eksach, jeśli nie wrócą. będziemy szczęśliwe, nieważne czy z kimś czy same.. |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#100 |
Flawless
|
NAPRAWDĘ nie chcesz innego faceta? Chcesz tego, który Cię szarpał, olewał i wyzywał od najgorszych? NAPRAWDĘ chcesz być z takim facetem
![]() Ja też tęsknię, myślę, przypominają mi się same dobre chwile, ale kurczaki ja CHCĘ innego faceta, takiego, który przynajmniej będzie mnie kochał i szanował....i mimo że póki co jakikolwiek kontakt - emocjonalny czy też fizyczny kojarzy mi się tylko z nim, to wierzę, że to kiedyś minie.
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
słońce, ty masz jeszcze czas i poznasz kogoś, spokojnie... u mnie to inna historia, bo faceci w moim wieku w zasadzie mają już żony, rodziny i dzieci.
a ty sie bierz za siebie w końcu i juz przestań dywagować na temat czy kocha czy nie... z resztą zastanów się czy chcesz kogos kto robił takie rzeczy ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Flawless
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Przyjmiecie mnie?
Tak w skrócie. 5mcy. Kłótnia,niedopowiedzenie, on zakończył płacząc bardziej niż ja (argument-"będziemy się dalej krzywdzić","nie pasujemy do siebie".) prosiłam o zastanowienie bez emocji. Argumenty kompletnie niedorzeczne, próba zostawienia sobie furtki po czym na koniec przypadkiem dowiedziałam się (oczywiście nie od niego), że chodzi o inną. Tzn raczej za świeża sprawa by mnie zdradził.Chyba. Może miał na tyle honoru by mając kogoś na oku zakończyć to co między nami. Po co więc płacz? I ta żenująca i perfidna próba zrobienia ze mnie wyjscia awaryjnego. "teraz nie jestem gotowy,ale jak sie spotkamy za miesiąc czy dwa to może coś sie zmieni" . Jaaasne jak tamta Cię kopnie w dupę i zostaniesz sam.
Miał ochotę wyjść ze swego życia tak, jak się wychodzi z domu na ulicę. M.Kundera Edytowane przez magda88 Czas edycji: 2011-12-11 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
teraz tak mówisz :P za jakiś czas, pewnie zupełnie przypadkiem poznasz kogoś w kim się zakochasz, on odwzajemni to uczucie, będzie cię szanował, kochał taką jaka jesteś. a eksiu będzie płakał, ze z ciebie zrezygnował..
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
ja już jestem zgorzkniała po tym wszystkim... i teraz znow wlazlam na jego profil i poczytalam znow jej komentarze przy jego zdjeciu jak pisala, że on jest jej... boże... jak ja jej nienawidze!
jak on może z kimś być, jak może kochać kogos innego, jak moze kogos dotykac i mowic o innej, że to jego dziewczyna... jak mógł się tak szybko zaangażować i z nią zamieszkać!!! tak, wiem, że mógł, bo mnie już nie kocha (czego i tak nie moge zrozumieć) i po prostu poszedł do przodu... Edytowane przez inez3 Czas edycji: 2011-12-11 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że to boli ale nie przyzna się przecież, że ma inną.
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
.
au pair Hiszpania- lipiec/sierpień ![]() Edytowane przez OlinaOkraglina Czas edycji: 2013-05-11 o 23:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||
Flawless
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
I think the breakdown is when a woman doesn't know what she is and she settle for less. Check out your worth because you're worth more than that." Edytowane przez Phoce Czas edycji: 2011-12-11 o 22:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
chce czy nie, bardzo się zmieniłam, wszystko mi się pozmienialo... dbalam kiedys o jedzenie, sprzatanie itd. teraz mi to zwisa. aktualnie interesuje mnie tylko to zeby miec kase na spelnianie swoich zachcianek czy imprezy... kiedys prawie nie pilam, teraz pije kiedy tylko jest okazja, a nawet jak jej nie ma... wszystko mam gdzies poza soba i swoimi pochrzanionymi emocjami... i co z tego, ze mi zycie towarzyskie odzylo? nic... radosc zycia? nie mam jej od dawna juz, bo nawet nie wiem co mnie teraz cieszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Od dawna nie sledze tego watku, a byl czas ze bylam tu kilak razy dziennie, wyplakiwalam miliony lez, nie spalam po nocach i myslalam ze to nigdy nie minie. 6 grudnia minelo 10 miesiecy, a ja jestem od kilku miesiecy w nowym cudownym zwiazku (dzis przyszlych tesciow poznalam
![]() ![]() a czemu pisze dzisiaj? bo chcailam wam powiedziec jakie cudowne uczucie kiedy po 10 miesiacach eks sie odzywa i mowi ze zaluje, ze chcailaby cofnac czas .... dzis sie odezwal moj eks, zdolowany , mowil ze ma duzo poczucie winy i ze szkoda ze tak wyszlo i ze popelnil blad. a ja mu na to ze jestem szczesliwa teraz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
.
au pair Hiszpania- lipiec/sierpień ![]() Edytowane przez OlinaOkraglina Czas edycji: 2013-05-11 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to, że nie chce to jedno. druga sprawa to to, że mam 3 lata do 30-stki... większość facetów zajęta, mają już rodziny. wiem, że zaraz powiesz, ze wcale nie, ale ja widzę co się dzieje dookoła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Zaraz zrzuce ten telefon z czwartego pietra. Ex Tż do mnie "Kot jest smutny?
![]() Że ja niby tym kotem jestem i że niby smutnym! Nie ma mowy! Na bank mu się przyznam do swoich słabości.. ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
Co ma być to będzie- z takiego założenia wychodzę.
![]() |
#117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wyjątek potwierdza regułę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
.
au pair Hiszpania- lipiec/sierpień ![]() Edytowane przez OlinaOkraglina Czas edycji: 2013-05-11 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
eks chyba mi uwierzył..
chce się jutro spotkać.. jakby był zły to by mi powiedział, ze sie nie spotkamy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
6 miesiecy minęło. Nie daje rady. Jechać te pół tysiąca km do niego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.