Rozstanie z facetem, część XXI - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-11, 21:20   #91
frozenstrawberries
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXI

Cytat:
Napisane przez OlinaOkraglina Pokaż wiadomość
Mój ex też się odezwał.
2 tygodnie temu powiedziałam mu że nie chcę z nim dłużej utrzymywać kontaktu, żadnej przyjaźni ani nic, zostawił mnie dla innej niech się nią teraz zajmuje. On powiedział żebym się zastanowiła, że nie tak się umawialiśmy albo żebym mu chociaż dała znać jak się z kimś zwiążę
Zaczął mi jeszcze dawać jakieś rady a propo moich przyszłych chłopaków ale pomińmy to Powiedziałam wyraźnie że nic z tego i niech spada.
A on mi dwa dni temu napisał smsa "jak sobie radzę na studiach"
Jakby się w ciągu tych 2 tygodni miało coś zmienić
nie wiem o co mu chodzi

Oczywiście jestem dzielna i nic nie odp. Proszę o pochwały
Brawo

Ja też od paru dni wprowadzam zasade zero odzewu i sie trzymam super

Piszecie ostatnio dużo na temat "olewania exów" po to żeby zatęsknili i do was wrócili. Ja z moim przerabiałam to już parę razy (czasami świadomie się tak zachowywałam, a czasami samo przychodziło) i za każdym skutkowało, tyle że zawsze po jakimś czasie wracalismy do punktu wyjścia. Tak w kółko. Już mnie to zmęczyło i nie polecam.

Teraz mam zamiar olać go na dobre, dochodzę do wniosku, ze jest to jedyne słuszne dla mnie wyjście..

Ostatnio ja i ex bylismy na etapie przyjaźni, on mówił, że jestem dla niego ważna. Widać za bardzo wzięłam sobie to do serca, bo gdy go potrzebowałam - miałam straszne wiadomości z domu, no i ogólna kicha - on mnie zlał. Ja zrobiłam z siebie idiotkę i kiedy o tym myśle jestem na siebie tylko wsciekła. Nie mam zamiaru go już o nic prosić.
frozenstrawberries jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 21:26   #92
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Mój ex też się odezwał.
2 tygodnie temu powiedziałam mu że nie chcę z nim dłużej utrzymywać kontaktu, żadnej przyjaźni ani nic, zostawił mnie dla innej niech się nią teraz zajmuje. On powiedział żebym się zastanowiła, że nie tak się umawialiśmy albo żebym mu chociaż dała znać jak się z kimś zwiążę
Zaczął mi jeszcze dawać jakieś rady a propo moich przyszłych chłopaków ale pomińmy to Powiedziałam wyraźnie że nic z tego i niech spada.
A on mi dwa dni temu napisał smsa "jak sobie radzę na studiach"
Jakby się w ciągu tych 2 tygodni miało coś zmienić
nie wiem o co mu chodzi

Oczywiście jestem dzielna i nic nie odp. Proszę o pochwały
Debil.
SKoro ma nową, to niech się nią łaskawie zajmie, a nie Tobie jeszcze głowę zawraca.
Jesteś dzielna

Edytowane przez oh Mandy
Czas edycji: 2011-12-11 o 21:27
oh Mandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 21:28   #93
ruda9215
Raczkowanie

GG do ruda9215 Send a message via Skype™ to ruda9215

Ej ogólnie to czuje się jak kretynka. -_- Większość z Was to porzucone laski, które tęsknią a ja? To ja go zostawiłam. Można gdzieś przeczytać moją historie. A mimo to jak czytam wasze posty to się czuje tak samo jak wy, jakbym została porzucona... ;|

2014 - licencjat !
15.08.2015 - ślub. 
ruda9215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 21:47   #94
OlinaOkraglina
Raczkowanie

.

Edytowane przez OlinaOkraglina
Czas edycji: 2013-05-11 o 23:37
OlinaOkraglina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 21:54   #95
oh Mandy
Zakorzenienie

Dlaczego ja z nim tęsknie, gdy on ma mnie w dupie?
Stary 2011-12-11, 21:57   #96
frozenstrawberries
Raczkowanie

Cytat:
Miałam to samo. Pełno deklaracji na temat przyjaźni i tego ile dla niego znaczę. Później wydarzyło się coś z czym zwróciłam się do niego i oczywiście kompletnie się nie przejął. Widać jak wartościowe są ich deklaracje. Puste słowa i nic więcej.

Świeżo po tym co się stało ostatnio byłam tak dobita, że kazałam mu się określić czy cos dla niego znaczę, czy mu zależy itp. Generalnie cała sytacja wyglądała tak, że mi bardzo zależy, zrobiłam z siebie jak już pisałam idiotkę. Jednak z każdym dniem coraz chłodniej to analizuje i widzę, że takim zachowaniem tylko się poniżam i wpędzam w coraz większego dola. Dlatego dochodzi do mnie, że muszę z nim skończyć.

Parę dni temu dzwonił i powiedział, że nie chce urywać kontaktu, tylko nie wie jak miałby on wyglądać. Ja mu odpowiedziałam, żeby się zastanawiał dalej, tylko już chyba nie ma po co. Od tego czasu koniec, poza tym, że ma mi przynieść jutro jedną moją rzecz do pracy, ale mam nadzieje, że mnie akurat nie będzie, tylko mi ją zostawi i pójdzie w diabły.
frozenstrawberries jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 21:57   #97
inez3
Rozeznanie

ja to juz sama nie wiem, jestem przypadkiem beznadziejnym. oczywiscie sie nie odzywam poza jednym smsem po 2 miesiacach od urwania kontaktu gdzie napisalam "niestety nie potrafie" - nie wiem czy nawet zrozumial o co chodzi...

ja może umiem bez neigo zyc, bo zyje, ale jestem totalnie inna i w zyciu juz nie chce zadnego zwiazku. chyba, ze z nim, ale to mi nie grozi.
inez3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 21:59   #98
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Dlaczego ja z nim tęsknie, gdy on ma mnie w dupie?
nie przejmuj się dupkiem. powiedz, warto ? jest takim ideałem, że tak tęsknisz? sama wiesz jak cię potraktował.
i tak prędzej czy później wszystkie zapomnimy o eksach, jeśli nie wrócą. będziemy szczęśliwe, nieważne czy z kimś czy same..
magda170325 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 22:00   #99
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inez3 Pokaż wiadomość
ja to juz sama nie wiem, jestem przypadkiem beznadziejnym. oczywiscie sie nie odzywam poza jednym smsem po 2 miesiacach od urwania kontaktu gdzie napisalam "niestety nie potrafie" - nie wiem czy nawet zrozumial o co chodzi...

ja może umiem bez neigo zyc, bo zyje, ale jestem totalnie inna i w zyciu juz nie chce zadnego zwiazku. chyba, ze z nim, ale to mi nie grozi.
ja też nie chcę innego faceta oprócz niego to chodź, zostaniemy parą
Stary 2011-12-11, 22:08   #100
Phoce
Flawless

NAPRAWDĘ nie chcesz innego faceta? Chcesz tego, który Cię szarpał, olewał i wyzywał od najgorszych? NAPRAWDĘ chcesz być z takim facetem
Ja też tęsknię, myślę, przypominają mi się same dobre chwile, ale kurczaki ja CHCĘ innego faceta, takiego, który przynajmniej będzie mnie kochał i szanował....i mimo że póki co jakikolwiek kontakt - emocjonalny czy też fizyczny kojarzy mi się tylko z nim, to wierzę, że to kiedyś minie.
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 22:11   #101
inez3
Rozeznanie

Cytat:
ja też nie chcę innego faceta oprócz niego to chodź, zostaniemy parą
słońce, ty masz jeszcze czas i poznasz kogoś, spokojnie... u mnie to inna historia, bo faceci w moim wieku w zasadzie mają już żony, rodziny i dzieci.

a ty sie bierz za siebie w końcu i juz przestań dywagować na temat czy kocha czy nie... z resztą zastanów się czy chcesz kogos kto robił takie rzeczy

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
NAPRAWDĘ nie chcesz innego faceta? Chcesz tego, który Cię szarpał, olewał i wyzywał od najgorszych? NAPRAWDĘ chcesz być z takim facetem
Ja też tęsknię, myślę, przypominają mi się same dobre chwile, ale kurczaki ja CHCĘ innego faceta, takiego, który przynajmniej będzie mnie kochał i szanował....i mimo że póki co jakikolwiek kontakt - emocjonalny czy też fizyczny kojarzy mi się tylko z nim, to wierzę, że to kiedyś minie.
tak, poważnie, nie chce, a przynajmniej nie do zadnego zwiazku. moze to glupie i dziecinne, ale tak czuje. nie spotkam nikogo, bo nie. chyba, ze na raz czy dwa... tak aktualnie mysle...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-11, 22:13   #102
Phoce
Flawless

Cytat:

tak, poważnie, nie chce, a przynajmniej nie do zadnego zwiazku. moze to glupie i dziecinne, ale tak czuje. nie spotkam nikogo, bo nie. chyba, ze na raz czy dwa... tak aktualnie mysle...
AKTUALNIE i tego się trzymajmy, Piękna Tego się usilnie trzymajmy
Stary 2011-12-11, 22:14   #103
magda88
Zadomowienie

Przyjmiecie mnie?

Tak w skrócie. 5mcy. Kłótnia,niedopowiedzenie, on zakończył płacząc bardziej niż ja (argument-"będziemy się dalej krzywdzić","nie pasujemy do siebie".) prosiłam o zastanowienie bez emocji. Argumenty kompletnie niedorzeczne, próba zostawienia sobie furtki po czym na koniec przypadkiem dowiedziałam się (oczywiście nie od niego), że chodzi o inną. Tzn raczej za świeża sprawa by mnie zdradził.Chyba. Może miał na tyle honoru by mając kogoś na oku zakończyć to co między nami. Po co więc płacz? I ta żenująca i perfidna próba zrobienia ze mnie wyjscia awaryjnego. "teraz nie jestem gotowy,ale jak sie spotkamy za miesiąc czy dwa to może coś sie zmieni" . Jaaasne jak tamta Cię kopnie w dupę i zostaniesz sam.

Edytowane przez magda88
Czas edycji: 2011-12-11 o 22:19
magda88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 22:17   #104
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę nie chcę już nikogo, nie chcę się po raz kolejny rozczarować, zaczynać wszystko od początku, nie chcę, po prostu nie
Stary 2011-12-11, 22:19   #105
magda170325
Wtajemniczenie

Cytat:
Naprawdę nie chcę już nikogo, nie chcę się po raz kolejny rozczarować, zaczynać wszystko od początku, nie chcę, po prostu nie
teraz tak mówisz :P za jakiś czas, pewnie zupełnie przypadkiem poznasz kogoś w kim się zakochasz, on odwzajemni to uczucie, będzie cię szanował, kochał taką jaka jesteś. a eksiu będzie płakał, ze z ciebie zrezygnował..

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-11, 22:20   #106
inez3
Rozeznanie

Cytat:
AKTUALNIE i tego się trzymajmy, Piękna Tego się usilnie trzymajmy
ja już jestem zgorzkniała po tym wszystkim... i teraz znow wlazlam na jego profil i poczytalam znow jej komentarze przy jego zdjeciu jak pisala, że on jest jej... boże... jak ja jej nienawidze!

jak on może z kimś być, jak może kochać kogos innego, jak moze kogos dotykac i mowic o innej, że to jego dziewczyna... jak mógł się tak szybko zaangażować i z nią zamieszkać!!! tak, wiem, że mógł, bo mnie już nie kocha (czego i tak nie moge zrozumieć) i po prostu poszedł do przodu...

Edytowane przez inez3
Czas edycji: 2011-12-11 o 22:22
Stary 2011-12-11, 22:20   #107
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda88 Pokaż wiadomość
Przyjmiecie mnie?

Tak w skrócie. 5mcy. Kłótnia,niedopowiedzenie, on zakończył płacząc bardziej niż ja (argument-"będziemy się dalej krzywdzić","nie pasujemy do siebie".) prosiłam o zastanowienie bez emocji. Argumenty kompletnie niedorzeczne, próba zostawienia sobie furtki po czym na koniec przypadkiem dowiedziałam się (oczywiście nie od niego), że chodzi o inną. Tzn raczej za świeża sprawa by mnie zdradził.Chyba. Może miał na tyle honoru by mając kogoś na oku zakończyć to co między nami. Po co więc płacz? I ta żenująca i perfidna próba zrobienia ze mnie wyjscia awaryjnego. "teraz nie jestem gotowy,ale jak sie spotkamy za miesiąc czy dwa to może coś sie zmieni" . Jaaasne jak tamta Cię kopnie w dupę i zostaniesz sam.
No wiesz, mój poprzedni ex powiedział mi że mnie kocha ale decyzję już podjął, i poszedł daaaleko.
Wiem, że to boli ale nie przyzna się przecież, że ma inną.
Stary 2011-12-11, 22:24   #108
OlinaOkraglina
Raczkowanie

.

Czas edycji: 2013-05-11 o 23:37
Stary 2011-12-11, 22:24   #109
Phoce
Flawless

Cytat:
Nooo wybacz, ale dopiero co zrywasz z nim kontakt, byłaś z nim jakiś czas, to raczej normalne, że nie wyobrażasz sobie na chwilę obecnego kolejnego związku, ale LUDZIE, dajcie sobie trochę czasu. Tyle ile potrzeba. Ja również teraz nie mam ochoty na jakikolwiek kontakt z facetami, ale wolę chyba to niż gnicie w bagnie z eksem. Poza tym we mnie zawsze tli się iskierka nadziei na lepsze jutro
Cytat:
ja już jestem zgorzkniała po tym wszystkim... i teraz znow wlazlam na jego profil i poczytalam znow jej komentarze przy jego zdjeciu jak pisala, że on jest jej... boże... jak ja jej nienawidze!
Naprawdę chcesz być zgorzkniała? Ja od tego uciekam jak tylko daleko mogę. Zanim zaczęły się moje przygody z mężczyznami byłam taka radosna, wierzyłam w miłość i ludzi. Po tym jak drugi raz zostaję zraniona coraz trudniej pokładać ciągle w te ideały wiarę, ale nie pozwolę sobie na odebranie radości życie. Nie, na pewno NIE

Edytowane przez Phoce
Czas edycji: 2011-12-11 o 22:25
Stary 2011-12-11, 22:28   #110
inez3
Rozeznanie

Cytat:
Nooo wybacz, ale dopiero co zrywasz z nim kontakt, byłaś z nim jakiś czas, to raczej normalne, że nie wyobrażasz sobie na chwilę obecnego kolejnego związku, ale LUDZIE, dajcie sobie trochę czasu. Tyle ile potrzeba. Ja również teraz nie mam ochoty na jakikolwiek kontakt z facetami, ale wolę chyba to niż gnicie w bagnie z eksem. Poza tym we mnie zawsze tli się iskierka nadziei na lepsze jutro

Naprawdę chcesz być zgorzkniała? Ja od tego uciekam jak mogę. Zanim zaczęły się moje przygody z mężczyznami byłam taka radosna, wierzyłam w miłość i ludzi. Po tym jak drugi raz zostaję zraniona coraz trudniej pokładać ciągle w te ideały wiarę, ale nie pozwolę sobie na odebranie radości życie. Nie, na pewno NIE

chce czy nie, bardzo się zmieniłam, wszystko mi się pozmienialo... dbalam kiedys o jedzenie, sprzatanie itd. teraz mi to zwisa. aktualnie interesuje mnie tylko to zeby miec kase na spelnianie swoich zachcianek czy imprezy... kiedys prawie nie pilam, teraz pije kiedy tylko jest okazja, a nawet jak jej nie ma... wszystko mam gdzies poza soba i swoimi pochrzanionymi emocjami... i co z tego, ze mi zycie towarzyskie odzylo? nic... radosc zycia? nie mam jej od dawna juz, bo nawet nie wiem co mnie teraz cieszy.
Stary 2011-12-11, 22:29   #111
mp_84
Raczkowanie

GG do mp_84

Od dawna nie sledze tego watku, a byl czas ze bylam tu kilak razy dziennie, wyplakiwalam miliony lez, nie spalam po nocach i myslalam ze to nigdy nie minie. 6 grudnia minelo 10 miesiecy, a ja jestem od kilku miesiecy w nowym cudownym zwiazku (dzis przyszlych tesciow poznalam) i wychodze z zalozenia ze tak mialo byc

a czemu pisze dzisiaj? bo chcailam wam powiedziec jakie cudowne uczucie kiedy po 10 miesiacach eks sie odzywa i mowi ze zaluje, ze chcailaby cofnac czas ....
dzis sie odezwal moj eks, zdolowany , mowil ze ma duzo poczucie winy i ze szkoda ze tak wyszlo i ze popelnil blad. a ja mu na to ze jestem szczesliwa teraz i to prawda- jestemjakby mi ktos powiedzial jeszcze kilka miesiecy temu ze tak bedzie, ze uslysze od niego takie slowa i mnie to specjalnie nie ruszy to bym nie uwierzyla... moze gdyby nie moj tz to mowilabym inaczej; strasznie sie ciesze ze sie stalo jak sie stalo i ze ddo eks dotarlo dopiero teraz bo pewnie gdyby kielka miesiecy pozalowal to moze bym pekla i wrocilibysmy do siebie, a wiem ze nigdy nie bylabym do konca szczesliwa...a teraz jestem baaardzo szczesliwa tego tez wam zycze! pozdrawiam
mp_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-11, 22:32   #112
inez3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mp_84 Pokaż wiadomość
Od dawna nie sledze tego watku, a byl czas ze bylam tu kilak razy dziennie, wyplakiwalam miliony lez, nie spalam po nocach i myslalam ze to nigdy nie minie. 6 grudnia minelo 10 miesiecy, a ja jestem od kilku miesiecy w nowym cudownym zwiazku (dzis przyszlych tesciow poznalam) i wychodze z zalozenia ze tak mialo byc

a czemu pisze dzisiaj? bo chcailam wam powiedziec jakie cudowne uczucie kiedy po 10 miesiacach eks sie odzywa i mowi ze zaluje, ze chcailaby cofnac czas ....
dzis sie odezwal moj eks, zdolowany , mowil ze ma duzo poczucie winy i ze szkoda ze tak wyszlo i ze popelnil blad. a ja mu na to ze jestem szczesliwa teraz i to prawda- jestemjakby mi ktos powiedzial jeszcze kilka miesiecy temu ze tak bedzie, ze uslysze od niego takie slowa i mnie to specjalnie nie ruszy to bym nie uwierzyla... moze gdyby nie moj tz to mowilabym inaczej; strasznie sie ciesze ze sie stalo jak sie stalo i ze ddo eks dotarlo dopiero teraz bo pewnie gdyby kielka miesiecy pozalowal to moze bym pekla i wrocilibysmy do siebie, a wiem ze nigdy nie bylabym do konca szczesliwa...a teraz jestem baaardzo szczesliwa tego tez wam zycze! pozdrawiam
gratuluje i tak trzymać takich postów potrzeba większości dziewczyn tutaj!
Stary 2011-12-11, 22:42   #113
OlinaOkraglina
Raczkowanie

.

Czas edycji: 2013-05-11 o 23:36
Stary 2011-12-11, 22:45   #114
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
inez3, oh Mandy
Wy czujecie się zranione i nie chcecie się już z nikim wiązać.
Ja z kolei na odwrót. Czekam na następną miłość, chcę poznać kogoś lepszego ale boję się, że nikt mnie już nie będzie chciał
Będę singielką nie z wyboru a z musu
Glupoty gadasz
Stary 2011-12-11, 22:47   #115
inez3
Rozeznanie

Cytat:
inez3, oh Mandy
Wy czujecie się zranione i nie chcecie się już z nikim wiązać.
Ja z kolei na odwrót. Czekam na następną miłość, chcę poznać kogoś lepszego ale boję się, że nikt mnie już nie będzie chciał
Będę singielką nie z wyboru a z musu
miłość mnie za dużo kosztowała. nie twierdze, że byłam ideałem - nei zdecydowanie... są błędy, których nie potrafię sobie wybaczyć...
to, że nie chce to jedno. druga sprawa to to, że mam 3 lata do 30-stki... większość facetów zajęta, mają już rodziny. wiem, że zaraz powiesz, ze wcale nie, ale ja widzę co się dzieje dookoła.
Stary 2011-12-11, 22:54   #116
oh Mandy
Zakorzenienie

Zaraz zrzuce ten telefon z czwartego pietra. Ex Tż do mnie "Kot jest smutny? "
Że ja niby tym kotem jestem i że niby smutnym! Nie ma mowy! Na bank mu się przyznam do swoich słabości..

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
miłość mnie za dużo kosztowała. nie twierdze, że byłam ideałem - nei zdecydowanie... są błędy, których nie potrafię sobie wybaczyć...
to, że nie chce to jedno. druga sprawa to to, że mam 3 lata do 30-stki... większość facetów zajęta, mają już rodziny. wiem, że zaraz powiesz, ze wcale nie, ale ja widzę co się dzieje dookoła.
Moja kuzynka miała 29 lat jak poznała love of her life.
Co ma być to będzie- z takiego założenia wychodzę.
Stary 2011-12-11, 22:58   #117
inez3
Rozeznanie

Cytat:
Zaraz zrzuce ten telefon z czwartego pietra. Ex Tż do mnie "Kot jest smutny? "
Że ja niby tym kotem jestem i że niby smutnym! Nie ma mowy! Na bank mu się przyznam do swoich słabości..

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Moja kuzynka miała 29 lat jak poznała love of her life.
Co ma być to będzie- z takiego założenia wychodzę.

wyjątek potwierdza regułę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-12-11, 23:05   #118
OlinaOkraglina
Raczkowanie

.

Czas edycji: 2013-05-11 o 23:36
Stary 2011-12-11, 23:34   #119
magda170325
Wtajemniczenie

eks chyba mi uwierzył..
chce się jutro spotkać..
jakby był zły to by mi powiedział, ze sie nie spotkamy..
Stary 2011-12-11, 23:59   #120
Boogini
Raczkowanie

6 miesiecy minęło. Nie daje rady. Jechać te pół tysiąca km do niego?
Boogini jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości