|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012
Uciekam spać
![]() jeszcze jutro postaram się zajrzeć , może bedą jakieś wieści od dziewczyn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Rok za pasem, czas przywitać się z Bobasem-mamy styczniowo-lutowe 2012
Ostatnia partia ciasteczek w piekarniku, mam wolne
![]() tż już zrobił farsz na pierogi, teraz zabiera się za sernik ![]() Jeszcze choinkę przystroić musimy ![]() Cytat:
Znajoma nie robiła niczym teraz i małej bardzo szybko odpadł. Cytat:
Ale fajny prezent, my mieliśmy dobry aparat, ale nam ukradli rok temu w barcelonie... teraz mamy kiepskiego głuptaka ![]() jak już Ci pomaluje to podeślij go do mnie, też by mi się przydało... a mój to najwyżej może mi zmyć stary lakier... i to z łaską ![]() Cytat:
a ja o dziwo wcale nie myślę o porodzie, nie mam stracha ani się nie boję... i wcale nie wiem czy to tak dobrze ![]() chociaż na SR ciągle nam powtarzali, że jak się zacznie to spokojnie spakować resztę rzeczy do torby, iść do wanny jak jest możliwość a jak nie to pod prysznic, 30-40 minut posiedzieć, potem liczyć skurcze i na spokojnie do szpitala ![]() ![]() hihi, taki mam plan, a pewnie jak się zacznie to będzie wielka panika ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
laseczki nie wiem czy jutro bede miala czas zeby tu zajrzec, a więc:
Wszystkiego co najlepsze na te Święta!!! Zdrówka, miłości, spełnienia marzeń, dużo prezentów pod choinką, smacznej rybki i szczęśliwego rozwiązania ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mala_stopka Czas edycji: 2011-12-23 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie wiem czy będzie jutro czas wiec
WESOŁYCH ŚWIĄT KOCHANE!!! żEBY SPEŁNIŁY SIĘ WAM WSZYSTKIE MARZENIA!!! ŻEBY WSZYSTKIE PORODY BŁYŁY LAJTOWE ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez w takim razie życzę wam wszystkim i każdej z osobna i każdemu dzidziusiowi- spokojnych, radosnych świąt! byłam z koleżankami w kafejce i powiem wam ze sie zmeczyłam...pierwszy raz odkąd leżę wyszłam, strasznie się cieszyłam na to wyjście, wyszykowałam się itd ale po jakiejś godz padłam juz tak mi się spać chciało mała się pchała strasznie i mnie bolało wszystko na dole.... idę się położyć wspaniałych świątecznych snów wszystkim ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki jako, że raczej jutro już tu nie zajrzę również chciałam Wam z całego serca życzyć ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT, ZDROWYCH DZIDZIUSIÓW I LECIUTKICH PORODÓW
![]() aaa i wstawie Wam moją choineczke, co prawda bez lampek, bo TZ na razie tak je podlaczyl ze ja nie siegam do kontaktu, a nie ma go bo jest na nocce i nie mam jak wlaczyc, jutro poprawimy ![]() i patrzcie co do prezentu zrobilam dla mojego TZ ![]() ![]()
Być może Bóg chciał, abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi Niki ![]() Alex ![]() Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2011-12-23 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
a bierz sobie
![]() ![]() ehh, jutro to tu pewnie pustki będą.... dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() -sałatka ananasowo-selerowa jest pyszna, jedna z moich ulubionych ![]() -nie tylko w Twoim przypadku ![]() ![]() -w sumie można potraktować to jako prezent (dla tżta hihi), bo ja często tv nie oglądam, ale i tak frajdę mamy we dwoje ![]() -wiem, że niektórzy dziś "od rana świętowali", bo mój miał w pracy Wigilię (ale nic nie pił na szczęście, bo... kastracja! ![]() - Ty się boisz naturalnego, a ja się boję tych zas.ranych strzykawek i igieł, bo nawet do dentysty chodzę bez znieczulenia - jeszcze nigdy nie miałam znieczulenia żadnego podawanego ze względu na użycie igieł :/ ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Oczywiście przemeblowania jako takiego tż nie zrobił, ale i tak mu nie odpuszczę! A ja znów padam na pysk, bo nie dość, że te prania, przemieszczanie ubrań i zawartości szaf do tej dużej, sprzątanie maleńkie kuchni, ogarnięcie sypialni... Potem zakupy w kauflandzie i media... Masakra... Znowu nieprzytomna jestem. Leci mi sama głowa na boki, więc żeby już głupot nie pisać uciekam próbować spać. Buziaki i do jutra, bo mam zamiar trochę leżeć ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
jestem wykończona
![]() ![]() ![]()
#100 |
Wtajemniczenie
|
melduję się w nowej części
![]() ![]() i póki co ślę serdeczne gratulacje dla MMONIKI ![]() ![]() ![]()
#101 |
Zadomowienie
|
pierwsza
![]() jemy śniadanko i się zbieramy na kończenie zakupów ![]() faceci wczoraj ubrali choinkę zrobili jaja faszerowane i sałatkę warzywną i zakupy(prawie wszystkie) a dzisiaj będą sprzątać i karpia robić! kochani są nic nie muszę robić ale oczywiście i tak latałam ze ścierką wczoraj. mi zostało pakowanie prezentów ![]() iiiii brzuch mi opadł!!!aaaaaaaaaaAAAAAAA AAaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!j ak to już blisko do porodu!!!
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a te kartki, dobry prezent ![]() wiadomość od Moniki: "Życzenia dla Was zdrowych spokojnych Świat, spełnienia marzeń i lekkich porodów, bo ja swój będę długo wspominać, ale warto pocierpieć, mały jest przecudny ![]() lece nadzorować ubieranie choinki przez męzula i córę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
1
![]() Kochane Mamusie i Brzusie
Zycze Wam Radosnych, Rodzinnych, Wspaniałych Świąt Duzo Miłości i Wzajemnego Zrozumienia Na Ten Szczególny Czas
40 42 44 46 .... 64 ![]() ![]() zapuszczam włosy Szczęściem jednego człowieka jest drugi człowiek.L&Ł Edytowane przez pozycja77 Czas edycji: 2011-12-24 o 08:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
When silver snow pada z nieba
And the children są happy jak trzeba, When ślizgawka on the street, And we all prezenty need, Then you know, the wydarzenie: It is coming Boże Narodzenie. Merry Christmas, Christmas Merry Sing koledy, happy very Wesołych Świąt, Świąt Wesołych house and giftów przewspaniałych To jest Christmas time pora Drop all smutki Drop all żale Have fun tą piękną chwilą Don't cry bracie wcale Merry Christmas, Christmas Merry Sing kolędy happy very Wesołych Świąt, Świąt Wesołych Thousand giftów przewspaniałych Keep smile dziś dla wszystkich Cuz it comes The Świeta All się dziś kochają All o each other pamietają Share się opłatkiem z rodziną Go to the church na kazanie AND MERRY CHRISTMAS FOR YOU ALL ![]() Co prawda, skopiowane, ale pełne życzeń ![]()
#105 |
Zadomowienie
|
Witam drogie Mamy
![]() Po pierwsze chcialam podziekowac za gratulacje ![]() ![]() Starego watku chyba nie uda mi sie nadrobic ale moze choc nowy ![]() Igorkowi w domku sie podoba tzn caly czas spi budzi sie tylko na cyca ![]() Ja czuje sie nawet, troche rana mnie ciagnie ale byle do wtorku jak zdjema szwy ![]() Widzialam ze Monia urodzila duzego Michalka ![]() ![]() Wam zycze Wesolych Swiat ![]() Postaram sie cos poopisywac,jak macie jakies pytania to pytajce ![]() Jendo co powiem to otulacz to super sprawa i warto go kupic ![]() a i kombinezon nie za duzy bo jka bedzie za duzy amusicie nozki i raczki wlaozyc w odpowiednie czesci zeby zapiac fotelik to bedzie masakra.. wiem wczoraj sie natachalam;p do wozka ok ale fotelik masakara.. My dzis z tztem wigilie we 3 z Igorkiem bo za maly zeby gdzies isc.. w ogole nie wiem od kiedy mozna przychodzic to takiego dziecka moze ktorac doswadczona mama mi powie?? ok lece bo ktos sie glodny budzi ![]()
#106 | |||
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki
![]() Cisza tu jak nigdy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Patrzę na mój suwaczek i zaczyna mi się robić dziwnie ciepło w brzuszku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
![]() Zabieram się za kolejną partię ciasteczek i śliwki w czekoladzie. Aaa, choinka jeszcze nie ubrana. kolana mnie bolą ![]() Kamciurka, kartki są super pomysłem, zrób jeszcze jedne - dla siebie ![]() Renata mi lekarz wczoraj powiedział badając, że macica już ładnie się obniżyła. Ja jakoś po brzuchu nie widzę, no ale on chyba czuje... ale w sumie nie ma się co dziwić... 2 tygodnie do terminu ![]() Cytat:
![]() ![]() o jaki otulaczek chodzi? Ja mam taki, coś takiego? http://www.google.pl/imgres?q=otulac...:0&tx=43&ty=43 Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-12-24 o 09:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||||
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Cytat:
![]() no i gratuluję pomysłu z karteczką ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymajcie się ciepło z Igorkiem i udanej pierwszej wigilii we trójeczkę wam życzę ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
˛.°★。˛ °.★** **★* *˛
˛ °_██_*。*. / \ .˛* .˛.*.★* *★ 。* ˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛* .°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。 *(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ . ¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜ ¯ ` ´¯˜"*°´¯˜"*°•• WESOŁYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT !!! Uska super ,że już w domku jesteście,mam nadzieję ,że już możesz dłużej pospać ![]()
#110 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny witam w nowym Watku
![]() GRatULACJE DLA MONI!!!!!!!!!!!!!
i W TEN WIGILIJNY PORANEK ZYCZE WSZYTKIEM WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!!!!!!
#111 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ------------------ Już słychać kolędy, już pachnie świętami...
Syn Boży się rodzi, by zamieszkać z nami. W betlejemskiej grocie, w żłóbku na sianie I w każdym kościele jest Jego mieszkanie! My więc jak pasterze do Niego idziemy, Dziecięcą modlitwę w darze Mu niesiemy. Prosimy w modlitwie o pokój na świecie, By było szczęśliwe trzecie Tysiąclecie. By jedność i zgoda wszędzie panowały: Błogosław nam, Jezu, Panie, Boże mały! Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem spędzonym bezpośpiechu, trosk i zmartwień. W wieczór Wigilijny niech przy Waszym stole panuje zgoda i miłość, a poczucie rodzinnego ciepła i jedności będzie mocnym fundamentem, dodającym sił i odwagi podczas podejmowania najważniejszych życiowych decyzji w Nowym 2012 Roku.
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
ja jak zwykle opóźniona, nie nadrobię was, wpadłam tylko złożyć najlepsze życzenia dla wszystkich mamuś, zdrowych bobasów i najlepiej bezbolesnych porodów
![]() Cytat:
![]() ja cieszę się ogromnie, bo zakup wózka mam z głowy ![]() ![]() ![]() a z bebilonu dostałam wczoraj przesyłkę, myślałam, ze jakieś próbki czy coś, a to taka mała maskotka - niedźwiedź polarny ![]()
![]() Edytowane przez bybella Czas edycji: 2011-12-24 o 10:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Kochane Brzuchatki!
W ten Cudowny Wigilijny dzień życzę Wam przede wszystkim radosnych Świąt pełnych dobrego samopoczucia, kopniaczków ![]() ![]() ps. MONIA gratulacje!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie wydaje że Agatek ma takie problemy przez ten mały obwód brzuszka maleństwa jak pisała.... a mojej obwód jest w porządku, po prostu ja i tz nie należymy do tęgich i wysokich wiec i dzidzia będzie drobna ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A ja byłam dziś na chwilę u cioci i ona tylko mnie zobaczyła i tekstem ,, Monika, brzuszek Ci opadł'' a ja oczy jak pieć złoty bo też mi sie ostatnio wydawało że mam go niżej a teraz jeszcze ciotka taki tekst... Byłam w pepco dziś i kupiłam małej pod choinke taki ślicznyy różowy sweterek z kapturkiem , nie mogłam się oprzeć ![]() Dziewczyny z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałabym wam złożyć najlepsze życzenia ![]() Aby ta magiczna atmosfera Świat trwała cały rok ![]() ![]() Aby nasze dzieciaczki były zdrowe i każdego dnia były powodem naszego szczęścia i radości. Aby mężowie, partnerzy, narzeczeni byli dla was wsparciem i wszystkiegooooo najlepszego ![]() ![]() ![]() I dla tych mamus, które mają problemy z teściową. Aby w tym nadchodzącym roku trochę się polepszyło :p |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
o masz babo placek
nie doczytalam wczoraj, ze watek mamy nowy i pisalam na starym ![]() Kochane moje Mamusie!!! Nie wiem,czy bede miala czas zaleciec pozniej,bo musimy ogarnac prezenty,a korki pewnie beda straszne, wiec... chcialabym zlozyc Wam najlepsze zyczenia z okazji SWIAT. Mam nadzieje, ze kazda z Was bedzie w tych dniach szczesliwa, radosna i pelna cieplej tesknoty za swoim Malenstwem, a te rozpakowane pelne szczescia ze swoich Malenstw ![]() Radosci,milosci i spokoju !!! ![]() ![]() ![]() Malgosia i Nietoperek
#116 |
Rozeznanie
|
Zdrowych ,Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry ja w przerwie miedzy ostatecznym porzadkowaniem a robieniem salatki
![]() dzieki ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy to to samo co rozek ten otulacz, ale ja z Niki wlasnie uwielbialam rozek ![]() zrobilabym ale podejrzewam, ze jak dzidzia bedzie chciala cyca to jak jej taka kartke pokaze to i tak nie zrozumie ![]() ![]() ![]() ![]() no to do roboty dziewczynki, zobaczycie ze beda spali tylko wtedy kiedy beda musieli, skonczy sie kartka nie ma spania ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
BAN stały
|
U mnie już większość gotowa . Zupa grzybowa się gotuje, sałatka buraczana gotowa, zaraz ide kroic jarzynową , na konieć jaja faszerowane i tyle. Tż znowu polazł do sklepu bo jednak nie kupiliśmy wszystkiego, ale jak wróci to będzie sprzątać. Ja dziś luzuję bo wczoraj tak mnie plecy napierniczały że nie mogłam na nogach ustać w nocy a poszłam spać o 2.00.
Uska super, że już w domu jesteście! ![]() ![]() ![]() Kamciurka fajna ta karta i śliczna choinka ![]() Wszystkim wam życzę zdrowych i pogodnych świąt!!!!
I do napisania po świętach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
![]() Ja tylko na chwilke, chcialałam życzyć Wam cudownych, niezapomnianych Świat w gronie najbliższych. Pełnych miłości, szacunku, spokoju i zdrowia, a przede wszystkim aby maluszki z brzuszkach zdrowo rosły !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Kochane Mamuśki
![]() ![]() ![]() z okazji Świąt wszystkim Wam życzę wspaniałej atmosfery, pełnej rodzinnego ciepła, udanych spotkań, miłych prezentów a także dużo dużo zdrówka, spełnienia marzeń, dużo szczęścia i pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2012 a także pełni radości z nowych ról jakie wkrótce przed nami/ jakie właśnie się rozpoczęły ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.