![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
![]() Sama nie mam nie wiadomo jak bajecznej cery, ale użycie programu graficznego nie boli... a jak ktoś nie umie można się "do zdjęcia" podmalować tak, żeby nie było widać zaczerwienień. Mam na uczelni kilka dziewczyn wychodzących z podobnego założenia, jak Kamila - i to mnie wczoraj rozwaliło. Z daleka niby ok, jakiś tam przeciętny strój, a z bliska: skosmacony sweter, rozciągnięta bluzka, prująca się lamówka, ciemna spódnica skudłacona na biało, pozaciągane rajstopy... każdy ma swój styl, wiadomo, ale naprawdę - rozwala mnie niechlujstwo. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj w sklepie widziałam dwie panie w strojach przypominających pidżamy i do tego japonkach i gołych stopach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |||
.
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- a, w sumie moge dodac, co mnie rozwala ![]() spora czesc stylizacji na roznych blogach - chociazby ilosc bizuterii. milion pierdzionkow na 2 palce, bransoletki, pincet wisiorkow, a do tego jeszcze inne dodatki. az nie chce mi sie wierzyc, ze te dziewczyny chodza tak na codzien ubrane. przeciez to jest strasznie niepraktyczne!
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A propos niechlujstwa chcialam napisac o tym wczesniej. Mnie ono tez bardzo mierzi. Poki co jezdze komunkacja miejska i mam wrazenie, ze prawie wszyscy gustownie ubrani ludzie przesiedli sie do samochodow. Szczerze mowiac czasem wymiotowac mi sie chce gdy widze: -Obskrobany lakier na paznokciach, -brudne ubrania, -zmechcone rowniez -tluste wlosy, -niunie w stylu: czapka smerfetka, arafatka, kozaki z ceraty na obcasie, kurtka ze sciagaczem i plecak ![]() -grudy tuszu na rzesach, -a juz nie wspomne o tym, ze ciezko jest tez spotkac osoby z po prostu ladnymi butami. Czy to naprawde ciezko spojrzec krytycznie w lustro przed wyjsciem??? Podzielilam sie swoimi spostrzezeniami, prosze mnie nie zlinczowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Dżizassss tydzień człowieka nie ma na wątku a tu nie dość, że nowa część się narodziła to jeszcze KAMILA IS BACK!
![]() Za dużo szczęścia naraz, czuję że nie podołam ![]() Tak się pięknie zaczyna ten nowy rok ![]() ![]() A ostatnio miałam mega rozwałkę ale bardzo mocno pozytywną. Wracam do domu z zakupów, wchodzę na swoją ulicę a tam... drzewa ubrane w sweter! Wyglądało to uroczo ![]() Nie miałam ze sobą aparatu, ale to mniej więcej takie widoki: z5006614X.jpg z5006612X.jpg\ No a poza tym, bo jeszcze nie miałam okazji,
drogie dziewczynki z rozwalającego wątku: z6971630X.jpg ![]() ![]()
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-01-06 o 20:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Mnie rozwalają panienki obcinające wszystkich wzrokiem i patrzące z wyższością
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Widzę, że "linczujecie" emu. ![]() ![]() Natomiast muszę się zgodzić z niechlujstwem jako rozwalacz. Czasami mam wrażenie, że niektóre dziewczyny, gdyby umiały o siebie zadbać, byłyby niezłymi laskami. Niestety, przykład: włosy farbowane z widocznymi odrostami, zbyt mocny makijaż lub całkowity jego brak (nie chodzi mi o to, że każdy powinien się malować, ale podkreślenie rzęs tuszem i ust jakąś kolorową delikatną pomadką daje fajny efekt) i oczywiście niechlujne ubrania - rozciągnięte, w kiczowate wzory plus przetłuszczone włosy i ohydna biżuteria. A wystarczą świeże włosy, ubrania schludne bez tandetnych wzorów i zatuszowanie niedoskonałości. Znam wiele dziewczyn, które może nie mają jakiejś super urody, ale potrafią o siebie zadbać i przyciągają facetów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko, że ja w pewny momencie sama zaczęłam się zastanawiać, co muszę poprawić i do obecnego sposobu ubierania doszłam przez kilka lat. A Kamila nie widzi potrzeby zmian - uważa się za taką och i ach oryginalną - to jest w niej bardziej rozwalające. Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-01-06 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Konto usunięte
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;31459805]do jakiej kurtki nosić plecak ?
właśnie plecak i kurtkę muszę kupić[/QUOTE] W tej wypowiedzi nie chodziło chyba tylko o kurtkę+plecak ale o połączenie tego z elementami wypisanymi w linijce powyżej ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Ja mam czapkę smerfetkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
[1=749d3470e67da5a340716cf 11c99d98c9d41692a_5eab587 331573;31459805]do jakiej kurtki nosić plecak ?
właśnie plecak i kurtkę muszę kupić[/QUOTE] Oczywiscie, ze do sportowej ![]() Chodzilo mi o polaczenie: sportowa kurtka+plecak+buty na obcasie. |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
"Nie licząc miłości, aktem największego optymizmu jest kupowanie butów. [...] Chcemy doczekać jutra, ale jeśli kupujemy nowe buty albo jeśli się zakochujemy, znaczy to, że zamierzamy tu jutro być." Jonathan Carroll Muzeum psów WYMIANKA |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
O jak dawno mnie nie bylo na tym watku!
Zapewne wszystkie to widzialyscie, ale wkleje i tak to, co mi sie wydalo okropne (Elle Fanning na jakies gali...) Na ulicach tez czasem latem widac takie rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mozna sie przyczepic tylko faktycznie do tandetnej, duzej, swiecacej bizuterii. (ale to kwestia osobnicza, mi sie nie podoba). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle w związku z tym, że nie wiem kto to jest Elle Fanning poszukałam na googlach. Wyskoczyła ma taka małolata: 34f1f106204e19c456b40866bb5fb71f.jpg To na pewno o nią Ci chodziło?? Bo przecież stopa i paluchy w tych okropnych butach wyglądają na jakąś starą babę. Przynajmniej ja odniosłam takie wrażenie. I jeszcze te kropeczki na podrażnionej skórze po goleniu ![]() ![]() Julia Roberts mnie w tym temacie rozwala najbardziej - ona ma w kółko nieogolone pachy. bezgustu - wizaż Cię wciągnął widzę ![]()
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-01-07 o 13:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
dzis widzialam dziewczyne o chudziuteńkich nóżkach, w dzinsowych spodenkach do kolan ( odstajacych od uda), zgnilozielonych rajtkach i czzarnych, marszczonych, za szerokich kozakach... jej nogi wygladaly jak zapalki, a wystraczyloby cos bardziej dopasowanego, zeby nie wygladac jak patyczak.
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
||
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, dzieciak ![]()
![]() |
#114 | |
Wtajemniczenie
|
To są palce błagajace o litość
![]() Cytat:
![]() A nogi pewnie robila na chwile przed wyjsciem do fotografow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka młoda a takie stroje ma roznegliżowane?? Ah to holyłud ![]()
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Jak roznegliżowane? Przecież widać podszewkę pod spodem
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
ee nie, to tylko takie zdjęcie dziwne, tu widać, że ma podszewkę, po prostu jest w cielistym kolorze
![]()
#119 |
Zakorzenienie
|
A co sądzicie o takich małpich nóżkach ?
Przy nich emu to bajka ![]() http://zebra-buty.pl/model/1899-sniegowce-oscar
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.