![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak zareagowac najwlasciwiej?
Może dlatego,że ma darmowy seks i nie musi jeździć do burdelu ?
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
bo lepsza stara bida niż nowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
KONSEKWENCJA
brak Ci jej odpowiedz sama sobie na pytanie czego TY chcesz. bo jak na razie piszesz o jego uczuciach. czujesz sie terroryzowana, uwazasz ze sie wkrecilas. nie mów ZMIENIE tylko JUZ ZMIEN. zrób coś, postanów coś. mi osobiście po 2 latach takiego stanu psychika siadłaby momentalnie póki co potrafisz się tylko żalić. DZIAŁAJ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Ty naprawdę masz 28 lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie gość uciekł,a i kupiłam sobie gaz pieprzowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Czyli jak zacznie mnie obrazac ...olac go nic nie odpowiedziec ,nie reagowac w zaden sposob ,jak powietrze
Dziewczyny podsumowujac ten watek wychodzi an to ,ze facet ma mnie za brzydka ,ale i tak bzyka ?? .....Troche mi przykro... ![]() Edytowane przez Polski Bursztyn Czas edycji: 2012-01-11 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tyle razy to już było tu powiedziane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że największym Twoim problemem jest to, że nie jesteś wg. jakiegoś osobnika płci męskiej pierwszą miss universum a nie wcale to, że tkwisz w chorej relacji.
Albo próżność albo niska samoocena ale stawiam na to drugie bo facet służył Ci chyba za wypełnienie pustki i podniesienie ego właśnie. To dobry pomysł ze zmianą telefonu. Najpierw możesz mu raz jeszcze przekazać, ale telefonicznie a nie spotykając się, że nie życzysz sobie już kontaktu definitywnie. Smsy radziłabym zapisać na wszelki wypadek. A kiedy będzie Cię dalej prześladował, czy obrzucał jakimiś bluzgami kiedy się przypadkiem zobaczycie to ja bym się nie bawiła w jakieś ignorowanie czy dawanie po mordzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny chcialam WAM podziekowac za wasze subiektywne opinie ![]() Edytowane przez Polski Bursztyn Czas edycji: 2012-01-12 o 00:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Naprawdę Twoim jedynym problemem jest to czy uważa Cię za ładną? Bo ja np skręśliłabym faceta który chodzi do burdelu bez mrugnięcia okiem, a gdyby jeszcze usiłował mi sie tym chwalić, to pożegnałabym go kopem w cztery litery na dowidzenia. Nie wyobrażam sobie chodzi do łóżka z kimś, kto korzysta z takich usług. Masakra. Powtórzę: szanuj się. Po drugie te teksty, że 'wyglądasz jak dziwka'- no comment. A Ty dalej idziesz w zaparte i roztrząszasz i nic do Ciebie nie przemawia. To mam dla Ciebi radę: po prostu weźcie ślub, bo jak widać ten pan to Twoje przeznaczenie. ![]() A ja po przemyśleniach jednak jestem skłonna uwierzyć, że autorka ma 28 lat. W końcu rozwaga i mądrość nie zawsze zależy od wieku ![]()
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
ten watek mnie rozbawił
![]() Mam wrażenie, że największą bolączką autorki jest fakt, że ten facet powiedział, że nie jest jakąś tam miss. Kazdy kolejny post autorki nawiązuje do tego, ze ona uwaza sie za ladna a facet powiedzial jej ze jest brzydka i ona przez to nie wie w koncu czy jest ladna czy nie ![]() Pamiętam, że mialam podobna sytuacje. Moj chlopak powiedzial, ze wcale nie jestem taka ladna. Zabolalo troche ale i tak nie przezywalam jak autorka no i mialam wtedy lat 13 ![]() ![]() ja obstawiam, ze to prowokacja. Nie wierze, ze w wieku 28 lat mozna byc tak pustym
"Tak rzadko zdarza się słyszeć, żeby kobiety mówiły: „Nie mogę się doczekać, żeby rozkręcić swój własny interes" albo „Już bym chciała chodzić na te zajęcia z handlu nieruchomościami". Cel większości kobiet brzmi „Za rok chcę być już mężatką"." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Raaany, ja mam wrażenie, że do Autorki trzeba mówić, jak do osoby która ma w głowie watę... I tylko bardzo drobna część naszych wypowiedzi się przez tą watę przebija.
Bardzo skomplikowany problem, że facet nie uważa Autorki za ładną... Cała reszta jego patologicznego zachowania jest jakby mniej ważna - utknęła w tej wacie. Chociaż uważam, że akurat to zachowanie w całości daje do myślenia. Pod warunkiem, że ktoś ma czym myśleć - z watą bywa ciężko... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z roxyroxy.
Sama tak pisałam wcześniej.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Nie wiem czy wszytskie z was dobrze doczytaly moje posty:z tym facetem nie chce zwiazku!! raz na jakis czas mozna sie spotkac-ale nic wiecej! ,lubie go ,lubilam sex z nim ,tylko wkurza mnie ze takimi docinkami mi sypie...wiec moje pytanie glowne bylo jak na to zareagowac co mu najlepiej odpowiedziec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
biegam dla Zabawy
|
Może też jara go poczucie "władzy" nad tobą, może mówić co chce, a i tak seks ma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
a nie możesz mu zwyczajnie powiedzieć, że nie życzysz sobie takich tekstów? i że to Cię denerwuje i że jeśli nie przestanie, to będziecie musieli się pożegnać? no albo chociaż to, że jak je słyszysz, to przechodzi Ci ochota na seks, któryś tekst do niego na pewno trafi
![]() choć i tak nie rozumiem do końca tej relacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Polski Bursztyn Czas edycji: 2012-01-13 o 18:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
matko, dziewczyno, przeżywasz jak mrówka okres. chcesz wiedzieć na 100% dlaczego tak robi, to go spytaj! żadna z nas mu w myślach nie pogrzebie.
czemu się tak zachowuje? ja widzę dwa możliwe wyjścia: 1) zakochał się, ale nie chce się przyznać do tego sam przed sobą i przed Tobą; 2) nie chce, żeby zdobył Cię inny facet, bo nie miałby Cię wtedy na wyłączność. dlaczego mówi Ci przykre rzeczy? bo to cham i prostak. znałam kiedyś takiego, któremu też zdarzało się czasami coś takiego powiedzieć, ale w milszych słowach i to był jego sposób manipulowania mną. ja to nazywam nakładaniem smyczy i kagańca. gość próbował rozwalić mi samoocenę i podporządkować sobie na zasadzie "lepiej bądź ze mną, bo żaden inny Cię nie zechce". całkowicie zmienił ton, gdy mu powiedziałam, że nic z tej relacji nie będzie i że powinniśmy zostać przyjaciółmi. osobiście obstawiam, że koleś nie chce, żeby poderwał Cię jakiś inny, bo mógłby pójść w odstawkę. pomyśl - miał 2 lata, żeby zmienić relacje między wami, żeby pogadać o jakimś związku, a on nie zrobił nic. wniosek - podoba mu się obecny stan rzeczy. ucieczkę poprzez zmianę numeru telefonu uważam za dziecinną... jakbyś uciekała przed jakimś gangsterem co najmniej. myślisz, że to poskutkuje? kolo wie gdzie mieszkasz, więc jeśli mu zależy na tej niezobowiązującej relacji to i tak prędzej czy później doprowadzi do spotkania z Tobą. możliwe też, że takie nagłe odcięcie od niego on odczyta jako takie droczenie się z nim. jasno i wyraźnie trzeba było mu powiedzieć, że niniejszym przestajesz się z nim widywać, bo np. spotkałaś kogoś interesującego, no cokolwiek! co to za zwyczaje, że relacje urywa się takim chamskim milczeniem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedys powiedzial do mnie z taka zloscia ze chodze jak paw... ![]() ![]() Edytowane przez Polski Bursztyn Czas edycji: 2012-01-14 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Rozeznanie
|
Przeciez do niego nie trafia jak mowie
![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() Kiedys powiedzilam zebysmy zostali kolegami a on " NIE JA KOLEZANEK NIE MAM! i nie chce ! -z agresja.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.