|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ-wszystkowątek: ciuszki, kosmetyki, książki, dziecięce.
czyli mi sie podoba
kasiazka timotei vipera x 2 inglot pomarancz 212 5ml vip meskie avon krem bo bialego jelenia ze zdjeci to juz nie ma?
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
propozycja nr 1
![]() lakier timotev 2 x lakier vipera 212 sexy 5ml za 3 x spodnie 2 x pajac ogrodniczki 5-10-15 butki zabki polarkowe pajacki ciut zmechacone, ale polar szybki łapie. spodnie bez dziur i plam, sa ok. mysle ze wyjdzie z tego paka powyzej kg i gabarytowa ![]() a odurzac w koljenosci zapytan jest w neogcjacji, wiec nie wiem jak z nim wyjdzie. ks i avonowe kremy sa mi malo potrzebne wiec rezygnuje. jutro bede w ross zobaczyc te perfumy, a co ![]() cos poza watkiem z kosmetyków? a ksiazki sa z grubej tektury kartki, wiec niezniszcalne, na kazdej stornie jest to blyszczace sreberko, całe nie porwane,
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
to może zostaniemy przy tym
propozycja nr 1 ![]() lakier timotev 2 x lakier vipera 212 sexy 5ml za 3 x spodnie 2 x pajac ogrodniczki 5-10-15 butki zabki i wysle jescze w tym tygodniu? z kosmeyków roznie, moze byc meski zel do golenia, perfumy, tusz, demakijaz, co tam w oko wpadnie. o odkurzaczu rozmaiam ale cos stoi to w miejscu
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie rezerwuję czapkę i kapelusik. W poniedziałek będę na poczcie sprawdzać wagę i cenę wysyłki, więc dam znać.
Koperta będzie kosztowała 1-,150. Jeszcze się upewnię, ale na pewno nie więcej.
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
hej
a wiec zabawka jest bardziej wartosciowa niz pajace jak dla mnie, mam juz odłozone twoje rzeczy i moze dorzucisz jakis szampon do wlosow? to oddam i odkurzac i jednego pajaca polarowego jestem pewna ze sie przyda, jest taki nie za gruby. i przesylka, wyszło dosc ciezkie moze byc e prezsylka? chetnie wysle jak najszybciej. albo bez odkurzacza i bez bialego lakieru do paznokci tak: 3 pary spodni ogrodniczki z 5-10-15 skarpetki pajac za perfumki 5ml lakier timotei lakier szary vipera. ktora opcja
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Wysyła wyniesie 4,50 + koperta bąbelkowa 1 zł. jeśli pasuje odezwij się, proszę, na priv.
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
aktualnie nic nie wypatrzyłąm
a szukam kosmetykow codziennego uzytku jak zele pod prysznic, mydelka, szampony, odzywki do wlosow, kosmetyki do modelowania wlosow; jestem takze zainteresowana perfumami a z ubranek to sukienki mini rozm M w stylu lat 50-60 ![]() znajdziesz cos?
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
chetnie przygarnełabym lakiery Inglot i Avon speed dry
pisałas gdzies ze masz pisaki do ubran maz je moze nadal? bylabym chetna
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
chetnie przygarnelabym wszystko tylko nie wiem czy to nie bedzie za duzo... moze dorzuce ci cos? torebke? kolczyki? co bys chciala?
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
to jak z wymianka?
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
ona na metce ma napisane xxl chyba, a ja nosze rozmiar m i jest na mnie dobra
jesli nie chcesz ryzykowac, ze za mala bedzie (bo de facto nie wiem...) to mozemy wymienic sie bez perfum adidas. co ty na to?
Edytowane przez mmarchewkaa Czas edycji: 2012-03-21 o 12:12 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

Koperta będzie kosztowała 1-,150. Jeszcze się upewnię, ale na pewno nie więcej.