![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Styczeń- Minerały Biochemia Zapachy Pielęgnacja i Kolorówka
Hej!
Wiadomość z ostatniej chwili ![]() Jeśli wszystko pojdzie dobrze bede miała na wymiane jeszcze w tym tygodniu próbki: Escada Into The Blue Escada Moon Sparkle Escada Marine Groove Byłabyś zainteresowana? Jeśli tak, to proszę zarezerwuj mi jeden rozświetlacz Essence ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Coś za Essence Rozświetlacz z limitowanki Crystalliced?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Do MUCIA18:
U mnie za 4zł to są małe testerki z atomkami:/ Aczkolwiek nie wiem czy to tak bardzo drogo, bo na All w podobnych cenach można kupić takie rzeczy ![]() Ile mogłabyś odlać DKNY, albo In2U za te flaszeczki? Jeszcze spodobało mi się Ooh la lift na wypróbowanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Nie mam oleju sojowego tylko niezmydlaną frakcję oleju sojowego, więc nie wiem, czy Cię to nadal interesuje
![]() tu produkty, których używam aktualnie do włosów https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=36 z tym, że niektórych produktów już nie mam, bo się skończył albo mam resztkę, lecz chętnie się czymś podzielę, jeśli będziesz mieć ochotę ![]() ![]() chętnie się podzielę też orzechem i krokoszem, a także Jantarem. O ten ostatni pytałaś i szczerze powiedziawszy to go nie próbowałam u siebie, ponieważ nie przepadam za produktami w sprayu. Mi u Ciebie wpadły w oko dwa rozświetlacze (essence, collection 2000, chętnie przygarnę oba do testów). odlewka skinfooda red bean, chętnie bym wypróbowała też elemonga i brtc, błyszczyk ze sleeka, duo z sephory.
Edytowane przez seduction Czas edycji: 2012-01-25 o 11:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- Maseczka - korektor z Oriflame - balsam Escady (przypominam, że balsam ma pojemność 50 ml) - oraz jesteś chętna na te 3 próbki Escady, które wypisałam,? Próbek Escada Marine Groove prawdopodobnie będe miała więcej niż jedną; napisz proszę, czy miałabyś ochotę przygarnąć ich więcej. ![]() Jesli chodzi o aloesową serię Pani w Kapeluszu, odpiszę Ci jutro, bo muszę to najpierw sprawdzić. W tej chwili nie jestem na 100% pewna czy to na pewno jest ta seria. :/ U Ciebie najbardziej interesuje mnie rozświetlacz z Essence ![]() Poza tym wpadło mi w oko kilka innych rzeczy ale w ich przypadku chciałabym porozmawiać co (i ile) jestes w stanie oddac. Ale z rozświetlacza nie zrezygnuję ![]() Małe odlewki: BB cream Elmong BB cream BRTC Inglot Duraline Zalezałoby mi aby kazda odlewka starczyła tak na 3 uzycia, nie wiem ile by to wyszło na mililitry ![]() Mała odsypka: Puder Bambusowy z BU troszkę, na przetestowanie, tez tak na 3 uzycia próbka aloesowego Skin Food Pasta Elmex (tylko jeśli jest faktycznie nowa i zablombowana) Proszę, odpisz co i ile byłabyś w stanie odstąpić ![]() Edytowane przez laedere Czas edycji: 2012-01-24 o 19:43 Powód: literówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Nie są oznaczone jako wymienione więc sądziłam, iż są dostępne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Essence- Limitowanka I Love Stage Korektor/ Baza pod cienie Użyta 2 razy
Avon Planet Spa Maska do włosów z masłem Shea Uzyta raz Escada-Ocean Lounge 2xużyte z 2ml Odzywka Naturia z miodem Uzyta kilka razy to mnie jeszcze interesuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Pani w Kapeluszu niestety okazała się niealoesowa
![]() Ale mam oliwkę Hipp, butelka 200 ml, NOVA Nie bardzo chcę oddać, ale jestem otwarta na wszelakie kuszenie ![]() Odpisz co w sprawie tych próbek, proszę, bo to dla mnie dosyć istotne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
coś za:
Nowy nigdy nie używany flakon do perfum z atomizerem Pojemność 30ml(najchętniej obydwie ![]() D&G- Le Bateleur EDT 20 przy czym najbardziej mi zależy na pustych flaszkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Daj znać proszę, czy jesteś zainteresowana wymianą, bo nie wiem, czy kupować rozświetlacz z Essence póki jest, czy się wstrzymać
![]()
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Essence Rozświetlacz z limitowanki Crystalliced Każdy użyty tylko raz X3
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1326900292 oba lakiery Golden Rose oraz Dermacol coś u mnie? ![]()
![]() |
#103 |
A cobra on my left...
|
a za samą maskę włosów coś znajdziesz?
![]() Avon Planet Spa Maska do włosów z masłem Shea Uzyta raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Nowy nigdy nie używany flakon do perfum z atomizerem Pojemność 30ml Na fotce flaszka używana przeze mie x2 Essence Rozświetlacz z limitowanki Crystalliced - jeden Avon NOWY zestaw Pur Blanca: zapach, deo kulka i spray |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
ok, to ja bym na pewno chciała kredkę, więcej niestety raczej nie widzę, a jak już to też są to jakieś drobiazgi
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() Nadal siestem zainteresowana wymianką. Proszę odpisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
Hej, mój Demeter czekoladka za cetaphil emulsje do mycia?
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
przypominam się
![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
coś za Essence rozś wietlacz, puder bambusowy, pisak do ust Essence...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
hej cos u mnie za
KOBO NOWY płyn do demakijażu
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Być może
Esprit- nawilżająca użyta 2 razy Piękna czerwień- nie wiem czy oddam Essence Rozświetlacz z limitowanki Crystalliced Odlewka hydrolatu różanego ale za 1 rzecz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za 2 masla do ciala
Avon Peeling z miodem Zostało ok 40-30% Johnsons NOWE chusteczki do demakijażu Emulsja do mycia Cethapil Użyta 3 razy
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Hej, niestety nic dla siebie nie widzę, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:52.