|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Na koniec świata czekamy, plotki uskuteczniamy, na nerwach sobie gramy-Czekajki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Dot.: Na koniec świata czekamy, plotki uskuteczniamy, na nerwach sobie gramy-Czekajki
jestem już z Wami
![]() Przywitaliśmy się ![]() ![]() Dziewczyny muszę Go pochwalić, smęciłam cos ostatnio ,ze mi prezentów nie robi a On całe pudełko bielizny mi kupił :staniki , majteczki i koszulki takie seksi ![]() no i oscypki ale takie słone ,że tylko kawałek zjadłam . Arletka- wiadomo córa z domu pójdzie ... Dla Taty to i radość i jakby strata jednocześnie . Każdy będzie się musiał do nowej sytuacji przyzwyczaić ![]() Adjuu- ale jaja ... dobra ocena łatwo wpadnie ![]() U mnie to nawet jak ktos się delikatnie w bok popatrzył to kartkę gotowi byli zabierać i pała ! Isabell- to aż dziwne bo z biur to zawsze dzwonią, zależy im bardzo na kliencie... ![]() Frytki o tej porze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nooo, a za bieliznę, to tylko chwalić ![]() Właśnie skonsumowałam pyszną kolacyjkę (serek wiejski z domowym dżemikiem truskawkowym) i zaraz idę wziąć kąpiel jakąś pachnącą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#94 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A oscypki pieczone zróbcie, może w boczku czy coś. Mniej słone może będą. ![]() No na szczęscie jakoś specjalnie o linie dbać nie muszę. ![]() Pewnie, że chciałabym już razem mieszkać, ale też chce mieszkać w mieszkaniu w którym poczuję się jak w domu, a nie u obcego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A TŻ niech teraz śpi, żebyście koło północy zaczęli wspólną noc ![]() I żeby była to stosunkowo udana noc ![]() Też lubię jak mi TŻ bielizne kupujeeee ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oj wiecie ludzi docenia sie jak "odchodzą" i tak smao mój ojciec, jak tak no sie dla niego nie licze ale jak wyfrunę z domu to jednak żal.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Arletka -a Ty jedna córa jesteś?
Rodzynka- Ty niedobra ![]() ![]() Isabelle- nigdy pieczonych nie jadłam , poszukam przepisu na necie, dziękuję ![]() Co do mieszkania to lepiej dłużej poszukać i być zadowolonym niż złapać pierwsze lepsze i potem żałować. Exist- niech śpi, jutro do pracy i dodatkowo podziębiony trochę jest . No bielizna fajny prezent , to prawda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
nie, mam 2 młodsze siostry, jedna za mąż wyszła prawie 5 lat temu, a druga ma 5 lat
![]() ja jestemw domu najstarsza i mam jeszcze 2 młodszych braci.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
laski ja uciekam bo jutro w pracy ciężki dzięń i coś mnie gardło pobolewa i jakbym chrypke miała, zaraz nasmaruje gardziołko maścią rozgrzewającą.
pa pa ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- no ja i najmłodsza to tak przez przypadek:-D
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Arletka- ale fajna duża rodzinka
![]() To nie jest tak źle , sami rodzice nie zostaną ... ale za Tobą kilka osób będzie tęsknić , będziesz musiała często w domku bywać Odpoczywaj Kochana, dobrej nocki ![]() ps.w tych tematach nie ma przypadków są tylko przeznaczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mama mojego TŻ zawsze się nabija, że pierwsze dziecko jest z ciekawości, a drugie już z miłości ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
amy
![]() a propo tych prezentów to mnie tż rozwalił w dniu moich imienin był w pracy wszystko było już pozamykane i wiecie co mi kupił? ![]() ciastka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- no a 3 z przypadku jak ja to mówie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Rodzynka bo z nim jest tak, że on często mi kupuje np ulubioną gazete, czekoladki czy coś takiego i ma do mnie pretensje, że ja mówie mu, że to się nie liczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Kohnelia- nie obraz się ale kawał cholernicy z Ciebie
![]() facet pokazuje Ci ,że pamięta o Tobie na każdym kroku coś jakiś drobiazg masz a Tobie źle? Ja bym 100 razy wolała takie drobiazgi przy okazji niż jakieś wielkie prezenty bo imieniny , urodziny czy gwiazdka ( nie mylić z Gwiazdeczką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Obalam Waszą teorię narodzin- ja byłam pierwsza i z przypadku ale mama mi mówi ze z miłości też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
o tak Amy ja jestem wredna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
no a ja byłam 21 lat przekonywana, że mnie zaplanowali, dopiero niedawno gadałam z mamą, a ona do mnie z tekstem: "jak ja się dowiedziałam, że znowu jestem w ciąży byłam załamana, bo Krzysiek dał mi tak w kość, że byłam bez sił"
po czym zobaczyła moją mine i chyba żałowała swoich słów ![]() aczkolwiek zaraz oprzytomniała i zaczęła mówić, że byłam kochana bla bla bla.. no chyba to wiem ![]() ale fajnie wiedzieć, że moi wpadli ![]() ![]() tak samo teraz w sobote wyszło, że moi znają się od 15 rż mojej mamy ![]() a jak ja się zakochiwałam w tym wieku to trzymali mnie na meeegaaa krótkiej smyczy ![]() a najlepszy był tekst mojej mamy jak zapytałam, czy szła do ślubu jako dziewica.. a ona "nooo byłam czysta... umyłam się" ![]() ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Motylku - tekst Twojej mamy the best
![]() ![]() Arletko - oj grzej się pod kołderką, żebyś się nie przeziębiła. A jesteś teraz w stresie to możesz szybko załapać ![]() amy - ale masz super tż. Hmm... mój nigdy nie kupił mi bielizny ![]() Kohnelia - to jak Ty taka wredna to z tej wredności do mnie napisałaś sama? Ja mam inne zdanie na Twój temat... Moim zdaniem Ty miła strasznie jesteś ![]() Adjuu - super wykładowca, że na to pozwolił ![]() Ogólnie chyba w tym tygodniu wybiorę się na badania i do lekarza... ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Motylku, ale super, że znów możemy czytać Twoje anegdotki z życia wzięte i cieszyć się Twoją obecnością i dobrym humorem!
![]() Ja lecę spać, bo padam na twarz dziś, a jutro też ciężki dzień ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Butterfly fajne pogawędki z mamą.
![]() My jutro po pracy idziemy zarezerwować wakacje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Motyl to ja już wiem po kim ty masz ten swój humor w sensie jak coś palniesz to pluje monitor
![]() Kasia dzięki ![]() ![]() ![]() amy a co tam najważniejsze, że kochana niby z przypadku się poźniej najbardziej kocha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Adjuu - to odpoczywaj kochana
![]() Isabelle - gdzie się wybieracie na wakacje? My oczywiście jak co roku kierunek ŁEBA ![]() ![]() Kohnelia - bardzo żałuję, że nie jestem z Wami od zawsze ![]() ![]() ![]() ![]() I straszny mam do Ciebie sentyment ze względu na to, że to Ty się odezwałaś... I teraz tylko zastanawiam się... Czy to z tej wredności Twojej ![]() ![]() ![]()
Dziewczyna - 27.06.2006 ![]() Narzeczona - 24.01.2012 ![]() Żona- 10.08.2013 ![]() ![]() MAMA- 03.05.2014 ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2012-01-23 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dla mojego TŻ też jestem wrednaaaa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
eee tam dziewczyny
![]() za niedługo mnie na ołtarze wyniesiecie ![]() właśnie pije zieloną herbate z melonem ![]() zapach za☠☠☠isty, ale krzywi mnie całą ![]() aha i dla osób, które wiedzą, podjęłam decyzje - nie ide na ten ślub ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- GŁOOOODNAAAA JESTEM!!! ![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- chciałam sobie kupić paletke Sleeka tą naturalną, ale same aukcje i ceny za☠☠☠iaszcze.. ![]()
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Motyl i dobrze, że nie idziesz
![]() kasia no my jesteśmy już długo razem długo będzie jakoś prawie 2 lata jak tak sobie piszemy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() a najgorsze jest to, że spałam dziś w dzień no i teraz zasne pewnie o 3 w nocy, tż już dawno śpi a ja co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.