|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: W styczniu: Lancome, pryzmy Givenchy, Urban Decay, Hipp, Lush, Sleek,Smashbox
ELF najchętniej za:
- resztkę Skinfooda, - lakier Eveline <i być może Astor - jeżeli się zgodzisz >- próbki chopard 0,5 ml i demeter0,5 ml jeżeli wszystko ok to zapraszam na PW
|
|
#94 |
|
BAN stały
|
Dot.: W styczniu: Lancome, pryzmy Givenchy, Urban Decay, Hipp, Lush, Sleek,Smashbox
hej, moze wiec polowa salomona + beauty flash (tylko jesli jest swiezy) za ten puder DEBORAH rozswietlajacy?? dorzuce tez lakier za jakis drobiazg
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
tak odpowiada mi, zapraszam na priv z adresem
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
hej, niestety odsypka już leci do kogoś innego, ale mogę Ci zrobić sampelka do woreczka strunowego
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
coś za HELENA RUBINSTEIN ALL MASCARAS!dwufazowy płyn do demakijażu 50 ml, raz użyty?
może za coś jeszcze |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
a dorzuciłabyś ewentualnie ten drugi płyn Nivea do demakijażu do HR za krem Missha, czy już nie bardzo?
![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- to jestem na tak, piszę PW
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, w oko wpadły mi:
żel do skórek avon, maseczka i lakiery (szary i beż). ![]() |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie wkład z inglota 353 i olej lniany, ale miss dior cherie dziś już raczej pójdzie, natomiast kobo chętnie wymienię
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- poza tym nic nie widzę niestety
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
to się trochę nie kalkuluje na równo- oleju 50 to jakieś 10 zł, wkład druga dyszka, a za maybelline zapłaciłam ponad 27 zł
a oleju z orzecha nie chcę, bo akurat ten może mnie uczulić
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
hejo
przepraszam ze tak późno odp. Nie miałam ochoty wchodzić na wymiany ze względu na 2 wizazanki które mnie próbują okantować i cały urok wymian szlag trafił. Jak się cała sprawa z nimi wyjaśni dam Ci znać
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

- jeżeli się zgodzisz