|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczeń-Luty Panache Freya TopShop Mango
coś u mnie za motylka?
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Dziś już ok. Może chciałabyś ode mnie sukienkę w zamian za:
1) wzorzystą sukienkę z bufkami? Zainteresowała mnie jeszcze różowa bluzeczka, ale widzę, że ona tą łezkę ma chyba dość głęboką, czy widać stanik przez to wycięcie? Bo ja jestem dość małobiuściasta i specjalnie nie mam się czym chwalić, więc dekolotów unikam :/ I jeszcze te rurki czarne mi wpadły w oko - mogłabyś coś o nich więcej napisać? To eleganckie czy dzinsy, cienkie czy grube, w kant? Jaka marka, rozmiar, szerokość w udzie i stanie? ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Niestety nic ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Nic, dziękuję ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
łezka nie jest tak głeboka jak wygląda na zdjęciu(stradivarius S), niestety ani spodni ani tej sukienki nie oddam za Twoją
![]() może dobierzesz sobie cos do bluzeczki? |
|
|
|
|
#96 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochana
![]() Oddaj: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1330884926 piłka do fitnesu ![]() iii: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1330884953
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za mp4?
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
#99 | |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic, dziękuję
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
Wpadły mi w oko tylko buty Twojej koleżanki, a więc pewnie zupełnie Cię to nie urządza, ale nie jestem pewna czy by mi nogi nie skracały, więc trochę bym się wahała i tak przy ewentualnej wymianie.
|
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
- Piłka do fitnessu z wypustkami masującymi, duża, na czas wysyłki wypuszczę z niej powietrze, stan idealny
- Para bokserskich rękawic w rozmiarze 12 (standardowy męski rozmiar), białe, wiązane, bardzo mało używane (dosłownie na 2 treningi, potem kupiłam sobie mniejsze, bo te jednak na damską dłoń były za duże) cos u mnie? daj znac prosze w moim wątku
|
|
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i bransoletka zielona z kulek?
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
coś za ipoda?
|
|
#104 |
|
Rozeznanie
|
- Tubing - taśma elastyczna do ćwiczeń, śliczny fioletowy kolor. Użyta raz, mam oryginalny kartonik, jest jak nowa. Bardzo wiele możliwości ćwiczeń, na talię, ręce i oczywiście nogi. Ma taką piłeczkę wmontowaną - można ją zakleszczyć w drzwiach i ćwiczyć mięśnie pleców, ramion,przedramion tworząc z niej domowy damski atlas. Kosztowała 68zł, będę wybredna!
- 'Motylek' do ćwiczenia wewnętrznych mięśni ud, pokryty jasno zieloną pianką. Końcówka jednego z uchwytów podrapana przez kota pazurem coś u mnie za obie rzeczy albo którąś z nich? ![]()
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
a za to cos znajdziesz? ![]() 3) Biustonosz Panache Cleo Jude 28F/60F w kolorze Plum/Coral
|
|
|
#106 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
A tutaj podobają mi się czarne cygaretki (nie wiem tylko, czy będą dobre na mnie
i ta szara dzianinowa kiecka.Szczerze, to zainteresował mnie też zestaw do ćwiczeń (dla syna) ale bez ipoda i bez rękawic bokserskich (swoją drogą mogłaś mnie ostrzec, że z Ciebie taka waleczna osoba bo wiesz... respekt! ![]() Zresztą wszystkie Twoje ciuchy mi się podobają
|
|
|
|
|
#107 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
Trenuję kickboxing. Zawsze jak się widziałyśmy to miałaś długą kurtkę, ale wydaje mi się, że szczupła jesteś, więc obstawiam, że spodnie byłyby na Ciebie ok. Dałabym Ci do przymierzenia to byś sobie obadała co i jak. Jak się zdecydujesz co Cię interesuje to daj znać ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Oprócz tych dwóch rzeczy które wczoraj wskazałam mogłabym jeszcze się skusić na czerwoną torebeczkę (skórzana?) |
||
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
nie, to ie skóra. tzn. nie taka prawdziwa. moze takie cos pod eko? hm. chyba takie cos
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
coś za - zieloniutki iPod 4GB z turkusową taśmą na ramię. Idealnie sprawny, z wierzchu tylko kilka minimalnych rysek. Pełen rytmicznych kawałków doskonałych do biegania. Będę wybredna!
?
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
nic, dziękuję.
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
na płasko przy samym kroku 19 cm w udzie ok 16 cm
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana musze sie dogadac z TŻ co z tymi rekawicami
bo cos sie nie moze zdecydowac chlopy moglabys poczekac troszke? tak mysle do konca weekendu?
|
|
|
#117 |
|
A.
|
podoba mi sie jedynie ipod
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
( a że do Zary w Blue mam 15 min to jakoś się cały tydzień wybrać nie mogłam ![]() Ja jestem wprawdzie dość chuda, ale wysoka, dżinsy noszę 29/32... chyba,że mogłabyś mi je jakoś przy okazji zmierzyć cm (nadzieja matka głupich![]() W każdym razie reflektuję na masażer,7) Sukienka szara z dżerseju ( o ile w nią wejdę bo jak nie to 8) Czekoladowa sukienka bombka ![]() No i jeszcze te woreczki LUMIERE (Podkład Light Medium Neutral) o ile nie poleciały sobie
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
cos za ipoda?
|
|
#120 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Trochę mi to zajęło, przepraszam
Najwęższe miejsce w talii 35,5cm Pod pachami 44cm (miejsca na piersi są 'wypukłe', ich pojemności nie uwzględniam w tych 44cm bo to trudne do zmierzenia) Na wysokości bioder 62cm Długość całkowita od szczytu ramienia 90cm Legginsy chyba by mi pasowały ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Odpisałam u Ciebie - ewentualnie tylko któraś z pilotek ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
Tylko, że ja w przyszłym tygodniu jadę na narty, więc jeśli się nie dogadamy do środy, to potem dopiero za 8-10 dni będę miała możliwość.---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
Mówisz i masz Oto wymiary spodni:szerokość w udzie 28cm szerokość w pasie 42cm szerokość na +- wysokości kolana 20cm szerokość w dolnym mankiecie 20cm długość całkowita po wewnętrznej 84cm długość całkowita po zewnętrznej 103cm Sampelki Lumiere są, masażer traktuję jak zaklepany przez Ciebie. Sukienka też jest No i bombka też jest, chociaż chętnych sporo. Żal mi ją kurcze oddawać, tylko dwa razy ją miałam na sobie, ale za duża jest na mnie.
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

bo jak nie to 8) Czekoladowa sukienka bombka