![]() |
#91 |
Moderator
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIII
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Melduję się w nowym wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
O matko, nawet w moim zadupiałym rodzinnym mieście, w którym są tylko dwie Biedry jedna jest wyprzedażowa, jak miło wiedzieć
![]() ![]() Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2012-02-20 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Przejrzałam te sklepy wyprzedażowe i chyba nie ma tam wszystkich, bo np. nie ma w dużym mieście wojewódzkim.
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ktoras jest porownywalna do nescafe crema (czy jakos tak :P)?
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
hej w nowym wątku
dzięki za listę wyprzedażówek ![]() ale chyba nie ma tam wszystkich Biedronek, bo niedaleko mnie jest wyprzedażówka, a nie ma jej na liście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W Krakowie bardzo mało Biedronek wyprzedażowych i Biedronek w ogóle... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jadłam dziś na obiad z mieszanką chińską z biedronki. Ludzie, którzy wcinają tylko biały ryż i biały makaron na początku ciężko się przestawić.
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
ja również przepraszam
![]() btw zdziwiona jestem tą listą :d u mnie biedrona w ktorej wiecznie czegoś brakuje jest wyprzedażowa ![]() Edytowane przez sowaaaaa Czas edycji: 2012-02-20 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Hmm zdziwiłam się bardzo że w Legnicy nie ma żadnej wyprzedażówki, a Biedronek tam jak nas.... I kłóciłabym się nawet, że ta, do której moja mama ma przez ulicę jest wyprzedażowa, bo tam zawsze znajdę to, czego nie ma już nigdzie indziej i to w obniżonych cenach. No chyba że to samozwańcza wyprzedażówka spoza listy
![]() Tak czy siak Wrocław mnie bardzo ucieszył, bo przynajmniej wiem gdzie czego szukać, choć przyznam że intuicję miałam dobrą ![]() ![]() Dzisiaj kupiłam sobie ten szalik za 9,99 - całkiem fajny, ale śmierdzi niemiłosiernie (jak w sklepach chińskich). Obecnie wietrzy się w łazience ![]() ![]()
#102 |
Raczkowanie
|
dziś też u mnie gościł ryż brązowy, gotował się powyżej0,5 godziny a i tak był twardki, ale zjadłam- głodna byłam
![]() ![]() ![]() ![]()
#103 |
Wtajemniczenie
|
Ja do domu wprowadziłam ciemny ryż i makaron od czas do czasu, bo sami by nie kupili. Chyba masz rację z tym jadaniem białego i ryżu i makaronu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wyciskałam dzis nią pomarańcze i grapefruty. Jest jeszcze nakładka na cytryny, mandrynki, takie małe rózności. Wiesz to jest wyciskarka do cytrusów, tu jakby pole ograniczone. Mam w domu jeszcze sokowirówkę, uzywam jak mi się zachce warzywnego.A tak to tylko wyciskarki, bo ponoc zdrowszy sok, nie utleniaja się witaminy czy jakos tak ![]() Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2012-02-20 o 20:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Witajcie w nowym wątku
![]() Oczywiście prześcieradeł u mnie nie było, mąż był w dwóch biedronkach i w obu ostała się jedynie kartka z ceną, nie miałam sumienia ganiać go po kolejnych ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kaw no mnie te kremowe nie podchodzą. Niby mają być kremowe i delikatne a są mocne. Ja obecnie nie mam na tyle kasy żeby kupowac jacobsa golda czy nescafe gold. Kawy nie pije codziennie i mi dla mnie 25 zł za słoik to dużo, chociaż jest o niebo lepsza od Cafe D'or. Jak przyjdzie wypłata lepsiejsza no to kupię lepsza. Poki co biedronkowska.
![]() |
#107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Cafe Dor kosztuje 13,70/200g. Na czasie była promocja 300g za 16zł. Na otwarciu nowej biedro 200 gr jest za 10zł. Wczesniej były po 9 zł:P
#109 |
DOMator
|
Brązowy ryż nigdy nie rozgotuje sie tak jak biały. Możesz go gotować godzinę, a i tak będzie twardawy, taka jego uroda. Ja go lubię za to, ze syci i ze nie da się go wciągnąć kilkoma machnięciami widelca, tylko trzeba go gryźć. Nie bez znaczenia jest też to, że ryż brązowy ma więcej składników odżywczych i błonnika niż biały.
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tą biedronkę o której chyba obie myślimy bardzo lubię(koło Króla Kaziemierza?). Zawsze coś znajdę ciekawego. A btw widziałaś tam może kubki termiczne z euro?
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bo z cytrusów do uwielbiam pomarańcze i mandarynki, grejpfrutów i pomelo nie lubię, więc nie wiem za bardzo czy jest sens... Chyba że dałoby radę brzoskwinie w tym również wycisnąć (chociaż wiem że skórkę cienką mają), jakieś kiwi, mango itp. no nie wiem... muszę się zastanowić jeszcze ![]() A dzisiaj tak pomyślałam sobie że chyba wymieszam sobie płyn micelarny z biedronki i ten peelingujący, bo micelarny za słaby, a tamten za mocny, więc może taki mix wyszedłby mi na dobre ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Witam w nowym wątku!
![]() Dziękuje za listę wyprzedażowych B. Nie wiedziałam, że w moim rodzinnym mieście moja najbliższa B. to wyprzedażowa ![]() Jogurt panna cotta z truskawkami zjedzony ![]() Nadal nie mogę się przekonać do zielonej z jaśminem, chyba zostanie wyrzucona :| Jutro lecę po pomarańcze. Dziś rano sobie pomyślałam, że bym zjadła a teraz piszecie, że promocja i że pyszne ![]() ![]() I proszę tyle nie pisać bo po całym dniu miałam 16 stron do nadrobienia ![]() ![]()
![]() |
#113 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja niegdy nie byłam w Biedrze koło Króla Kazimierza, na liście jest ul. Warszawska a mi chodzi o nową Biedronke na Kwiatkowskiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Do tej już mi całkiem nie po drodze.
Te przed świętami były chyba większe. Zakupiłam dzis, ale jeszcze nie próbowane.
#116 | |
DOMator
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem te lidlowskie kawy smakują jak te zdecydowanie droższe, a ceny mają niskie. Osobiście uważam, że ta arabica z lidla jest lepsza od czerwonej gewalii, tchibo, czy nescafe, która się od jakiegoś czasu zepsuła bardzo. Może jacobs kroung jest na podobnym poziomie. Już wiem, kawa nazywa się blue eclipse i wygląda tak: http://www.promoceny.pl/detail/lidl-...eclipse-86656/ Edytowane przez Elfia4 Czas edycji: 2012-02-20 o 21:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to super, że nasze biedronkocholiczki są tak aktywne ![]() A dziękuję ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie piękne, ale nie za duże. Ładnie się prezentowały więc 3 kilo wziąłem (kto mówił, że mało jem? ![]() Hej ![]() Miło nam, witaj ![]() Cytat:
![]() Trudno mi powiedzieć to pytanie do naszego "eksperta" ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Również witam w nowym wątku
![]() Kupiłam dziś te dżemy łowicz - wzięłam ananas-mango-marakuja i papaja-marakuja. Jadłam dziś ten pierwszy z naleśnikami i mi smakował - ma spore kawałki owoców i nie jest bardzo słodki. Kupiłam też zachwalane wafle paprykowe - nie było przy nich ceny, ale na kasie wybiło 1,99, więc wzięłam na spróbowanie ![]() I dorwałam kaszkę delikata śmietankową - były tylko 3 szt. w pudełku, reszta z sosami - truskawkowym i wiśniowym. |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Tez sie witam w nowym watku
![]() Skoczylam dzis po Lasagne ale ona dodatkowo z sosem pomidorowym szkoda wole sama szpinakowa wiec sobie darowalam ![]() Pojawila sie znowu desella gold wiec wzielam z sosem rumowym dluga data waznosci wiec moglam kupic bo teraz nie jem slodyczy musi poczekac ![]() Kompletnie zapomnialam o pomaranczach ![]() ![]() Ktos kupil sa slodkie? Wlasnie dzemy tez kupilam oprocz tego kiwi
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2012-02-20 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
To ja Wam powiem, że mi wogóle biedronkowe kawy nie podchodzą, a już najmniej rozpuszczalne, ale to dlatego, że dla mnie rozpuszczalki to sam syf i uwielbiam świeżo zmielone ziarna zaparzone w ekspresie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.