|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kiedy zostanie podana lista recenzentek?
Gratuluję Wam dziewczyny, mi się niestety nie udało
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mogę się doczekać efektów
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czyli nawet są możliwe 'modelki' plus size? o kurdeczka tak czy siak, cieszę się
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
tak bo kościotrupy nie są sexy ;p dziewczyny ale frajda! Ja właśnie płatki owsiane zajadam a za 3 godz siłownia
ale mam powera!
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Ja też jakaś bardziej pobudzona jestem, jednak do pełni szczęścia brakuje mi...słońca, które budziłoby mnie zamiast budzika.
Mam nadzieję, że zaraz zacznie się wiosna, wtedy człowiek ma chęć na wszystko ![]() Diana171615, z jaką wagą startujesz? Ile masz wzrostu i lat? Oczywiście możesz nie odpowiadać, ale ciekawa jestem, czy jest ktoś podobny wymiarami do mnie
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może napiszmy z jaką wagą startujemy, wiek, wzrost itp?
Zacznę od siebie. Od wakacji sporo kg mi przybyło;/ Na dzień dzisiejszy moja waga waha się między 65 a 67 kg ). Chce schudnąć minimum do 60kg, maks do 56. Moim głównym problemem jest nieregularne jedzenie, napoje gazowane, słodycze i fastfoody. Od paru miesięcy znow zaczelam brac tabletki anty i może to one tez przyczyniły się na wzrost wagi;/ Chce jak najszybciej zrzucic te zbedne kg, bo im bedzie ich wiecej tym trudneij bedzie sie ich pozbyc.Nie lubię wody mineralnej;/ nigdy nie piłam, jeszcze gazowaną dam radę wypić ale niegazowana
|
|
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
U mnie 63kg, przy wzroście 1,65. Może wydaje się, że nie jest to tak dużo, ale przed ciążą (ponad 2 lata temu) ważyłam 53-55kg. Po ciaży został mi taki jakby nadęty brzuch i dużo większy obwód w udach. Ćwiczę w miarę regularnie, ograniczyłam kalorie, ale nie widze żadnych efektów. Waga ani drgnie. Biorę tabletki z progesteronem na zlikwidowanie torbielki, może to dlatego... Ale mam nadzieję, że ćwiczenia+dieta+TL coś wreszcie ruszy
Poza tym już niedługo odstawiam tabletki. Mam nadzieję, że trochę zrzucę Wam życzę równiez powodzenia!
|
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny. Mi też się udało
Miałam ostatnio trochę kłopotów osobistych i przybyło mi z 5 niepotrzebnych kilogramów.. Niby odżywiam się zdrowo i w miarę regularnie a waga jakoś nie chce drgnąć. Może dlatego że nie mam czasu na ćwiczenia. Tak czy inaczej od dzisiaj biorę się ostro za siebie. A szczególnie za moje nogi bo na nich zawsze odkłada mi się tłuszczyk w pierwszej kolejności. I nawet znalazłam sobie ćwiczenia. Jak by ktoś był zainteresowany to niech wejdzie do programu 8 tygodni. |
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
5-6 kg do zrzucenia to nie dużo. Skierra ja mam 176cm wzrostu i waże 70kg, jest mi bardzo źle chciałabym ważyć 56kg i dojdę do tego. Przede mną wielka droga ale jestem łasuchem, uwielbiam pieczywo szczególnie białe, słodycze, tez fast foody. Do lata wyznaczyłam sobie cel- inna kobieta i tak będzie. Bo to ja decyduje co jem i kim jestem. Wierze w sibie i w Was
Ciekawe kiedy dostaniemy nasze "pomoce" jak myślicie? i co to dokładnie będzie?
|
|
|
|
#100 |
|
Przyczajenie
|
Ja też się dostałam
![]() Fajna sprawa z tymi testami. Miałam sobie kupić coś na odchudzanie, a tu proszę.. Już nie muszę. Mój cel to 5 kg - szczególnie z brzucha. Kiedyś był niemal płaski, a dzisiaj wszystko mi wychodzi.. Walkę ze słodyczami zaczęłem już od początku roku. Jak dotąd mam nawet sukcesy. Może w końcu kupię karnet na aerobik.. |
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
o rety... Dziewczyny, tak czytam Wasze posty i czuję się coraz bardziej głupio
nie wiem jak wyglądacie, ale z podanych Waszych wymiarów nie widzę tu ani jednej, która mogłaby wyglądać naprawdę tak jak siebie opisuje. wcześniej widziałam kilka wpisów, w których była mowa o tym, jak strasznie się ze sobą czujecie, więc myślałam, że wszystkie tu mamy dużo nadwagi, a okazuje się, że przeważnie to tylko parę kilo, które tak naprawdę przeważnie są problematyczne ze względu na miejsce, w jakim są, a nie że wogóle są Diana171615 - moim zdaniem nie powinnaś się czuć ze sobą tak źle, uważam, że Twoja waga jest okej myślę, że u wielu z nas to tak naprawdę nie mocne chudnięcie jest potrzebne, tylko ujędrnienie i umięśnienie problematycznych miejsc a że przy okazji wprowadzimy dobrą dietę, ćwiczenia i wspomożemy się TL i uda się zgubić te denerwujące parę kilo, to tylko na plus bo myślę, że 50% naszego złego samopoczucia to nasza głowa, która nam podopowiada obraz sto razy gorszy od tego, jak naprawdę widzą nas inni. trzymam za Was kciuki, żeby wszystkim udało się dojść do upragnionej wagi i sylwetki, niezależnie od tego, czy macie do zgubienia 5 czy 20 kilo pomyślcie jakie będziecie piękne, kiedy się pokażecie w kostiumach na plaży. z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że będzie można nakręcić polski "Słoneczny patrol" ![]() przede mną niestety długa droga - przy wzroście 155 cm ważę aż 70 kg i powoli zamieniam się w kulkę... dla ścisłości - w coraz większą gruszkę, ze względu na budowę ciała. lubię owoce, ale za gruszkami nie przepadam, więc muszę coś z tym zrobić trzymajcie kciuki! nie mogę się doczekać aż dostanę paczuszkę z opakowaniami TL (a właśnie, dostałam wiadomość, że paczki przyjadą do nas kurierem i że od 5 marca możemy się tu dzielić wrażeniami zastanawiam się, jak to jest. czy oficjalny start testu jest właśnie 5 marca, bo wtedy na pewno wszystkie dostaniemy swoje opakowania, czy zaczynamy test każda, kiedy tylko dostanie paczkę? jak to jest? może warto poczekać do poniedziałku - słyszałam, że dzialania zaczynane w pierwszy dzień tygodnia lepiej się powiodą, ale to tylko taki przesąd
|
|
|
|
#102 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja droga jest u mnie źle bardzo źle. Okropnie się czuję ze soba ale juz raz udało mi sie schudnąć sama z siebie 15 kg i teraz też się uda! od jutra zaczynam nowe życie bez tych wszystkich tłuszczonek jak ja to mówię! I masz rację, pokażemy sie latem w bikini i faceci oszaleja a babki beda zazdrościć! |
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam się
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
ja też sie dostałam
Po ciązy jeszcze sporo mi zostało. 80kg przy 176 cm. ja bym marzyła żeby z 15 zgubić jeszcze ale długa przede mna.
|
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
Jestem i ja!!!
Taaak bardzo się cieszę, bo 78kg przy 166 jest nie fajne i jeszcze ten brzuszek po ciąży...
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
Więc i ja się pochwale swoją nadwagą. Przy wzroście 165 cm warze 68 kg, które zostały mi po ciąży jak widzę że nie jestem sama matka polka
Niedługo ruszamy dziewczyny... jupiii |
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
i to od jutra! musimy łacznie sie zmobilozowac i zanotowac ile schudłysmy
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
a może kazda zrobi sobie zdjęcie żeby wstawić po 8 tygodniach co wy na to??
|
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
takie fotki to dobry pomysl
czy to jest taki "oficjalny" wątek na którym chcecie rozmawiać o TL? Bo widze że piszecie na kilku i ne wiem gdzie się zaklimatyzowac
|
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
Chyba stworzą nam jakieś osobne forum.. Bo tutaj jest już mały bałagan.. Ale to pewnie jeszcze nie dzisiaj. Pewnie każda z nas będzie pisać w osobnym temacie.
Fajnie
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
diana171615, myślę, że gdyby miał Cię ocenić ktoś przypadkowo spotkany na ulicy, opisałby Ciebie inaczej, niż sama się widzisz. heh wiesz, ja taka mądra jestem, bo się naoglądałam różnych programów w stylu Trinny i Susanah, Gog Van...
sama w życiu nie byłabym taka mądra. ale oczywiście warto powalczyć ze zrzucaniem wagi, jeśli rzeczywiście czujesz się z nią tak źle. widziałam, że chcesz zrzucić sporo, ale pewnie już po 5 kg będziesz czuła się lepiej na pewno sobie z tym poradzisz, a duże brawo za zrzucenie tych 15 kg, o których pisałaś ![]() rzeczywiście tu się robi już bałagan, też się już gubię w tym. przydałoby się założyć kolejny wątek (ja jeszcze nie wiem jak taki ogólny do rozmów
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
od razu mówie, ze w bieliźnie nie wyskocze
myślę, ze pomysł ze zdjęciami jest ok zdjęcie startowe i zdjęcie końcowe
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
ja juz wykonałam zdjęcia w samej bieliźnie oczywiście bez głowy dla porównania na koniec
![]() Przeraziłam się jest gorzej niż sądziłam
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam takie zdjęcie i masakra
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
Ja zrobię zdjęcie jak otrzymam preparat, na razie to, ze chudnę zawdzięczam diecie i ćwiczeniom.
|
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
a ja takiego zdjecia jeszcze nie mam, ale moeże byc to dobra terapia szokowa;p każdy sposób jest dobry by dojść do celu.
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
Tak, terapia szokowa gwarantowana, ale jaka będzie satysfakcja po osiągnięciu celu i zrobieniu sobie zdjęć po schudnięciu. Ciężko będzie uwierzyć w to, co osiągnęłyśmy.
|
|
|
|
#120 |
|
Konto usunięte
|
oprócz zdjęcia proponuję dobrze się pomierzyć, jak zejdzie nam kilka cm z ud, brzucha czy bioder to bardziej nas to zmotywuje do dalszej walki z kilogramami
Ja dzisiaj się pomierzę i sobie wszystko zapiszę, mam nadzieję, że już niedługo, szczególnie w udach i brzuchu będzie choć troszkę mniej.
|
|
Nowe wątki na forum Forum eksperta Therm Line
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

Nowy kierowca

przecież nie schudnę 30 kg w 8 tygodni
))

i jeszcze ten brzuszek po ciąży...
BLOGUJĘ