![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zmiana nawyków żywieniowych!
Ja to Bielucha naturalnego używałam do sernika na zimno, więc do tiramisu pewnie też pasuje
![]()
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
O ja też uwielbiam bielucha i serek wiejski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
jutro ciężka przeprawa mnie czeka bo bierzmowanie kuzyna a potem idę do znajomych więc pewnie tam ciasteczko a tu winko, ale dochodzę do wniosku że nie można w 100% rezygnować ze wszystkiego a to że jeden dzień sobie pozwolę to nie znaczy że wszystko stracone bo kontynuować to mogę dalej.
oj trochę się usprawiedliwiam, ale może po prostu pójdę tam najedzona to się nie rzucę na ciastka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
Wczorajszy dzień pod względem żywieniowym zaliczam do udanych. Dzisiaj natomiast czeka mnie pokusa, bo umówiłam się ze znajomymi, że pójdziemy razem do jakiejś knajpki na obiad. A wiadomo jak to jest z jedzeniem na mieście...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Ja dziś obejrzałam stare zdjęcia i jest to dla mnie sporą motywacją
![]() Właśnie jem owsiankę kostką gorkiej czekolady i bananem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Dołączam się
![]() Przede wszystkim chciałabym się wyzbyć kawy w swoim jadłospisie i smażonych rzeczy, no i wszechobecnego słodkiego ![]() Mam nadzieję ,że tu znajdę motywację i ...ograniczę do minimum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Hej kobietki
dołączam się do Was ![]() tyle że ja zmieniłam nawyki od 14 sierpnia 2011 roku , gdzieś tam po drodze reszcie dziewczyn z wizażu spadła ochota na małe odchudzanie więc nasze tematy zamilkły ![]() a ja tak trwam sobie mimo to - dalej , i nadal - że aż się sobie dziwię , tyle czasu za mną kilka kilogramów spadło , super extra ![]() także jestem z Wami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Konto usunięte
|
O kurcze kumat jesteś prawdziwą inspiracją
![]() Ja też jestem z siebie zadowolona, jutro minie tydzień bez słodyczy i słodkich napojów a ja już nie mam takiej ogromnej ochoty żeby się napić - prawdę mówiąc żyję na tak wysokich obrotach że zapominam o tym że miałam ochotę na to ![]() Już jestem po pierwszej siłowni z trenerem, jestem niesamowicie zadowolona - zwłaszcza że ja od... 3 lat nie ćwiczę... ![]() No a warzywa na parze (marchewka, brokuły, kalafior i fasolka) już się szykują, moje drugie śniadanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
kochana drabinko - to chyba taki mega pierwszy komplement od kogoś z ... wizażu
![]() bardzo mi miło no staram się , staram .... a na serio : tak sobie myślałam że tak będzie u Ciebie , że ochota na słodycze czy słodkie napoje gazowane przejdzie pomału ale systematycznie .... Ja patrząc na batonika bounty czy bueno nic sobie z tego nie robię ![]() także dla chcącego nic trudnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
Aleś trafiła, to moje ulubione batoniki... i jeszcze milky way
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj cały dzień trzymałam się swoich nowych nawyków, a na koniec wypiłam piwo i wszystko zawaliłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Ja dziś będę pić drinki z sokiem bananowym:P
a poza tym śniadanie- bułka "razówka" połowa z połową serka wiejskiego i szczypiorkiem, drugie pół z całym jajem II śniadanie - sushi ![]() obiad- ryba w sosie czosnkowym, pieczone ziemniaki a potem impreza, więc pewnie będzie sporo grzechów-ale po to są imprezy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
Niestety dzisiejszy dzień jest tragiczny - nie dość że obiad typowo polski, z okazji przyjazdu babci też byłam u rodziców, to jeszcze dostałam od niej czekoladę i zjadłam kilka kostek.
No ale jeden zły dzień nie oznacza że tak już musi zostać. Powinęła mi się noga ale to nie znaczy że mam zjeść resztę tej czekolady i zapić colą. Bo coli nie piłam dalej. Swoją drogą znalazłam nie głupie rady w głupiutkim pisemku :P *jem tylko to co mi smakuje (no, gdybym wciskała w siebie szpinak tylko dlatego że jest zdrowy, po kilku dniach bym się złamała i rzuciła na lodówkę...) ale w rozsądnych ilościach i najkorzystniejszej formie (jak jajko to gotowane nie smażone itp) *Nie wychodzę z domu bez śniadania (zdecydowanie prawda, wtedy dużo łatwiej w akcie paniki głodowej wydać kupę kasy na gotowe niezdrowe danie, albo słodkiego pączka czy drożdżówkę...) *Nie głodzę się. Jeśli jem wtedy, gdy odczuwam głód nie tyję. (zdecydowanie prawda. głodzenie się sprawia że potem rzucam się na lodówkę z wyrzutami sumienia, poza tym jedzenie gdy jest się głodnym - organizm się domaga więc już musi dostać) *Raz dziennie jeść coś ciepłego *Czego nie chcemy jeść tego nie trzymamy w mieszkaniu (Babciuuuu czemu dostałam taką pyszną czekoladę... ![]() *Zawsze mieć w domu świeże owoce itp. Zdecydowanie prawda. Większość diet kończyła się tak, że odchudzałam się ostro kilka dni a potem rzucałam na czekoladę z myślą "no to wszystko stracone nie ma co tego ciągnąć dalej" a teraz wiem że ma sens. Wtopa wtopą ale świat się nie zawalił :P i to się tyczy też twojego piwa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanie. Kolację białkową poleca się na redukcji. Chciałabym się dowiedzieć czy jest to ogólnie polecane dla każdego, czy tylko na redukcji
![]()
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
Myślę że dla każdego, bo to najlżejsza i najłatwiej trawiona...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
U mnie źle, wiedziałam, że tak się skończy, jak tylko zobaczyłam trzy talerze zrobionego domowe sushi. Właściwie popołudniu tylko je wcinam. Jestem nażarta jak bąk. O rany! Jutro normalnie 5 posiłków, a nie jak dziś: niby sushi na obiad, ale co rusz podżeram, bo sporo zostało.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Z dzisiejszego dnia jestem zadowolona. Udało mi się jeść tak jak sobie zaplanowałam i nie zaliczyć żadnej wpadki. Tylko z ćwiczeniami kiepsko... A chciałabym też je włączyć do mojego planu zmian
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
O to widzę, że nie tylko ja ostatnio nagrzeszyłam
![]() W piątek uległam pokusie i wszamałam mojego ulubionego Twixa, a wczoraj wypad ze znajomym i piwo. Ale zgadzam się z Wami absolutnie, małe potknięcia to nic, trzeba kontynuować ![]() Dziś będzie ładnie pod względem jedzeniowym ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Trzeba sobie trochę pofolgować, byle by nie za często i rezygnować całkowicie
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj już u mnie lepiej
![]() hmmm może niedługo wejdę na wagę... ostatnio się co prawda ważyłam 25 lutego, ale to było w środku dnia więc trochę źle zrobiłam (jak byłam w szpitalu mi siostry wpajały jak chciałam się ważyć że jedynie rano po porannym moczu :P) tylko zawsze rano zapominam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj było dobrze, nawet udało mi się trochę poćwiczyć. Muszę tylko poszukać sobie jakiś przyjemnych ćwiczeń, bo te, które znam są strasznie monotonne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
u mnie kobietki dziś 200 dzień
![]() zleciało że hej ! z jedzeniem przez weekend : okey , trzymałam się w ryzach ![]() a tak ku woli wyspowiadania się : jeśli przez tyle dni odmawiałam sobie batoników to średnio jestem 300 - 350zł na plusie , zatem jutro umawiam się do fryzjera (może obetnę się na boba) i zaplanuję małe zakupy kosmetyków z mojej ulubionej firmy Ziaja ![]() na tym kończę , bardzo serdecznie pozdrawiam - oby do przodu kobietki ps. zaplanowałam dziś - biegi , spacer i krótko aerebik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Hej. Dałam się dzisiaj przyjaciółce wyciągnąć do KFC, ale zjadłam najmniejszy zestaw jaki był
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
hej
u mnie jakoś leci , od 2 dni biegam (raczej krótkie dystanse jak na początek 2 km) , ale to już coś ![]() poza tym spacery , pimpong , krótki aerobik ... na kolację (około 19.00h) staram się jeść produkty białkowe : jogurty lub serek wiejski. waga nadal 50kg (trzyma się dłuższy czas) powiem Wam że wczesnym wieczorem nie mam ochoty na jedzenie , staram się o ile to możliwe - wcześniej iść do łóżka i lulu ........ ![]() Edytowane przez kumat Czas edycji: 2012-03-07 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.