Rzeszów... gdzie kupię/załatwię/znajdę ?! cz. 3 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-02, 19:43   #91
Sylvviiaa
Zakorzenienie

Dot.: Rzeszów... gdzie kupię/załatwię/znajdę ?! cz. 3

okej, dziękuję

ale Ceny dostępne po zalogowaniu
Stary 2012-03-02, 20:59   #92
Andora
Raczkowanie

jakiś czas temu pytałam o szampon aloesowy Mypa i dostałam odpowiedź ze znajdę go w Naturze. Byłam tam ostatnio, ale miła pani ekspedientka powiedziała ze wcale nie mają tej firmy. Ponawiam więc pytanie:
Gdzie w Rzeszowie znajdę szampon aloesowy z firmy Mypa?
Andora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-02, 22:40   #93
Asieńkaaa
Raczkowanie

dziewczyny, może doradzicie mi gdzie wyczyścić suknię ślubną, tak aby nie martwić się że mi ją zniszczą ??

Asieńkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 07:54   #94
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Andora Pokaż wiadomość
jakiś czas temu pytałam o szampon aloesowy Mypa i dostałam odpowiedź ze znajdę go w Naturze. Byłam tam ostatnio, ale miła pani ekspedientka powiedziała ze wcale nie mają tej firmy. Ponawiam więc pytanie:
Gdzie w Rzeszowie znajdę szampon aloesowy z firmy Mypa?
Te szampony widziałam na pewno w Naturze na Grunwaldzkiej bo zastanawiałam sie nad kupnem
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 10:07   #95
Andora
Raczkowanie

no to nie wiem, bo właśnie tam szukałam najpierw sama, potem z ekspedientką i w końcu usłyszałam że w ogóle tej firmy nie mieli oO
Andora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 10:14   #96
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Andora Pokaż wiadomość
no to nie wiem, bo właśnie tam szukałam najpierw sama, potem z ekspedientką i w końcu usłyszałam że w ogóle tej firmy nie mieli oO
pamietam ze te szampony kosztowały po 19.9 i daltego nie kupiłam.
w przeworsku w naturze tez sa
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 12:52   #97
PaLLitQa
żona

Cytat:
Napisane przez PinkyDoll Pokaż wiadomość
Hej! Czy w Tesco są dostępne kosmetyki Organix? Szampony, odżywki?
a moze w innym sklepie? auchan jakaś drogeria?
Osobiście nie spotkałąm - moze któraś z Was widziała?
W tesco są na 100 %!!
Nawet ostatnio były na promocji
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 13:10   #98
_suoneczko_
Raczkowanie

Potwierdzam, że w Auchan w Douglasie jest szafa essence, ale raczej kiepsko wyposażona. Moim faworytem pozostaje szafa w Naturze na Baranówce ktoś pytał o bronzer dla brunetek czy mi się wydawało? Widziałam jedną sztukę właśnie tam. I dla blondynek też była jedna.

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE!!!

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
Powiedz ludzią, ze muszą wziąść tą lampę i wyłanczać ją, bynajmniej na 5 minut

63...62...61...60...59...58...57...56

_suoneczko_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 14:40   #99
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny mam pytanie - może była którąs z Was ostatnio w Deichmanie (najlepiej w Plazie) i wie czy są lordsy w panterkę?? niestety na polskiej stronie ich nie ma i nie mogę sprawdzić dostępności w Rzeszowie...
Stary 2012-03-03, 15:04   #100
Baas
Zakorzenienie

HEJ mam pytanko jeszcze :P

Gdzie nabędę ŚRUTY takie do karabinków czy coś takiego. Moja siostra zapisała się na jakieś takie zajęcia Strzelnictwo i poszukuje takich "narzędzi" :P
Baas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 16:24   #101
Akanee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny mam pytanie - może była którąs z Was ostatnio w Deichmanie (najlepiej w Plazie) i wie czy są lordsy w panterkę?? niestety na polskiej stronie ich nie ma i nie mogę sprawdzić dostępności w Rzeszowie...
z tego co widziałam to lordsy byly tylko bezowe ale moglam cos przegapic.

Akanee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-03, 23:39   #102
Prinzessinnen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Baas Pokaż wiadomość

Gdzie nabędę ŚRUTY takie do karabinków czy coś takiego. Moja siostra zapisała się na jakieś takie zajęcia Strzelnictwo i poszukuje takich "narzędzi" :P
sklep z takimi militarnymi jest na Placu Wolności, zaraz obok Szczęk, w tej kamienicy na przeciwko sklepu z kapeluszami. W tej samej gdzie jest szkoła jazdy "Zryw" o ile mnie pamięć nie myli
trochę chore i pokrętne tłumaczenie ale mam nadzieję, że przydatne
Kim do cholery jesteśmy, żeby rościć sobie prawo do oceniania innych? Nawet jeśli wiodą najnudniejszy żywot na tym padole i piją wino z dolnej półki, mogą przecież uważać, że ich życie jest najlepsze na świecie.
Venila Kostis

Prinzessinnen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:45   #103
PinkyDoll
BAN stały

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
W tesco są na 100 %!!
Nawet ostatnio były na promocji

o.. a niewiele brakło abym zamówiła przez net.. bo nie widziałam nigdzie tych produktów - choć do Tesco chodzę czasami...

Edytowane przez PinkyDoll
Czas edycji: 2012-03-04 o 11:49
PinkyDoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 11:56   #104
adziaaa
Raczkowanie

Cześć!!
Mógłby mi ktoś polecić dobry i niedrogi salon optyczny gdzie mogłabym mieć dobrane soczewki? Najlepiej gdzieś w okolicy centrum.
Z góry dziękuję za odp

Pozdrawiam

I jeszcze pytanie gdzie znajdę buty w tym stylu: http://moda.allegro.pl/wenecjasexy-o...165491483.html najlepiej na wyprzedaży

Edytowane przez adziaaa
Czas edycji: 2012-03-04 o 12:09
adziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 12:34   #105
aqa99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adziaaa Pokaż wiadomość
Cześć!!
Mógłby mi ktoś polecić dobry i niedrogi salon optyczny gdzie mogłabym mieć dobrane soczewki? Najlepiej gdzieś w okolicy centrum.
Z góry dziękuję za odp

Pozdrawiam

I jeszcze pytanie gdzie znajdę buty w tym stylu: http://moda.allegro.pl/wenecjasexy-o...165491483.html najlepiej na wyprzedaży
Podpinam się pod pytanie o dobór soczewek nie musi być to salon optyczny, właściwie to ja wolałabym, żeby soczewki dobrał mi okulista (w salonie już mi kiedyś źle dobrali i nie polecam takiego sposobu).

Przepraszam, że piszę tak późno, ale którejś z Was mówiłam kiedyś o farbkach do twarzy, i potem ta osoba napisała, że koszmarnie było je zmyć... uprzedzałam ale mam nadzieję, że jakoś dało radę i obyło się bez większych podrażnień? Sama byłam w szoku tymi farbkami... zwłaszcza, że użyłam ich na CAŁĄ twarz... i nie miałam nic do demakijażu pod ręką... Nie wiem, jak mogą takie rzeczy dla dzieci produkować. :-/

Czy ktoś mogłby polecić jakiegoś dobrego dermatologa w Rzeszowie? Konkretnie to chodzi o leczenie trądziku. Tylko kogoś naprawdę kompetentnego, bo dosyć mam już konowałów wypisujących tylko kolejną maść z antybiotykiem... to już nawet nie jest śmieszne. ;-/

Edytowane przez aqa99
Czas edycji: 2012-03-04 o 12:43
aqa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 13:34   #106
InQ
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam praktycznie identyczne jak na zdjeciu w kolorze khaki , kupilam w chińskim sklepie więc może szukaj w Galerii dobrych cen nad Biedronka na Jagiellońskiej lub w galerii Nova koło tesco
Stary 2012-03-04, 14:53   #107
adziaaa
Raczkowanie

[QUOTE=aqa99;32707299]Podpinam się pod pytanie o dobór soczewek nie musi być to salon optyczny, właściwie to ja wolałabym, żeby soczewki dobrał mi okulista (w salonie już mi kiedyś źle dobrali i nie polecam takiego sposobu).

No w sumie masz racje to w takim razie zna ktoś dobrego okuliste dobierającego soczewki?
Stary 2012-03-04, 17:04   #108
natalcia1655
Raczkowanie

ja odkąd noszę okulary chodzę do dr Pawła Skoblewskiego, ale w swojej miejscowości gdzie przyjmuje prywatnie. Wiem, że ma gabinet też w Rzeszowie, ale nie wiem gdzie niestety. We wrześniu dobrał mi soczewki i nie miałam żadnych problemów, podrażnień czy dyskomfortu. Ja bardzo polecam, płaciłam 50 zł za wizytę, nie wiem może przyjmuje też gdzieś publicznie, jakby ktoś coś wiedział to proszę o info
natalcia1655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 17:14   #109
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Cześć!!
Z góry dziękuję za odp
ja polecam salon optyczny BOOS obok Galerii Rzeszów, ale tam jest optometrystka, która mi dobrała fajne soczewki i odpowiadała na wszystkie pytania
słyszałam też dobre opinie o Centrum Doboru Soczewek na ul. Kolejowej, ale dla mnie tam za drogo było

Cytat:
Napisane przez aqa99 Pokaż wiadomość
Przepraszam, że piszę tak późno, ale którejś z Was mówiłam kiedyś o farbkach do twarzy, i potem ta osoba napisała, że koszmarnie było je zmyć... uprzedzałam ale mam nadzieję, że jakoś dało radę i obyło się bez większych podrażnień? Sama byłam w szoku tymi farbkami... zwłaszcza, że użyłam ich na CAŁĄ twarz... i nie miałam nic do demakijażu pod ręką... Nie wiem, jak mogą takie rzeczy dla dzieci produkować. :-/
to byłam ja
no przekonałam się już, ale nie miałam innego wyjścia, bo mi były potrzebne na już, okropnie się nimi maluje, bo do każdej farbki trzebabyło osobny pędzelek, bo w ogóle ta farbka z pędzelków nie chciała się zmywać, wkładałaś do wody i nic ale ostatnio popytałam i w plastycznym przy rynku znalazłam Snazaroo i opłaca się bardziej kupić niż na necie

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 17:39   #110
adziaaa
Raczkowanie

joanwi a ile kosztowała wizyta i ile soczewki?
Stary 2012-03-04, 17:42   #111
aqa99
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natalcia1655 Pokaż wiadomość
ja odkąd noszę okulary chodzę do dr Pawła Skoblewskiego, ale w swojej miejscowości gdzie przyjmuje prywatnie. Wiem, że ma gabinet też w Rzeszowie, ale nie wiem gdzie niestety. We wrześniu dobrał mi soczewki i nie miałam żadnych problemów, podrażnień czy dyskomfortu. Ja bardzo polecam, płaciłam 50 zł za wizytę, nie wiem może przyjmuje też gdzieś publicznie, jakby ktoś coś wiedział to proszę o info
Czy w tej cenie za wizytę, tj. 50zł dostałaś też pierwszą parę soczewek? Czy sama musiałaś sobie je kupić? I jaką firmę Ci dobrał?

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
ja polecam salon optyczny BOOS obok Galerii Rzeszów, ale tam jest optometrystka, która mi dobrała fajne soczewki i odpowiadała na wszystkie pytania
słyszałam też dobre opinie o Centrum Doboru Soczewek na ul. Kolejowej, ale dla mnie tam za drogo było

to byłam ja
no przekonałam się już, ale nie miałam innego wyjścia, bo mi były potrzebne na już, okropnie się nimi maluje, bo do każdej farbki trzebabyło osobny pędzelek, bo w ogóle ta farbka z pędzelków nie chciała się zmywać, wkładałaś do wody i nic ale ostatnio popytałam i w plastycznym przy rynku znalazłam Snazaroo i opłaca się bardziej kupić niż na necie
Jak wyżej... możesz powiedzieć, jakiej firmy soczewki dobrali Ci w BOOSie? Jaka cena? I czy dostałaś pierwszą parę gratis? Robiłam tam okulary i byłam zadowolona, ale jakoś soczewki wolę dobrać u lekarza... po prostu już raz w ten sposób dobierałam i to była duża pomyłka.

Co do farbek - cieszę się, ze znalazłas inne sama szukałam wtedy tych farbek po całym mieście i niestety znalazłam tylko tam... nie przyszło mi do głowy, że w sklepie plastycznym mogą być farby do ciała
aqa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 18:09   #112
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Jak wyżej... możesz powiedzieć, jakiej firmy soczewki dobrali Ci w BOOSie? Jaka cena? I czy dostałaś pierwszą parę gratis? Robiłam tam okulary i byłam zadowolona, ale jakoś soczewki wolę dobrać u lekarza... po prostu już raz w ten sposób dobierałam i to była duża pomyłka.

Co do farbek - cieszę się, ze znalazłas inne sama szukałam wtedy tych farbek po całym mieście i niestety znalazłam tylko tam... nie przyszło mi do głowy, że w sklepie plastycznym mogą być farby do ciała
płaciłam 80 zł, miałam soczewki gratis, mini - płyn i dodają też 10 soczewek 1-dniowych, ale ja ich nie dostałam ze względu na wadę, bo w jednym oku mam astygamtyzm i potrzebowałam soczewki sferycznej, więc mialam 2 różne, a to był jedyny salon, w którym nie musiałam sama kupować tych soczewek
mi dobierali Acuve Oasysy, ale dobierają też inne

no farbek tam jest całe mnóstwo muszę jeszcze sprawdzić jak ceny się mają na Hetmańskiej i Dąbrowskiego w tych sklepach

Stary 2012-03-04, 18:14   #113
natalcia1655
Raczkowanie

Cytat:
Czy w tej cenie za wizytę, tj. 50zł dostałaś też pierwszą parę soczewek? Czy sama musiałaś sobie je kupić? I jaką firmę Ci dobrał?
soczewki sama musiałam kupić, noszę soczewki air optix miesięczne
natalcia1655 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 18:20   #114
Sylvviiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _suoneczko_ Pokaż wiadomość
Potwierdzam, że w Auchan w Douglasie jest szafa essence, ale raczej kiepsko wyposażona. Moim faworytem pozostaje szafa w Naturze na Baranówce ktoś pytał o bronzer dla brunetek czy mi się wydawało? Widziałam jedną sztukę właśnie tam. I dla blondynek też była jedna.
gdzie dokładnie jest ta natura?

Cytat:
Napisane przez Baas Pokaż wiadomość

u pana Michalaka, na ul. Plac Wolności 2
jak chcesz mogę podać numer, to mozesz przedzwonić zapytać czy mają, ale raczej mają, bo tam zajmują się bronią i amunicją.

lub na allegro.
Stary 2012-03-04, 18:20   #115
czuprynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _suoneczko_ Pokaż wiadomość

Ale mnie chodziło o to czy tam essence ma swoje dwie szafy (podstawową i z pielęgnacją)? Bo, że są podstawowe to już wiem
czuprynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 19:13   #116
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

http://moda.allegro.pl/606-meliski-m...176961917.html czy widziałyście takie butki gdzieś??

Stary 2012-03-04, 19:22   #117
xxxaska95xxx
Raczkowanie

Cudo !

75---->70---->65-64---->60
xxxaska95xxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 20:40   #118
_suoneczko_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czuprynka Pokaż wiadomość
Ale mnie chodziło o to czy tam essence ma swoje dwie szafy (podstawową i z pielęgnacją)? Bo, że są podstawowe to już wiem
w Auchanie jest tylko jedna, podstawowa

Cytat:
Napisane przez Sylvviiaa Pokaż wiadomość
masz tu linka https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4833

DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE!!!

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
Powiedz ludzią, ze muszą wziąść tą lampę i wyłanczać ją, bynajmniej na 5 minut

63...62...61...60...59...58...57...56

_suoneczko_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 20:42   #119
pompommi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sylvviiaa Pokaż wiadomość
jedziesz 19 albo 18 na Baranówke 4 podjeżdzasz pod górkę (ul.obrońców poczty gdańskiej) i po prawej str widzisz zielony niski budynek, jest tam Frac, Carefull. Jak już jesteś na wprost budynku po prawej str masz boczne wejscie idziesz schodkami na góre i jest Natura
pompommi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-04, 20:46   #120
Sylvviiaa
Zakorzenienie

dziękuję bardzo

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości